Új hozzászólás Aktív témák
-
pedrosh
csendes tag
válasz PrinceHerceg #12998 üzenetére
Én se gondolom, hogy lehetséges lenne normál megoldással ezt megvalósítani, de gondoltam szerencsét próbálok.
Azóta viszont már másik hangkeltőm van, amin nyilvánvalóan tudom a hangerőt állítani, így pedig megoldódott az átmeneti probléma is.Üdv: pedrosh
-
bobalazs
nagyúr
hogy tudom megoldan xfi xtremegamernél hogy tudom megoldani hogy egy forrásból 2.1ben, sztereóban szóljon a gépre kötött erősítő és fejhallgató. line out jackbe kötve egyszerre csak egy szól.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Satyricon #12991 üzenetére
Esetemben a jobb = volt a tökéletes szinkronban lévő 10.2-vel, fáziskésés nélkül. A dolog pedig nagyon állat volt amikor körbepakoltam magam szatikkal, pluszban az előttem és mögöttem lévő mélyek vmi leírhatatlan érzést keltettek a belső szerveimben.
Amúgy nem hiszem, hogy más szett difit eredményezne +/- irányba, mivel hangfeldolgozást tekintve, ugyan arról van szó!
Igy Csabikám esetedben csak 1 módon lehet eldönteni a pert, méghozzá úgy ha erőt veszel magadon és összeteszed a második Logi Z-5500-as szettedet is... aztán majd meglátod, hogy a végén úgy sem lesz szíved szétszedni őket, bármilyen eredményt is kapsz majd.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #12990 üzenetére
kb 3 hete hoztam haza a cuccomat Pestről, az óta dobozában fekszik, mint gyári állapotában. Az a baj, hogy lusta vagyok előszedni, mert így is alig férek a szobámban.
Am nem lehet, hogy azért volt olyan nagy az időzítés, mert nem egyforma cuccal próbáltad? Hangsúlyozom: Tudom, vagyis tapasztaltam én is ezt az időzítéses dolgot mikor optikaira volt kötve a Z, de nem lehet, hogy a két két különböző hangcucc miatt volt zavaró az időzítés? Úgy értem nem lehet, hogy az is rátett egy nagy lapáttal?
szerk.:
A másik: A toshlinkes megoldással írtad, hogy hibátlan volt az élmény... Úgy érted szebb/jobb volt a hangzás 10.2-ben, mint sima 5.1-ben? Ki lehetett hallani a különbséget?[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Satyricon #12989 üzenetére
Részben igen... mivel anno egy Logi Z-5500-as szettemet vegyítettem össze az akkori előd LG HT503PH t. szettemmel és a szőr állt fel a hátamon, negatív értelemben.
Füllel hallhatóan fáziskésésben volt a hang, vagy 0,5 - 1 sec-et, ami nem épp előnyös.
Előbbi analóg jack-ről, utóbbi digitális optikáról kapta a jelet, viszont (Logi) Coax + (LG) Toslinken hibátlan volt az élmény!
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #12988 üzenetére
Igen tudom hogy más időzítéssel tolja a hangot optikain, de ne mgondoltam, hogy ezt zavaróan fogja tenni az analóg mellett. Am van optikai kábelem is majd kipróbálom, mennyire zavaró ez a hangzás különbség.
Am te is 2 Z-5500-zal próbáltad egyszerre?
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Satyricon #12987 üzenetére
Nem célszerű egyszerre analóg és digitális mód bekötni a cuccot, mivel eltérő időzítéssel fogja kitolni a hangot, ami tapasztalat, mivel egyszer én is próbáltam, de rém idegesítő volt.
Próbáld inkább a Coax + Toslink kombót, azok egy kutya alma.
Amúgy ha lehetne akár x5 Logi motyót is ráköthetnél egyszerre akár milyen hangkarira, ha lenne annyi kimenet, mivel az sem tenne kárt benne, max a kimeneti hangminőségben.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Egy X-Fi Elite Pro elbír 2 db Logi Z-5500-zal? Az egyik cuccot analógra, a másikat optikaira kötném, és mind a két cuccot egyszerre használnám. Attól tartok az Elite Pro-nak túl nagy falat lenne a két cucc teljesítménye. Bár nem értek annyira hozzá, de majd ti megmondjátok hogy kell-e tartanom a hangkari meghibásodásától, vagy nyugodtan lehet így használni...
szerk.:
Ja a kötözködőknek: Ne vitatkozzunk már azon, hogy szar a Z-5500, meg hogy mi a francnak belőle kettő... Köszi előre is a megértést, és a felhomályosítást![ Szerkesztve ]
-
Vartanus
őstag
Az mitől lehet,hogy rámegyek a Volume Panel>>Mode Switcher felületre és mondjuk átváltok Game Moderól Entertainment Modera és alul ki van pipálva hogy Launch console if the console is installed, akkkor sem történik semmi.
Elvileg ugye meg kéne jelenni az Entertainment Mode felületnek,de ez csak akkor történik meg ha külön rányomok a Console Launcher-re.
Ha jól emlékszem előszőr működött,aztán hogy az erdeti install CD-t(amit ugye XP-hez adtak) felraktam kompatibilitási móddal. Letöröltem újra raktam a 2.5-ös packot de ugyanúgy megvan ez a bug,majd a PAX csomaggal is.
Lehet hogy az XP-s erdeti csomag valamit lelszart a registryk-ben és újra kell raknom az egész Win 8.1-es hóbelebancot emiatt a szar miatt< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
Vartanus
őstag
Mondjuk ezt nem értem...
Annak idején nem kevés pénzt fizettem az X-Fi Platinumért(kb 40K-t,ami az inflációt hozzávéve ma kb 55-60K-nak felelne meg).
Első tulaja vagyok megvan minden eredeti tartozék stb és mlg Win 7-nél is ingyen volt a DDL,DTS(ha már egyszer anno ezen funkciókat is megfizettem).
Erre most meg újra fizetnem kéne azért, amit 1x már megfizettem. Na elmehet a Creative a jó k.... anyucikájába. :@< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
pedrosh
csendes tag
Sziasztok!
Surround 5.1 pro-n lehet azon állítani, hogy kisebb mértékben változtassa a hangerőt a tekerő, meg a távirányító? Alapvetően ugyebár a 100as skálán 5tel változik a hangerő egyszerre. Ezt szeretném lecsökkenteni.
Ha valaki tud rá megoldást, annak köszi előre is![ Szerkesztve ]
Üdv: pedrosh
-
Tiger.
nagyúr
válasz Petyyyyy #12971 üzenetére
Az Xfi extreme music is jó már 8.1en értem ez alatt nem kell hibernálni hogy meg jegyezze a beállításokat?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Petyyyyy
addikt
válasz Vartanus #12975 üzenetére
Mondjuk a DTS témát nem nagyon feszegettem. Ha jól tudom normális esetben ez valóban regisztrációhoz kötött, de lehet a Support packban ez meg van oldva. A foobarral nincs baj, itt is használják páran, állítólag elég jó. Az lejátszón belül a beállításoknál lesz egy olyasmi pont, hogy Eszköz vagy alapértelmezett lejátszó eszköz. Itt lehet választani DirectSound és Wasapi lehetőségek közül. Bővebben itt olvashatsz róla - ha meg az angol.
Foobart nem használok, de AIMP-ban pl. itt állítható:Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Vartanus
őstag
válasz Petyyyyy #12974 üzenetére
próbáltam a Daniel_K féle 2.5-ös packkal és kért valami regisztrációt a Dolby és DTS cuccokhoz amit nem sikerült megoldani
A Foobar2000 lejátszót a fejhallgatós topikban ajánlották
A directsound-ot hogyan érted?(bocsi a lúzerségemért de nem értettem )
Azt sem találtam meg,hogyan lehet a bitrátát beállítani mert lehet csak 16/44-en ment 24/96(192) helyett.
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
Petyyyyy
addikt
válasz Vartanus #12973 üzenetére
Már fáj leírni, de a 2.5 Support packban ez is benne van. A lejátszókhoz meg annyit, hogy ...mondj egy médialejátszót! WMP. Mondom lejátszót...! Mindenesetre ott is kipróbálhatod, hogy Directsoundon csorogjon a bitáradat és legalább 24 bit mellett. Plusz mélyet-magasat is meglesheted a vezérlőpult->hang->X-Fi-> Jelszinteknél vagy ha a hangszetted olyan, akkor azon. Én is csodálkoztam mitől recseg kicsit a 24/96 flac mikor hetesnél teljesen jól szólt. Aztán észrevettem, hogy én eddig a mélyet csavargattam (teljesen nullára) a hangerő helyett.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Vartanus
őstag
Halihó!
Tegnap kipróbáltam 8.1-en a régi kis X-Fim és szólni szól 5.1-en is gyári driverrel(hurrá,mert anno W 8-on gyári driverrel rakás k@ki volt minden ).
Néhány gondom azért maradt.
Felraktam a legújabb PAX all os 2014 V1.20-as csomagot és észrvettem,hogy hiányzik a DTS és Dolby hangszabályzó része..wtf?
Előbbitől nagyobb gond,hogy win-os lejátszóprogiknál(win media player,foobar2000,winamp)a Rear R/L hangszórók kissé recsegnek, VISZONT!!! ha youtube-on hallgatok zenét minden kristály tiszta és megdöbbentő minőségű(a hátsó hangszórókon semmi zajosodás).
Mi lehet a gond?? és a megoldás< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
Petyyyyy
addikt
Jelentem 8.1 alatt is műxik az X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro a legutóbbi driverrel. Újdonságként a Speaker -> Tulajdonságok -> Speciális fülön a listában megjelent a 32 bit is. Mondjuk nem tudom mit kell hallgatni pl 32/96 beállítás mellett, de legalább van ilyen is.
-
laci06
senior tag
válasz PrinceHerceg #12969 üzenetére
Megoldottam végül tegnap!
-
Bélaaaa
őstag
-
-
Bélaaaa
őstag
válasz ricshard444 #12960 üzenetére
"Safeti mód"-ban KELL telepíteni W8 alatt a PAX drivert.
[ Szerkesztve ]
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
Petyyyyy
addikt
Daniel K 2.5 Support packot is próbáltad már?
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
A PAX Drivert honnan tudnám letölteni? A hardwareheaven fórumáról nem sikerült, nem találja azokat a linkeket amiket ott linkelnek...
Köszönöm előre is!
-
Satyricon
addikt
válasz ricshard444 #12962 üzenetére
Anno működött ezzel a lappal ez a kari?
Am milyen lapod is van? Holnap utána nézek mi lehet a hiba
[ Szerkesztve ]
-
válasz Satyricon #12961 üzenetére
Csak egy ilyen PCI slotom van, Bios nullázást nem próbáltam, mert a gép felismeri, a Windows is, a driver is, csak nem akarja konkrétabban, hogy ez egy X-Fi, csak egy audiovezérlő..., az optikai kimenet is világít.
Elvileg mennie kéne Win 8-cal, remélem valaki megdob egy tutira működő valamivel.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
Satyricon
addikt
Üdv.
Másik slot-ot, cmos reset-tet próbáltál? Előtte a drivert szedd le, majd regcleanerrel töröld a rajta maradt driver fileokat. Am le7 win8-al nem kompatibilis a karid? Majd a többiek megmondják a frankót, nekem ennyi jutott eszembe hirtelen.
-
Sziasztok
Holnapra kéne a segítség, mert ma már nincs időm foglalkozni vele:
Vettem egy X-Fi Gamer-t (SB730), az oprendszer Windows 8, és hiába teszek fel akármilyen drivereket (hivatalos, pax stb), egyszerűen nem jelenik meg a lejátszós cuccok között.
Az eszközkezelőben továbbra is ismeretlen audiovezérlő...Sokat szenvedtem anno az én X-FI-mel is, mit kéne próbálnom?
Vannak dolgok...
-
Törzsúr
senior tag
válasz PrinceHerceg #12956 üzenetére
Éjjel 12-re sikerült ráhegesztenem a progit a gépre. Mostmár nekem is el van rakva. Köszönöm azért!
