Hirdetés
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
abdulka1
őstag
Sziasztok!
A kazincbarcikai Penny sajátossága, vagy máshol is találékoztatok már azzal a kedves dologgal, hogy 400 grammos kiszerelésben van a túró, de az árcédulán az 500 grammos csomag ára szerepel, és annak az árán is adják a kisebb kiszerelést?
Nem az számít, hogy veszítesz vagy győzöl, az számít hogy ÉN veszítek-e vagy győzök.
-
Top cat
addikt
Lidl, kuponnal "csak 500 pénz"
-
arcsin
senior tag
válasz Donki Hóte #25184 üzenetére
A parton jó lenni, fogyasztani, meg a bringaút is király. Bemenni csak kalandvágyból sup-ot is lehet bérelni. Nem szeretném elvenni senki kedvét, egy hétvégét el lehet tölteni ott, de szerintem nem pancsikolással. Amikor körbetekertük a bringaúton amúgy rengeteg elado ujépitesu hazat lattunk. Vagy nem befejezett, de elado hazat, sorházat.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Köszi, jó ötletet adtál, megnéztem a Simple appban, hogy hol kell fizetni Velencén a parkolásért (a képen a kékkel jelölt részek).
Mostmár csak azt kellene megtudni, hogy a strandolás hol ingyenes (bár vettem Arcsin üzenetét, hogy a Velencei tó felejtős...)
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
krizmo_
addikt
válasz Geo19870322 #25159 üzenetére
Üdv,
Én innen szoktam rendelni: [link], van többféle kiszerelés elég jó áron, és fehér ruhákhoz valót is találsz.
[ Szerkesztve ]
-
Xtomi
tag
Helló! Nem kívánok 2000 Ft-ot kiadni többé 1 doboz dolce gusto kapszulára, a nem eredeti kapszulákból főzött kávék minősége meg sem közelíti az eredetit ezért gondoltam kipróbálnák valami adaptert meg kávét (arabicát ami ehhez a kv főzőhöz megfelelően van darálva).
Miket javasoltok? -
Top cat
addikt
-
arcsin
senior tag
válasz perempe #25173 üzenetére
Én véletlen is bármennyi vizet nyeltem a velencei tóból évekkel ezelőtt is, estére belázasodtam és rosszul voltam. Mostmár az íze is förtelem volt, amennyit véletlen benyeltem uszás közben. Engem zavart hogy olyan mintha tömény fosos hugyban úsznék, de ezt ízlése válogatja ugye. Amúgy jókat lehet enni/inni, nem mondanám drágának sem a helyeket a környéken
Egy rendes tótól messze van szerintem. Ásványvíz tisztaságú és ízü is. -
perempe
veterán
válasz arcsin #25171 üzenetére
Lehet, hogy azért építkeztek Óbudán a rokonok, mert az is szempont volt, hogy lesz hol fürödni, bárki mehetett sokáig.
Fontosabb az, hogy lehessen úszni, biológiailag tiszta legyen. Én évek alatt sokat jártam Tiszafüredre, egyszer nem lehetett úszni, sose voltam beteg a víz miatt, pedig nem látsz le az aljára, van némi iszap. Kerültek viszont válogatott úszóink közül többen is kórházba a Balaton miatt.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
8
senior tag
válasz Bobbysolo #25167 üzenetére
Praktikusabb, ha előre vagy ott a helyszínen ellenőrzöd valamelyik parkoló appban GPS-szel, például PARKL
És egyben akár indíthatsz is parkolást.
Folyamatosan változtatják a zónahatárokat, így biztosan az aktuális helyzet szerint parkolsz. Ha valaki rátalál pár hónap múlva a képedre, és közben megváltoztatták a zónahatárokat, akkor könnyen megszívhatja52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
arcsin
senior tag
válasz perempe #25170 üzenetére
Mi a baj a Lupával? Nem azoknak lett kitalálva, akik nem tudják miből vegyenek parizert már huszadikán. Mi ebben a meglepő?
Ott van amúgy a Jégmadár expressz vonat, vagy bármelyik vonat bp-ről Agárdra, gyalogtáv a popstrand. Bringát is simán lehet vinni a legtöbb vonaton.
Nekünk van nyaralónk Agárdon, sokat járunk le sütögetni főként, de idén évek után újra bementem a velencei tóba. Hát elég sz.r állapotban van. Tavalyhoz képest már nem lebegnek benne d.glött halak. Ilyen sárgás barnás (saras), nem áttetsző vize, inkább sárga, höfokra ok, csak mondjuk láttam már a Bohinj tavat is és azért elment ettől a magyar pocsolyázástól a kedvem.[ Szerkesztve ]
-
perempe
veterán
válasz Donki Hóte #25169 üzenetére
Kb. 5 éve ősszel túráztam arra. Gondolom, hogy a szabadstrand már nem ingyenes.
A Lupa miatt is nagy a felháborodás a pesti rokonok részéről.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
veterán
-
8
senior tag
szerdán a dm live-ban adtak 50X pont kupont (tehát kb -50%) persilre
bár ez rajtad már valószínűleg nem segít, csak azért írom, mert érdemes figyelni, hogy mire lesz pontsokszorozó és becsatlakozni, egy másodperc is elég és már megadja a kuponokat az appban
minden szerdán van 19:00-kor, dm app52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
bul07
nagyúr
Alzán nézd meg hogy kuponnal hogy jön ki az áruk
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Geo19870322
tag
Sziasztok. Kezd kifogyni a Persil Sensitive készletünk. Ha tud valaki valami jó árat Persilre vagy Lovelára ne tartsa magában...
-
andrisbandi
őstag
Balatoni INGYENES szabadstrandok listája 2023-ban.
https://csodalatosbalaton.hu/hirek/balaton/balatoni-ingyenes-szabadstrandok-listaja-2023-ban/░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
Bogyi007
veterán
válasz perempe #25147 üzenetére
Balatonlellén kifejezetten jól kiépített hatalmas méretű szabadstrand van.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
AIex
tag
Biztosan akad itt-ott,
Pl. Siófokon, Beszédes József sétány, a parttal párhuzamos utca, reggel még akad szabad parkoló, parton akad lépcső, illetve régen volt 1-1 öltöző box is, környéken több büfé, illetve kisbolt,
A viz baromi sekély, de 1-2 strand, nem ad sokkal többet, és megvan az a szabadság, hogy bármikor elmehetsz, illetve vissza. Fizetős strandon, nem tudom, hogy napijeggyel lehet-e ki be mászkálni.
-
andrisbandi
őstag
A parkolókat szokták szidni, úgy hallottam. Ha esetleg találsz az ingyen strand mellé ingyen parkolót, szabad helyet nehezebb, még a fizetősökben is hétvégén.
░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
perempe
veterán
-
Beni2360
félisten
Tavaly is voltuk Cserkeszőlőn akkor a 17 éves Ford Focus C-MAX-l, 5 l fogyasztassal értünk le ország úton nem rohanva betarva a 90-95 km/h sebességet.
Egyidős kocsinak van, de nekem még nincs benne 110 e km. Egy pici hiányzik.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
Hát én most úgy nézek mint egy rák, annak ellenére hogy nem napoztam
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
AIex
tag
Szerintem, ez nem azon, illetve, nem csak azon múlik, hogy megengedheti-e, hanem, hogy megakarja-e,
Az elmúlt 3-4 évben. szépen emelkedtek az árak a Balaton körül, és szerintem ez a legtöbb magyar lakosnak, akik mondjuk nem annyi pénzt üdülnek el, amennyit akarnak, hanem fix összeget tudnak a mulatságra allokálni, egyszerűen máshova mennek, ha tudnak (rendelkeznek autóval) mert többet kapnak, egységni "pénzért",
Plusz, Tihany tipikusan a legfelkapotabb hely, ami az apátságból, és a mellette húzódó sétányból áll, illetve "mögötte" van pár sétáló utca, ha valaki nagyon élvezi a kézműves bazárokat, amúgy meg ha a panoráma a cél, akkor a világosi magasparton megkapja szinte ugyan azt az élményt, ha nem többet.
-
bul07
nagyúr
válasz Lackki #25140 üzenetére
Mint írtam pár éve még simán látta mondjuk F Astrából kiszálni családott, de most nem
Emberek többsége nem azért jár öreg kocsival mert szereti a kihívássokat hannem mert arra teleik, de réggebben azért ezzek a családok is megngedhették magukknak hogy egy egy napra kiránduljanak valahova, akkár a Balatonhoz, de márra ez a luxus se fér bele.Simán lehet hogy az ennyém a legöregebb kocsi(18éves) Balatonfüredi fizetős parkolóba ahol megálltam.
-
bul07
nagyúr
válasz Top cat #25135 üzenetére
Hát nem ártana (Tahanyi apátság van aképeken)
Alig hallani magyar szót, öregebb kocsikkat egyáltalán nem látni, pár éve még voltak, de ma már akinek öregebb kocsija van a Balatonhoz nem jutt ell, annyagilag nem bír még egynapos kirándulást se( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
Na a második 3000 kupont huztam be.
Más : pár hete volt szó egy Tisza menti sajt üzem saját boltjarol, nem találom szeptemberben a együnk arra jó volna ha benezni és vásárolni. Valaki esetleg?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz robag93 #25132 üzenetére
Papírt tett 7 csomaggal, szappanra írja hogy max 5db engedMire megírtam
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz zoleeno1 #25127 üzenetére
hát ennek tényleg nem lehet ellenállni
én kihagytam a folyékony szappant, múltkor lőttem emagon 10 ezerért 12 Dettol fél literes utántöltőt, azzal most jók vagyunk
ebből viszont behúztam 8 zacsit, pedig most vettem akciós Lidl-ös 4 rétegűt nemrég 2x 16-ot... garázsban elfér mondjuk.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
zoleeno1
veterán
válasz raziel01 #25124 üzenetére
Van itthon még egy rakat wcpapír, de csak nem bírtam magammal, rendeltem 7csomagot+5 lityo folyékony szappant, gvh kuponnal tényleg nem lehet ezeket ott hagyni
Kíváncsi leszek a minőségére, rossmannos 3 rétegűhöz képest. Tentom nem volt.[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro
-
raziel01
veterán
válasz MittuDomain_ #25125 üzenetére
-
raziel01
veterán
[link] VELVET Delicately White (12 ks) wc papír
Megjött. Tényleg olyan, mint a Tento. Rendeltem most még egy 7-es pakkot.
1 literes folyékony szappan csak 250 ft mellé. Abból max 5 darabot enged.
10k felett minusz 3k-val nem rossz.
Folyékony szappan lejárata az 2023.11. hó. Nyilván nagy eséllyel utána se lesz baja de mivel eco így lehet nem áll el a végtelenségig és mondjuk berohad.
Más márkával jártam úgy, hogy lejárat után pár hónappal rettenet büdös rohadt szaga lett. -
ZsZso
Közösségépítő
Bocsi, a dupla csokis bigyusz H-SZ között akciós, csak hülye vagyok. Igazad van a sütővel kapcsolatban, lehet zúzom is. Vicc, hogy a Siguro is meg van osztva az oldalon... Ez a nap nem az enyém.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
bul07
nagyúr
Légkevereséses sütő ebben a pillanatban nem igazán jó ajánlatt
Oké hogy kicsi meg kis helyett foglall de ebből nagyobbat érdemes venni mint ami kellene, mert nagyobba hamarabb sül meg az a mennyiség ami a kicsibe a maximum töltett
És hogy most mi a BB ajánlatt ez
Siguro AF-R550 Air Fry Deluxe
5.5l, 3év garancia, két kosaras négyzetes
Kuponozva 19900Ft, + száll (690Ft vagy 990Ft vagy 1400Ft)
[link]
És ha azonali cserét is érdemes bepippálni mert 0Ft hozzá( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ZsZso
Közösségépítő
E heti gyűjtésem.
[kép]armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
8
senior tag
válasz fradi81 #25108 üzenetére
Hány lap lehet egy tekercsen? kép alapján elég nagy a közepe. Talán max 100-120
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Qru
MODERÁTOR
Fejezzétek be az offolást.
#nincsbennetarcsi
-
Degeczi
nagyúr
válasz LurkerSheik #25115 üzenetére
Erste-vel hiába van push értesítés, elmehetnek a fenébe a 250 Ft-os havidíjával (ráadásul külön a jóváírásokra, külön a terhelésekre, és külön kártyánkánt, számlánként)
Az amúgy nem rossz George appban ez ingyenes kellene legyen, hiszen nincs vele költségük. -
TheMartin03
aktív tag
válasz LurkerSheik #25115 üzenetére
+ @Ptech #25114
Nyílván minden igény kérdése, de engem megvett kilóra a netes rendszerük, és nekem megéri az összesen havi 400 forintot az, hogy fasza az appjuk. Az utalási költség csak akkor jön ki, ha komoly összeget utalsz sokszor, de arra van valami 200 forintos kiegészítő csomagjuk... Mert a 0,2% szerintem nem mondható soknak.
Nekem ennyit megért, hogy nem kell hurcibálnom a pénzem, és 6 kört járni az ügyintézéssel, amikor Juniorból át kellett jönnöm másra. Az én igényeimnek tökéletesen megfelel. A Gránit bankot személy szerint nem tartottam élhető opciónak. De lehet hogy én vagyok szkeptikus. A többinél pedig nekem ér ennyit az appjuk/netbankjuk. Ennyi. -
senior tag
válasz TheMartin03 #25112 üzenetére
Regen volt vasarlasi visszaterites, akkor Mol-nál tankoltam es Tescoban vasaroltam igy visszajott a havidij a 2-5% os visszateritesekkel, de mar nem jarok ezekbe igy OTP is draga a full ingyeneshez kepest.
Csak eszben kell tartani mikor kell bankot valtani 2-3 évente.Szerintem ra lehet szanni azt a felorat egy uj szamla nyitasra 2-3 evente. Sporolos topik
Raadasul mar regota van bankszamla atvitel.
tehat az uj banknal alairod a meghatalmazast es ok hozzak a regi banktol tokkal vonoval mindened.
nem kell oda is elmenni megszuntetni.Ez a mindenért felszamolnak dijet egy rohadt mocsok dolog.
Erste ugyanez volt.
Tobb millios átutalást megakasztottak es felhivtak hogy tuti minden rendben?!
Mondom igen, de azert felszamoltak vagy 1600Ft ugyfelkapcsolati dijat pluszban.
Hanyinger.CIb, Unicredit, Erste, mind jelez app push uzenetben ha vasarolok,
de apple pay-el fizetek ott konnyebb egy helyen latni a kiadasokat es az is jelez. tok8 hog jelez e az app.OTP-t ha felmondod idoaranyosan visszakapod az eves bankartya dijad.
Unicredit egy evre elore levonja es nem jar vissza ha otthagyod a bankot pl.
Limit modositas 2-300Ft a legtobb banknal.
Otp 20000Ft alatti utalasnal is szamit fel dijat Smart csomagnal.Aprosagok de szerintem undorito dolog ilyenekert penzt kerni..
[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Ptech
addikt
válasz TheMartin03 #25112 üzenetére
Valóban nem drága, henem k. drága. Gránit, CIB, Uni mind olcsóbb.
-
TheMartin03
aktív tag
válasz LurkerSheik #25110 üzenetére
OTP Smart-al kapcsolatban mire gondolsz a visszatérítések alatt?
Egyébként:
Szerintem az OTP a Smart számlacsomaggal nem drága. És úgy tudom, hogy nem csak 35 év alatt lehet használni, hanem afelett is, csak havi 1200 forint körül. (Mert 35 alatt minimálbérrel rendelekező bevétel esetén ingyenes.) De nekem annyit is megérne a webes, és a telós felületük. Cserébe az utalás rohadt olcsó (igaz, nem ingyenes), a KP a szokásos havi 150k-ig ingyenes, de nem szokásom KP-zni... Bankkártya is olcsó ami hozzá tartozik, bár igaz, nem teljesen ingyenes. Évi 3k.
De legalább már a kasszánál kapok az app-ból értesítést, amikor odanyújtom a bankkártyát.
Ami a negatív pont az a telefonos/személyes ügyintézés, mert ott felszámolnak díjat. De nem szokásom sokat bojgatni őket.
Ha valakinek hasonló elvárásai vannak, ajánlom, hogy nézze meg az OTP Smartot. Főleg ha már ott van az OTP-nél és nem akar annyi macerát.
Az a tapasztalat, hogy nem szívesen reklámozzák az ügyintézők, pedig szerintem jó csomag. -
edk-
őstag
Akinek push kell, annak ott a Unicredit Mobil Aktív számla. A mobilról indított összes utalás ingyenes. Havidíj van, ami sávosan csökken a jóváírások alapján. 300k jóváírás (sok részletben is lehet, bármilyen külső forrásból) esetén kb. 300 Ft.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
senior tag
Pont bankmonitor az egyik legjobb hely számlacsomag összehasonlításhoz.
most unicredit partner aktiv zero van, teljesen ingyenes (0 tranzakcios dij bankkrtyadij stb)
elotte cib eco volt szinten ingyenes, meg otp smart a visszateritesek miatt.az unicredit 3 ev ingyenesseg lassan lejar igy ujra cib eco vagy rafi premium is jo lehet igy.
A bevetel boven megvan hozza, 8 misit bankbetetben tartani latta szolo kamatra nekik meg…de ott az erste privilegium 2.0 szinten ingyenes 3 evig es 30k jovairas is van
Osszessegeben ha Otp nem lenne olyan mocsok draga azt hasznalnek mert a webes es App felulete magasan jobb mint barmelyik hazai.
[ Szerkesztve ]
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
csurenzoo
aktív tag
Akciós a 3Bit a Tescoban.
168FT Clubcarddal.
Nagyker ára most, hogy a mondalez árat emelt: 185 körül van. -
Ipomoea
kezdő
Kattints és Vedd át 10 Ft-ért
Vásárolj online legalább 25 000 forintért, használd az IKEA Family kártyád, és 2023. július 1. és augusztus 31. között mindössze 10 forintért átveheted a rendelésedet az IKEA áruházakban és önkiszolgáló csomagpontjainkon. -
LógaGéza
veterán
Valóban nincs Google Pay (mikor rákérdeztem számlanyitáskor ~1 éve, azt mondták, hogy készül), viszont Curve alá berakva a kártyát, probléma nélkül megy Google Pay-el is.
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
AIex
tag
válasz Lackki #25100 üzenetére
Van egy Unicredites dolgozói csomagom,
Ennek a számlavezetése ingyenes, kapok sms-t, igaz jellemzően másnap, cserébe pénzt nem kérnek, a bajom vele, hogy ahogyan múltkor néztem, az utalás után fizetek valamennyit, illetve elég kőbaltás a mobil app, pl. kártyalimitet online, vagy offline vásárláshoz (asszem online) csak netbankban tudok állitani, és az EUR-ot botrányosan árfolyamon váltják,
Rafi-nál asszem nagyobb összegnél, jó árfolyamon váltanak, de pl. sima kártyás fizetésnél talán ott is botrányos,
Viszont, akkor rafis kártyánál problémás az online fizetés, illetve nincs G pay támogatás? Mivel UC-vel relativ gyakran fizetek online (ruha rendelés, telefonszámla fizetés), de nem volt még vele gondom,
-
raven12
senior tag
Nem értem, miért kell megint egymás péztárcájában turkálni, de nem mennétek át kérlek a releváns topikba ezzel a bankszámla témával?
[Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat] -
veterán
válasz Top cat #25089 üzenetére
400+ feléltek minden hónapban?
Talán nem minden hónapban költünk el az én számlámról ennyit (mert költünk az asszony jövedelméből is), de a megtakarításból kb. 10 év alatt jönne össze 8 millió Ft
(Kolléganőm volt úgy tavalyelőtt, hogy pont azért, hogy ingyenes legyen a bankjánál a számlacsomag, berakott 6 millió Ft-ot a számlájára. Ezzel VIP ügyfél is lett, lett neki privát tanácsadója, aki fel is hívta, hogy látja, hogy "hever" 6 millió Ft a számlán, rakja be a pénzt a bank valamelyik befektetési csomagjába, az ingyenes számlavezetés akkor is megmarad. Kolléganőm berakta valami 1 éves fix futamidejű alapba a pénzt, ahonnan 1 évig egyáltalán nem tudta kivenni. Innentől sajnos minden egyes hónapban hívta a privátbankára, hogy van egy kis bibi, az alap értéke sajnos csökkent, ahhoz, hogy meglegyen a 6 millió Ft, tegyen be egy kis pénzt. Így 1 év alatt, hogy meglegyen az ingyenes számlavezetéshez szükséges 6 millió Ft a számlán, kb. 200 eFt-ot fizetett be pluszban a számlájára. Mikor letelt az 1 év, kivette aktuális értéken az 5,8 millió Ft-ot és úgy otthagyta a bankot, hogy csak úgy füstölt.)
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Tesla topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest