Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Blindspot S02
Sokat fejlődött a sorozat az első évadhoz képest, kinőtte magát az átlag heti ügyes krimik közül. Folyamatos volt a sztori, persze voltak még mindig heti ügyek, de a legtöbb kapcsolódott a háttérszálhoz. A finálé szerintem akár sorozatzárónak is elment volna, nagyon komolyan össze volt rakva. Az utolsó jelenetnek egyelőre nem tudom mennyire örülök, anélkül kerek egész volt a sztori, így viszont egy óriási cliffhangert kaptunk, bár legalább a folytatás izgalmasnak ígérkezik.Persze a műholdas rész kicsit túl volt játszva, de ennyit el lehet nézni a készítőknek, valamit kezdeni kellett a korábban mutatott rakétával. Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mayday00
őstag
válasz bryant56 #35760 üzenetére
Umbre-t nem kaszálták el Lesz belőle 2.évad. De hogy mikor kezd az jó kérdés. Talán idén. Sajnos a hbo-nál elég lassan készülnek a sorozatok folytatása. Crossing Lines ről semmi hír, h lesz e folytatás.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bryant56
aktív tag
Ebben senki nem tud segíteni?
-
vond
MODERÁTOR
-
Ragnar95
félisten
Köszi az infót, asszem akkor egy ideig parkolópályára helyezem ezt az évadot, inkább behozom a többi sorozatból a lemaradásom, illetve Billionst megnézem, mert ott figyel egy ideje a várólistámon, aztán max ha ezek után épp nem lenne más, akkor nézem meg az Orange is the New Blacket.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
No.01
őstag
Sziasztok,
Eljutottam arra a pontra mikor marcsak a nagy szamok torvenyere probalok alapozni, de eddig szinte mind mellenyulas igy kernem a nagyerdemu segitseget/ajanlasat darara
Amik bejottek:
- House of Cards
- Lost
- Breaking Bad
- Better call Saul
- True Detective (igaz meg csak a S1)
- Dexter
- House
- Stranger Things
- Homeland
- Narcos
- Person of InterestAmi olyan "elmegy" kategoria
- Game if Thrones (Nekem kicsit tultoljak benne az eroszakot meghozza amolyan "tunkolos" jeleggel) egyebkent OK
- Hannibal (maga a tortenet tetszett, de azok a bevillanasok nekem nem tettek hozza semmi extrat.)
- Orange is the new black (parom imadja, de nekem a S4 mar kicsit gyenge volt)
- Arrow (nem volt ez annyira rossz, de a hullamvolgynel (tan S3?) elegunk lett)
- Blacklist (a vegere mar sok lett)Ami nem jott be es mostansag probalkoztam
- Westword
- Fargo
- The Walking Dead
- Supernatural
- The 100Jelenleg gondolkodom a Wentworth-on...
Ennek tukreben mit mondtok? Remenytelen?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Én még nem kezdtem hozzá, de ezek alapján inkább későbbre is hagyom, van mit néznem jelenleg úgyis...
Előző évadban is felidegesített, hogy mire beindult a sztori végre, be is fejezték az évadot egy óriási cliffhangerrel... Ezek alapján most is ezt csinálták.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
k-adi
nagyúr
Orange is the new black SEASON 5 finale
Az előző évad végi fordulat miatt a mostani évad kicsit rendhagyó, de a sorozat magva ugyanaz maradt. A story sajnos nem sokat haladt, inkább a szenvedés ment. A visszaemlékezések jók voltak most is, a párbeszédek is élvezetesen voltak legtöbbször.
Az egyetlen dolog ami nagyon idegesítő volt, az a folytonos szenvedés P miatt.A vége viszont kiszámítható volt, viszont így nem tudom hogy lesz folytatás...de nem hiszem hogy ez lett volna a sorozatzáró is egyben? Vagy igen? Mondjuk már eléggé megfáradt a sorozat...
-
Ragnar95
félisten
-
MODERÁTOR
Érdemes elkezdeni a Gotham-et?
20 éve a Prohardveren
-
MineFox54
őstag
DW S10:
Klassz évadzárás lett, az amúgy elég szar évadhoz. Várom a karácsonyt , bár reménykedtem benne hogy megtudjuk ki az új Doctor. -
Laraxior
titán
Tudom, tudom...
most láttam neten, hogy a Rém rendes család Peggyje ugyanaz mint aki a SOA-ban van
Azért az a korona, meg a jó pár eltelt év...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Argos
őstag
válasz FoxiestFox #35765 üzenetére
&(#35766) oriic
Így-így!
Coulson ügynök meg beteg....
Már Miss Carter-ként is kellemes volt a szemnek, de ez......elmúlik...
-
xenom0rph
őstag
Valamelyikőtök nem tudja melyik az a Simpson család rész amelyikben ilyen bandák vannak és Barték csapata menekül krustylandből mert csúzlival fejen lőttek egy embert?
halahala
-
félisten
-
Argos
őstag
Nem tudom ezt láttátok-e már, most futottam bele. Én kész vagyok. Bolondok.
TeamCarter vs TeamShield Dubsmash War to the Deathhhhh!...elmúlik...
-
Janaboy
Topikgazda
SG U folytatast en is szivesen latnek.
Janaboy
-
Ragnar95
félisten
válasz Apollyon #35761 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét éreztem. Szerintem az egyik legerősebb évad volt. Folyamatos volt a cselekmény, nem éreztem, hogy lettek volna fölösleges epizódok és a poénokra se lehetett panasz. Szerintem voltak ennél bőven gyengébb évadok is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Apollyon
Korrektor
Silicon Valley S04
Jó volt újra látni a szereplőket, de talán most már ez a leggyengébb évad a négy közül. Volt pár jó poén tényleg, de ez már kevés. Arról nem beszélve, hogy az évad kb. fele csak filler.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bryant56
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy a Crossing Lines-t és az Umbre-t elkaszálták-e. A neten nem találtam infót róla.
Tudnátok ajánlani olyan sorozatot, mint a Southland. Olyanra gondolok, ahol az utcai rendőrök életét mutatják be, hogy mivel kell megküzdeniük nap mint nap. A The Shield-et és a NYC 22-t már láttam.
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
A régi nagy kedvenceink már amúgy is maximum vendégszereplésre jönnének szerintem.
De, egy reboot, vagy mondjuk egy SG-2, ugyanabban az időben csak másik csapattal. Vagy folytathatnák a SG-U-t, ahol abbahagyták - nem ahol kezdték! Vagy valami teljesen más, csak a körül a lyuk körül forogjon a story!Teal'c-nek az legalább testhezálló szerep.
Egyébként, aki még nem látta és CSK rajongó, annak kötelező: A kutya reggelije
[ Szerkesztve ]
...elmúlik...
-
Argos
őstag
...elmúlik...
-
S e t h
nagyúr
válasz T_Stark #35752 üzenetére
Muszáj is lesz összekapniuk magukat, mert nem olyan régen végeztem a sorozat alapján szolgáló könyvciklus olvasásával és elég gyenge a folytatás, van olyan könyv, ahol az utolsó pár oldal szól csak az idegenekről, csak a frakciók harcolnak egymással, Föld-Mars-Öv, nem erre vágytam az előzmények alapján.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
negyven2
veterán
Július 30-án jön (pontosabban folytatódik)
a Rick and Morty 3. évada! Itt a trailer“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Ragnar95
félisten
válasz jonnyjoker01 #35743 üzenetére
Bár én mindig 3résszel le vagyok maradva, annyira nem fogott meg az évad, de sajna igen, ez ilyen rövid lett, sőt, a következő 2 évad is csak 8-8 részes lesz a tervek szerint. 10. évadnál ráadásul abba tervezik hagyni a sorozatot. Mondjuk annyira nem kár érte, sajna az utóbbi pár évad már messze nem hozta a régiek szintjét.
-
jonnyjoker01
veterán
Archer most ennyi volt, nem lesz több rész valami szünet után? Olyan rövidnek éreztem ezt most. Ettől függetlenül nagyon tetszett
Szerk. most így belegondolva meg tudom érteni, hogy vége van az évadnak (Woodhouse színésze elhunyt)
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
ígyvanferi
addikt
válasz spammer #30042 üzenetére
A Flaked második évadát nem nézted még végig? Egyrészt érdekelne a véleményed, másrészt valami forrás is jól jönne, mert ott nincs, ahol keresem.
Anno eléggé fanyalogtam az első évad után, de főleg azért, mert a másik két netflixes dramedy igen magasra tette a lécet, a Flakedből meg valami hiányzott nekem, hogy beérje amazokat. Mindenesetre arra jó lenne, hogy így off season nézzek valamit.
-
törölt tag
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Brooklyn Nine-Nine S04
Még mindig jókat derülök rajta és végre egy igazi komoly cliffhanger lett a vége. Innen nem lesz egyszerű kikecmeregni.
Karakterek még mindig jópofák.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ventur@
senior tag
Preacher S02E01
Mikor volt ez a sorozat ilyen
véres/cafatos ? Jó oké, volt az első évadban az az epizód mikor a két angyal szétszedte azt a csajt, vagy 100x, de akkor is. Vagy lehet már kihagy az agyam . .Érdekes egy nyitás volt, de nem is történet szempontjából, hanem inkább a képi megvalósítás. Az elején mikor ott mennek az autóval és üldözi őket a rendőr, na azoktól a vágásoktól egyből a Mr. Robot 2. évad "szenvedős" részei jutottak eszembe. Fintorogtam is egyet . Viszont az a Killer Saint-es felirat, meg olyan Tarantin-os volt Cassidy még mindig kva nagy arc, annyit röhögtem rajta. Az angoljától meg oda vagyok .
Fear the Walking Dead S0301-05
Kifejezetten tetszik eddig az évad. Van akció is, persze vannak megint üresjáratok, de eddig adja nagyon.
Az meg kifejezetten "tetszett", hogy Trevor-t - remélem* - kiírták tényleg a sorozatból. Számomra a kezdet óta irritáló volt a karakter. * azért ment ide a csillag, mert a legutóbbi epizódban elmentek Maddy-ék a farmról pár emberrel a lelőtt helikopter roncsához - ugye ezen volt Alicia és Trevor is - aztán a távolba meredve valamit észrevett Maddy. Remélem nem a talán még élő Trevor-t, mert akkor agyfszt kapok . [ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Argos
őstag
-
k-adi
nagyúr
iZombie SEASON 3 finale
Nem volt rossz az évad, most is megvoltak az abszurd, de vicces jelenetek. Az évad story viszont most mintha kicsit lapos lett volna (az új zombis szál sz@r), de érezhetően még mindig a humor az elsődleges és nem a dráma...szerencsére.
-
Argos
őstag
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
Tudja esetleg vki a Family Guy-ban melyik részben volt az, amikor egy lábatlan srácnak mondja Peter hogy ne lábatlankodjon, és további megjegyzéseket tesz rá
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Deck
titán
Tudnátok jó sorozatokat ajánlani? Maffia, drogháború, utcai bandák, illegális dolgok, dráma, lehet történelmi is, stb.
Kedvenceim amiket láttam és hasonlók jöhetnének:
- Maffiozók
- Shield (Kemény Zsaruk)
- Sons of Anarchy
- Gomorrah
- Breaking Bad
- Prison Break
- Black Sails
- Narcos
- Peaky Blinders
- Róma
- Spartacus
- Vikingek
- Mr. Robot[ Szerkesztve ]
PS5
-
-
Apollyon
Korrektor
Fargo S03
Ledaráltam a múlt héten, de lehet nem figyeltem elég jól és nem értek 1-2 dolgot.
Mi lett Yurival? Az utolsó emlékem róla, hogy fél füllel megy be a bowling pályára.
A fináléban mi lett Vargával, lezáratlan maradt ahogy láttam, vagy csak nekem nem esett le valami?Amúgy nem volt rossz évad, de az első kettő kicsit jobban tetszett.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem elfelejteni: Elindult a Preacher új évada.
Live-Die-Respawn
-
Ragnar95
félisten
válasz Bad Pritt #35708 üzenetére
Mert az ABC hülye lenne lemondani egy csomó bevételről, bár persze miután leadták a teljes évadot megjelenhetne Netflixen is, de gondolom ezért is annyi pénzt kérnének a kábelcsatornák, ami nem érné meg a Netflixnek.
Én is azt várom már amúgy, mikor éri el a filmipar is azt a szintet, mint a zenei, hogy gyakorlatilag minden elérhető legyen egy helyen. De sajna gyanítom hogy ez nem most lesz, túl sok pénzt kaszál ígyis az összes csatorna/streaming szolgáltatóPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bad Pritt
félisten
Agents of Shield miért nincs Netflixen? Annyira utálom ezt a széttöredezettséget, fenn vannak a filmek, a saját gyártásúak, de bezzeg a filmekhez jobban kapcsolódó sorozat meg nincs...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
pethYeti
addikt
válasz Janaboy #35703 üzenetére
Aki ennyire racionális mint te az első rész után ott kellett volna hagynia a sorozatot. Nem véletlen réteg sorozat.
Az egész sorozat a hit, válasz keresés körül kering, és hogy az emberek miket élnek át hogy magyarázatot kapjanak olyan dolgokra amire nincs ésszerű magyarázat. Nora végső monológja, pedig a nézőt vonja be a dolgokba. Aki kicsit is képes hinni dolgokban mint én annak a rész alatt 1 pillanatig se fordul meg a fejében, hogy Nora hazudott. Számomra a világ legjobb sorozata amit valaha láttam. Egyszerűen ennyire intelligens, ennyi érzelmet kiváltó sorozatot, de még filmet se láttam. 10/10. Bár lenne ami közelébe ér majd.
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
Gondolataim a The Leftovers-ről
Egy ideje gondolkoztam, hogy megirjam-e ezt, persze az egész teljesen az én véleményemet/érzésemet tükrözi.
Mint ugye a film címe is mondja, hogy hátrahagyottak..sajnos az elején mégszerintem senki sem gondolta, hogy mennyire inkább a cím számít mint maga a végkifejlet.
Ugye elindult a sorozat, megtörtént, hogy eltűntek egy csomóan és sokan válaszokat keresnek. Ott vannak a fehér ruhások, hogy emlékezzenek az emberek, a tudósok és ugye szépen beleszövődött, ami egy ilyen helyzetben elképzelhető lenne, a hit.
Sok furcsaság történik a főszereplőnkkel, aki furcsa mód többször is túlél olyanokat, amikbe mások könnyen belehalnak. Furcsa álmai vannak, amik talán azt sejtetik, hogy Kevinnek vmi fontos szerepe van.
Aztán teltek múltak a részek főleg a 3. évadban, képbe jön, hogy talán Nora is komoly szerepe játszik, főleg a tudósok megjelenésénél.
Aztán szépen eljutunk a végére: Nora elmeséli, hogy tényleg átjutott a második dimenzióba, de rájön, hogy semmi keresni valója nincs ott és inkább visszajött.
Akkor foglaljuk ezeket tényeket:
Az isteni hites téma egy nagy színjáték volt, a fehér ruhások csak bosszantóak voltak, semmi egyéb szerepük, kiderült, hogy Kevin se bir semmilyen erővel, sőt igazából semmilyen szerepe nem volt, se neki se a fura álmainak.
Amit pedig Nora mondott nagy valószínűséggel kamu volt, attól függetlenül, hogy ott volt és látta, hogy a férje kivel van, attól még a gyerekei az övéi. A másik, hogy ha igaz, hogy visszajött, akkor az aki átment ezt miért nem reklámozta ott, ha valaki vissza akar jönni, az jöjjön.
És hogy mit akarok ebből leszűrni?
Igazából csalódott vagyok, hogy se eleje se vége nem volt, de ha közben arra gondolok, hogy mi a címe a sorozatnak, akkor rájöhetünk, hogy sose volt célja, hogy kiderüljön bármi is, szimplán arról szólt, hogy hogy értelmezték az ott maradt emberek az új helyzetet.
Sajnos én ettől racionálisabb vagyok és örülök, ha van magyarázat, de itt most ezzel nem lehetett számtani.Köszönöm, ha végigolvastad
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
rétisün
veterán
véleménykeket kérnék, milyen a The Leftovers szinkronja? érdemes szinkronnal nézni, vagy jobban járok feliratosan?
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- SSD kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- E-book olvasók
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest