Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
-
senior tag
válasz Keef_Lee #22525 üzenetére
A fogkrem, szajapolas piac mar regota az a piac ahol azt mondjak ahonnan kapjak a tamogatast.
egy vitrinnyi fogkrem meg aprosagok nem egy nagy osszeg cserebe a fogorvos, dentalhigienikus egy eletre elo marketingesed lesz.Az en fogorvosom szerint a szonikus fogkefeket egyenesen kerulni kell es csak az oral-b forgofejes a megvaltas
Persze a vitrin tele oral b termekkel.
Mikor rakerdeztem aztmondta ez csak prezentacios celt szolgal es pont egybevag az o meggyozodesevel is.
Mily veletlen.
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
senior tag
válasz Ajatollah #23661 üzenetére
Ez az érvelés ott bukik meg, hogy ahol hagyják érvényesülni a piacot, ott van verseny is.
(A kartell más tészta és a szervek kompetenciája).Magyarul a kormány tehet arról, hogy rengeteg plusz adóval össze-vissza torzítja a piacot, majd saját hibája miatt nem megoldás az ÁFA csökkentés és ékesen mutogat másra.
Nem gondolnám, hogy a spanyol és elég sok ország kormányában mindenki hülye és a mieink lépegetnek Kaszparovként a sakktáblán.
jelszó: tagadni kell a végtelenségig.ui: a csirkemell áfa csökikor elég sokáig volt 1000 vagy alatta mikor 1200ft körül ment ~2015 környékén.
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
senior tag
Jar original lemon mosogató tabletta
gvhkupival
11.190-3000 = 8190 /184 -> 44.5ft/ tabiManapság nem rossz ár és nem egy finish classic a jar origi
https://www.alza.hu/maxi/jar-original-lemon-184-db-d7431492.htm
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Pont bankmonitor az egyik legjobb hely számlacsomag összehasonlításhoz.
most unicredit partner aktiv zero van, teljesen ingyenes (0 tranzakcios dij bankkrtyadij stb)
elotte cib eco volt szinten ingyenes, meg otp smart a visszateritesek miatt.az unicredit 3 ev ingyenesseg lassan lejar igy ujra cib eco vagy rafi premium is jo lehet igy.
A bevetel boven megvan hozza, 8 misit bankbetetben tartani latta szolo kamatra nekik meg…de ott az erste privilegium 2.0 szinten ingyenes 3 evig es 30k jovairas is van
Osszessegeben ha Otp nem lenne olyan mocsok draga azt hasznalnek mert a webes es App felulete magasan jobb mint barmelyik hazai.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz TheMartin03 #25112 üzenetére
Regen volt vasarlasi visszaterites, akkor Mol-nál tankoltam es Tescoban vasaroltam igy visszajott a havidij a 2-5% os visszateritesekkel, de mar nem jarok ezekbe igy OTP is draga a full ingyeneshez kepest.
Csak eszben kell tartani mikor kell bankot valtani 2-3 évente.Szerintem ra lehet szanni azt a felorat egy uj szamla nyitasra 2-3 evente. Sporolos topik
Raadasul mar regota van bankszamla atvitel.
tehat az uj banknal alairod a meghatalmazast es ok hozzak a regi banktol tokkal vonoval mindened.
nem kell oda is elmenni megszuntetni.Ez a mindenért felszamolnak dijet egy rohadt mocsok dolog.
Erste ugyanez volt.
Tobb millios átutalást megakasztottak es felhivtak hogy tuti minden rendben?!
Mondom igen, de azert felszamoltak vagy 1600Ft ugyfelkapcsolati dijat pluszban.
Hanyinger.CIb, Unicredit, Erste, mind jelez app push uzenetben ha vasarolok,
de apple pay-el fizetek ott konnyebb egy helyen latni a kiadasokat es az is jelez. tok8 hog jelez e az app.OTP-t ha felmondod idoaranyosan visszakapod az eves bankartya dijad.
Unicredit egy evre elore levonja es nem jar vissza ha otthagyod a bankot pl.
Limit modositas 2-300Ft a legtobb banknal.
Otp 20000Ft alatti utalasnal is szamit fel dijat Smart csomagnal.Aprosagok de szerintem undorito dolog ilyenekert penzt kerni..
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz zoltan6 #25487 üzenetére
Mivel mindig lildbe járok így tök mindegy.
Másrészt a termékhez nézem a cimkét és az árát.
olyan ez mint a nagy kijelzo es eros kocsi hamar megszokodMivel csomo termek raklapon a foldon van igy a cimke ertelemszeruen csak felette lehet valahol. Logikusabb is ha mindenhol felette lenne a cimke nem hol igy hol ugy mint a tobbi boltban.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz zoltan6 #25501 üzenetére
Miutan az emberek nem szivesen masznak a felso polcokra cuccokat levenni, legfeljebb ott taroljak a gyűjtős/ zsugoros cuccokat (tesco) es joval tobb dolog van raklapon kitolva, szem magassaghoz kozelebb jobb az arakat nezni, mint a labadnal a boltban igy ez celszerubb.
De irj nekik inkabb ezzel kapcsolatban mi a logikus, mint itt a Sporolos topicban idegeskedjÚj S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
senior tag
válasz DrDobos #25531 üzenetére
Gödön sikerült pár magnumot kitkatet meg ezt grom izét is behúzni.
Már nem tudom ki osztotta meg BB-ben de ezer hála neki
Karácsonyig feltankoltuk!
Akkor majd jöhet a Lindt kiárusításui: nem válasznak ment
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Ha magadnak daralsz combot az tippre olyan 15-20% zsiros.
A Lidl 7%-ossal osszevetve sokkal tobb zsir sul ki ugyanannyi tomegu nagy darab sertescombbol, eleve a sertes/marhahus jellegebol adodoan.Vagy akkor levagdosod egy reszet aprolekosan es ugy daralod, csak epp a zsirt is kifizetted hús árban.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz br4adam #27614 üzenetére
Lidl mákos bejgli a legtutibb.
árban, ízben, állagban.
prímában 2500 a 0.5kg mákos. Felőlem az összes daubner, serczli stb 5-10000huf/kg-os megrohadhat a polcon.Tescos frissensült beszállítója meg egy az egyben ugyanaz lehet mint a Lidlösé, ugyanaz ízben, állagban, tésztában, árban is, csak mintha egy hangyányival kevésbé lenne átsütve mint a lidlben.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Timyyy #28547 üzenetére
Ahogy nézem egy Clinique koppintás drágábban ez a Peter Thomas.
A notinos krémekből be is ugrott onnan szinte mind ami ott is megvan és még a design is eléggé hajaz…
De legalább van magyar kötődése is a márkának.
-
senior tag
válasz sherlock82 #29553 üzenetére
Fót Prímában 599 az alpro szinte összes fajtája (csokis, vanil is) nyitása óta, 1 éve.
Lehet csak helyi akció, de annak elég tartós.Alpro barista kókusz isteni kv habot lattegozni, Illatra, ízre, állagra.
Hozzá képest ízben a lidl Vemondo és Happy Rice, budget növényik stb nagyon tré minőség, rossz utóízzel, hiába olcsó.Tegnap kápmegyeri Lidlben 249 volt a literes Zabital!
Tetszik ez az árverseny.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Szerintem az brutál, szanaszét cseszi a gyomrot hosszútávon.
Nem a folyadék a lényeg, hanem a víz, ami ugye ‘adalékmentes’.Én már sokkal jobban érzem magam, hogy leszoktam ezekről az édes szarokról, de nem könnyű lejönni az édes ízről legyen az cukor vagy édesítő azóta nem ég a gyomrom pedig azt hittem refluxos lettem. Rendesen rosszul vagyok az èdes kóla ízétől vagy egy szörptől.
-
senior tag
Más off: nem konkretan rad kihegyezve de ez a csuszo-leejto erveles nekem annyira hungarikum.
Azert helyes h kolat iszol mert a sor rosszabb lenne . (En is utalom a piasokat amugy felmenok reven )
Ennek az allatorvosi lova a gyurcsany jobb vooot?! Amivel mindent meg lehet magyarazni. Nyilvan van mas alternativa fidesz helyett is.
Sehol a vilagban nem tapasztaltam meg ilyen onsorsronto ervelesi rendszert . De konnyu felismerni.Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
senior tag
válasz Soulfly842 #31295 üzenetére
Lidlben mindig 5-600 korul van es nagyobb kiszereles 180/90-es de ugye paradicsomosbol a lé is finom, nem ugy a sos vagy olajosnal.
Mar 2x is volt 399-ert az utobbi idoben.
Vettem egy egesz dobozzal.
A konkurens ALDI-s paradicsomos viszont nem jo, tul olajos szerintem.Aki rendel gymbeames tonhalat majd megirhatna jo vagy sem.!
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
válasz f4lcon #32443 üzenetére
Nekem melegben igy kicsapodott nagyon melegben es olyan sargasabb szine lett ujra lehutve, bar az izen alapvetoen nem valtoztatott.
Nyilvan probalj ra azert, max a wc nem koszoni meg[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Digitalpimp #32473 üzenetére
Ilyenkor látszik mennyire zseniális a kormány húzása, rengeteg adót vetett ki az utóbbi időben ugye az àfa 31.5% kisker különadó (27+4.5), környezetvédelmi termékdíj (csomagolás adó), népegészségügyi termékadó és brutál megemelése, árstoppok buborék hatása ami volt…
csak ezek jutnak hirtelen eszembe.
Miközben emlékszem tavaly több is veszteséget termelt.
Amelyik kinyitja a száját azt szanaszét szivatják utána… SPAR-lázár topik ugye.A gonosz multira haragszik a szimpla user a kormány meg röhög a markába
Én inkább a kormányra haragudnék a kommunista módszerek miatt![ Szerkesztve ]
-
senior tag
Dehogy haragszom.
ha a lidlben felment az àra akkor meg kell venni máshol ugyanúgy 119hufért, vannak nem multik is, nonprofit kisboltosok sok helyen!
Vagy mindenhol ugyanúgy emelkedett?
gyurcsány, soros és migránsokat pedig kihagytad!Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
senior tag
-
senior tag
-
senior tag
válasz Donki Hóte #34056 üzenetére
Sokaknak a robusta ízvilág jobban bejön. Emiatt kirobbanthatatlan a sárga tchibo.
én kifejezetten utálom a 100% arabicát a savanyúbb ízvilága miatt.
A 60/40 vagy 50/50 összetételűek sokkal ízletesebbek a szájízemnek.
De a sznob kávésok ha fintorogva is fogyasztják csakis az arabicát fogják ajánljani mert az a drága és igényes!Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debian GNU/Linux
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
- További aktív témák...
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Új Szines Tápegység Moduláris Kábel Szettek És Toldók Pcie Cpu Alaplapi 12VHPWR Sata Molex Cablemod
- Asus Rog Thor 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Macbook Pro 2023 M2 Pro 16/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest