Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinceHerceg
őstag
válasz
aram01 #12886 üzenetére
Evezzünk akkor vissza az eredeti mederbe...
I think h 20k-ért ha mindennel eggyütt adod, nagyon is jó vételnek számít és ez PH-n kívül is él, feltéve persze ha nem hibás a terméked, gondolok itt az általad említett gerjedési problematikára!
Amúgy szerintem is valami egyedi ok, vagy ne adj Isten hiba lehet a probléma gyökere, mert Én is pont egy X-Fi Elite Pro-t hallgatok, nem kis megelégedéssel, igaz megpiszkálva, de alapból nekem sem voltak még eddig gondjaim.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz
aram01 #12879 üzenetére
Azt gondolom, hogy nem maga az Elite Pro típus a sz@r (vagyis "hulladék", ahogy írtad), amit jópáran használnak a topikban is nagy megelégedettséggel, hanem hogy nálad áll fenn valami egyedi probléma, amit nem tudtál megoldani.
A távirányító nyűgös, erről hallottam én is, bár szerintem az nem lényeges része egy hangkártyának.
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz
aram01 #12863 üzenetére
Igazán nincsmit!
---------------------------------------
PrinceHerceg:: Nem tudod véletlenül, hogy az Audigy hangkarikhoz milyen drivert érdemes feltenni? Nővéreméknek ajándékoztam egy aranycsatis Audigy 1-et, azt akarom majd belőni náluk. Egyelőre XP-jük van, de muszáj lesz nekik is win7-et venni. Szóval tudnál javasolni Audigy1 PAX drivert, ami XP-n és Win7-en is működik?
[ Szerkesztve ]
(lOo \ (llll) (llll) / oOl)
-
PrinceHerceg
őstag
-
Satyricon
addikt
válasz
aram01 #12859 üzenetére
HÁHHH. Vezérlő nincs, vagy vezérlőn nincs... Nem mindegy!
Am ebben az esetben sajnos nem tudok segíteni...
Meg se pisszen a hagcucc, akárhogy kötöd össze? Ha meg se pisszen, akkor én a kábelra gaynakodnék, amivel a vezérlő van összekötve a méllyel. Ugyanis csak a hozzáadott gyári kábelt lehet használni hozzá, másfajta ugyanolyan kábellal nem működik a hangcucc! Más így hirtelen nem jut eszembe, mi lehet a baj. A többiek hátha tudnak valami megoldást.
-
Satyricon
addikt
válasz
aram01 #12857 üzenetére
Nanana... Álljon meg a mehet! Te azt akarod mondeni, hogy vezérlő NINCS a hangcuccodhoz?
A teljes Z-906-hoz ezek a cuccok kellenek a megfelelő működéshez: [link] Na meg a kábelek. Vezérlő nélkül tudtommal NEM FOG működni a hangcuccod! Hol vetted a Z-906-ot?
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz
aram01 #12855 üzenetére
Ha jól olvastam, akkor Z-906-od van... És ha jól tudom, a Z-906 mélyén NINCS! optikai csatlakozási lehetőség. Viszont a vezérlőegység hátulján kell hogy legyen optikai csati lehetőség. Oda dugd be a csatit. Nekem Z-5500-am van, és nekem is a vezérlőegységbe van dugva az optikai, nem a mélybe!
Szerk.: Egyébként a távirányítóhoz külön driver kell, méghozzá Entertainment Center a neve. De arra számíts, ha Win7-ed, van Win8-ad van, szívás lesz a driver feltelepítése! Nekem legalábbis 4 különböző verziójú driverből 1et sikerült nagy nehezen feltelepíteni! de úgy, hogy hibát írt ki telepítéskor, majd rá pár napra unalmába úgy döntött a távirányító, hogy kommunikálni fog a külső konzollal!
Összefoglalva: A drága Creative nem a korrektségéről híres! Nem igazán veszi a fáradtságot, hogy a minőségi hangkártyáihoz normális, működő drivert készítsen!
[ Szerkesztve ]
-
Satyricon
addikt
válasz
aram01 #12852 üzenetére
És az miért baj? Nálam jack, és optikai kábellel is össze van kötve. Fogod a külső egységet, és bedugod az optikai kábel egyik végét az optical out-ba, a másik végét pedig a Logitech hangcuccba. Ennyi.
Jack csatikat pedig így kötöd rá a hangkarira. A másik végét pedig Genius hangcuccra.
Szerk.:
Ne fogd fel tragikusan a helyzetet! Csak nyugi!Egyébként a hangkarira rádugtad a tápegységfloppy tápcsatiját? (2 piros négyzettel jelöltem a képen) Ha nem, akkor amiatt lehet a gubanc.
[ Szerkesztve ]
-
PrinceHerceg
őstag
-
HSM
félisten
válasz
aram01 #12791 üzenetére
A legfontosabb a windóz mixer nyűgjeinek elkerülése. Ezt zenénél foobar+ASIO outputtal oldom meg, így jól szól a filmek miatt 24bit/48khz-re állított kimeneten, mert a kari csinálja az újramintavételezést kitűnő minőségben, a filmek meg kimennek 1:1-ben.
Ha 44,1Khz-re rakod a kimenetet, akkor bármiből lejátszva jó lesz a zene, viszont akkor a filme rontja el a windóz mixet a rosszminőségű 44,1Khz-re alakítással. Úgyhogy én így oldottam meg, ne kelljen kapcsolgatni.
Játékok már nem nagyon használják az EAX-ot sajnos, így a game mód max akkor hasznos, ha valami külön beállítást csinálsz benne, én simán entertainment módban használom mindenre a sajátom. -
Petyyyyy
addikt
válasz
aram01 #12783 üzenetére
Vezérlőpult -> Rendszer -> Speciális rendszerbeállítások -> Speciális fül -> Teljesítmény rovat Beállítások gombja -> megint Speciális fül -> Virtu'jális memória rovat Módosítás gomb. Egyéni méret, 0MB Beállítás gomb!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Petyyyyy
addikt
válasz
aram01 #12770 üzenetére
1. Türelem ízlés szerint
2. Ha a gyári driver nem adja, akkor minden Creative cuccot ledarálsz és mehet aDaniel K - X-Fi 2.5 support pack.[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest