- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bukósisak, az életmentő extra!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Gurulunk, WAZE?!
- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
noby
aktív tag
miért annyira gáz a rendszer? a xonaroknak jó a hangzása a creatívhoz képest?
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
noby
aktív tag
Van egy creative gigaworks t3 as 2.1em. ehhez szeretnék tanácsot kérni milyen hangkártyát vegyek 16k ig bezárólag?jó lenne ha usb lenne tehát külső de ha mást is tudtok ajánlani ami jobb és belső azt is meg hallgatom.köszönöm.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
Axeboy
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 pro-m és hozzá egy roccat kave 5.1 nah msot van egy olyan problémám, h van a fülesnek van valami baja van a hangkártyának megjegyzem mind2 újonnan vett 1 hetes cucc. A probléma következő ha a roccatnak ezen a kezelő fekete kis dobozon (most nem jut eszembe a neve) elkezdem fentebb vinni a csúszkákat akkor erős sípoló hangot ad és folyamatos berregést lehet hallani nah most ennek így sok értelme nincs mert nem tudom normálisan beállítani és így elég idegesítő. Csak a frontot tudom egy picit fentebb vinni, hogy legyen rajta hang a többit nem mert azonnal berregés stb. most valami nem jól lenne beállítva a hangkártyán tudnátok nekem segíteni?
-
-
JaniACE
tag
válasz JaniACE #11184 üzenetére
Kontakthiba ruley! Kártyát kiszed, tisztít, visszatesz, csodálkozik hogy működik.
Csak azt nem értem, hogy miért nem jött elő ez a jelenség linux alá bootolva?Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
Csubeee
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést, ha már kitárgyalt témát feszegetnék, de irtózatosan sok a hozzászólás.
Vettem használtan egy SB X-fi Xtreme music hangkártyát. Frissíteném a driverét és a Creativ honlapján az alábbit ajánlotta fel:
SBXF_PCDRV_XPVT_LB_2_18_0015.exe
Jó ez hozzá, esetleg van egyéb javaslatotok?
Köszi -
JaniACE
tag
Helló mindenkinek!
Fura problémába ütköztem, lehetőleg szeretném win reinstall nélkül megoldani a dolgot. PCI buszos X-fi xtremegamer a kártya, win7 64b alá telepítve, analóg kimeneten lassan egy éve hibátlanul működik vele. Ma reggel óta az alábbi a helyzet: Streamelt adatfolyam (wav,mp3,stb...) esetén exkluzív wasapi/asio módban kb fél másodpercnyi lejátszás után leáll/elmegy a hang, vagy loopolva ismétlődik a puffere. DS/OpenAL/WASAPI osztott módban kukkot nem ad ki magából. Mindhárom (gamer/acm/entertainment) módban ugyanaz a jelenség, az üzemmód váltáskori reccsenés is hallatszik. A win hangszóró-tulajdonság beállításnál a teszteléskor ugyancsak a töredék-másodperces sípolás hallatszik. A MIDI szinti rész hibátlanul megy, az eszközkezelőben is jónak látszik a driver.
PAX és gyári drivert is próbáltam telepíteni, szépen lefutott, de a hibajelenség továbbra is fennáll.Kereszttesztként ubuntu alatt megnéztem, kiválóan működik.
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
hertotti
csendes tag
válasz PrinceHerceg #11180 üzenetére
megpróbáltam az sem segített...
-
viking19
tag
válasz PrinceHerceg #11081 üzenetére
Hali,
Felraktam ezt a pakkot, de minden restart után visszaáll a default beállításokra.
Találkozott már valaki ilyennel?THX
Equality is about giving everyone equal chance not about giving everyone an equal result.
-
hertotti
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok hogy itt teszem fel a kérdést de van egy nagyon idegesítő problémám!
Adott egy logitech z906 hangfalrendszer egy Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Champion hangkártyával!
A probléma az lenne hogy akár mit elindítok fura módon hullámzik a hang.. a zene is film is..valamikor sistereg is.. először azt hittem a hangkártyával lehet valami de kipróbáltam egy X-fi titanium-mal ami szintén van itthon de azzal is ugyan ez a reakció... hozzá teszem drivereket is próbálgattam természetesen.. minden hiába eddig!! akinek van valami ötlete vagy tudna segíteni azt megköszönném!
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz PrinceHerceg #11175 üzenetére
Amit írnak,valahogy kínai nekem.. Nem sokat értek belőle.. De mindkettő jó árban van. A Z nettóban egész elfogadhatónak tűnik,de én parasztvakításnak tartom ezt a Core3D dolgot...
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
PrinceHerceg
őstag
válasz CsIrKeRaToR #11174 üzenetére
Szia!
Abból a kis információ áradatból amit tudni lehet az új kártyákról, nem igazán tartom valódi előrelépésnek őket (leszámítva persze a ZxR-t), legalább is ha a számadatokat nézzük, pusztán hardware szempontjából... de ez mint tudjuk csak az érem egyik oldala! Arról viszont semmi hír hogy ez az Core3D kajázza-e az ASIO-t stb, bár ha megegyezik a Recon3D-s lapkával akkor sejthető a válasz...
Na és persze ott van még a szoftver kérdés, a támogatottság és még sorolhatnám...
+
Eddig ez az egy oldal van ami úgy ahogy normálisan "szétberhelte" elemi szintig a hardware-t, és mindezt megfelejve még RMAA mérést is végeztek!
Szóval Én a Magam részéről nem hinném hogy váltanék, maximum is egy alapos próba erejéig, annál is inkább mert az X-Fi Elite Pro hangkarim besértődne és nem szólna hozzám egy álló hétig! ^ _ ^
[ Szerkesztve ]
-
CsIrKeRaToR
tag
válasz PrinceHerceg #11135 üzenetére
Te melyiket tartod jobbnak? A Creative Sound Blaster X-fi Titanium Fatal1ty Pro-t vagy a Creative Z-t?
"Egyszóval dőljünk hátra és nézzük ahogy a közizlés prostituáltként árulja magát az útszélen és a becsület a szeretettel karöltve kivérzik az árokban."
-
Tiger.
nagyúr
válasz korcsi #11165 üzenetére
Ha beállítottad a hang karit kell neki nyomni egy alvó módot utána újra indítani és ennyi.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
-
Fandango
veterán
Par nap PAX driver hasznalat utan azt kell mondjam, valoban ugy tunik a fulemnek, hogy jobban szol a cucc.
-
Törzsúr
senior tag
válasz PrinceHerceg #11161 üzenetére
Működik, nagyon köszi!
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Tiger.
nagyúr
Igazándiból annyi lesz hogy elfelejti a beállításokat a win8 , és a következő indításnál nem lesz hang.de én tudom rá a megoldást
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Törzsúr
senior tag
válasz PrinceHerceg #11161 üzenetére
Nem. Ma este kipróbálom. Köszi szépen!
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok,
Win7 64-biten a távirányítót nem tudom működésre bírni. X-Fi Elite Pro-ról van szó. Valakinek hasonló tapasztalat? Esetleg megoldás?
Köszi,ÜdvSteam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Henker2
addikt
válasz PrinceHerceg #11158 üzenetére
Tiger koma milyen népszerű lett hirtelen!
[ Szerkesztve ]
ULTIMEA Nova S80
-
Henker2
addikt
Elég segítőkész a kolléga!
ULTIMEA Nova S80
-
Tiger.
nagyúr
Win8 nál az xfi kártyákkal szopni fogtok de én tudom rá a megoldást
-
Henker2
addikt
Húú! Köszi nektek!
ULTIMEA Nova S80
-
lee56
őstag
válasz Henker2 #11148 üzenetére
Persze
hivatalos :
http://support.creative.com/Products/product_list.aspx?catID=1&CatName=Sound+Blasterez meg elvileg jobb mint a hivatalos :
http://www.hardwareheaven.com/pax-download-pci-x-fi-series/216384-pax-pci-xfi-all-os-driver-2012-v1-00-released.htmlde csak egy kicsit kellett volna visszaolvasni, erről is ment itt sok diskurzus nemrég
[ Szerkesztve ]
No Comment
-
Henker2
addikt
Üdv!
Van egy X-Fi Xtreme Music hangkarim. Sajnos nincs meg a telepítőlemeze. WIN7 64bit-es rendszer van fent, de nem találok drivert. Tudtok segíteni?
Köszi
ULTIMEA Nova S80
-
PrinceHerceg
őstag
válasz CsIrKeRaToR #11146 üzenetére
-
CsIrKeRaToR
tag
Szia,köszönöm szépenT Ment a PÜ a Creative ügyében Esetleg drivet tudsz ajánlani hozzá?
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Na felraktam ezt a 2.35 default tweak pax csomagot, szolni szol ahogy kell, de hogy jobb e az meg nem derult ki
-
Cseneles
őstag
válasz PrinceHerceg #11140 üzenetére
Full Yamaha
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
PrinceHerceg
őstag
Én jelenleg a PAX 2012 V1.00 szoftver csomagot használom és bődületes hogy mennyivel részletesebb a hangzása a legutóbbi frissebb 2.35-ös default tweaks pack-hoz képest, igaz kicsit tényleg megpiszkált csomag, de nagyon ellett találva!
Szerintem eddig ez a best, a különbség pedig füllel hallható...
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz PrinceHerceg #11140 üzenetére
Viszont ehhez még moddolt driver sem kell, csak elég az EQ-ban beállítania a kívánt hangzást
Fandango: Igen, a changlelog szerint nagyon belenyúl a hangzásba: dinamikát csökkent, effektez stb.
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
Rosszul fogalmaztam, nem javit a hangminosegen, hanem valamilyen szinten belenyul es mas lesz a hangzasa? Legalabbis nekem ez jon le pl. ha megnezem a pax driver csomagban leirt valtoztatasok egyes sorait. Lasd feljebb linkeltem a pax drivereket es ott van a change log.
-
PrinceHerceg
őstag
Ez nagyon erősen egyénfüggő lehet mivel ha valaki szereti a kiemelt hangzást némely tartományokban, akkor bizony nem egy olyan modolt driver-t talál a neten ami kisebb-nagyobb mértékben belenyúl a hangképbe, tehát Gipsz Jakab esetében ez máris valamiféle javulást hozott...
Cseneles: értem, és milyen szépséggel hangosítasz?
[ Szerkesztve ]
-
Cseneles
őstag
válasz PrinceHerceg #11137 üzenetére
X-fi titanium Fatality
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
Nekem is ilyen van csak ajánlani tudom! Elég drága házimozival használom és hozza az elvárt szintet mind játék mind filmek alatt
-
PrinceHerceg
őstag
válasz CsIrKeRaToR #11134 üzenetére
Szia!
Használt megoldások:
Mostanság sajna kissé pang a piac, legalább is itt a PH-n, viszont találtam Neked egy kivételes gyöngyszemet, verhetetlenül jó áron! Illetve fellelhető még pár E-MU 1212M is...
+
Új kategória:
Ha igazán bátor vagy és csak a legújabbat szeretnéd akkor itt van eZ is!
[ Szerkesztve ]
-
CsIrKeRaToR
tag
Sziasztok,egy normális hangkártyát szeretnék venni 25ezer-ig. Mit ajánlotok? Nem lenne baj,ha lenne rajta optikai
-
korcsi
veterán
válasz Fandango #11131 üzenetére
Szerintem, ha működik és minden rendben vele, akkor semmivel, de valószínüleg lesz aki az ellenkezőjét állítja.
Pax-nak előnye, hogy legalábbis sima x-fi--nél minden segédprogram benne van.[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
Fandango
veterán
Sziasztok!
Egy X-Fi Titantium PCIe hangkartyát használok, win7 64bit alatt hivatalos legujabb driverrel, kérdésem az lenne mit nyerek azzal, ha felraknék egy PAX driver csomagot, pl. ezt:
PAX PCIe Titanium Dvd Suite 2011 V1.00 Please test Drivers in it.
vagy ezt
Official PAX MASTER PCIe Titanium Driver Suite V2.35 Default Tweak[ Szerkesztve ]
-
Cseneles
őstag
Win8 hoz linkelne valaki 1 Pax drivert plz
-
Tiger.
nagyúr
Win 8 beta ha jól tudom.
diretx et frissítsem vagy nincs hozzá köze?[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Ezt írta ki, ez mi?
Win 8 van.
http://prohardver.hu/dl/upc/2012-12/09/191591_tdwrdzpzb1epgivw_alhemy.png[ Szerkesztve ]
-
-
Dot
őstag
válasz korcsi #11117 üzenetére
Nem volt jó ez a pack sem!
De közben megtaláltam! Működik! Az itt lévő audio driverrel tökéletesen működik!Köszönöm azért!
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
korcsi
veterán
válasz Tiger. #11119 üzenetére
Mondat lenni nem magyar: "Ez mire jó pontosan én raktam fell."
W7 (valószínüleg W8 is) alatt a régi (eax-et) használó programok eax-es hívásait fordítja le a rendszer számára végrehajtható funkciókra. Így működik továbbra is a hardveres gyorsítás.
[ Szerkesztve ]
-
lee56
őstag
válasz PrinceHerceg #11111 üzenetére
"XTREME AUDIO IS CRAP!" "There no support for it. It's crapist card on face of the earth it should be throw into the sun" ez az Xtremeaudio
Amúgy ahogy nézem PAX-nak is van hozzá való drivere, daniel_k-nak is és ha minden kötél szakad még megpróbálhatja a gyárit is, de ezek szerint nem alaptalan az idézett mondás
No Comment
-
Tiger.
nagyúr
ALchemy
Ez mire jó pontosan én raktam fell.
Win8 64 bit
creative x fi extreme music hangkártya.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Geresics
addikt
Hát, a gyártó honlapja valóban elég idiótán van megcsinálva, de én nem is azt, hanem ezt a pakkot használom, és nekem bevált!
*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
Dot
őstag
válasz PrinceHerceg #11114 üzenetére
Na jó, fél óra keresés után sem találtam!
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
korcsi
veterán
válasz PrinceHerceg #11109 üzenetére
MERT NEKI MÁS KÁRTYÁJA VAN!!! Xtreme audio, nem x-fi (csak nevében) olyan mint az audigy LE stb.
Megoldás amúgy: [link]
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz PrinceHerceg #11107 üzenetére
És neked xtreme audio-d van?
Neki ez kell.
[ Szerkesztve ]
-
korcsi
veterán
válasz PrinceHerceg #11105 üzenetére
Az paxos x-fi xtreme audio packba nincs benne Mos töltöttem le és néztem meg.
Töltse le ezt: PAX MASTER PCI XFI ALL OS Driver Suite V2.35 Default Tweak Edition
Ebben benne van a console launcher meg a volume panel is, csak kézzel kell őket felrakni.
-
korcsi
veterán
Akkor:
Main -> speakers -> speaker configuration -> 5.1
Bass setting gomb -> Enable bass redirection pipa be
subwoofer level, crossover frequency, subwoofer gain beállít.
Main -> speakers -> advanced -> még emelhető a sub hangereje.Így se jó? Én fülest használok, csak próbálok segíteni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- War Thunder - MMO Combat Game
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple notebookok
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest