Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz szabi__memo #26196 üzenetére
Javítotttam - keményített műanyag palackosak voltak
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
arcsin
senior tag
válasz Bogyi007 #26195 üzenetére
A kognitív disszonancia nem engedi feloldani ezt. Könnyebb hupákolni valamin,. sőt kötelező. Én örülök neki kifejezetten hogy végre idehaza is bevezetik ezt a rendszert. Nem derogál elöblíteni valamit és eltenni 1-2 hétig amíg járok boltba. Amúgy is szelektíven gyűjtök mindent.
-
Bogyi007
veterán
Pedig anno a Coca-Cola és Pepsi termékek is visszaváltós palackban voltak kaphatóak...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
arcsin
senior tag
válasz Lackooo84 #26188 üzenetére
Szerintem nem lesz drágább semmi, csak oda lesz írva a cimkére hogy "jelenlegi ár" Ft + betéti díj 50ft. Az infláció, különadó miatti áremelkedést rálehet fogni a betétdíjra, de nem látom értelmét, csak prolihergelés. Hozzáteszem mi szlovákiából hoztunk üveges zlatyit ahol olcsobb annyi volt a sör maga mint az üveg díja. Visszaviszem, göngyölegről levásárolom, ittam 10 üveg olcsó, jó sört, story vége.
A világ sok pontján egy működö rendszer, miért kell benne kételkedni, olyan mint a bevásárlókocsi, csak késöbb kapod vissza a pénzt[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz lala666 #26182 üzenetére
13ker, Érd, Százhalomba, Siófok, Balatonfüred, Visegrád, Esztergom, az elmúlt pár évből, ittam csapvizet semmi különleges, és a Danubius Hotel Arena pár hete ezt nem tudom melyik kerület
(Régen 8-ker Szigony utca na ott tényleg sok csapvizet ittam ott is normális volt)Természetesen mindenhol más ízű
Amúgy nálunk is volt hogy pár évig nagyon rossz volt a víz íze klóros vagy fene tudja mert valami új gépet raktak a vízműbe és el volt valami cseszve, aztán beállt ihatóra
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
arcsin
senior tag
Nézd, minden ásványvizre rádobnak 50 ft-ot amit am utána visszakapsz és levasarolhatod, hát nanemá Érdekes, am odaát Szlovákiában ez tökjól müködik, nincs eldobalva sehol üveg, se semmi mert felszedik a csövesek is, meg nem is nagyon dobjak el mert megéri visszavinni.
Csak ezt a "magyaros fifikát" nem tudom miért kell eröltetni, hogy behoznak vmit és egyből a kiskapuk keresése, vagy piaci haszon húzása mint ahogy ennek a cégnek is. Miért nem lehet csak úgy alkalmazkodni valamihezTopCat, súlya nincs, szatyrot úgyis viszel magaddal.
[ Szerkesztve ]
-
lala666
őstag
Igyál nalunk a 18.kerületben vizet, nagyon finom hypó ízű és szagú. Véletlenül itam múlthéten és kijött belőlem a reggeli.....király volt. Vízszűrő kancsót használunk, csak hirtelen muszáj volt innom.
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
Top cat
addikt
válasz Soulfly842 #26175 üzenetére
gusztutalan a zacskós víz Hát akkor ez?
arcsin
Nagy élmény lehet tömegközlekedni egy-két göngyöleg palackkal.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Én már azt se értem aki boltból vesz palackos szénsavmentes vizet, akkor igyon a csapból
(na jó egy két kivétel hely van az országban ahol nem iható)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
arcsin
senior tag
Nem kerül majd semmibe visszavinni a palackot és a göngyöleget felmutatni. A fillér. bszó olcsojanosok a célközönség, ez tiszta, cserébe drága Nem rossz ötlet, emelem kalapomat azelött aki kitalálta.
Illetve eu szkeptikus höbörgöknek is tökéletes, akikre nem lehet rákényszeríteni a drááága betétdíjas vizet
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz szabi__memo #26176 üzenetére
Köszi hideg ráz a gondolattól is! A vizet sem birom műanyag pohárból meginni, csak üvegből
Egyébként, hogy az istenbe estek a részvényeit ennyit két-három év alatt? (lásd: az elmúlt 5 évre beállítva a részvényeiket)
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
Majd megszokod
-
őstag
Lesz itt alternatíva a betétdíjas pet palackra. Jövő héten már kapható.
-
Soulfly842
addikt
válasz Timeola #26172 üzenetére
A bejáratnál mindig az átverős legpiszkosabb kofák vannak (legalábbis Nyh-n ), akikkel sose szabad szóba állni, mert tuti az átverés. Ha ott annyi akkor bent van jobb portéka, jobb áron: csak át kell nézni
Jöv héten egyébként is lesz arra egy kör a nagybanira, utána körbenézek
-
bul07
nagyúr
válasz Soulfly842 #26170 üzenetére
Elmondásuk szerint Csíkszeredáról vagy környékéről jöttek, bár, nem tudom szerintem azért túl messzi van hogy onnan jöjjenek, de ki tudja
Nekem nem kellet sokat menjek mert Újiráztól oda vissza kb 50Km lakok, itt a semmi közepén
Legnagyobb vásár ami tudok az a Negreni vásár, youtube van pár videó pl [link]
Bár ahogy nézem ez évről már lekéstél mert van idei videó is [link]Mi nagyon régen voltunk, de olyan poén mikkor gyerekek irányításával porták udvarán oldják meg a parkolást. Valamennyi pénzért be lehet állni a házak udvarára.
Nagyváradon is van piac de még nem voltam annyira nem vagyok piacra járós
Főleg hogy Romániában üzletekben is szokott lenni jó ruha akció
Például a múltkor a Carrefour-ba is volt jó kapucni pulóver 60Lei-ért (4800Ft) [kép][ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Soulfly842
addikt
Hmm.. nekem is lehet jobban körbe kellene néznem Nyíregyen a Kgst-n. ugyebár ott minden is. Kávé, majonéz, vaj, stb árakból kiindulva lehet ott is érdekes lehet a papírtörlő ár. Láttam egyébként B2B-s papírokat ott, de eddig nem elemeztem.
Érdekes, hogy délre le kellett menned ilyesnért, Romániában is van ilyen árazású hely/vásár? (édesség nem érdekel, de papírtermékekből betáraznék) Te járatosabb vagy arra.
-
bul07
nagyúr
Újirázi búcsú
Na mi volt a slágertermék
Hát a papírtörlőkendőHegyekben ált a Román roma árusoknál
2000Ft-ért adták a 6tekercset
Három fajta volt zöld, narancs, piros,
Zöld az 150lapos[kép]
Narancs elméletileg a 6db 930lap, 155lap/tekercs (de nem biztos)[kép]
Piros elméletileg 200lapos, de ez nem biztos mert ebből volt a legkevesebb árusnál viszont ez volt a legrosszabb is, mert megfogva szinte semmi anyag nem volt benne [kép]Végül nem vettem a narancsból mert 2csmaggal nem adtak oda 3000Ft-ért
Pár kép még [kép],[kép], [kép]
Autókáztam 50Km megnéztem a búcsút és vettem 10pár zoknit 2500Ft-ért, úgy hogy elhamarkodtam a vásárlást és elől 300ért hátul meg 200-ért vettem párját
Az édesség árusoknál 750-800Ft/10deka édesség, egyik árusnál volt 600Ft/10deka innen vettem kókusztekercset de nincs olyan íze mint régen sőt mint tavaly, mert tavaly is tőle vettem
Nagy faszénen sütött 1500Ft/db
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
Az is csak tele van 'szva almával (50%)... nem normál gyümölcs alap ízesítő, ízfokozó és cukrot sem láttot, hanem ahelyett csak Fruktóz-glükóz szirupot.
Segítek: "A fruktóz-glükózszirup olyan édesítoszer, amely több mint 50%-ban fruktózt tartalmaz" és ehhez vágják hozzá még az egyéb édesítőszert is.
Nem olcsó, de ha már ilyen megfogalmazásban szerepelteti valaki, akkor Mayer szörp már tényleg szörp. Ezeknél legalább nem almát iszik az ember az összes létező szörpnél (tele vágva valami kamu ízesítővel, ízfokozóval, meg névleges pár %-val (amiből még semmi ízt nem örökölne a szörp)), hanem tényleges szörpöt.
Ez a fenti ez nem az nem az.
[ Szerkesztve ]
-
igorguzmov
tag
válasz #38464487 #26147 üzenetére
[Piroska Málna classic]
Ebben cukor van. Van több ízben is ez a classic verzió. Nyilván nem 500 forint egy üveggel, de nem is az az íz. Nem árulják persze a nagy áruházláncok. 50% málnalé sűrítményt tartalmaz a boltokban forgalmazott meg 1% málnalé sűrítmény ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz sherlock82 #26161 üzenetére
BRITA Marella
2,4 liter (1,4 liter szűrt víz)52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
arcsin
senior tag
válasz szabi__memo #26162 üzenetére
Mi nyáron szoktunk szörpözni, amúgy szódát, meg vízet iszunk Egyszerü emberek vagyunk.
-
sherlock82
senior tag
Már minimum tavaly óra riogatják az embereket hogy nem lesz nylon zacskó. Aztán a mai napig kb minden üzletben van ugyan úgy. Sajnos.
Itt van mellette a pet palacak annak ellenére hogy folyamatosan jelen van a médiaban az a hír hogy a tengereken és óceánokon szemét szigetek alakultak ki a műanyag szemétdombok.
Ideje van a radikáis intézkedésnek.
Te hány literes Brita kancsót használsz ?Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
arcsin
senior tag
válasz Prinz Eugen #26142 üzenetére
Mi próbáltunk mindenféle szörpöt az elmúlt években. Volt 1x az auchanban nektária szamóca akcióban. Életemben nem ittam még olyan rosszat Előtte évekig fixen az auchanos szamócát vettük, rendes gyümölcstartalommal, nem pedig sok alma és 1% szamócával. kb. 1-éve az eltünt, ahogy a SIO szörpök is, amik jó ár/értékarányúak voltak sok gyümölccsel. A piacos, kézműves szörpök árát horrtibilisnek tartom, 2000 Ft egy fél literes bármilyen szörp nálunk.. Esetleg még 20%os kuponnal becsúszik a sparos premium szörp
Idén nyáron ráálltunk erre. Többnyire mentalevéllel ittuk, nagyon kevés is elég belőle és tök jó limonádé íze van. Vettünk egyszer,, aztán mégegyszer Most pont volt/van a lidlben hasonló fémdobozos citromszirup, nem pont olyan jó mint az auchanos de olcsóbb volt és 2026ig eláll Most van 6üveg a garázsban, a köv 3nyárra.[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
válasz Prinz Eugen #26155 üzenetére
Qva drága, de nagyon finom szörpök:
spájz
Értelmetlen a spórolós topikba, de a jó sajnos arany árban van... -
zoltan6
őstag
válasz Prinz Eugen #26155 üzenetére
Én is rühellem az édesítőszeres dolgokat,de a Frutta max szörpön egyáltalán nem érezni.A simát kell venni,mert van belőle diátás, abba csak édesítőszer van.A simába meg cukorral keverve.
-
Prinz Eugen
tag
Köszi mindenkinek a tippeket srácok, sejtettem sajnos, hogy semmi értelmes nincs már Az édesítőknek az ízét én se szeretem, de majd próbálkozok akkor
-
st6969
őstag
válasz Digitalpimp #26143 üzenetére
Nem tudom, hogy ugyanazt a Pölöskeit ismerjük-e, de amivel én találkoztam az elmúlt 1-2 évben, az botrányosan bicskanyitogató minőségű lett. Konkrétan a málnaszörp olyan színben és állagban, mintha már hígítva lenne. Vízszerű állagú (szó nincs szirupos sűrűségről), ha hígítod (még, ha töményebbre is a kelleténél), totál vízszínű lesz, amit kedved sincs meginni. Íze émelyítően édes víz. Gyümölcs ízt nyomokban sem fedezel fel.
Egyszer megreklamáltam egy indiáncseresznye ízűt, mert egy gusztustalan galacsin úszkált benne (még felbontás előtt), amit észre sem vettem először, csak azt, hogy betonkeményre felfújódott a palack. Becsületükre, legalább reagáltak a panaszra. Küldtek futárt a felfújódott palackért, aki hozott cserébe egy db ugyanolyan ízűt, kvázi kártalanításként.
Lehet, hogy van olyan íz, ami iható tőlük, én biztos nem kísérletezek tovább. -
DGery
aktív tag
Frutta Max szörpöket ajánlom.
Igaz, hogy az ára lehet nem épp a spórolós kategória (2000-2200Ft/l-re jön ki), viszont ennek tényleg van íze, és higítani is nem a megszokott 1:7-1:9 arányban kell, hanem 1:23 az ajánlott, de én attól hígabbra szoktam.
Egy próbát megér szerintem, mert a végén nem jön ki többe, mint egy Ági vagy egy Pölöskei és ízben veri őket..
Jah és egy kis összehasonlítás Málna szörp cukortartalom 100ml higított termékben (ajánlott higítás szerint)Pölöskei 3,4g (1:9)
Frutta 1,5g (1:23)
Ági 7.8g (1:7)
Szerk.:
A helyi dohányboltban érdemes megnézni, mert nálunk van 890-es áron, amíg máshol 990-1190 között van, ha már spórolós topik[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Digitalpimp
senior tag
A Pölöskeiekből sokféle van, igaz, részben édesítős, de nem érződik ki belőle. Ittam már sokfélét, szerintem elég jó ízüek. Most van limitált kiadásban szőlő-bodzavirág, tök jó ize van.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Prinz Eugen
tag
Sziasztok! Szörp témában kérnék véleményt-segítséget.
Próbálok figyelni, hogy ugyebár lehetőleg kevés káros anyagot toljak magamba.. így Édesanyám készítette házi mentaszörp a bajnok (cukor,citrom,menta,víz).
Viszont egyrészt a készlet is véges, másrészt néha egy kis változatosság se árt.
Keresek tehát finom, nem édesítőszeres, pénztárcabarát szörpöt, köszönöm.TL;DR - Melyik a legtermészetesebb ízű, legkevesebb hozzáadott cuccal kapható szörp itthon, spórolós kereteken belül? (Tudom, ilyen nincs, de hátha mégis )
-
bul07
nagyúr
-
8
senior tag
akkor hiába gyűjtöm
megy is a szelektívbe, bár ahogy ismerem ezeket a dolgokat, addig még lehet, hogy változik52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
San398
őstag
-
Beni2360
félisten
válasz raziel01 #26132 üzenetére
Hát sem a trapista sem az Eidami amit a Lidliben adnak a közelébe sem jön ennek a Holland sajtnak. A Tolle trapista meg 1990 Ft volt. A régi Eidami sajt az finom volt.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
bul07
nagyúr
válasz Lackooo84 #26135 üzenetére
2024 közepéig kell átállni, addig lehet mindkettő csomagolás forgalomba
Majd a vevőnek kell nagyon képbe lenni nehogy becsapják, és külön gombra tesznek betétdíjat és olyan csomagolásra is benyomják amire ne mis kell
Na meg figyelni ha egy áron van akkor betétdíj menteset venni amíg lehet( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Még pár információ a betétdíjról.
[link]Ezt kiemelném:
Érdemes a gyűjtésre várva, befektetési céllal telepakolni a kamrát üres palackokkal?
Nem, hiszen az érintett – új vonalkóddal, logóval ellátott – csomagolások csak a rendszer indulásával egy időben jelennek majd meg az üzletekben. Márpedig az automaták ezek alapján fogják majd felismerni a visszaváltandó termékeket, a korábban forgalmazottakat nem fogják visszagyűjteni.
-
Beni2360
félisten
A Pennyben a 40dkg-s Boni Gouda sajt akcióban van 1190 Ft. Vettünk is 5 db-t megy egy karika akciós Trapistat.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
cof
veterán
válasz jack982 #26127 üzenetére
Szintén. Hozzám a legközelebbi a Penny, de csak át kell battyognom a Lidl-be megnézni azt a Mizo-t mert 2. nap és Tolle trappista nuku. Aztán ha ott se lesz az nagy pech.
Vettem is egy Grappa-t bánatomban, mert legalább most élhető áron van.
Tényleg, az ármegosztó.hu-n miért nincs semmi alkoholos akció? Szerintem simán mehetne az újságokból ha van valami.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
jack982
aktív tag
mindegyik boltban átbasznak, nincs különbség köztük. ezért járok a legközelebbibe, így legalább nem kopik annyira a cipőtalpam.
-
AnonymusX
senior tag
válasz raziel01 #26121 üzenetére
Nagyon béna megoldás. Én is most láttam ilyet először. Önkiszolgáló kasszánál nem tudtam hogyan kell beütni. Annyi darabot kell beütni, ahány péksüti benne van és a kedvezmény gombra kattintva jön a dolgozó és engedi a kedvezményt.
De jó, hogy a végén számolgatni kell, mennyi van benne. Ennyi erővel rá is lehetne írni, hogy látszódjon mennyi van benne, így mennyit gondoltak az adott áron, vagy valami vonalkód is vihetné.
Persze így legalább a dupla ellenőrzés megvan, ha már beletéve se tudják megszámolni...
-
gaborino986
tag
válasz freelancer68 #26120 üzenetére
Köszönöm!
Ezt az oldalt én is megtaláltam, csak kicsit drágállom és ezért gondoltam, hogy hátha látott más még valahol, mert sajnos elég kevés helyen kapható. -
raziel01
veterán
Lidl-ben most megjelent nálunk a másnapi péksüti. Nincs ezzel baj csak már ezzel is átvágják az embert. Ki van rakva a csomag, hogy 280 Ft. Mondom annyiért megveszem.
Erre a kasszánál már 418 lett belőle. Mondom az hogy? Mondja a csaj halál nyugodtan, hogy 3 csiga van benne de a kirakott ár 2 csigára vonatkozik. Ja lol. Nem álltam már le 140 Ft miatt vitázni munka előtt de ez így elég átbaszás. Minek írnak rá árat ha nem is annyi a csomag. Lehet dobok azért nekik egy emailt, hogy ez így erősen aggályos. -
freelancer68
tag
válasz gaborino986 #26116 üzenetére
-
bul07
nagyúr
Visszatérve ehhez a Lidl rántott sajthoz, hozzászólás amire válaszolok
Most volt esés kipróbálni
Hát nagyon nem jött be
Én a zöld zacskós zöld fűszeres vagy mifene fajtát próbáltam
Akkor írták is páran hogy nem jött be nekik, hát én is csatlakozok e táborhozNekem nagyon furcsa ízű, így utólag azt kell mondjam hogy azt a 750Ft se érte meg amit adtam érte
Van még 6db a csomagolásban, remélem édesapámnak ízleni fog és ő eszi majd meg[ Szerkesztve ]
-
Kump
csendes tag
válasz Bobbysolo #26084 üzenetére
Persze, sörre is jó. De én inkább 4 egyforma olcsó pezsgőt javaslom inkább, abból 1-et levon (legolcsóbb ingyen még fut bor/pezsgőre). Lehet különböző ár, de úgy %-ban rosszabbul jársz. Ezzel meg is van az 5000 (esetleg + 1 sör hozzá). És akkor lejön mindkettő. Ha van múlt hétről blokk kuponod akkor még a 8e/1e is, akkor kell még hozzá 3000-ért valami. Ne feledd az utalványaidat is.
-
gaborino986
tag
Sziasztok!
Nem igazán spórolós téma, de nem tudtam hova írni a témában.
Körülbelül fél éve még tudtam venni a Metro áruházban Lipton refresh forest fruits teát, akkor is már csak itt találtam.
[kép]
Esetleg nem tudna valaki segíteni, hogy hol tudnék venni?
Köszi -
Beni2360
félisten
Meddig tart az üzletekben ranyomni egy matricát? Amikor egyenként áraznak sok helyen. Legyertanak hologramos matricát a "haverok" és mehet rá a régebbi termékre.
[ Szerkesztve ]
-
king3000
csendes tag
válasz mastodon #26112 üzenetére
Kell DM és Active Beauty (DM hűségprogramja) fiókot is regisztrálni, össze kell őket kötni. Az appban rá kell menni a "Kuponok" menüpontra, ott aktiválni kell az Oral-B-re szóló 30x-es és a vásárlás végösszegére járó 20x-es kupont. Ilyenkor a következő offline vagy online vásárlásodkor fel fogja használni ezeket a kuponokat. Online nyilván bejelentkezve kell megrendelni a terméket, offline pedig az appban elérhető Törzsvásárlói kártyát kell bescanneltetni.
A pontszorzó azért pontszorzó, mert kis egyszerűsítéssel minden 100 elköltött Ft után 1 Ft járna vissza, egy 30x és egy 20x pontszorzó beaktiválása után 50Ft.
Pro tipp: kettő, termékekre vonatkozó pontszorzó nem vonható össze (az "erősebbet" fogja csak számolni), viszont a mostani "Bónusz hetek" 20x kupon megy egyszerre bármivel (mivel ez nem termékre, hanem végösszegre vonatkozik)
Aláírás
-
SPQR301
tag
válasz mastodon #26112 üzenetére
Mindenképp ellenőrizd le, hogy hány AB pontot ad. Ez valahol a rendelés összesítő alján lesz. Minden pont 3ft-ot ér.
Egyszerre többet is vehetsz, csak minden termékre külön-külön számolja ki a pontokat, tehát pl. egy 299ft-os dologra semmit sem kapsz, akárhányat is rendelsz, egy 1899Ft-os terméknél meg 1800Ft után kapsz pontot. (300Ft-ra kerekítve ad pontot).
Boltban is át lehet venni, de 20 ezer felett ingyen kiszállítják.
Annyi hátránya van a rendszernek, hogy pontot beváltani viszont csak személyesen, boltban lehet.
Oral-B-re ez nagyon jó deal, végül is 50% + az everydayme-n még vagy 20-25%, amit az eredeti árból adnak vissza.
[ Szerkesztve ]
-
-
raziel01
veterán
Lidl: 5 liter Formil mosószer megint lesz 3500 Ft-ért szombattól.
-
törölt tag
Streamnál érdemes visszavinni, mert cserére sokkal kevesebb az új patron. Mintha vesz egy másik patront.
Én most vettem Somersbyt, dobozos, ennek meglepően visszaváltható a doboza. Rég találkoztam ezzel nagyon rég.Régen a zacskók is ingyenesek voltak, amiit bevásárlásnál kaptál, az is régóta fizetős. Van ahol már a pékárunál lévő zsacsira is mondták, hogy az.
[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
válasz zoltan6 #26085 üzenetére
599-cel kezdődő kód csak annyit jelent, hogy aki a GS1 előfizetést intézte, az az adott céget a magyar GS1-nél regisztrálta és neki fizet a kódhasználatért. Ez se azt nem garantálja, hogy a termék magyar (lehet hazai gyártású, de nagyrészt importált anyagok felhasználásával gyártott), de még az sem, hogy itthon gyártják.
-
addikt
válasz Atomantiii #26106 üzenetére
hát, üveggyapot van fenn most csak, a monolit betonfödém felett, meg a tető faszerkezete. mi gyulladna meg, és mitől?
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
SPQR301
tag
válasz mastodon #26102 üzenetére
DM-ben AB kártyával 45X pont van rá, ami kvázi a 300Ft-ra lekerekített árból 45% kedvezény.
Ezután feltöltöd a blokkot az everydayme weboldalra, ahol meg pénzt utalnak vissza. 16db fej meg egy 900ml-es H&S így ha jól számolom 30 ezer helyett kb 12000Ft-ra jött ki nekünk.
Oral-B, H&S és Old Spice termékekre lehet eljátszani ezt a dupla kuponozást.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz szabi__memo #26100 üzenetére
Hol van most (Bpesten) bestbuy Oral-b (PRO 500-hoz) elektromos fogkefe fej?
-
ggeleven
őstag
válasz szabi__memo #26100 üzenetére
Jó pénzért adok bérbe a pincében helyet, keressetek bátran.
20%-os kedvezmény az éves AlzaPlus+ előfizetésre! Keress privátban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest