- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BEE
addikt
Hálás köszönet !
A 49710-re találtam is adatlapot, de a JRC-re nem.
Viszont egyik helyen azt írja, hogy az egyezik az NJM 2114-el,
amire már van adatlap.Az elején tanakodtunk, hogy meg tud-e hajtani nagyimpedanciás fejhallgatót ?
Van benne elegendő szufla, de szoftveresen határolt az erősítés.
Ezt úgy értem, hogy a hangosabb alapanyagok esetén vissza is kell venni
a hangerőt, de a halk felvételeknél nem tudok elég hangerőt csavarni.BEE
Fradi volt, Fradi lesz, amíg a földön ember lesz !
-
HSM
félisten
Ez igaz. Lehet, a Creative is úgy volt vele, hogy minek hozzá leírás, úgyse találsz bele jobbbat...
Amúgy elvileg a cserélhető opampok közül kettő LME 49710NA, kettő pedig JRC 2114.
Itt amúgy az is írják, van még rajta pár, ami nem cserélhető. [link]A JRC-t nem ismerem, de az Auzenen LME 49710NA-van (azaz ennek a régi típusszámú variánsa, az LM4562NA, de elvileg tökugyanaz) az álomszépen szól.
[ Szerkesztve ]
-
BEE
addikt
Azért sírva nem fakadok, mert így is piszok jól szól rajta a HD580 !
Csak elgondolkodtam, hogy esetleg lehetne még jobb is...Ha meg veszem a fáradtságot és kiveszem a kártyát, akkor tudni fogom
mi van benne, és megkereshetem mi megy még bele.BEE
-
HSM
félisten
Az alaplapinál a gond a helyhiány és spórolás, nem raknak neki kellően szűrt tápfeszt, és ott "megy be" a zaj. Az Emi pajzs néhányon szvsz földmunkásvakítás, nem egyéb. Ezenkívül sokszor drága lapokon is találni fapados codecet is.
Pl. a mostani lapomon teljesen szépen szól, ami rajta van, nulla zajjal, pedig semmi takarólap nincs rajta, és van a gépben jópár cucc.
-
lee56
őstag
Mondjuk nálam is ugyanez a helyzet, pont a táp felett van a kártya és nincs zörej, legalábbis amit észrevennék, szóval akkor módosítok arra hogy jó marketing pont az EMI pajzs Egy ipari számítógépnél mondjuk előnyös lehet, egy reaktorban vagy valami transzformátorállomáson már biztos lenne értelme
Alaplapi hangkeltőknél mondjuk elég gyakori, hogy valami áthallatszik, vinyó legtöbbször, szóval inkább oda tennének valamit
No Comment
-
BEE
addikt
Sziasztok !
Lehet azt tudni hogy egy Titanium HD kártyán [link]
milyen erősítő IC van és mi mindenre cserélhető ?
Mert azt mindenhol reklámozzák hogy cserélhető,
de hogy mire, azt sehol nem írják.BEE
-
HSM
félisten
Az Auzen X-fimen nincs EMI pajzs, ott van a tápomtól pár centire (alsó tápos gép) és semmi zajt nem szed össze, az előlapra menő kábel meg inkább hagyjuk...
Meg lehet tervezni úgy a NYÁK-ot, hogy ne legyen gond ezekkel a dolgokkal, persze, az EMI pajzs nem árthat, de nélküle is lehet egy kártya jó. -
-
HSM
félisten
Szerintem is az elektromos terek zaját gyűjti össze az összekötő kábeled játék alatt. Nekem is "tele van" elektromos zajjal a front panel, de nekem nem csak játéknál.
A te esetedben először megpróbálnám másfelé vezetni a kábelt, ha semmi változás, akkor még az előlapi dobozka/kártya hibája is lehet.
Korábban nem tapasztaltál hasonlót a fejhallgatókimenetből?
[ Szerkesztve ]
-
Cseneles
őstag
Próbáld csak meg azért felveheti a zavart a kábeled ami a tápban van és hangot ad neki ha meg sem próbálod nehéz segíteni
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
Próbáld meg az összekötő kábelt amivel a kártyát és a front panelt kötöd össze elvinni a táp kábelektől jó messze, lehet tápegység problémád lehet
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Sidix
csendes tag
Továbbra is fennt áll a probléma , ezzel X-Fi Titanium Fitality Champion.
Felraktam már pax-ot, gyárit és most legutóbb a gyári bétát . A gond az, hogy az előlapi panel-ről windows alatt és team speak alatt , bármivel működik szuper a hang . Játék alatt azonban folyamatos zizegést hallok, olyasmit mint egy villanyborotva hangja , de ez a zaj csak játékok alatt jön elő . Magába a kártyába dugva a headszettet azonban megszűnik minden ilyen jellegű baj, és játék alatt is tökéletes a hang. Hardveres hiba állhat fent, vagy valami bezavar a hangba ? A headset egy asus vulcan anc , nem egy 5 filléres tescos szar, szóval nem értem mi lehet a baj .
PLS HELP
-
biacsia
tag
Üdv!
A birtokomban van egy régi X-fi platinum. A következő problémával kerültem szembe és nem találok rá megoldást:
Teamspeak 3 clienst használva. Folyamatosan hallom azt, amit mondok a többieknek és ez nagyon zavaró. Az előlapi panelen található bemeneteket használom, mivel az tartalmaz erősítőt a fülhallgatóhoz. A "mikrofon bemenet neve" amibe be van dugva:
line in 2 Szeretném ezt a bemenetet sima mikrofonként használni( tehát , hogy mindenki más hallja amit mondok, de nekem ne keverje vissza a fülesemre a saját hangom) , de nem tudom, hogy lehet ezt beállítani. (Az alaplapi hangkártyán a "stereo mix" kapcsoló tudta ezt a funkciót , amit én most ki szeretnék kapcsolni , ha ez segít)
Találtam egy "what u hear" kapcsolót, ami szerintem ez lenne, de ezt hiába kapcsolgatom nincs változás
Ha esetleg valaki tudja a megoldást, ne tartsa magában!!!"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
Kr/\toS
senior tag
válasz HornedReaper #10676 üzenetére
Biztosan számít nem szed fel zajt; legalábbis kevesebbet mint az árnyékolatlan. Ez a javaslat első körben jó csak; később majd csináltass tisztességes 75ohm-os kábelt.
-
HornedReaper
senior tag
válasz Kr/\toS #10675 üzenetére
Köszi!
Fontos a digitálisnál is az árnyékolás?
Vettem pár hónapja 3db Hama (elvileg) duplán árnyékolt jack-RCA kábekt, mert búgott a mélyláda (először az kapott ilyet), és azóta jó
Best buy volt, a jack-es verziók 300Ft-ba kerültek a Tesco-ban, azóta is csak min. 2x ennyiért láttam mindenhol -
Kr/\toS
senior tag
válasz HornedReaper #10674 üzenetére
Vegyél sztereo-jack-rca kábelt, aztán majd kibogarászod mely rca-n jön a jel. A toslink csatit el is felejtheted, az x-fi nyákon nincs optikai egység a jack mögött .
-
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #10673 üzenetére
Ez a csatlakozó kell nekem?
Vagy ez?
-
HornedReaper
senior tag
A házimozi fórumban folyik a vita és csesznek válaszolni, szóval:
Olyat nem gyártanak digitális (koaxiális) kábelnek, hogy egyik vége 3,5mm mono jack -> RCA dugó a másik? Nekem kell csinálni? X-Fi hangkártyámat szeretném kipróbálni digitális kimeneten keresztül is az erőlködővel.
Közben utánaolvasgattam..
Az X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty kártyámhoz vajon mono 3,5mm->RCA vagy mini-Toslink átalakító kell?Vagy így csak stereo jelet fog átvinni, még a DTS kodekekkel is?
[ Szerkesztve ]
-
planbmokus
senior tag
Sound Blaster X-Fi MB2 - Ilyet hol lehet beszerezni?
Vettem agy AsRock Extreme 4-M alaplapot, az audió beállítások meg a THX-ben kb a hangerőből állnak. Lenne más igényem..
Azonnal upgrade-elni akar 24 Euroért.. Én meg nem."Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
Sidix
csendes tag
válasz Lacza_26 #10663 üzenetére
Érdemes lenne vajon felrakni a PAX driver szettet ? Vagy kínlódjak meg a gyári driverével, ami ahogy elnézem nem is annyira friss már
Ha esetleg, más is olvassa , egy X-FI Titanium Fatality Champion hangkártyáról van szó, és igen küzdelmes állítgatni a módokat , jelenleg csak GAME MODE-ban üzemel patentul, de a front panel valamiért néha így is gerjed , érdekes, hogy magából a kártyából minden ok.
Bárki bármi ötlet ?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz HornedReaper #10668 üzenetére
Azért nincs mit...
-
HornedReaper
senior tag
válasz PrinceHerceg #10667 üzenetére
köszi a segítséget!
most van encoderem, de nincs digitális kábelem és nem is tervezem, szóval marad a BF3 center és sub nélkül, a Skyrim pedig csak sub nélkül..
azért jön így is a mélyhang a frontokból egész jól
-
PrinceHerceg
őstag
válasz HornedReaper #10666 üzenetére
Válasz:
Javaslat: ezt tölts le és legyen szép estéd !
-
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #10665 üzenetére
ffdshow nincs telepítve, lehet az is elég?
-
HornedReaper
senior tag
válasz HornedReaper #10664 üzenetére
Lehet megtaláltam, csak a Dolby/DTS drivert (vagy codec-et, mittomén mi ez) kell valahonnan leszedni / megvenni:
The problem is that your X-Fi is not capable of DDL or DTS Connect encoding with out purchasing a separate driver package.
As such, it will only output a stereo PCM signal (uncompressed 2 channel audio) or pass through a pre-encoded DD or DTS signal.If you want to give Creative more money, they will enable the encoding features present on your card :pfff:
The driver package is $4.72 and can be Located Here.
After installing, you will be given the option to output 5.1 surround through your cards TOSLINK.[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Most játékokat próbálgatok..
A Creative Alchemy-t be kell lőni mindnél?
A Battlefield 3 pl. csak stereo-ban megy, legújabb PAX driverekkel, Audio Creation módban.
Vagy ennél kizárólag Dolby-ban lenne térhangzás, digitális kimeneten?Mélyládát egyik játék sem használja, ha a hangfalak nagy méretűre vannak állítva?
Skyrim megy térhangzással, de ott sincs mélyláda-hang.
-
Sidix
csendes tag
Üdv
Kérlek segítsetek, halvány gőzöm sincs mi lehet a para .
Van egy SoundBlaster X-Fi Titanium F1tality Champion hangkártya szettem, s az a bajom vele , hogy a front panel nem akar rendesen működni , hol van egy alap zizegés a headsetben ( ASUS VULCAN ANC ) , vagy visszahangzik minden , hallom a headsetben amit pötyögötök a billentyűzeten . Ellenben ha kikötöm a front panelt , máris minden működik rendesen ahogy kell . Hallottam róla hogy a gyári driverek nem túl jók , jelenleg épp a legfrissebb gyári driverrel üzemel , de ha már megvettem ezt a szettet jó volna használni a front panelt .
Ha bármi ötletetek van, kérlek segítsetek , előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
Észre sem vettem hogy mocorog a gyártó...
Végre valami érdemi fejlesztés Creative-éktól, bár még mindig nincs náluk meg az aduász vagyis a HDMI csatlakozó, szóval nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
lee56
őstag
http://prohardver.hu/hir/sound_blaster_z_szerias_hangkartyat.html
Az új Creative találmányról mi a véleményetek? Mivel még nincs forgalomban gondolom nem sok mindent tuni róla a hivatalos marketinganyagon túl. de hátha valaki mégis többet tud
No Comment
-
PrinceHerceg
őstag
Igen már Nekem is volt nem is 1x, igaz nem ezzel a pakkal, de bizony előfordúlt már párszor !
De ezt egyszerűen és igen könnyedén megtudod oldani, ha fixen a start-menübe vagy a tálcára integrálod a Creative Console Launcher-t és ha nem töltené be a rendszered, akkor onnan is tudod írányítani a kártyád...
[ Szerkesztve ]
-
T54B4
csendes tag
Sziasztok!
SoundBlaster X-fi Xtreme gamer kártyám van. Win7 64bit alatt most a jól bevált PAX MASTER PCI XFI Driver Suite V1.25 illesztőprogram van fent nekem. A bajom az, hogy rendszerinduláskor random csinálja, hogy nem tölt be semmi creative alkalmazást. Újra kell indítanom. találkozott már valaki ezzel a problémával? Valakinek ötlete?
Vagy van esetleg e helyett valami újabb, jobb verzió?
Köszi!"Nem tudom, hogy mit mivan, pedig dehogy"
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Cseneles #10656 üzenetére
Szia !
De-de, pontosan erre gondoltam...
Előlap nélküli EMI-pajzsos X-Fi Titanium 64MB-nyi fedélzeti X-RAM-al körítve !
Annyi a Te karidban az extra hogy van rajta digitális ki/be menet + jobb zajvédelem, de ezért még nem ér sokkal többet egy új OEM 10k-ért vesztegetett aranycsatis X-Fi FPS-hez képest, legalább is a mai anyagi tendálás közepette !
Egyébként is tényleg sokkal jobban jársz ha megtartod Magadnak !
-
Cseneles
őstag
válasz PrinceHerceg #10655 üzenetére
14K ? akkor megtartom nekem EZ van szerintem másra gondolsz
-
PrinceHerceg
őstag
Létezik bizony, a Recon-t meg gyorsan felejtsd el, mert semmit se ér egy vérbeli X-Fihangkarihoz képest !
A Fatal1ty-t pedig Én olyan 14k körül örülnék ha eltudnám adni, lévén hogy 10k-ért van új FPS is a PH-s piacon...
Satyricon: NM
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #10650 üzenetére
Hali
Ez érdekes... Tegnap fél órát keresgéltem a neten, de sehol sem találtam. Ebay-en is beírtam a keresőbe, és nem találta meg... Na mindegy, akkor lehet még kapni, köszi!
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
HSM
félisten
válasz Cseneles #10649 üzenetére
A recon újabb, ezért talán jobb a támogatottsága. Maga a kártya azonban lényegesen igénytelenebb, szoftveresen emulált hangprocesszorral, integrált DAC-al és erősítővel.
Én nem cserélnék rá, hacsak nincs szükséged valami olyanra, amit nem tud csak a Recon, ha egyáltalán van bármi ilyen. -
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék szerintetek mennyit kérhetnék egy SoundBlaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro PCI-E hangkariért, illetve mivel tud többet egy Recon3D?[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Tud valaki olyan külföldi oldalt, ahol Zen X-Fi2-t lehet venni? Az enyém flash memó hibás lett és eddig még senki nem vállalta a javítását...
-
PrinceHerceg
őstag
válasz LeonSilver #10646 üzenetére
Kb, ezért mondom hogy bőven jó a Titán is a kérdezőnek...
-
LeonSilver
csendes tag
válasz PrinceHerceg #10645 üzenetére
Így van Én kicsit körülszimatoltam. A zelején még jött ki néhány játék ami használta, de ma már semmi. És még hangszereket sem lehet feltölteni a RAM-ba. Szóval pofon a kakinak.
A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
-
PrinceHerceg
őstag
Az X-Fi eleve tehermentesíti a CPU-t lévén hogy hardware szinten dolgozza fel a hangot és innen az FPS többlet, szóval az X-RAM az egy kicsit más, de fölösleges róla most áradozni, mivel nem használja ki kb semelyik fejlesztő sem !
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #10642 üzenetére
Üdv!
Az X-ram nem azért van, hogy a játékokban nagyobb fps-t lehessen elérni? Úgy értem hogy kevésbé terheli a procit, vagy a memót... Nem? Mintha ilyet olvastam volna valahol...
-
bitovi
tag
válasz PrinceHerceg #10642 üzenetére
Erről többet tudnál írni, vagy esetleg megdumálhatnánk?!
-
bitovi
tag
válasz PrinceHerceg #10640 üzenetére
Mi a különbség közöttük?
-
TRobi86
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani, hogy mi a különbség az x-fi Titanium, Xtreme Gamer és a Titanium fatal1ty pro között?
Melyiket érdemes megvenni egy Logitech z-906 5.1-es hangrendszerhez? -
zsizsef
senior tag
válasz PrinceHerceg #10633 üzenetére
Biztos! Saját tapasztalat.
Egyébként az sb0460-as sorozatnak is van ad_link csatlakozója. -
PrinceHerceg
őstag
INM
-
naomek
tag
válasz PrinceHerceg #10624 üzenetére
Szia!
Köszi szépen a tanácsodat.
Nagyon jól müködik -
Winne
nagyúr
válasz PrinceHerceg #10633 üzenetére
Az mondjuk elég profi, hogy amint bedugom a fülest abban a pillanatban vált.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
PrinceHerceg
őstag
Sziasztok !
Még mindig semelyikben sem, mivel az összes SB0460 PCI csatis...
Amúgy Én eddig úgy tudtam hogy csak az Elite Pro-n van spéci kapcsoló relé a külső cuccnak, tutira biztos hogy a fent említett modelekkel is megy ?
[ Szerkesztve ]
-
zsizsef
senior tag
válasz PrinceHerceg #10629 üzenetére
Az sb0460-as sorozattal is működik. Upgrade termékként is meg lehetett vásárolni. -
Winne
nagyúr
válasz PrinceHerceg #10629 üzenetére
Akkor ezt be**optam.. Mennyiért lehetne ezt eladni vajon?
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Van egy X-Fi Elite Pro kártyám. A külső eszköz a fontos nekem leginkább a digit coax miatt. Létezik-e olyan kártya, amivel kompatibilis a külső eszközöm és nem pci-os, hanem pci expresses?
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #10622 üzenetére
Üdv.
Letöröltem a régi(újabb ) drivert, és asszem a Te általad ajánlott ccleanerrel próbáltam leszedni a fennmaradt driver dolgokat, de nem sikerült, így a régi, jól bevált regcleanert használtam takarítónak. Aztán gép újraindít, az általad elküldött driver pack-ot feltettem és láss csodát - beindult a dts, és a live is! Köszi a cuccot, az Isten áldjon meg érte!
Üdv
Satyricon
-
naomek
tag
válasz PrinceHerceg #10624 üzenetére
Szia!
Köszi szépen!
Holnap estefele vissza tudok szólni!
De azért leírom, mielőtt nem telepítettem újra a gépemet, addig a gyárit használtam, és valahogy müködött -
PrinceHerceg
őstag
válasz naomek #10623 üzenetére
Szia naomek !
Csak pusztán jótanácsból mondom hogy felejtsd el a gyári megoldásokat és inkább ezt pakold fel helyette, persze előtte alaposan gyalúld le a gépedről az eddig feltett progikat + a töredék registry-et is valami erre szolgáló segédprogrammal, nehogy összeakadjanak a fájlok !
Elméletileg ezzel a linkelt pakkal minden pörce fog futni, de azért jelezz majd vissza hogy minden O.K...
[ Szerkesztve ]
-
naomek
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy van egy Creative Sounblaster X-Fi sb0790 hang karim, és nem jó hozzá, a saját honlapjáról leszedett egyetlen driver, mert aztirja, hogy nincs digitális aláirás. Tudnátok segiteni?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Satyricon #10620 üzenetére
Szia !
Elméletileg nem lehet hangja driver nélkül, bár Creativéknál soha sem lehet tudni, de egy jót tanácsot azért adnék ! Tiltsd le az alaplapi Realtech HD cicergőt is, nehogy akadjon a másik 2-db X-Fi hangkariddal !
A linkelt P.A.X pakkot pedig tedd csak fel egész nyugodtan, nem lesz ott semmi de semmi gond !
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Miért lehet az, hogy az összes Creative drivert leszedtem a gépről, plusz a regcleanerrel is kitakarítottam a gépet, az összes hangkari driver le van takarítva a gépről, mégis van hang... Másik drivert akarok feltenni az Elite Pro-nak, de ígynem lesz jó, ha még van hang... Ötlet?
-
-
TaaT
nagyúr
-
-
TaaT
nagyúr
Sziasztok!
Van vkinek tapasztalata az Asus lapokra integrált SupremeFX X-Fi 2 hangkártyákkal? [link]
Hozza egy rendes X-Fi kártya szintjét?
Give them hell Ukraine!
-
x_o_n
veterán
válasz PrinceHerceg #10608 üzenetére
Köszönöm
-
JaniACE
tag
válasz biacsia #10610 üzenetére
Ahogy PrinceHerceg kolléga is említette, vsz encoder gond lesz. A korábban belinkelt beállítás alapján (a hangszóró rendszeren) a prologic2 pusztán a sztereó(!) jelből csinál 5.1 hangzást, ha tud: Center = bal és jobboldal azonos, SW = adott freki alatt ad hangot, Surrogók = bal és jobboldali bemenő jel fáziseltéréséből számítódik.
Mivel a kártya csak a két elülső analóg kimenetének jelét továbbítja a digitálisan, így a hangszórón nem fognak megszólalni a hátsók.
Egyetlen kivétel, ha a digitális jel, ami a kártyából kijön, már tartalmazza mind a 6 (8) csatorna jelét. Ezt vagy az említett DDL/DTSNeo progi állítja elő, vagy a lejátszóprogiban spdif-outra küldöd a DTS/DD streamet.
Szóval: Az x-fi DDL/DTS encoder módban használandó, az erőlködőt pedig kapcsold át prologicról másra.[ Szerkesztve ]
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
JaniACE
tag
válasz LeonSilver #10580 üzenetére
A rendszermemóriát használja a hangszerekhez, nem az xramot. Azt hozzá kell tenni, hogy a midi-kontroller támogatottsága elég gyér...
Vegyél naptárt: www.kalendart.hu ! Vegyél vetőmagot: www.kertimag.hu ! Vegyél pellet(!) www.rencom.hu ! Vegyél levegőt: sziv.benntart.kipu.fog ! :)
-
biacsia
tag
válasz PrinceHerceg #10609 üzenetére
Odáig még nem jutottam, csupán a hangkártya control paneljéből küldtem a teszt jelet. Ez a hátsó hangszórókon kívül a többin szépen külön, külön megszólal, ezért nem értem, hogy a hátsó miért nem.
Este kipróbálom, filmmel megy-e, bár az érdekes lenne /vagy arra gondoltál, hogy egyáltalán képesek e megszólalni? mert azt igen csak nem akkor amikor én szeretném /[ Szerkesztve ]
"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
PrinceHerceg
őstag
Szia !
Eltekintve a Titanium kariktól és a low-profil verzióktól, a nevezett 5,25"-ös előlapi panel kompatibilis az X. Musictól kezdve a Platinumig, amin megtalálható a megfelelő soktűs csatlakozó a kártya végén, ennek fejében pl az Elite Pro-hoz már nem házasítható hozzá, de annak amúgy is külső egysége van...
Tehát amikhez jó:
- Fatality Pro Series
- FPS
- X. Music
- PlatinumAmikhez nem:
- Elite Pro
- X.Audio
- X.Gamer
- Titanium / Fatality / HD -
biacsia
tag
Üdv!
Megannyi próbálkozás után
gondoltam írok ide, hátha valaki talál megoldást erre a problémámra
Előre is köszi![ Szerkesztve ]
"...a béke az, amikor nagyobb botod van, mint a többieknek..."
-
x_o_n
veterán
Üdv
Nem tudjátok véletlen hogy a fatality pro elölapi panel minden x-f karival kompatibilis?
-
LeonSilver
csendes tag
válasz PrinceHerceg #10602 üzenetére
Akkor oké. Sajnos az a RAM a kártyán csak egy pofon a kulagyulának.
Midi hangszereket nem lehet feltölteni rá, egy-két régi játékon kívül meg más nem használja.A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz LeonSilver #10601 üzenetére
Lényegében ő a muzsikús kisteső, csak nincs rajta X-RAM, amúgy 1 az 1-ben ugyan az mint a játékos...
-
LeonSilver
csendes tag
Még valami skacok.
Eddig ugye volt énnékem a X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro kártyám.Egyelőre úgy tűnik, hogy most egy X-Fi XtremeMusic lesz helyette. Ez jó ez?
Mert az előző csodaszépen muzsikált nekem játékok alatt is meg a .flac is jól szólt vele.
Szóval jó kari ez?A természet igazságos: aki vak, az jobban hall aki süket, az jobban lát akinek rövidebb az egyik lába, annak hosszabb a másik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- MIUI / HyperOS topik
- Politika
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest