Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitchins
őstag
Én nem tudom mit akar bemutatni, vagy mondani de nem is érdekel. Ez nem az az eszköz ami számomra elfogadható. Van egy határ amin nem kellene átlépni.
Sajnos az látom, hogy sok filmben/sorozatban annyira akarnak valami nagyot, meghökkentőt, hogy túllépik a határt. Ennek hatására más filmek is megteszik aminek következtében ez a határ egyre jobban eltolódik...
De sajnos bennem ez a határ nem változik vagy legalábbis nem ilyen mértékben és ilyen sebességgel.
Az hogy mi a művészet célja nem biztos, hogy ennyire egyszerűen meg tudnám fogalmazni.
Bár ha már művészetről beszélünk azért érdemes megnézni egy művészeti lexikon-t és megnézni mi számított pl festménynek száz éve, és mi számít annak most.
Szerintem szánalmas, hogy mi mindenre használjuk azt a szót, hogy művészet.
Festek 2 négyzetet megy egy háromszöget és már művész vagyok.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest