Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz Nirvatti #34951 üzenetére
kocsiban hazáig lehetett a csomagtartóban max 10 fok, otthon meg ment az előszobában levő beépített szekrénybe, ahol 20 fok sincs
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bul07
nagyúr
válasz Nirvatti #34452 üzenetére
Zewa toalett papír 96Ft tekercs(24darabos esetén)
És mondjuk 2literes Pepsi, 3db és darabja 117Ft
Ezek a leglenyomottabb árak, én 117Ft-ért vettem a zewat mert 48db vettemHa gondolod írj rám privátba és kifejtem
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-
Ármester
válasz Nirvatti #29540 üzenetére
Szerintem azért jelzik nekik, egyik győri pizzázó FB oldalán is hirdette, szóval nem hiszem hogy nem szólnak róla.
Először amikor volt ez a kuponozas, akkor volt hogy a srác nem tudta miről van szó, telefonált egyet, aztán elfogadták.
Amit el tudok inkább képzelni, hogy a kiszolgálókig nem feltétlen jut el az infó, hanem pl főnöknel marad.
Mert ugye ezt a kupont ők Metroba meg levásárolhatják, tehát nem vesztenek vele.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
n@p@lm
őstag
válasz Nirvatti #29540 üzenetére
Beszéltem a Metro ügyfélszolgálatával, felvették panaszra.
Kötelesek lettek volna elfogadni a kupont (le vannak szerződve), úgyhogy rájuk fognak koppintani.
Nem foglalkoztam volna a kérdéssel, de gyakorlatilag 5000 forintot kukáztattak velem a hozzáállásukkal....
Ha előre tudom ezt akkor másik étterembe kérem a kupont (ahol eddig is beváltották). -
bul07
nagyúr
válasz Nirvatti #29383 üzenetére
Hát nekünk nincs gépünk, így ha mosogatógép kapszulát vennék akkor évtizedekre elég lenne pár darab is
November közepén is vettem 2db ilyen flakonnal, így erre az évre elég leszÖblítő is jó áron volt, de egy ideig abból se kell venni mert van itthon
6.4l Lenor, meg jön még most ez( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
tisn
addikt
válasz Nirvatti #25931 üzenetére
nekem ketto valt be (tudom nem tolem kerdezted )
bekesi vastagkolbasz
de az igazi favorit a tescoban levo arusitohelyeken levo vastagkolbasz (talan az is bekesi, bekescsabai, de mar reg vettem)
az nagyon hasonlit arra stifolderre, amit egyetemistakent pecsi haverom hozott mindig es isteni volt.
szarazat erdemes szerintem vagy varni vele 2 hetet, hogy szikkadjon kicsit.
magaban, sutve, vagy etelekbe (rakott krumpli, paprikaskrumpli) is idealis
-
st6969
őstag
válasz Nirvatti #22131 üzenetére
Szia,
nekem a sajátmárkás meg az "olcsó" margarinokkal van ez a tapasztalatom (lecsúszik a késről konkrétan). A Rama gold, Vénusz vaj ízű, és a Bords Eve-nél szerencsére nincs ilyen probléma, nálunk ezek közül megy valamelyik.
Jobban szeretem a vajat, de ott meg megőrülök, hogy kenhetetlen. Persze, ha 10-15 percet áll szobahőmérsékleten, utána már ok, de sose gondolkodok ennyire előre amikor meg kiveszem, azonnal kell(ene).
Az Aldiban van valami kenhető vajas készítmény (60% vajjal), múlt héten volt leáraza 7-800Ft körülre egy tégely. Vajat akartam venni, de az elfogyott, így gondoltam kipróbálom (így leáazva kb. egy árban volt a vajjal, igaz kevesebb vaj tartalom, de legalább kenhető).
Ízét, állagát nem tudom, még nem bontottam fel... -
arcsin
senior tag
válasz Nirvatti #18537 üzenetére
Már megint a spórolós-filharmónikus topikban vagyok?
csaxólok, hogy ilyenkor illik a wcben egy kis házi fasirtos vizeszsemlével lefojtani bejgliket Remélem cartedoros fagyis dobozt is vitt perempe, vagy legalább némi alufóliatekercset, nem csak úgy belsőzsebbe becsúsztatta a bejgliket -
perempe
veterán
válasz Nirvatti #18537 üzenetére
Ma megyek a Müpába 'rádiózni', tankolok cukrot.
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Beni2360
félisten
válasz Nirvatti #12959 üzenetére
Én a zsugorra szoktam + egyet rakni a vonalkod vegett. Persze asvany viznel, 2 zsugor +1 a tetejen 13 db.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Top cat
addikt
válasz Nirvatti #8586 üzenetére
Ezt az új törzsvásárlói 10000 -1000 kedvezményt, jelezte neked valahol?
Én is csináltam magamnak 1 digitális kártyát, de se kupon formájában se e-mailben nem jött róla értesítés. Csak az szabályzatban van megemlítve, hogy az első 10000Ft felett jár egyszeri 1000Ft levonás.
-
arcsin
senior tag
válasz Nirvatti #8167 üzenetére
Hali! Köszi szépen! Rendeltem ma egy "első benyomás" próbacsomagot a kuponkóddal, így 5000 Ft-ra jött ki szállítással. Majd nyilatkozom, mi milyen volt
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz Nirvatti #8167 üzenetére
Én próbáltam már őket. Sonkát ne vegyetek, igazi gagyi, gyorspácolt valami. A májasuk viszont remek, de a lángolt kolbásztól sem estem hasra. Szemét hegyek a csomagolást, kartonban grafitos hab, benne húsfóliába töltött víz megfagyasztva, ebből rögtön kettő is. Én biztos nem rendelek többet, inkább megyek a henteshez.
-
bul07
nagyúr
válasz Nirvatti #6900 üzenetére
Szívesen, már megérte berakni
Penny
Amúgy ezt nézegetem még, emagon nem írnak róla rosszat, és az ár is rendben van, neten 575Ft/l-ért találtam meg még ugye szállítás rá
Valaki innen próbálta már?
(Jelenleg Lanza Vanish 2in1 használunk, ezt a minőséget kellene hoznia)[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Nirvatti #6542 üzenetére
Nem foglalkozunk vele így utólag csak bosszankodunk
Itt elég stabil a boltos állomány egy ilyen után nem hiányzik rosszalló nézés seEzzel a Lidl lett gazdagabb, nem az alkalmazott szerintem
-
MODERÁTOR
válasz Nirvatti #6537 üzenetére
Amúgy szerintem is visszaadják. Elég egyértelmű szitu.
A százalék dolog. Egyszer nem nyomta be a kedvezményt. Szóltam. Megköszönte és kért, hogy inkább szóljak előre, ne legyen kellemetlenség. Lehet nálunk vannak angyali pénztárosok, de hála égnek se PENNY se Lidl se Aldi nem akar lehúzni.
Kifli dolog, Lidliben le is tudja mérni nem? Darabra. Ha nem tudod, mert elfelejtetted.
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest