Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani valami jó sci-fi sorozatot? Mert már szerintem az összeset láttam.
Battlestar galactica, Star Trek, Star Gate, Almost Human, Revolution, Person of interest, Walking dead-et is -
gyenesmartin
őstag
válasz razorka777 #12048 üzenetére
Köszönöm. Ezt még nem láttam.
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Tud valaki valami jó űrhajós sci-fi-t mondani? Mint például a Battlestar galactica, Star trek-ek, és Star gate-k? -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Tudtok mondani valami jó mai sci-fi-t? -
gyenesmartin
őstag
Odyssy 5-öt ismeri valaki?
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mi a címe ennek a sorozatnak?
Egy nőröl szól aki 2070-ből jött vissza a mi időnkbe. Megismerkedik valakivel akit később is fog ismerni és akinek addigra nagy hatalma lesz. De nem csak ő jött vissza, hanem még egy pár rab is.
Illetve lesz e ennek folytatása és mikor? -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a The Event-nek van-e folytatása? Elkezdtem nézni és a végére elég jó lett szerintem, és érdekelne, hogy hogy van tovább. Még ha nem is sorozat formájában, de van-e folytatása?
Esetleg milyen hasonló témájú sorozatok vannak? -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Nem tudja valaki mikor kezdődik el a Da Vinci démonai 3. évada? -
gyenesmartin
őstag
Azért remélem a valóságban máshogy zajlana le egy ilyen esemény. Bár igaz, akkor nem lenne egy hosszú sztori.
Maga a sorozat jó szerintem. -
gyenesmartin
őstag
Nálam ez a sorozat egy duzzogó gyerek szintjén áll.
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy azok az emberek akik ekkora hatalommal rendelkeznek miért mindig egymás felé fordítják a fegyvereiket és egymást próbálják meg megölni, minthogy észre vegyék azt a nyilván valót, hogy nemsokára egy világméretű apokalipszis fog bekövetkezni és mindenki meg minden elpusztul a bolygón.
De nem. Ők akkor is csak egymás marcangolásával vannak elfoglalva.
Pl az oroszok tudják, hogy mi a helyzet, de az sokkal jobban érdekli őket, hogy régebben volt egy sikeres amerikai fegyverteszt orosz földön (elvégre szándékosan talált be az aszteroida) és ezzel okot adva lelőni egy olyan űreszközt ami képes lenne megmenteni az egész földet. Holott tudják jól, hogy mit lőnek le[ Szerkesztve ]
-
gyenesmartin
őstag
3%
Ezt most ha jól értem a jövőben játszódik, miközben a földön egy városnyi ember él, akik közül kiválasztanak 3%-ot, hogy felsőbbrendűek közé tartozzanak? Erre miért van szükség? Összesen egy város van meg az Offshore az egész bolygón, miért kell kiválasztani még ebből is a 3%-ot? 7 milliárd embernél még megértem, hogy túl sok, hogy mindenki jól éljen, de ennyi embernél nem kéne, hogy gondot okozzon. [ Szerkesztve ]
-
gyenesmartin
őstag
válasz jonnyjoker01 #40789 üzenetére
Az utolsó jelenetből én azt vettem ki, hogy a protomolekula több különböző naprendszerben épített ilyen portálokat (gyűrűt), majd mindegyiken el akar terjedni, de ehhez szükség van a központi részére (amibe bement Holden). Csakhogy valami miatt megsérült ott egy vezető, amit saját magának nem tud megjavítani. Mikor betette Holden a kezét, akkor azt látta, amit eddig csinált a protomolekula. Mennyire vagyok eltévedve? -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Ezt az új crisis on infinity earths crossovert milyen sorrendben kellene nézni? A legtöbb sorozatot már nem nézem, de erre most kíváncsi lettem. -
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Ki milyen sorozatot ajánl amit feleségemmel együtt nézhetünk?
Én szinte az összes sci-fit láttam már, legalább az első részig, de őt ez nem igazán érdekli, ahogy az öldöklés és túlélés sem.
Eddig ezeket néztük:
Stranger things
Lucifer
You
365 (tudom ez film).
Elkezdtük a last of ust ami nekem bejött, neki egyáltalán nem.
Egy kis lista kellene, amiből tudna ő is választani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest