- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ott van a központ.
MásKipróbáltam az Auchanos narancs szörpöt, nekem bejön az íze, lecserélem az aldis multit rá. Már nem emlékszem ki ajánlotta, de köszi. Az üveg elég húzós áron van, valami 127 Ft, ha jól emlékszem… még egy kiöntéssegítőt se kapott… gondolom csak az Auchanban veszik vissza?
-
realmadrid92
tag
Az ilyen típusú hozzászólásnak egy fórumon mi haszna? Rendben van, Neked nem jön be ez a majonéz, de akkor ha már írsz, megpróbálhatnád kifejteni, hogy nem tetszik, mert.. Talán másoknak is lehet hasznos információ benne.
Ha már spórolós topik, ez az ár elég jónak számít.
Hozzáteszem, nem akarok védeni senkit, sőt majonézt sem eszem. -
bul07
nagyúr
8csomag, az 96db, 10 580Ft, kupont levonva(-3000Ft), 1390 Ft házhoz szállítás= 8980Ft
Azt kéne kideríteni hogy ez hány lapos mert azt nem látom sehol
.....
Voltam ma a ecofamily-be és Müller-be
És persze hogy elrontottam és vettem egy olyat is amibe nincs alumínium(ezt[link]), tovább passzolom édesapámnak
Müllerbe be is fújtam magamat egy 40e Ft-os parfümmel
És egy típus volt Fa és az olcsóbb volt 20Ft-al mint a ecofamily-be -
freelancer68
tag
-
A fehérjét nem is néztem. Azt én se teszem bele. Csak hirtelen kerestem egy videót. Lehet firnyákolni, ugyan olyan finomat csinálok így is, mint kézzel, habüstben. Azért mert nagy könyv ezt írja (amiből én is tanultam), nem biztos hogy a más módszer rögtön szar.
Részemről ennyi a majonéz téma. -
8
senior tag
-
Bogyi007
veterán
A főnök is vonalban volt és nem mondta rá kapásból hogy igen résztveszünk az akcióban. Ezért nem tetszik a szitu. De mutatom az immáron két helyet. A Kis Gömböcnél azonnal ahogy kérdeztem rávágták hogy igen persze benne vannak az akcióban...
-
-
Paxker315
veterán
Szigorúan véve jó akciók gyűjtőhelye, "mindennapi dolgainkhoz". Pl. most lidl plusban 19 ft az instant élesztő, 303 ft literje a "Doussy" sajátmárkás öblítőjüknek, és a silan is 509-re jön ki literáron. Viszont a coccolino áraktól kis híján összecsuklottak a lábaim, ahonnan korábban vettem, literje 535 ft-ról 900-ra drágult
Bár most kb 1.5 évig nem kell vennem
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- ROG STRIX X870-F + AMD Ryzen 7 9800X3D + 32GB DDR5 + Sapphire 7900 XTX Pulse 24GB + Win11 PRO
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER