Új hozzászólás Aktív témák

• ROBREGGAE

tag

Dexter: New Blood

Végére értem most már én is és bevallom, pozitívan csalódtam az évadban.

Megvannak azok a sorozatok, ahol az antagonista megkapta lezárásnak a méltó büntetését, hogy kinyírták, bár legtöbb esetben talán inkább feloldozást.

A Dexterben is hiányzott ez, amit a harmatos nyolcadik évadban el is csesztek és inkább nevetségessé vált a végén az a pár csavar. Ami rengeteg szart tett, simán halálával kellett volna végződnie. Amennyi ártatlan ember megölését úszta meg... Röhejes volt a fakivágós jelenet zárásként.

S én örülök, hogy habár lehet vitatkozni milyen körülmények közepette, de nem engedték meglógni, hiszen az már tényleg a világ vicce lett volna. Szóval sikerült legalább kijavítani ezt a hibát és méltóan zárták le. Meg kellett halnia, ennyi. Amúgy nekem a rendezéssel meg a forgatókönyvvel se volt problémám különösebben.

Én azt se feltétlen teszem a hibák közé, hogy "csak" 10 részes volt. Emlékszem a korábbi évadokban mindig volt 1-2 ilyen időhúzó rész, meg átvezető, csak mer ki kell tölteni a kötelező 12-13 epizódot. Ahogy sok más sorozatban is sokszor túl felesleges ennyi rész, leginkább a Marvel sorozatoknál éreztem régen mindig gáznak.

Nekem bejött Clancy Brown is, mint ellenfél. Nagyon jól hozta a szerepét, őt emelném ki leginkább. A többiekkel sem volt igazán probléma.

Bár ilyen lenne minden régi sorozat újramelegítése, meg feltámasztása... Nálam pl. a Twin Peaks is totál trollkodásnak tűnt anno, de a Maffiózók, Breaking Bad filmeknek se nagyon láttam értelmét. Na majd a Trónok Harcának... :DD Bár azt lehet külön kell értelmezni majd, mint a Better Call Sault.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés