- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- SoundBlaster X-Fi
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthSun
félisten
-
DarthSun
félisten
-
iceQ!
addikt
-
PrinceHerceg
őstag
-
Lord Myn
őstag
-
Lord Myn
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
-
javorszky
tag
-
PrinceHerceg
őstag
-
djrobaa
aktív tag
-
Petyyyyy
addikt
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
-
haxxika
senior tag
Köszönöm mindenkinek, kicsit másképpen de sikerült

Nem akarta felrakni a Creative oldaláról felrakott drivert se. Amit onnan letöltöttem és a temp mappába kicsomagolt, azt átmásoltam egy helyre, ahonnan mindenképpen elérem, majd az abban lévő drivert saját lemezre kattintva a frissítőben betallóztam neki, és mostmár működik. Már csak egy Console Launcher kellene, és minden boldogságom meglenne. -
weres78
senior tag
-
bacsis
Közösségépítő
NA hát az van hogy felraktam én a JÓ! Drivert, de ugye után még updatelte magát.. most is azt írta hogy champion series.. mondom akkor nem kérek update-t éééééés működik is

Szal igen... Creative ismét elbaszcsizta... mert hivatalos driver... ami működik, de ha első indulás után updatelni akarna még és aszondod hogy updatelje akkor agyon vágja az egészet
Realtek továbbra sem lesz Tiltva, elfér az
Ha 386-osba meg tudtam oldani az AWE32-t és a GUS-t Win3.11 alatt, akkor beb*szna ha Win10 alatt lényegében korlátlan IRQ kiosztás mellett ne férjen meg 2 hangkari
De a lényeg, hogy köszi a segítségeteket
-
djlolo
tag
Szia! Scholes 9-nek....
Szinten Z906 szol nalam is x-fi xtreme music hangkarival. Kiporobaltam koax es optikaival is de analogon szebben szol nalam.(foobarral)
Egyebkent win 10-et hasznalok eredeti cd-n kapott szoftverrel es creative driverrel ,semmi problemam nincs vele es nem volt win 7-el,win 8-al es win 8.1- el sem. -
johndeegwed
tag
-
johndeegwed
tag
-
Lord Myn
őstag
-
Petyyyyy
addikt
-
PrinceHerceg
őstag
-
lee56
őstag
Szia. Nem vettem észre különösebb késést a win7-es rendszerhez képest, amit előzőleg használtam. Pár másodperc alatt átvált nekem legalábbis itt is. Ráadásul ott pax-os drivert használtam, win10re meg daniel-k féle ment csak fel. Na nem mintha olyan sokszor váltanék módot, jó ha 1x-2x megtörtént eddig az új rendszerrel, de az legalább mint mondottam flottul ment.

-
PrinceHerceg
őstag
-
Musicking
aktív tag
Azt nem tudom mióta vagy milyen szinten használod az x-fi kártyát, de alapból van hozzá egy auto mode-switcher progi is, ami az adott alkalmazás indulásával egyidőben váltja az előre beállított hangmódot is, majd az alkalmazás bezárása után visszaáll az alaphelyzetbe. Mivel nem a tápfeszt kapcsolgatod kb annyira 'veszélyes' a dolog mint ha 2 és a 7.1es kimenet között váltanál vagy a játék hangbeállításainál sztereo-ról eax-ra.
Az megint más dolog hogy a creative tudatosan nem akarja javítani a driver hibáit. -
zsizsef
senior tag
-
zsizsef
senior tag
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
-
Petyyyyy
addikt
-
Musicking
aktív tag
-
CirrMee
addikt
Na erre én is kíváncsi leszek, azért halasztottam tizeskét idáig.

Apropó, off, de ha már egyszer vannak itt kollégák: hol a retekbe lehet az Aimp alatt kikapcsolni azt, hogy "belekeverjen" a számokba? Értsd: szám elején, végén halkít/erősít, gondolom számok váltása közben is. Rohadtul irritáló, WinAMP alatt is az egyik első dolog, amit kikapcsolok, csak itt nem találom azt a funkciót.
Oké, megvan...
-
kriszpontaz
veterán
-
Musicking
aktív tag
-
kriszpontaz
veterán
-
PrinceHerceg
őstag
-
zsizsef
senior tag
Ezt extrém csúnyán elnéztem! Optikán akartam vinni a kártyára a jelet, onnan rca vitte volna tovább a hangszórókra. Megtévesztet, hogy az x-fi hd usb csak optikán tud csak 44,1KHz-t. Tehát vagy erősítő, vagy optikai bemenetes hangszóró esetleg dac kellene nekem. Így marad a Sox resampler.
Ha tudnám visszatenném a prelude-t. Csak az meg "the audio device supported by this application is not detected" hibát dob elég gyakran.Bár tegnap óta van SB X-Fi Series Support Pack 3.5. Hátha az jó lenne.
-
zsizsef
senior tag
-
PrinceHerceg
őstag
-
bobalazs
nagyúr
-
Musicking
aktív tag
Az effektek/hangzástek buffereit így kártyán belül gyorsan megoldja, már az openal-l is van változás de bekapcsolva részletgazdagabb a zene.
Ami még lemaradt az előző hsz-ből
A DanielK drivere esetén futó játékok alatt problémamentesen lehet game/entertrainment módot váltani, nincsenek beakadó hangok, sípolás, elnémulás stb mint a gyári vagy paxos driver esetében. -
PrinceHerceg
őstag
-
Sicér
tag
Én is lecseréltem, pedig egy egész jó lap volt, nevezetesen egy 990FXA UD3 rev.4.0.
Volt egy másik gondom is vele, amiben a Giga lapok nem jeleskednek, ez pedig a Core unlock.
Ezt sem tudta a lap, annak ellenére, hogy a BIOS-ban megtalálható, és aktiválható ez a funkció.
Tudom, hogy a magfeloldásra nincs soha garancia, de ez a proci (Phenom II X4 960T) egy teljes értékű 6 magosként ment nekem ez előtt egy ASROCK lapban közel két évig. -
Pazolini
senior tag
-
sqpp
őstag
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
-
Lord Myn
őstag
-
Winne
nagyúr
-
hardverhaver
tag
-
Bélaaaa
őstag
-
zsizsef
senior tag
-
vlaho
aktív tag
-
Vartanus
őstag
-
Tiger.
nagyúr
-
Vartanus
őstag
próbáltam a Daniel_K féle 2.5-ös packkal és kért valami regisztrációt a Dolby és DTS cuccokhoz amit nem sikerült megoldani

A Foobar2000 lejátszót a fejhallgatós topikban ajánlották

A directsound-ot hogyan érted?(bocsi a lúzerségemért de nem értettem
)Azt sem találtam meg,hogyan lehet a bitrátát beállítani mert lehet csak 16/44-en ment 24/96(192) helyett.
-
Lacza_26
aktív tag
-
bon
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
-
HSM
félisten
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
-
aram01
nagyúr
-
HSM
félisten
-
PrinceHerceg
őstag
-
Maotun
őstag
-
Maotun
őstag
Na kipróbáltam a linkelt drivert még roszabb lett minden kikapcsolás után a lejátszó eszközök: TV , Head set, creativ külső hangszórók közül a hangkari és a külső hangszóró ikon eltünik????
ujra indítom a driver exe filet és megint van de ezt minden bekapcsolás után el kell játszani

Win7 64 bit ultimate, az oprendszer ssd.-n MI lehet a hiba??? -
Maotun
őstag
-
Maotun
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
-
Winne
nagyúr
-
Sz.Miki
őstag
-
Winne
nagyúr
Én most visszatettem a régi Daniel_k-s driveremet, azzal is van ez a néha elveszti a fonalat téma, ami ezek szerint vagy driver hiba, vagy má összeakadt valami file egy másikkal.
Ezzel a két driverrel tettem fel 8.1-re:
SBXF_PCDRV_L11_2_18_0015A.exe
SBXF_PCDRV_WIN8_BETA_US_2_18_0015A.exe
-
Lacza_26
aktív tag
-
Darko_addict
őstag
-
Unlimited
aktív tag
-
Unlimited
aktív tag
-
Maotun
őstag
-
Darko_addict
őstag
-
Lord Myn
őstag
-
PrinceHerceg
őstag
-
LamaCube
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Multimédia, életmód, 3D nyomtatás
- SoundBlaster X-Fi
- (kiemelt téma)
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Régi iskola, új diadal: tarol a Heroes of Might and Magic: Olden Era a Steamen
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Adobe Photoshop
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Macska topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.

)

Még tartja magát!