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Satyricon
addikt
válasz Törzsúr #12953 üzenetére
Hello
A neten 3, vagy 4 verzió van fenn az Entertainment Centerből, azok közül egyetlen egy a jó, de az is úgy, hogy hibát jelez telepítéskor! Én kb 1 éve szórakoztam a feltelepítésével, szenvedtem is vele rendesen. Sajna nem jegyeztem meg, hogy melyik a jó verziójú, így sajna csak ennyit tudtam segíteni.
Szóval ha a progi telepítődik és hibát jelez ki közben, nyomkodd a tovább gombot, majd 1x csak kiírja hogy végzett a telepítésel. Lehet pár gép bekapcsolás alkalmával fog működni a távirányító, mert ha jól emlékszem nekem se működött újraindítás után egyből.
-
koh
csendes tag
Üdv!
Ma sikerült beszereznem egy Xtreme Gamert (sb0730). Hol tudnám bekapcsolni, hogy ha sztereó jelet kap (Youtube, Media Player, játékok menüje, stb) akkor a mély hangokat keverje le a mélyládának, hogy ne csak a frontok csipogjanak?
-
Törzsúr
senior tag
Sziasztok,
egyszer megírta nekem itt valaki melyik az a driver amit ha felrakok, a "remote control box" is működik win7-en! X-Fi elite pro-ról van szó! Segítsetek mert nem találom......
Köszi
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
zsizsef
senior tag
X-fi hangkártyával próbáltátok wasapi/asio helyett Equalizer APO -t?
-
koh
csendes tag
-
koh
csendes tag
Kutakodtam neten kicsit az sb0770-es képek között és úgy látom ezt a típust kétféle csatlakozással szerelik. Van amelyiken a HD Audio két tüskesoros csatlakozója és van amelyiken egysoros csatlakozó van (a Creative saját Front Paneljéhez talán?). Viszont a 0730-as gamert eddig még csak kétsoros csatlakozóval láttam.
-
koh
csendes tag
válasz horvathkrisz #12942 üzenetére
Hát ha neked sb0770-es magas nyákos gamered van és azt mondod, hogy van rajta HD Audio csatlakozó én elhiszem
-
koh
csendes tag
válasz horvathkrisz #12940 üzenetére
A 70-es a magas a 30-as a félmagas nyákos. Ahogy neten olvasgattam a specifikációkat és nézegettem a képeket én csak az sb0730-as félmagas nyákos Gameren találtam HD Audio csatlakozót.
-
koh
csendes tag
válasz horvathkrisz #12938 üzenetére
És ez igaz az sb0770-re is vagy csak az sb0730-ra?
-
horvathkrisz
addikt
Nekem xtreme gamerem van (szerk.: már azóta ez a hangkarim van, amióta kijöttek az első darabok a gyárból, nem emlékszem pontosan, de sztem több mint 5 éve), rá lehet kötni a front panelt belül, az alaplapról. Utána driverben pedig be tudod állítani, hogy lenémítsa a hangszórókat füles csatlakoztatásakor.
[ Szerkesztve ]
-
bon
őstag
válasz Petyyyyy #12934 üzenetére
Ha nem is ez az X-fi kártyám van, de műkődik Windows 8.1-en is, sőt a munkahelyi gépemben is.az egyik ismerősömnek is.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z690-P, Intel CoreI7 13700, 2x16GB DDR5 5200MHZ Kingston, RTX4070 Super, Sound Blaster Z, Cooler Master Cosmos C700P
-
Petyyyyy
addikt
Üdv!
Próbálta már valaki az új driverrel az X-Fi Fatal1ty Pro + Win8 kombót? Ha továbbra sem lehet működésre bírni nyolcas alatt a kártyát, akkor ez lesz az oka, hogy megint hetes kerül majd fel.
-
PrinceHerceg
őstag
Semmi gond, ha tudok segítek!
A front panelre nem tudom, hogy lehetséges-e csatlakoztatni, de vadászni biztosan nem kell, mivel Google is your friend.
[ Szerkesztve ]
-
koh
csendes tag
válasz PrinceHerceg #12931 üzenetére
Köszi a választ de lenne még pár kérdésem. Olvastam valahol - lehet hogy itt - hogy az X-Fi Gamerre rá lehet kötni a front panelt (a házakon lévőre gondolok). Ez valóban így van e és ha igen ez mind a kettőre igaz e? A 8.1 driverrel kapcsolatban pedig annyi lenne a kérdés, hogy ezt alapból megtalálja e a windows vagy vadászni kell?
-
PrinceHerceg
őstag
-
koh
csendes tag
Üdv mindenki!
A Gigabyte GA-990FXA-UD5 (rev. 3.0) alaplapomon lévő Realtek ALC889 csodát szeretném leváltani valami komolyabb hangkártyára. Játékra és zenehallgatásra használom. Egy Genius DHT 510 szettet kéne meghajtania. Nézegettem az X-Fi Xtreme Gamer kártyákat. Találtam SB0770 és SB0730 típusjelűt is. Kérdés ezzel kapcsolatban, hogy a nyákméreten kívül mi a különbség a kettő között, valamint a win 8.1 támogatásuk mennyire megoldott? Esetleg ajánlhatnátok hasonló hangkeltőt is max olyan 10-15 ezer pénzing. Előre is köszi.
-
PrinceHerceg
őstag
-
Petyyyyy
addikt
válasz PrinceHerceg #12927 üzenetére
Micsodaaa, letolja a Titanium HD-t is? Elvégre még az is szóba jöhet.
-
PrinceHerceg
őstag
Vagy ha még mindig mást szeretnél, akkor ott vannak ASUS-ék is, a XONAR DX PCI-e modellükkel, ami papíron gyalulja is az eddig felsorolt karikat.
-
Petyyyyy
addikt
válasz PrinceHerceg #12924 üzenetére
Hiába is lennék vállalkozó szellemű, a kisgépben ahova a kártya kell csak PCI-e x1 csati van.
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz PrinceHerceg #12922 üzenetére
Igen, láttam a Z-ket, de nem elég megnyerőek valamiért. Mindenesetre köszi.
-
-
Petyyyyy
addikt
Üdvözlet!
A következő kérdés 25 ezerért: Az X-Fi Titanium (PCI-e) milyen szinten van az X-Fi Fatal1ty Pro-hoz (PCI) képest? PCI-e csatis kártyát keresek még mindig a kissebbik gépembe és lehet nem várok ki egy jó árú Titanium HD-t, de azért a minőséget nem adnám lejjebb a mostanihoz képest.
-
bitovi
tag
válasz PrinceHerceg #12918 üzenetére
Nagyon király a fejhallgató!
-
bitovi
tag
válasz PrinceHerceg #12916 üzenetére
Én is arra gondoltam, hogy az optikai kábelen át tudom vinni, csak még kérdés számomra a mikrofon használata. Ha optikain oldom meg a hang továbbítását, akkor tudom használni párhuzamosan a mikrofont is na mindegy ha megveszem megtudom.
Igazából nem találok róla semmi használható infót.
Digitális kimenetem van az előlapon.[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz bitovi #12915 üzenetére
Szia!
Az USB valószínűleg csak a tápellátás végett van rajta, mivel sok ehhez hasonló headset rezgő funkcióval is bír, amihez kell némi extra kraft. Viszont azt nem gondolom, hogy a régi jól bevált analóg 3 Jack-es módszerrel beköthető, így egyes egyedül a digitális, tehát optikai útvonalat látom járhatónak, legalább is tényleg ha kell a 7.1.
Viszont akkor digitális kimenetre is szükséged lesz...
[ Szerkesztve ]
-
bitovi
tag
Sziasztok!
Lenne ez a fejhallgató:
Kérdés az, hogy szerintetek sound blaster x-fi platinum hangkártyához lehetne használni?
Nálam az a zavaró, hogy USB is van rajta.Külön digitálisan is lehet csatlakoztatni a PC-hez.
Itt egy leírás az eladó konkrétan nem tudott választ adni, mert csak filmnézéshez használta.
Headsetként nem használta.[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Darko_addict #12913 üzenetére
Én mintha többet is láttam volna mostanában, szóval nézz szét alaposan, mert 13-15k közt is akad bőven válogatnivaló!
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz Darko_addict #12911 üzenetére
15K-ért volt apron Xtreme Gamer Fatal1ty Pro + előlapi panel. Nem tudom fennvan-e még a hirdetés.
-
Darko_addict
őstag
Heiyyi!
Tesónak keresek előlapi panellel ellátott, ~15.000,-Ft-os használt értékkel bíró hangkártyát.
Ebben a kategóriában nem vagyok ismerős, némi tanács jól jönne.Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Satyricon
addikt
válasz PrinceHerceg #12872 üzenetére
Hali
Most telepítettem fel a win7-et tesóméknál, és a driver nem működött először. Feltelepítette, de 5-10 másodperc után végzett a telepítéssel. Ezt megcsináltam vagy 3x újraindítással 1ütt, de csak nem volt hang a gépen. Majd találtam a mappában driver.7z fájlt, gondoltam kicsomagolom, nem-e ez a baja. Kicsomagoltam, majd újra elkezdtem feltelepíteni, így már fsza, van hang!
Köszi!
Üdv
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Serius1974 #12908 üzenetére
-
Serius1974
tag
válasz PrinceHerceg #12907 üzenetére
hát kipróbálom akkor az említett csomagod.
Privátban írom a többit.Köszi.
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Serius1974 #12905 üzenetére
Szia!
A PAX driverek nélkülözik az említett progit, legalább is az új verziók. Azonban egy általam is favorizált régebbi fullos 5xx MB-os csomagban (2011 V3.00) még benne volt. Igaz az automata telepítő nem tette fel, viszont külön manuálisan se perc volt ezt a bakit orvosolni.
Csak sajnos itt jön a bökkenő, vagyis hogy ez a csomag mára már nem igen érhető el a neten, így egyenlőre marad a gyári megoldás. Ha pedig az sem jó, akkor adsz egy @ címet és feltöltöm az említett csomagot, mert én anno elspájzoltam magamnak.
A továbbiakban pedig ha sikerül feltenni a programot, akkor a Start-menü -> Programok -> Creative mappán belül az Entertainment C. fülnél lesz egy Settings opció, azon belül kell kiválasztani a távszabályzó pontos típusát ami ha jól rémlik fejből RM-1800-as lesz, de ez az ezüst távod alján is ott van. Plusz minden egyéb lehetőséget is ki kell pipálni, amik az alapvető használatra vonatkoznak, majd mentés és ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
aelod
veterán
Sziasztok!
Win 7 64bit-en használok creative fatal1ty champion series kártyát. Rendszert kellett újra rakni és most Ezt a drivert tettem fel.
Viszont nincs center és mély. Miért lehet ez?
Ha meg módot váltok entertainmentről pl. game-re akkor pukkan egyet a cucc többi csatorna hibátlan csak ez a kettő nincs. (beállítva 5.1-re ellenőrizve minden)
2 napja minden faja volt csak eladtam a régi vinyóm amin a korábbi rendszer volt."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Serius1974
tag
válasz PrinceHerceg #12903 üzenetére
pontosabban a PAX-ot tettem fel, és abban nem tudom, hogy van e Entertainment Center, ha nincs, akkor szerencsés lenne feltenni a creative-ot?
-
Serius1974
tag
válasz PrinceHerceg #12903 üzenetére
Igen, fel. Viszont örülnék, ha megmondanád, melyek a megfelelő pipák!
-
PrinceHerceg
őstag
válasz Serius1974 #12902 üzenetére
Szia!
Fel van telepítve az Entertainment Center n. progi + bevannak pipálva a kellő funkciók a beállításokban?
-
Serius1974
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy win7 64bit rendszerrel használok x-fi elite pro-t. A távirányító semmit nem csinál. A box veszi a jelet, mert villog, de csak ennyi! Valaki tapasztalta már, esetleg megoldás? -
PrinceHerceg
őstag
Köszönöm Uraim, így már kialakult bennem egy valós, tehát a realitás talajára épült kép, hogy hogyan is lehet valami, ami alapjáraton príma, kalap az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Synology NAS
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest