Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Tökéletes töketlenség
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIPowER
őstag
válasz lacy86 #35397 üzenetére
Valószínűleg mind meghaltak, és csak Olivér királynő marad, de mivel a gyereknek már nincs anyja, ezért átoperáltatja magát tényleges nővé, és fakanállal fogja dobálni a rosszfiúkat, miközben sajtot reszel rájuk. Mivel így már polgármester sem lehet, beáll WC-s néninek, mivel az a legjobb információszerzési pont, ahol megismerkedik férjével Pityuval, és boldogan élnek amíg... -
Ragnar95
félisten
Pont ezaz, hogy egyik epizódnak sincs valós sztorija. Mindegyik egy teljesen elnagyolt és erőltetett köntösbe bújtat egy társadalomkritikát, de ezt sztorinak nevezni erős túlzás lenne.
Értem én, hogy a kritika a lényege, de szerintem nagyon túl van tolva, mivel ezen kívül semmiről sem szól a sorozat, ez pedig kevés ahhoz, hogy sorozat lehessen valami, főleg jó sorozat.
mégis jelen vannak ezek a problémák a mai napig, sőt
Magyarázatot/megoldást nem ad egyik problémára sem, ergo köszönöm, nincs szükségem rá, hogy olyan dolgokra hívja fel a figyelmem, amikre magamtól is felfigyeltem...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
lacy86
addikt
Arrow zaro!
Ez jol sikerult a vegere!
Lehet, hogy Barry mentette meg Oket? -
MODERÁTOR
Designated Survivor pótlására ajánlanátok valami hasonló jó sorozatot?
20 éve a Prohardveren
-
félisten
-
k-adi
nagyúr
válasz Ragnar95 #35391 üzenetére
nincs semmi sztori gyakorlatilag,
de van, minden epizódnak megvan a sajátja
a teljes hangsúly az erős társadalomkritikán van
ez a lényege
gyakran eléggé magától értetődő dolgokra hívja fel a néző figyelmét.
mégis jelen vannak ezek a problémák a mai napig, sőt
Ez a sorozat pont azért jó, mert kicsit eltúlozva de fontos problémákra hívja fel a figyelmet. A zsarolhatóság, a telefon lájk basztatása, stb. mind mind korunk problémája és a jövőben a technológia által még durvábbak lesznek ezek és ezeknek a kezelése.
-
Ragnar95
félisten
Black Mirror
Én is elkezdtem anno, én 2rész után dobtam, mert nagyon nem jött be. A durvaság nem hatott meg, az belefért, az antológia jelleggel volt a fő problémám, ezt sejtettem előre hogyha nem jön be, az az epizodikus jelleg miatt lesz, de még rosszabb volt ezen vonal megvalósítása, mint azt vártam. Az egy dolog, hogy részenként tök más a sztori, ettől függetlenül a hosszú részek miatt lehetne jó a megvalósítás, de semmi időt nem fordítanak a kontextus kifejtésére, nincs semmi sztori gyakorlatilag, a teljes hangsúly az erős társadalomkritikán van, ami sokszor erőltetetté válik és gyakran eléggé magától értetődő dolgokra hívja fel a néző figyelmét.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
veterán
Black Mirror temahoz hozzaszolva :
Valoban vitan felul a legjobb sorozat ami eddig keszult . Persze kell egy bizonyos kor a mogottes tartalmak megertesehez ( tinik bele se kezdjenek ,nekik unalmas lesz ) .
Minden resz erdekes /aktualis temakat boncolgat .
Nem reg nezettem vegig a 62eves apammal is mind a 3evadot . Persze az s01e01 et nem (az emlegetett disznos epizod )
Neki is nagyon bejott.[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
válasz FoxiestFox #35387 üzenetére
Mindenben igazad van.
Azt hiszem be is fejezem a beszelgetest es visszamegyek a kis vilagomba ugy is meg kell etetnem mar a disznyokat. -
félisten
válasz hitchins #35385 üzenetére
Hát ha így állsz a világhoz, nem probléma, illetve csak neked az, de benned nem tudatosul.
Pragmatikus: az adott föltételek közt legcélszerűbb megoldást tekintő, lényegre törő; gyakorlatias, célratörő, valóságközeli Utóbbiból következően gyakran értjük olyanokra, akik a mindennapi életben képtelenek outside the box gondolkodni. Röghöz kötöttek a gondolataik, a saját rendszereikben nagyon hatékonyak, de képtelenek az intuitív működésre, vagy összetettebb rendszerek vonatkozásszintű kezelésére, általában a művészeteket is rövidtávú szórakozásukra használják fel (pl legyen zene a szórakozóhelyen, míg szétcsapom magam a kemény menedzserélet okozta stressz okán ).
Vitán felül jó a Black Mirror? Igen. Miért?
Mert az értékelésben nem csupán a szubjektum játszik szerepet még művészetek esetében sem, tehát nem ízlésvitáról beszélünk.
Egy filmnél, sorozatnál lehet és kell értékelni számos szempont mentén, legyen az a koncepció, a forgatókönyv, rendezés, operatőri, színészi teljesítmények, a témaválasztás aktualitása, az implementáció minősége, sikeressége, közérthetősége és fókusza, de egy szakmabeli jobban tudna erről nyilatkozni, mint én.
A BM gyakorlatilag azért lett zászlóshajó a műfajban, mert rendkívül igényesen nyúlt hozzá a témakörhöz, és számos borús gondolatot, ami a gondolkodó ember fejében megfordul a társadalmunk kapcsán, volt képes magába integrálni és megfelelően (sőt, művészi igényességgel) a köz számára is fogyasztható médiatermékké formálni.
Mert szükség van rá, már csak a tájékoztató, gondolatébresztő jelleg miatt is, nem mindenki olvas folyóiratokat, tanulmányokat, főleg nem angolul, melyen azért elég tisztes mennyiségű érdekes (és kurvára ijesztő) produktum született.
Tehát koncepció jeles, forma jeles, tartalom jeles, aktualitás (sajnos) jeles.
Az, hogy neked nem tetszett, nem igazán minősíti a BM-et, csupán annak indikátora, hogy még mindig nem elég mainstream. -
hitchins
őstag
válasz FoxiestFox #35381 üzenetére
Gondoltam, hogy lesz valaki aki rögtön felvilágosít, hogy ez egy nagyszerű film csak én túl korlátolt vagyok hozzá. Legyen így.
Írhatnék sok mindent, de nem hiszem hogy bármit is változtatna akár a Te felfogásodon akár bármin így felesleges lenne.Pragmatikus??? Szerintem lapozz fel egy értelmező szótárt.
Nem ragadtam le egy dolognál, ezzel együtt az általad is idézett momentum szerintem NEM való egy fimbe sem. Én megpróbálom elfogadni hogy van más nézőpont és valamit sokféleképpen be lehet mutatni de számomra erre nincs semmiféke elfogadható indok.
Egyébként miért ne írhatnám, hogy szerintem mi a baj, ha nekem ez a véleményem. Szerintem elég sokat elmond az emberekről, és mai társadalomról, hogy milyen tartalmat fogyasztanak.
Én legalább nyitott vagyok az ellenérvekre, nem úgy mint Te aki kijelented, hogy ez a film "Vitán Felül" az egyik legjobb.
A jó fogalma elég szubjektív nem gondolod?
Vagy ha Neked tetszik, akkor ez már nem vita tárgya így van?
Szerencse, hogy én vagyok korlátolt.[ Szerkesztve ]
-
petipetya
nagyúr
válasz FoxiestFox #35381 üzenetére
Köszi a Dark Net ajánlást, amint tudom elkezdem.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
A szó szerinti és az átvitt értelemben értendő fordítás is sokatmondó:
- fekete kijelző van mindenhol, amely elnyeli a lelkünk egy darabját
- görbe tükröt tart elénk, melyben látjuk a technológiai függésünketElmondhatom, hogy talán ez az eddigi legjobb sorozat, melyet valaha is láttam. Nem mindegyik rész tetszett benne, így nem is mindegyiket szoktam ajánlani. A jó részek viszont pörölykalapácsként csapnak le a néző lelkére - és ez bizony utána fáj. A sorozat lényegében azt mutatja be, hogy a technológia az érzelmi zsarolással könnyen egy őrült ámokfutásba taszíthat minket. Amikor a jövő szót használom, az lényegében a jelen is egyben.
Az általam kiemelt epizódok, de a többi is tetszett:
s01e03 - The Entire History of You
Már most is rögzítünk mindent, melyek fájdalmas emlékeket is előcsalogathatnak belőlünk- például az ex fotója stb. Képzeljük el mndezt hatványozottan, mivel a jövőben a napunk minden egyes mozzanatát rögzíthetjük majd, és bizony egy szakítás után ez az őrületbe kergethet. s02e01 - Be Right Back
Aki mondent megoszt magáról online, annak könnyedén fel lehet térképezni a személyiségét.A jövőben viszont mindezen adatokat arra használhatják a multik (Google, Apple stb.), hogy egy halott ember személyiségét felépítve azt eladják a gyászoló rokonnak, szerelmének stb. s02e04 - White Christmas
Ez a karácsonyi különkiadás az eddigi legjobb Black Mirror epizód. Több szálon futak az események, melyek mindegyike összefügg egymással:
- Ami manapság egy tiltás a Facebookon(érzelmileg már ez is elviselhetetlen, ha olyan személyről van szó), az a jövőben tiltás az okos kontaktlencsében, így azt a bizonyos személyt/személyeket nem láthatjuk, hiába állunk fizikailag mellettük.
- Egy gyanusított vallomása esetén már nem kell pusztán a szavaira hagyatkozni, hafelépíthető egy virtuális környezet a fejében, amellyel cspdába lehet csalni és vallomástételre lehet kötelezni (pápá ügyvédek, leáldozik majd a korotok).
- Mi lenne a legjobb intelligenciával ellátott személyi asszisztens a mostani Siri/Alexa/Google Asszisztens helyett, ha nem a sajátagyunk adataiból felépített, és kapszulába zárt virtuális személyiség? Ha viszont tólságosan is öntudatára ébred saját létezésének, az gondot jelenthet... s03e01 - Nosedive
Manapság is sok a lájkfüggő ember. Ám a jövőbenmindez befolyásolhatja az életünket, hiszen csak azok kaphatnak hitelt, lakást, elismerést, jó munkát stb., akik sok lájkot gyűjtenek össze. Gáz, mi? s03e03 - Shut Up and Dance
Ez egyértelműen a jelen, megzsarolni egy vagy több embert azáltal, hogy simán feltörik a gépét. s03e04 - San Junipero
Manapság szinte mindent a felhőben tárolunk. Mi lenne, ha egy emberhalott személyisége tovább élhetne a hatalmas adattárolók által, egy altenatív világban, ahová az élők is becsatlakozhatnak? [ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
félisten
válasz hitchins #35374 üzenetére
"De nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy ez sok embernek tetszik..."
Huh? Nem gond, hogy nem tetszett, vagy nem tudtad feldolgozni, de ez így erős. Nem gondolnám, hogy azon a szinten vagy, hogy meghatározhasd, mi baj, és mi nem, azembereknek így en bloc.
Te ilyen pragmatikus személyiség lehetsz, ha abból a részből annyi jött át, hogy egy fickó , és fúj már.megdugott egy malacot
Annyiról van szó, hogy valószínűleg nincsenek meg a szükséges dimenzióid ahhoz, hogy ezt a fajta társdalom és technológiakritikus csatornát át tudd élni teljes egészében. (No offense, de _tényleg_. Remek, könnyített társadalmunk többsége szenved ettől a kihipózottságtól).
A Black Mirror vitán felül az egyik legjobb mainstream vizuális eszmei produktum manapság, nem hibátlan természetesen, de nagyon jó témákat talál meg igazán remek formákban, gimikben simán lehetne vetíteni.A művészet pedig mint mindig, szellem, felülemelkedés, gondolatindítás, ön és közreflexió, stb.
De ha inkább a dokumentumfilmek felé húz valaki, ott van pl a Dark Net, az is elég jó cucc, és hasonló (tech) topikban mozog.
[ Szerkesztve ]
-
hitchins
őstag
Én nem tudom mit akar bemutatni, vagy mondani de nem is érdekel. Ez nem az az eszköz ami számomra elfogadható. Van egy határ amin nem kellene átlépni.
Sajnos az látom, hogy sok filmben/sorozatban annyira akarnak valami nagyot, meghökkentőt, hogy túllépik a határt. Ennek hatására más filmek is megteszik aminek következtében ez a határ egyre jobban eltolódik...
De sajnos bennem ez a határ nem változik vagy legalábbis nem ilyen mértékben és ilyen sebességgel.
Az hogy mi a művészet célja nem biztos, hogy ennyire egyszerűen meg tudnám fogalmazni.
Bár ha már művészetről beszélünk azért érdemes megnézni egy művészeti lexikon-t és megnézni mi számított pl festménynek száz éve, és mi számít annak most.
Szerintem szánalmas, hogy mi mindenre használjuk azt a szót, hogy művészet.
Festek 2 négyzetet megy egy háromszöget és már művész vagyok..... -
Vladi
nagyúr
válasz hitchins #35374 üzenetére
Sokan úgy nézik a black mirrort, hogy ez a negatív jövőkép. Te jól megfogtad a lényeget, ez gyakorlatilag a mai valóságot mutatja be.
Nade a filmnek és a művészetnek nem ez is a feladata? Hogy megmutassa a világ dolgait.
Ez a sorozat a sötétséget emeli ki. (black) és mutatja felénk (mirror)il sole non sorge più ad Est!
-
vond
MODERÁTOR
-
hitchins
őstag
válasz Humbucker #35292 üzenetére
Annyi helyen olvastam, hogy ez a black mirror milyen jó sorozat ezért én is megnéztem az első széria első részét......Nem tudom milyen a többi és nem is fogom megtudni.
Ennyire undorító filmet nagyon ritkán látni. Őszintén szólva egy dolgot tudatosított bennem a film, (amit valójában már eddig is tudtam). Nagyon beteg világban élünk tele eltorzult értékrenddel, és beteg lelkekkel.
Egy normális világban szerintem ilyen filmet el sem készítenének, le sem adnának. De nem is ez a legnagyobb baj, hanem az, hogy ez sok embernek tetszik...
.....
Nem olvasgattam az előzményeket így nem tudom láttad-e már, de ha jó filmet akarsz nézd meg a House of Cards sorozatot.
-
petipetya
nagyúr
válasz TheProb #35371 üzenetére
Hellooooooo, én is próbálom értelmezni,
de kevés sikerrel. A grafika valóban nem a legjobb, de az űrben lebegő fekete kocka ötlete a csapóajtóval zseniális volt. "nincs rá lezsóidő"
-
k-adi
nagyúr
THE 100 - SEASON 4 finale
Nem ez volt a legjobb évad, néha már túltolták a drámát itt is (főleg a vége felé Jasper-Monty, Raven stb), illetve sokszor kiszámíthatóak voltak a dolgok (pl. 13 clan duel) amiknek nem örültem. Viszont a finálé hozta a szintet, főleg a végén a csavar, most mindenki ezen kattog. (na de ki mégis ki az a gyerek? )
Egy dolognak nagyon örülök, az pedig, hogy Clarke-nak végre van új ruhája!!
-
TheProb
veterán
Twin Peaks S3E3
Ez a rész még TP-s mércével is nagyon elborult és értelmezhetetlen volt... Kiváltképp az első 15-20 percre gondolok.
Továbbá a CGI és grafikai munkák csak szerintem bődületesen gagyik?"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
törölt tag
Netflixen kint a Bloodline season 3!
A trailerek alapjan nagyon izgalmasnak tunik, holnapi nappal dara. -
Ragnar95
félisten
The 100 S04
Megint sikerült meglepniük a készítőknek
Mondjuk azt nem teljesen tudom még, innen megint mit sikerül alkotniuk, de kíváncsian várom.Ha a hajón tényleg rabok vannak, az adna sztorira lehetőséget, mert megint túlélősdi, meg harc, de elég kiszámítható is egyben, amit ugye nem szeretnek a készítők. Lehet annyi lesz, hogy üres a hajó, a bunkerben beszorultak és emiatt éhenhaltak+elfogyott az oxigén, az űrben meteoritok miatt halt meg mindenki, Clarke meg a kiscsaj maradt csak életben, de ketten nem tudják fenntartani az emberiséget, 60év ugrás, meghalnak békében, csapó, vége a sorozatnak Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Zizmand
aktív tag
The 100: évadzáró
2 dologban vagyok biztos: 1. a gyerek nem Clarké, 2.
a rabszállító hajón nem rabok lesznek (3. a terepjáró tuti egy Volvo vagy egy Toyota Hilux, hogy túlélte a Praimfayat )
Egyik legjobb 100 évadzáró volt az utóbbi évekre vissza gondolva, várom mi lesz ebből. Nagyon gyorsan elment ez a 13 rész, olyan mintha múlthéten kezdtem volna, pedig hétről-hétre néztem.[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
the 100: jó kis részek voltak, tetszett a vége felé egyre jobb.
Gondolatok:- telitalálat visszavinni őket az űrbe, nagyon jó
- klárkot megint nem sikerült kinyírni... ne mááááá.... má aggódtam, hogy na, csakna, hátha, namost! Nem.
- A készítők meg egyöntetűen rohadjanak ki a cipőjükből, ha pont a legérdekesebb 5 évet hagyják ki a sorozatóbl.... A föld alatt, az űrben... ezzel simán meg lehet tölteni 3-4 évadot. Végre normális posztapok, meg szörvájv életérzés.il sole non sorge più ad Est!
-
Ventur@
senior tag
The 100 S04 finálé
Elmennek a jó fenébe ezzel a befejezéssel .
Elegius-ra az én tippem: Nem kizárt hogy ehhez ALIE-nek köze lesz. Ötletem pedig, hogy valakinek pénzelni kellett a kutatásokat....és itt jöhet a képbe a titokzatos Elegius (Vállalat?). Egyébként fasza évadzáró volt. Kíváncsi voltam mit húznak elő a tarsolyból, de engem megleptek. Most pedig várhatunk egy csomót...bánat vinné el .
Nálam a S.H.I.E.L.D. után a második legjobb folytatásos sorozat volt eddig az éven .
The Flash és Supergirl évadzárás
Ennyi nyálat, szirupot még egy brazil sorozatba sem lehet tenni . Részemről itt be is fejezhetik a sorozatot. Helyre állt a világ rendje .
Supergirl
. Na bumm .meg megkapja következő évadra az újabb National City-t elpusztítani akaró gonosztevőjét Egy kérés/kérdés:
Megnéztem az Ascention-t és nagyon bejött. Tudtok valami ilyen stílusú sorozatot ajánlani? Tehát ez a fél sci-fi, fél nem tudom mi . Kár hogy a Syfy kaszálta, hogy a bánat vigye el őket .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Gretel
tag
válasz spiky03 #35357 üzenetére
Arrow
Vagy levitte őket Slade az Argus bunkerba, vagy rájött a két "zseni", hogy ha a szárazföldön minden tele van robbanószerrel, talán megússzák, ha csobbannak egyet.
Én félek tőle, hogy mindenki marad, VISZONT így akkor összesen 9 állandó szereplő lenne jövőre és valahogy nehezemre esik elhinni, hogy mindenkire lenne pénzük. Pár embertől meg kéne szabadulni.
Egyébként meg van csapata a képregényben is, csak nem ilyen terebélyes. Én ezért örülnék neki, ha végre megnyesnék kicsit. Felishitty, Dig, Curtis mehetnek a fenébe...
Slade meg maradjon. Őt nem nyírhatják ki és kész. Tényleg keveset volt, de én már annak is örülök, hogy Manu a Shannara forgatása mellett egyáltalán ennyi időre át tudott repülni Vancouverbe.steam: ziretta
-
-
spiky03
veterán
Flash záró
Érdekes volt.
H.R-t sajnáltam, őt bírtam, jó pofa volt. Kár, hogy kiírták.
A vége elég érdekesre sikeredett. Ott a világvége, de még szépen lassan búcsúzkodik mindenkitőlNem is tudom elképzelni merre viszik tovább a következő évadban, de remélem, hogy ismét magára talál majd a sorozat, és nem lesz benne ennyi dráma.
Arrow záró
Ez már valamivel jobb volt, de azért ez sem volt azért az igazi.
Azt viszont jó volt látni, hogy Olivervégre körbeért és eljutott az első részig, de így akkor már nem lesz több flashback a következő évadban ugyan? Slade jó volt benne, csak keveset. Chase így a végére már kicsit elfáradt szerintem már nem volt olyan jó.
A nagy robbanásra meg nekem is az a gondolatom, hogy túl élték, vagy max csak 1-2 halt meg, vagy mindenki meghalt és csak most kezdődik az igazi Zöld Íjász története. Mondjuk nem tudom, hogy a képregényben is volt-e csapata, mert ha jól emlékszem a Smallvillebe ott egyedül tolta. Lehet itt is ez lesz?Shiled záró
Ez is jó rész volt, mint kb mindegyik.
jó volt újra látni. Amit Daisy-vel nyomattak az nagyon komoly volt.Szellemovast
Culson is jó volt a kis .szerepcserével
Azért a vége elég érdekes lett. Azért kíváncsi vagyok, hogyhova kerültek, meg mit csinálnak ott. Coulson mit dolgozik?
Remélem a következő évaddal folytatják ezt a színvonalat, vagy még emelik, az nagyon jó lenne.Ugyan lesz-e majd benne említés a Pókemberről, meg majd Thorról? Mert ugye szokták emlegetni a filmeket.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
xenom0rph
őstag
Ezt redditen olvastam
They're not, they're human prisoners that were originally sent off on asteroid mining missions over 100 years ago, before the nukes ever went off. So actually they would be the children and grandchildren of those original prisoners/miners by now. They are the reason Nightblood was created in the first place, so that they could withstand the solar radiation they would experience while mining on asteroids. A gyereket szerintem is találta és mivel nightbloodnak szólította valószínű ő mentette meg a vérével. halahala
-
xenom0rph
őstag
Az utolsó 5 percben több izgalom volt mint az egész részben.
A vége viszont tényleg wtf, ELEGIUS vállalat Szó se volt róla egyáltalán a sorozatban, mint mondjuk a 13. hajóról. A rabszállító hajón gondolom, nem kis aranyos alga tenyésztők lesznek. Ami igencsak érdekes ,hogy a menedék felett sok a törmelék ezért nem tudta kiásni, de a kocsi az épsegben megmaradt kint? A gyerek szerintem erős túlzás, kíváncsi leszek a backstoryra. Hjajj de sokat kell várni. Összeségében korrekt évad volt úgy gondolom.
halahala
-
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
The 100
Évadzáró. Csak meglépték azt, amire gondoltam, de szerencsére nem hozták be az UFÓ-kat.
Az időugrás a végén meglepett, plusz most WTF az a rabszállító hajó a végén... Még a végén kiderül, hogy volt egy másik űrállomás, amiről senki nem tudott? Ok érdekelne a folytatás, de még tuti messze van az 5. évad premierje... Live-Die-Respawn
-
Ragnar95
félisten
-
k-adi
nagyúr
Brooklyn Nine-Nine SEASON 4 - finale
Ez jó volt. Még mindig tetszik, a poénok jók, a cast még mindig jó, stb. 20 perces, de pont elég. Néha még kevés is. Várom a következő évadot, ez még tudja tartani a szintet.
-
vg
addikt
válasz Gretel #35346 üzenetére
Soha nem értettem ezeket. Biztos munka(akár több száz embernek is), biztos jövedelem, stabil nézettség. Szeretik az emberek amit csinálnak, nekem úgy tűnik ők is szeretik... minek véget vetni neki? Egyikük sem nagyon sikeres mozi sztár, nem hinném, hogy bármelyikük kapna főszereplős sorozatot se. Jó, biztos van már spórolt pénzük , de feltételezem ezek a sztárok nem úgy élnek mint Józsi a panelben, és hát nekik is kell a zsé. Aztán lehet csak a szájuk jár két évre előre, aztán mindig meggondolják(mint a Transformers Bay). Áhh, passz.
-
vond
MODERÁTOR
Azért én sem gondolom, hogy meglépik. Csak van annyi eszük. Meg ugye akkor valóban ott van még az új jövevény is.
Gretel meg már linkelte, hogy elvileg még másfél évadot terveznek. De remélem, hogy menni fog még tovább is. Nekem annyi is elég lenne, hogy szelik a gyönyörű amerikai tájakat az Impalával, közben szól a rock, legyaknak pár monsztát, betérnek a lepukkant motelekbe, zabálják a sajtburgereket az útszéli kajáldákban, és közben záporoznak az ütős egysorosok.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Gretel
tag
Ha nem is az utolsó, de maximum az utolsó előtti. Korábban volt egy olyan interjú, ahogy Jensenék arról beszéltek, hogy még egy 13 részes 14. évaddal pont meglenne a 300 rész és úgy tökéletesen le lehetne zárni. Szóval szerintem már mindenképp közeleg a vég.
steam: ziretta
-
vond
MODERÁTOR
válasz gyuromoj #35338 üzenetére
Gyakorlatilag fan service az egész már évadok óta, és ez jól is van így. És rohadtul fogom sajnálni, ha befejezik. Egyelőre nehezen tudom elképzelni, hogy milyen lesz majd az, hogy telnek az évek, és csak nem térnek vissza a képernyőre.Most mondom, ha az utolsó (?) évadra Cass-szel együtt kiírják a sorozatból, akkor qrvamód mérges leszek. Ne most kezdjenek már el alap szereplőket gyilkolászni, lett volna idejük és okuk erre jópár évaddal ezelőtt is. Ez a sorozat már rég túl van azon, hogy a történet miatt ilyeneket csináljanak. VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
brownus
veterán
-
Gretel
tag
válasz Pitterix #35335 üzenetére
Én elfogult vagyok. Ha nem lennék elfogult, már a hajamat tépném az
Olishitty csók miatt, de így simán csak nem izgat - bár azt azért remélem, hogy a szőkének maximum csak a hulláját látjuk viszont az évadnyitóban ősszel -, mert Manu Bennett fantasztikus és kész. Szóval azért a pár jelenetét én lazán elnézek minden marhaságot. Olyan régóta vártam már, hogy megint beköszönjön Deathstroke. (#35338) gyuromoj
Én meg valami olyasmit olvastam, hogy Misha Collins azt mondta, Castielnek van jövője. Tehát ezek szerint az egyik halál végleges, a másik nem. steam: ziretta
-
gyuromoj
veterán
Supernatural S13 hír:
Mark Sheppard (Crowley) nem lesz állandó szereplő a Supernatural 13. évadjában. PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Arrow évadzáró
Egynek elment, a CGI nagy tré volt...
Live-Die-Respawn
-
félisten
-
Pitterix
őstag
válasz Gretel #35329 üzenetére
Tényleg jó volt, jobb mint a másik két évadzáró.
De az erőviszonyok kicsit kiegyenlítetlenek voltak.Slade simán lever 3 fekete ganét, utána meg eltököl kettővel. Na meg alig van pár ellen, de aztán annak ellenére, hogy gyorsan leverik őket, pikk-pakk ott teremnek megint páran. És persze belefutnak az öklökbe. A két "cicaharcot" is gyengusznak találtam. "Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
brownus
veterán
válasz customer114 #35333 üzenetére
én már rég kukáztam a rinya nyilast, a flasht, az összeset. egyedül a netflixes sorozatokat nézem, plusz a legiont. (bár az iron fist sztem gyenge lett a többihez képest) ja, kivéve a shield, az baba
pedig az arrow első két évada elég jó volt, sőt. főleg a szigetes flash back-kek...
[ Szerkesztve ]
-
customer114
őstag
válasz Black Dragon #35332 üzenetére
Az idei DC-s sorozatok nagyon bugyutára sikerültek sajos.
-
Black Dragon
addikt
válasz Gretel #35307 üzenetére
Flash évadzáró ritka fos lett...
Amikor a végén a semmiből jön a Speed Force és el akarja "pusztítani" az egész földet, emiatt Barry önkéntesen feláldozza magát, amikor előtte még 2 perccel éppen Irissal tervezték az esküvőt, aztán egy hirtelen svédcsavarral mindenkit ott hagy és elmegy....ez az ő vezeklése... bullshit. De ilyen évad után a végjáték sem meglepő, hulladék volt az elejétől fogva. Rinyálás, sírás, gyász stb. Az elejétől fogva Irist siratták előre, szegényke meg fog halni, mentsük meg, erre H.R. hal meg, és Barry elmegy, és egyébként ellátja Irist okosságokkal, hogy szeressen tovább és hasonló. LOL. [ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Prison Break 5x8
Na ez már ütősre sikerült. De ettől függetlenül kíváncsian várom a végjátékot.Mondjuk biztos vagyok benne hogy, egyik tesó sem halt meg. PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
petipetya
nagyúr
válasz nyogo83 #35304 üzenetére
Twin Peaks
Győzött a kíváncsiság, legyűrtem az első részt. Kérdés kérdés hátán:
? Aki tudja a választ, ossza meg.hol ragadt Cooper ügynök (valami dimenziók közötti helyen?), visszatért-e az üvegdoboz segítségével, mi jött ki az üvegdobozból és gyilkolta le a fiatalokat, minek a közeledtét jelezte tuskó Lady stb. Egyenlőre tetszik a sorozat, a színészi játék és az egyedi karalterek zseniaálisak. Sajnos a történet már nem annyira világos, mivel gyermekkoromból csak erre emlékszem: Laura Palmer eltűnt, Cooper ügynök eltűnt, a "bolond" tuskó Lady pedig mindig tud valamit, de nem mondja el.
"nincs rá lezsóidő"
-
Gretel
tag
Arrow 5x23
Oké, nálam simán verte a Supergirl és a Flash fináléját, de... még nem döntöttem el, hogy
miképp is viszonyuljak az epizódot lezáró cliffhangerhez. Ha eljön az ősz és kiderül, hogy egyetlen fontosabb halált sem mertek megjátszani csalódott leszek. Oké, Slade miatt harapnék, de a többiek közül elhullhatnának páran. Viszont az a baj, hogy szerintem már most tudom, mi lesz a vége. Senki nem hal meg a robbanásokban, mert Slade szépen visszavitte a bandát az Argus bunkerba és ott szépen elbuliznak, amíg meg nem jön Robin Hood.
Manu meg... nagyot alakított abban a kevéske jelenetben, amikor tényleg őt láthattuk, nem a beöltözött dublőrt. Nagyon hiányzott már ebből a sorozatból nekem.
Hm... létezik, hogy a Mágusnak tényleg elfogyott a szerencséje? (Végül is Barrowman már korábban elárulta, hogy jövőre egyik Arrowverzumos sorozatban sem fog felbukkanni a karaktere.) Pont azon a szigeten, ahova Oliver annak idején azért került, mert ő bombát pakoltatott a Gambitra. Sors?[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
Ez a hülye Flash tele van ellentmondasokkal.
Janaboy
-
xenom0rph
őstag
halahala
-
gyuromoj
veterán
Délelőtti videó 1.: Inhumans (kiszivárgott trailer)
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Greentea
senior tag
szerk: Prison Break
+1Mondjuk az nem volt világos, hogy hogyan tudta Micheal, hogy a fia képrejtvényrajzokat készít. Mert szerintem abból, amennyit a házban volt, ezt nem szűrhette le és azután mikor a kocsiban megtalálta, egyből erre gondolni... De tény ez volt az egyik legjobb rész. Megbonyolították egy kicsit a dolgokat megint. [ Szerkesztve ]
-
Humbucker
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, szépen sorba elkezdem nézegetni. Úgy döntöttem a Narcos-al kezdem. Most kezdem el nézni, remélem lebilincsel a monitor elé, és ez is függőséget okoz mint Heisenberg szakács barátunk sztorija
-
Gretel
tag
Sneak Peek az Arrow évadzáró részéhez
Két elcseszett finálé után remélem, hogy ezt nem fogják elrontani. Háromból három egy héten belül egymás után kicsit sok lenne. Kíváncsian várom, mi lesz a dologból. De olyan jó megint látni
a sorozatban. Ritkán fangirlködök ennyire, de pár dolog kihozza belőlem.Manu Bennettet steam: ziretta
-
k-adi
nagyúr
The Flash - SEASON 3 finale
Hát igen... a spoilert tudtuk előre... a többi meg a szokásos sz@r volt megint.
Az évad során az egyetlen tökös húzást sem merték megtenni (Iris). Szégyen!!
Az egész évad egy nagy kaka, túltolták a drámát ez egyértelmű most már. Nagyon mélyre süllyed a sorozat, bár eddig se volt valami nagy ász, de ez az évad több, mint sok(k)...
0/10
-
gyuromoj
veterán
The Flash 3x23
Az lett amit beszéltünk is itt a topikban, viszont a vége kicsit meglepett.
Innen még akár pozitív irányba is mehet majd a sorozat. Vagy nem.Ami kicsit ciki volt, hogy Jay-től nem búcsúzott el Barry... PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
vg
addikt
American Gods negyedik része már nézhető volt. Igaz, még mindig nincs benne Crispin Glover, de legalább már álló férfi nemi szerv se.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Prison Break: eddig ez a mai volt a legjobb rész.
20 éve a Prohardveren
-
Gretel
tag
Hát a Flash fináléja valami irgalmatlanul borzalmas lett. Mondjuk nem csodálkozom, mert egy ilyen évad után az lepett volna meg, ha le tudnak tenni az asztalra valami értékelhetőt.
-
bobalazs
nagyúr
Brooklyn 99 - Nemszázas körzet
Azért le a kalappal az előtt aki ezt az elmés fordítást kitalálta.
-
Lipton
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest