Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: HDD működési idő rekord 29766 nap :)
- janacsi: Kasztrendszer?
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Satyricon
addikt
válasz
aram01 #12855 üzenetére
Ha jól olvastam, akkor Z-906-od van... És ha jól tudom, a Z-906 mélyén NINCS! optikai csatlakozási lehetőség. Viszont a vezérlőegység hátulján kell hogy legyen optikai csati lehetőség. Oda dugd be a csatit. Nekem Z-5500-am van, és nekem is a vezérlőegységbe van dugva az optikai, nem a mélybe!
Szerk.: Egyébként a távirányítóhoz külön driver kell, méghozzá Entertainment Center a neve. De arra számíts, ha Win7-ed, van Win8-ad van, szívás lesz a driver feltelepítése! Nekem legalábbis 4 különböző verziójú driverből 1et sikerült nagy nehezen feltelepíteni! de úgy, hogy hibát írt ki telepítéskor, majd rá pár napra unalmába úgy döntött a távirányító, hogy kommunikálni fog a külső konzollal!
Összefoglalva: A drága Creative nem a korrektségéről híres! Nem igazán veszi a fáradtságot, hogy a minőségi hangkártyáihoz normális, működő drivert készítsen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- ZIDOO médialejátszók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Motoros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest