Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
Talán még akkor is, ha a driver el van állítva, vagy poros a slot, amibe rakja a karit. Nekem is volt olyan, hogy emiatt szrul szólt, de kitakarítás után minden helyre állt! Még cmos reset-et is megejtettem!
Max még akkor lehet sz*r az Elite Pro, ha az előző gazdája leejtette, vagy babrálta! Mert alapjáraton nem hinném, hogy bárki is azt mondaná rá, hogy sz*rul szól!
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
HSM
félisten
válasz
PrinceHerceg #12898 üzenetére
Rossz földelés a lakásban, máris gerjedhet. Vagy ha lejátszásban ott a mikrofon. Vagy ha hibás a kártya.
-
TaaT
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #12894 üzenetére
Ok rendben. Az utolsó slot amibe a kártya került sose volt használva, lehet elkoszolódott.
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #12892 üzenetére
1x raktam be amikor megvettem.
A slot pucolást mivel oldottad meg?
Give them hell Ukraine!
-
PrinceHerceg
őstag
Ez biza a híres IRQ akadás, mely az alaplapod összezavarodottságából adódik, vagy még egyszerűbb esetben abból, hogy nem megfelelően illeszkedik az adott hardware a rögzítő PCI-e sínbe.
Sajna részemről elég jól ismert a gond, mivel 1x már nekem is volt ilyen esetem, igaz nekem sima PCI foglalatos X-Fi FPS-el.
Volt mostanság a Titanium hangkarid többször is ki/be téve?
Nálam egy egyszerű kiveszem a kártyát, nélküle indítom el a gépet, majd leállít, slotpucolás utáni visszahelyezés és elem kivétel egybekötött BIOS RESI tökéletesen megoldotta az említett gondot.
[ Szerkesztve ]
-
TaaT
nagyúr
Majdnem minden második reggel ez a kép fogad amióta beraktam az X-fi Titanium-ot, valami ötlet? [link]
Give them hell Ukraine!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
aram01 #12886 üzenetére
Evezzünk akkor vissza az eredeti mederbe...
I think h 20k-ért ha mindennel eggyütt adod, nagyon is jó vételnek számít és ez PH-n kívül is él, feltéve persze ha nem hibás a terméked, gondolok itt az általad említett gerjedési problematikára!
Amúgy szerintem is valami egyedi ok, vagy ne adj Isten hiba lehet a probléma gyökere, mert Én is pont egy X-Fi Elite Pro-t hallgatok, nem kis megelégedéssel, igaz megpiszkálva, de alapból nekem sem voltak még eddig gondjaim.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz
Ger_man #12881 üzenetére
Fillérekért vágnak utánad egy vezetéknélküli egeret... De bizonyos telefonokról BT-ról is lehet, az is filléres tétel a BT a gépbe, ha a teló tudja.
És már meg is van oldva olcsón, drivergondok nélkül.
(#12882) aram01: Szerintem nem csak én gondolom így. De ahogy gondolod.
-
HSM
félisten
válasz
aram01 #12879 üzenetére
Azt gondolom, hogy nem maga az Elite Pro típus a sz@r (vagyis "hulladék", ahogy írtad), amit jópáran használnak a topikban is nagy megelégedettséggel, hanem hogy nálad áll fenn valami egyedi probléma, amit nem tudtál megoldani.
A távirányító nyűgös, erről hallottam én is, bár szerintem az nem lényeges része egy hangkártyának.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
gondolod én vagyok a hülye, hogy nem tudom összekötni rendesen?
Már két hete szenvedek vele,(nem ez az első gépem és hangkártyám)
sz@r az egész, szarok a driverek, már végig próbáltam mindent, hiába
jah távirányítójáról ne is beszéljünk[ Szerkesztve ]
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
hát gyerekek nekem nem jött be ez az elite pro, eladom a pics@ba, gerjednek a hangfalaim, nem tudom beállítani, hulladék az egész, soha többet creative-ot
-
Satyricon
addikt
válasz
Darko_addict #12875 üzenetére
Óóó ne is mondd
Szerintem túl gyorsan húztam le a fóliát róla. Ráadásul kegyetlenül tapadt a matricára az a fólia, amit le kellett róla húzni!
Na de van még mind a két fajtából két vagy három darab, úgyhogy majd egyszer valamikor... Lecserélem
Egyébként ja! Drágább volt, na de nálam a csend, és a látvány az első! Nem játszok már nagyon régóta, kinőttem belőle! Néha nagy ritkán játszom, de nem olyan szinten, mint anno, hogy minden 3. évben új gépet vettem!
Szóval 'megállapodtam..." És megünnepeltem az utolsó konfigom 1 vízhűtéssel!
PrinceHerceg:
Profi google kereső vagyok én is, de nekem általában a hardwareheaven-es driver keresés nem tartozik a szerencsés keresési találataimhoz(ezt jól megaszontam)
Szerk.:
Egyszer majd valamikor... Átdobhatnál minket egy Hardwareheaven-es driverkeresési gyorstalpalón[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #12872 üzenetére
Azt hiszem ideje belátnunk: Te vagy a Pax driver belinkelők Chuck Norrisa!
Köszi!
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek egy Audigy 2-ről érezhető lenne a javulás az X-Fi Surround 5.1 Pro (USB) javára?
Logitech z4-em és egy AKG K99 fejhallgatóm van.
Igazából engem a távirányítója miatt érdekel a dolog, de kíváncsi vagyok hangrendszeremen érezek-e majd "javulást" is?
Köszönöm a válaszokat!
Geri
-
Tiger.
nagyúr
win8on működnek normálisan az xfik?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Satyricon
addikt
válasz
aram01 #12863 üzenetére
Igazán nincsmit!
---------------------------------------
PrinceHerceg:: Nem tudod véletlenül, hogy az Audigy hangkarikhoz milyen drivert érdemes feltenni? Nővéreméknek ajándékoztam egy aranycsatis Audigy 1-et, azt akarom majd belőni náluk. Egyelőre XP-jük van, de muszáj lesz nekik is win7-et venni. Szóval tudnál javasolni Audigy1 PAX drivert, ami XP-n és Win7-en is működik?
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #12861 üzenetére
weblapról hallgattam rádiót vele, nem volt esélyem sem állítani, viszont megnéztem vlc-vel is és kipróbálom amit mondtál
-
PrinceHerceg
őstag
-
Satyricon
addikt
válasz
aram01 #12859 üzenetére
HÁHHH. Vezérlő nincs, vagy vezérlőn nincs... Nem mindegy!
Am ebben az esetben sajnos nem tudok segíteni...
Meg se pisszen a hagcucc, akárhogy kötöd össze? Ha meg se pisszen, akkor én a kábelra gaynakodnék, amivel a vezérlő van összekötve a méllyel. Ugyanis csak a hozzáadott gyári kábelt lehet használni hozzá, másfajta ugyanolyan kábellal nem működik a hangcucc! Más így hirtelen nem jut eszembe, mi lehet a baj. A többiek hátha tudnak valami megoldást.
-
Satyricon
addikt
válasz
aram01 #12857 üzenetére
Nanana... Álljon meg a mehet! Te azt akarod mondeni, hogy vezérlő NINCS a hangcuccodhoz?
A teljes Z-906-hoz ezek a cuccok kellenek a megfelelő működéshez: [link] Na meg a kábelek. Vezérlő nélkül tudtommal NEM FOG működni a hangcuccod! Hol vetted a Z-906-ot?
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz
aram01 #12855 üzenetére
Ha jól olvastam, akkor Z-906-od van... És ha jól tudom, a Z-906 mélyén NINCS! optikai csatlakozási lehetőség. Viszont a vezérlőegység hátulján kell hogy legyen optikai csati lehetőség. Oda dugd be a csatit. Nekem Z-5500-am van, és nekem is a vezérlőegységbe van dugva az optikai, nem a mélybe!
Szerk.: Egyébként a távirányítóhoz külön driver kell, méghozzá Entertainment Center a neve. De arra számíts, ha Win7-ed, van Win8-ad van, szívás lesz a driver feltelepítése! Nekem legalábbis 4 különböző verziójú driverből 1et sikerült nagy nehezen feltelepíteni! de úgy, hogy hibát írt ki telepítéskor, majd rá pár napra unalmába úgy döntött a távirányító, hogy kommunikálni fog a külső konzollal!
Összefoglalva: A drága Creative nem a korrektségéről híres! Nem igazán veszi a fáradtságot, hogy a minőségi hangkártyáihoz normális, működő drivert készítsen!
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz
Satyricon #12854 üzenetére
sorolom
táp rajta, a geniuson csak egy zöld van, az ment a hangkarira a megfelelő helyre, az optikai rá van dugva a külső egység szürke kimenő részére, világít a cucc bár a távirányítóval nem sok mindent tudok kezdeni, az optikai másik vége a mélybe van dugva, és nem ad hangot, ez lenne az én nagy bajom, pedig girekt azért választottam ilyen kártyát mert ez is THX-es és van rajta optikai kimenet.
Lehet hogy szoftveresen állítottam el valamit?Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Satyricon
addikt
válasz
Satyricon #12853 üzenetére
lejárt a szerkesztési idő.
Szóval, most olvasom még1x, amit írtál. Ezek szerint a táp csati rá van dugva a karira. A hangkari külső konzolja világít?
Egyébként az első pár alkalommal nekem nem működött a külső konzol, nem tudom miért. Se nem világított, se semmi. Aztán 1x csak kattant egyet, az óta ok vele minden!
-
Satyricon
addikt
válasz
aram01 #12852 üzenetére
És az miért baj? Nálam jack, és optikai kábellel is össze van kötve. Fogod a külső egységet, és bedugod az optikai kábel egyik végét az optical out-ba, a másik végét pedig a Logitech hangcuccba. Ennyi.
Jack csatikat pedig így kötöd rá a hangkarira. A másik végét pedig Genius hangcuccra.
Szerk.:
Ne fogd fel tragikusan a helyzetet! Csak nyugi!Egyébként a hangkarira rádugtad a tápegységfloppy tápcsatiját? (2 piros négyzettel jelöltem a képen) Ha nem, akkor amiatt lehet a gubanc.
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #12851 üzenetére
optikai kábelem van csak
-
aram01
nagyúr
urak valaki segítsen mert már kész vagyok
szeretném ha a hangkártyám 2 kimenetét tudjam használni
Elite Pro
rákötnék egy genius 1250b-t(2.0) és egy z906-ot (5.1)
kábelek:
a genius jack+rca megoldása
z906 optikai kábel
mit hova dugjak és hogy állítsam be? (valamiért nem sikerül hangot kicsikarni ha a vezérlő egységbe dugom, akkor szól (külön külön) ha a hangkártyába dugom a holmikat
képek:valaki magyarázza már el (de mint egy hülye gyereknek) légyszíves hogy mit hova dugjak és hogy állítsam a hangkártya szoftverjét be, hogy szóljon mindkettő
ha kell még pénzt is utalok érte
már kezdek kiborulniIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Satyricon #12848 üzenetére
Hangzás termén nem tudok nyilatkozni, de a már meglévő funkciókat, tutira nem fejlesztették ill adtak hozzá továbbiakat, ergo annyi van amennyi eddig is. Plusz amennyire én tudom csak alapvető, ámde idegesítő bugokat szedtek ki, aminek már igencsak itt volt az ideje.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #12847 üzenetére
Egyik haverom csináltatta ismerősével. Szívesen felajánlanám, hogy megadom az elérhetőségét, de 1: Haverom nagyon elfoglalt, 2 melóhelyen dolgozik felváltva, még a csajára is alig jut idő. 2. a srác aki csinálja, is állítólag el van havazva melóval! Nekem is csak haverom miatt csinálta meg a matricákat a srác ilyen hamar...
Annyit tudok tenni, hogy elkérem a srác elérhetőségét, aki csinálta nekem a matricákat, de nem ígérek semmit...
Üdv
Ja lenne 1 kérdésem: Win8.1 alatt van valami plusz beállítási lehetőség a CCLauncherben? Vagy esetleg az új gyári drivert érdemes hozzá feltenni? Kapok valami pluszt hangzást, esetleg beállítási lehetőség terén?
-
HSM
félisten
Én azért a régebbi Xonar-ok driveréről is olvastam érdekes dolgokat.... Nekem személyesen se a régebbi Audigy-jeimmel, se a mostani Auzen X-fi-vel nem volt soha semmi gondom.
Azaz egy volt, nem teljesen stabil gépen mindig abból tudtam, hogy gáz van, hogy a Creative console launcher, vagy mi (a tálcaikon alkalmazás) megadta magát. -
Fandango
veterán
Nekem eddig semmi gondom nem volt a PAX driverekkel.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Fandango #12840 üzenetére
Azóta beszéltem haverral, szerinte lehet azért nincsenek ezek a feliratok mert nem távolítottam el telepítés előtt a gyári driver-t. És hogy legközelebb akkor lesz jó ha új win lesz mert most már hiába törlöm le és rakom újra.
Megkaptam az első kóstolót az X-fi driver problémákból?
Ja, telepítés utáni első indítás kékhalál volt gyári driver-el és PAX-al is.
Give them hell Ukraine!
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #12833 üzenetére
Köszi!
(#12832) TechN7ne: Bármelyik matricás meg tudja neked csinálni. Nem nagy kaland!
Netről szedel képeket, beállítod a méretét, és meg is csinálják!
-
aram01
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #12833 üzenetére
na amióta felraktam,nem működik az optikai kimenet
nem észleli hogy rá van dugva valamiIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
aram01
nagyúr
válasz
PrinceHerceg #12830 üzenetére
köszönöm, felülírja a másikat vagy kapjam le?
-
PrinceHerceg
őstag
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #12827 üzenetére
Csabikám...
Na elkészültem az X-Fi gépház mod-dal, ilyen lett:
Szerk.:
Egész 7en matricáztamAz üvegen a SondBlaster matricát le akarom majd cserélni ezüstre, mert b.szottul nem látszik
Na milyen lett?
[ Szerkesztve ]
-
aram01
nagyúr
srácok honnan tudnám leszedni a X-Fi Elite Pro pax driverét? (w7 64)
köszi előre isIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #12822 üzenetére
Én már a megjelenése óta szemezek azzal a karival! Durván tekintélyt parancsoló már maga a kinézete is!
Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek is 1et! Meg egy Prelude-t is(sajna az utbbiról lemaradtam múltkor
)
----------------------------------------------------------------
Hamarosan jövök 1 kis X-Fi ház mod-dal
-
Sz.Miki
őstag
válasz
PrinceHerceg #12824 üzenetére
Gondoltam, és köszönöm az eddigi hasznos tanácsokat is
-
Sz.Miki
őstag
válasz
PrinceHerceg #12822 üzenetére
Semmi szükségem egy olyan kaliberű hangkártyára.
Filmezésre játékra teljesen fölösleges. -
Sz.Miki
őstag
válasz
PrinceHerceg #12820 üzenetére
Én is így látom, az első szériákban még ki lehetett fogni, nyilván, hogy a teszteken is ott virítson. De már csak a Zx vagy Zxr modellek kapják.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
PrinceHerceg #12818 üzenetére
Sajnos nincs szerencsém, mindenhol csak a fekete kondis érhető el...
Oem és dobozos verzió esetén is. Gyanítom mostanában már csak ezzel gyártják. -
Sz.Miki
őstag
válasz
PrinceHerceg #12816 üzenetére
Nos hát annyi pénzt biztos nem adnék egy hangkártyáért...
Egyébkét mit vennék észre a két kondi verzió között egy Z5500 szett mellett?
Vagy tartósságban van különbség?
-
Sz.Miki
őstag
válasz
PrinceHerceg #12814 üzenetére
Közben néhány külföldi fórumot megtekintve a legtöbben azt írják, hogy jobb minőségű kondikkal a Zx verziót szerelik.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Sz.Miki #12813 üzenetére
Látszik az tökéletesen, csak megfelelő szögben kell tartani a dobozt ill ha sükséges megvilágítani és akkor kristály tisztán látni lehet mindent.
Egyébként 3 napig simán vissza lehet vinni, mivel nem fos G-Luxon és társaival reklámozza a gyártó sem, ergo egyértelműen jogalapja van a vevőnek, hogy adott esetben elálljon a cucctól.
Én pl ott helyben bontatnám ki és ha nem tetszik már köszönnék is el...
[ Szerkesztve ]
-
Sz.Miki
őstag
válasz
PrinceHerceg #12803 üzenetére
Ez szép és jó
De a boltban nem bonthatom ki a dobozt és nem szedhetem le a kártyát borító piros fémet, hogy megnézzem.
De ha jól sejtem csak 1-2 széria készült ezekkel az arany kondikkal, a többi mind feketével... -
cimabue
tag
válasz
Satyricon #12808 üzenetére
Nem hiszem hogy ilyen gond lenne... a ház maradt, csak lapot cseréltem. Asus Vanguard, talán 887-es Realtek hanggal, ami pocsékabbul szól, mint a 4 éves Foxconn lapomon lévő 888-as kodek... Mondjuk mit várjon az ember egy 24k-s laptól... (Annyit módosítanék, hogy most előlapin, fülessel, prociterhelésre/kurzor mozgatásra is van egy kis cicergés, de nem folyamatos, mint játék alatt...)
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz
PrinceHerceg #12806 üzenetére
Hű, de paraszt megoldás... Nagyon nehéz lett volna úgy ferdítve leragasztani, ahogy eredetileg volt... Ha a hülyeség fájna...
[ Szerkesztve ]
-
-
cimabue
tag
válasz
PrinceHerceg #12806 üzenetére
Mindössze 1 játékom van (BF3), de az alatt elviselhetetlen. Ezért a Logi 530-ba dugtam a fülest, úgy használható (csak kényelmetlenebb). Minden más oké...
-
PrinceHerceg
őstag
A vörös ledeket egyszerűen meglehet oldani, ha vkinek nem tetszenek, mindenfajta károsodás nélkül.
cimabue: minden környezetben szedi a zajt, vagy csak játékok alatt?
[ Szerkesztve ]
-
cimabue
tag
Sziasztok! Kb 8 perc alatt beüzemeltem az x-fi titaniumot, remekül szól, csak úgy remegnek az ablaküvegek.
Viszont: anno az alaplapi hangnál az előlapi kivezetés őrületes zajt szedett össze játékok alatt, most a hangkártyára kötve ugyan ez a helyzet... Van erre valami megoldás, esetleg szoftveres pöckölés/beállítás amit nem tudok? Thx
-
Satyricon
addikt
válasz
PrinceHerceg #12803 üzenetére
Csak tudnám minek a fekete kondis változat 2 szélére 1-1 piros led... Mert ha jól látom az aranyozott kondisnak nincsenek led-jei.
Egyébként baromi kíváncsi lennék a hangjára! De tartok tőle, hogy olyan nagy különbséget nem hallanék ki, sőt...
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Sz.Miki #12802 üzenetére
Csak figyelj, hogy ilyen arany színű Nichicon FG kondikkal vedd meg, ne pedig fos feketékkel.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
PrinceHerceg #12801 üzenetére
Jól hangzik, igen és is a Z-re gondoltam a dobozos változathoz mikrofont adnak de ugyan az mint a Zx.
most elég jó áron hozzá tudok jutni.
Köszönöm az infót.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
Sz.Miki #12800 üzenetére
Szia!
Tuti éreznél változást, mivel sokkal jobb kondik figyelnek a Zx-en és a DAC is jobb minőségű mint a jelenlegi kártyádon, szóval ha van rá ZS, nyugodtan ruházz be egyre, bár lehet elég lenne egy sima Z is, mivel kb ugyan az mint a Zx, csak más kiegészítőkkel adják oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest