Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Az egyik szemem sír, a másik nevet. Egyrészt tetszenek a történetek és azok megvalósítása, másrészt viszont egy sokkal komolyabb sorozatot is ki lehetett volna hozni belőle. Időnként - legalábbis a főcímnek - valóban Alkonyzóna hangulata van. Persze azt az érzést már nem adja vissza, amikor gyermekkoromban remegtem a félelemtől némelyik Alkonyzóna epizód alatt. Ezt leszámítva egy Dr Who-hoz hasonlatos könnyed szórakozást biztosít a Dimension 404, amely több manapság ismert sorozat hangulatát adja vissza. De ne várjunk tőle sokat.
s01e01:
A Black Mirror-ból lehet ismerős ez a filozófia.A főhős tudatának a saját klónjaiba való beültetésével és ezek fogva tartása a párkereső app által a fényes jövőt vetíti előre: a digitális világ és az érzelmi intelligenciánk nincs szinkronban, és ez a szakadék egyre csak mélyülni fog. s01e02:
Alkonyzóna történet.A moziban a filmvászonból kiszabaduló másik dimenzióbeli, emberi tudattal táplálkozó lény hamisítatlan s01e03:
beillene egy Dr Who epizódnak.Az idővel való játszadozás, az időutazás és az időparadoxon folyamatos gondolkodásra késztetése egyértelműen -
Atomantiii
addikt
válasz
petipetya
üzenetére
Én most kezdtem bele a harmadik évadba,
de egyszerűen visszataszítónak tartom a történet kezdetét, valahogy nem bírom elképzelni, hogy azt a nőt valaki szexuálisan meg merné piszkálni, mármint nekem annyira nem jön be így 10 perc után feladtam, lehet majd egyszer újra erőt veszek magamon és folytatom. -
oriic
HÁZIGAZDA
Legends of Tomorrow 2x17
Nekem tetszett, még mindig kedvelem a sorozatot. Ok a vége WTF, de legalább jön a következő évad.

-
Prison Break S05E01
Szerintem bőven hozza a régi prison break feelinget de mivel az új nézőket is be akarják vonni ezért ez nagyrészt egy felvezető rész volt de annak is nagyon jó. Ez a sorozat úgy kellett mint egy falat kenyér, nagyon várós a köv. rész.

-
Gretel
tag
Legends of Tomorrow 2x17
Mick simán a legnagyobb forma, még mindig. Malcolm megint megúszta. Kicsit vicces azért, hogy más gonoszokat már tized annyiért kinyírnak, mint ami az ő számláján van. Nagyon meg akarhatják tartani Barrowmant.
Viszont ez a dinoszauruszos vég...
Hát szerintem rémesen gyenge cliffhanger. -
attiati
veterán
Most esik le, hogy a Kartyavarban az ujsagiro csaj a Kaliforgiás Charlie Rankle asszonya?

-
tepenzed
őstag
válasz
Black Dragon
üzenetére
szerintem elég gagyi Walking Dead évadzáró volt, semmi nem volt benne, amiért egyáltalán izgalommal várná az ember egy napig is a következő évadot.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Oi, az baj. Tegnap eljutottam a Holdas részig, de már nem néztem végig, mert késő volt, de az érdekes volt. 11. részben tényleg van vmi jó fordulat?
-
Black Dragon
addikt
TWD S07E16
Nekem annyira nem tetszett, nem volt rossz, de egyszer az életben összejöhetne valami Ricknek, de most sem az a pillanat volt.
De így legalább lehet még legalább 1 évadon keresztül húzni a harcot... Homeland S06E11
Annyira ez sem tetszett, izgalmas volt ugyan, de kicsit többre számítottam. Remélem az évadzárótól leesik majd az állom, és
Dar végre feldugja a saját fejét a seggébe. -
Janaboy
Topikgazda
válasz
DeckardCain
üzenetére
Tegnap olvastam friss hírkent h berendeltek.
-
trialboj
őstag
Nagyon félek a Szökés folytatásától, ekkora kihagyás után már mindenki átlépet a nosztalgikus időszakba, amikor csak a jó dolgokra emlékszik, és az kb az első évad, ha nem lesz olyan komplex és intenzív, akkor bukni fog, legalább is a rajongók szemében.Mellesleg nem tudom ti mit néztetek de szerintem a sorrend 1-3-2-4 évad, főleg mivel csak az 1-3ban szöknek, a többi maszlag, 2 menekülés, 4 ?Fast and furious féle elkorcsulás
Múlt évig ez volt a legjobb sorozat amit láttam, mind komplexitásban mind akcióban, mind hangulatban, azóta a Shameless átvette nálam a nr.1 helyet, mert ott komoly karakterfejlődés is van, és kb az összes létező kategóriából csöpögtet egy keveset.
-
DS39
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
ok, az RTL-s szinkron helyenként engem is idegesített, Lecseró, Lucséró, szila, sküla, stb. hülyén ejtése, de igazából én anno azért néztem felirattal, mert kíváncsi voltam a folytatásra minél hamarabb.

petipetya: ja, érdekes, carpathiansen S05E01-ként van fent, de még nincs 720p-s verzió belőle.
-
petipetya
nagyúr
válasz
petipetya
üzenetére
Úgy látom, mégsem áprilisi tréfa volt, Prison Break: Sequel néven fut a sorozat. Egyenlőre csak egy s05e00-át látok odafent felirat nélkül.
-
Laraxior
titán
Biztosan, mert elég sokan vannak akiknek nem adja a szinkron. Főleg mivel már a második évad után megváltozott Dominic Purcell magyar hangja

Még jó, hogy most néztem újra, eddig nem is emlékeztem rá. Nem mintha baj lett volna.
Amúgy a sorozat elején is csak az első évadot játsszák vissza a többit nem igazán. De tényleg az a legjobb az összes közül. Az tényleg odaláncolt részről részre. -
Janaboy
Topikgazda
Colony izgi, varom az evadzarot.
-
törölt tag
Timeless hogyan sikerült? Érdekelne a sztori, de nagyon-nagyon nem szeretem az epizodikus sablont.
De az időutazást viszont igen.
Junkie szerint az 1x11 egy wtf rész. Érdemes addig "szenvedni", vagy nem is lett olyan jó a sorozat?
Travelers már bukott nálam, Frequency szintén, örülnék ha lenne egy kis 12 monkeys pótlék.
6. résznél tartok, de még nem nagyon vagyok meggyőzve. -
trialboj
őstag
Lehet nem ide tartozik, de muszáj valahova leírnom, hogy mennyire irritálóan rossz az új évad top gear, a 2 bohóccal. Már az előző arc sem volt túlzottan jó Chris Harris talán? De ez a két új arc meg aztán mindennek az alja.
Persze már Jeremiék sem úgy tolják mint régen, de köztük mégis tök érdekes kémia volt, a Top gear srácoknál viszont érződik hogy ők csak azért csináljak együtt mert azt mondták nekik h ez így jó lesz.
-
spiky03
veterán
Hát kiváncsi leszek milyen lesz.
Az utolsó évadot már alig vártam, hogy vége legyen, csak azért néztem végig, hogy végig legyen.
De uncsi volt.Remélem msot valami újat mutatnak. A legjobb az első évad volt utána sajnos esett a minőség. Szerintem.
Csak angolul szabad ezt is nézni.

-
A szökés holnap hajnalban már nézhető lesz?
-
Vikings S04-et gyurom, brutalis!
Kaptam javaslatot a black sails-re, azt hiszem ezzel folytatom a sort, illetve meg a the last kingdomot is ajanlottak.
De lehet beiktatok egy kis magyart, a valotarsak szemelyeben.

-
brownus
veterán
válasz
petipetya
üzenetére
oo, köszi a tippeket!
ezek közül a the fall megvolt, nagyon tetszett. a fortitudet elkezdtem, többször is, de mindig elkezdtem fázni mialatt néztem :d de folytatni szeretném. a többire ránézek.
a legion sp-be nem olvasok bele, azaz az első sor után elrántottam az egeret onnan
még csak a 4. résznél járok. basszus, ez az a sorozat amit nem csillbe kéne nézni, hanem gyorsulva
kicsit megtolva az agyi reléket 
egy kérés to evribádi!!! ha eszetekbe jut, írjátok a spoiler elé, hogy hányadik évad x epizód! megpróbálok erre én is odafigyelni a jövőben..
-
petipetya
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
A Broadchurch-höz hasonló színvonalas angol krimisorozatok, melyeket láttam és tudok ajánlani:
Black Work
The Fall
Shetland
One of Us
Fortitude
Happy Valley
Marcella
Prey
Hinterland
ThirteenTudjátok mit? Mivel minden filmet és sorozatot bejelölök az imdb-n, csemegézzetek:
filmek
sorozatok
skandináv
Gondoltam több lista használatára is, de azokhoz már nem lenne kedvem (például western stb.). Emellett nincs rajta minden film, melyet az életemben láttam. Egyrészt csak 16 éves koromban használtam először internetet, másrészt az imdb sem létezik a net kezdete óta. Persze ha bármikor beugrik egy fiatalkori film, akkor azt is bejelölöm. -
petipetya
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Broadchurch
Kedvelem az ilyen témájú angol sorozatokat, így ezt is. Beth LatimerAz első évad is kemény volt, nem gondoltam volna hogy Trish-t,ennyire erős karaktert kap. Örülök a második évadban kapott központi szerepe miatt, mert szerintem egy elképesztően szép nő. Éppen ezért döbbentem már le a s02e01-nél, mert ugyan ki a tököm akarná megerőszakolni mikor minden más szereplő sokkal jobban néz ki nála?
Ugyanakkor mégis sokkoló és dühítő, ami vele történt. Ez a kettősség nagyon betalált a rendezők részéről. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ki a tettes.Legion:
Ahogyan én értelmeztem, Lenny a kedvenc karakterem ebben a sorozatban, egyszerűen bizsergek tőle, így nem meglepő módon végig neki szurkoltam.David szuperhős és skizofrén volt egyben. A benne élő másik személyiség egy parazita az asztrálsíkról, amely még csecsemőkorában költözött bele. Ráadásul azért őt választotta, mert anno David apja győzte le ezt a lényt. Ám most David képességének köszönhetően újra megerősödött. Az évad utolsó epizódjában a lény átköltözött a hippibe. A lény valódi alakja az a kövér csúnya gonosz tuskó formájú valami, ám képes volt emberi kinézetet is felvenni: ekkor láthattad Aubrey Plaza elképesztő alakításában, Lenny néven. 
-
SQX_Barto
addikt
válasz
brownus
üzenetére
Broadchurch nem rossz neztem regebben is, meg most a folytatast is, a The Killing is jo meg a temaban (az amerikait neztem, de van valami skandinav verzio is, ami elobb volt)
-
brownus
veterán
válasz
SQX_Barto
üzenetére
nem nekem való, ez egy újabb derpegős tinis fasság....
elkezdtem a sorjonent és a broadchurch sorozatokat, valszeg a második marad... a doki miatt is

kérdés a legion-hoz, ami remek lett, imádom, de
most mi a fasz van????? az a kövér állat is ő?? meg úgy általában katyvasz az egész 
asszem meg kell néznem, újra a 3-4. részeket, és úgy folytatni

-
Lipton
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
S06E08-nál tartok, a 09 jön de eddig is jó nagyon, ez az évad is jól sikerült.
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Valaki nezte/nezi meg a 13 Reasons Why
Nekem nagyon bejott
-
-
Vladi
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Úgy lett vége az epizódnak, hogy csak pislogtam, hogy mááá vége???

Azt vágod, hogy
torkán szorul a hurok? Plusz amire még nem volt példa, a kontroll is kezd kicsúszni a keze közül. Valami más is lehet a háttrében, egy média zsugás ilyet nem hoz össze.Dar 
A vége úgyis az lesz, hogy
hogy mentse magát.Dar segít eltakarítani a szart, -
|AP|
veterán
ma volt/lesz a Big little lies finálé. Elég kevés szó esett itt róla, pedig végig minőségi cucc (igaz csak 7 rész). Tulajdonképpen egy hosszú mozifilm, engem végig lekötött és a színészek is rendben vannak.
-
S e t h
nagyúr
Ebből a topikból javasolja ezt vki?
Attack on Titan -
Bad Pritt
félisten
A neve nem az.
Meg a szereplők sem nyilván. Viszont maga a sztori, a mondanivalója, a történések totálisan X-Men kompatibilisek.Pl. nehéz nem belelátni az egészbe a filmes (nem a képregényes) Jean Grey - Főnix párhuzamot. Vannak különbségek, itt külön lényként manifesztálódik a belső gonosz, van egy saját személyisége Davidétől függetlenül, a filmekben nem létezik egyszerre Jean Grey és Főnix, egy személyiség két pólusát testesíti meg.
Ott csak szóbeli utalás szintjén beszél a Prof arról, ahogy Főnixet elszeparálta Jean elméjében kiskorában, itt gyakorlatilag egy az egyben látjuk a teljes történést minden fő karakter bevonásával és kicsit ironikus módon pont a fordítottja történik meg, mint az eredeti X trilógiában.
+ ugye alap, hogy tele van rengeteg X-Men utalással tényleg az ablakkerettől kezdve a Prof megjelenéséig, még ha szó szerint nem is mondják ki. Zseniális a maga nemében, hogy néha milyen indirekt módon képesek beleszőni a világ hátterét, nem tolják úgy a képedbe, mint pl. a Daredevilben.Persze, ki van mondva, hogy nem fognak X-Men filmes karakterek megjelenni, meg nem egy világban játszódik a kettő, stb., de ha csak pusztán a cselekményt nézzük, akkor pont annyira az X-Men filmes világ része a Legion, mint amennyire a Daredevil is az MCU-hoz tartozik. Ha szigorú vonalat akarunk húzni a tények mentén, akkor persze nem X-Men, viszont ha a mitológiáját nézzük, nem csak magát a nevet, akkor 100%-ban odatartozik. Épp csak ugye itt nem az univerzum bővítése a cél, mint a Netflix Marvel sorozatoknál, hanem egy teljesen más vonal bevezetése, ezért nem is várható el, hogy X-Men hangulatot árasszon, szerintem ezért is tetszett ennyire, nem éreztem a görcsös megfelelési kényszert.
-
Homeland 6/11.
Huhú, most aztán nyakig ülnek a levesben... aDar - Max kombót nem láttam jönni... 
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
gboszi
üzenetére
A 100 azért más tészta, olyan ismerősöm is nézi, aki utálja a sci-fi-ket. Ott 4-5 rész után teljesen tiszta, és az a 4-5 rész se olyan lassú/vontatott, mint a Legion. Először azt hittem nekem nem valók ezek a lassú sorozatok(mint a Mr. Robot is), de aztán beugrott a Taboo, ami hasonlóan lasabb történetvezetéssel bjr, viszont az végig lekötött. Itt meg van egy katyvasz, hogy aztán minden rész végén haladjon valamerre a történet. Ez nekem sok. Nem mondom, hogy nem fogom megnézni valamikor az utolsó 4 részt, mert mégis csak kíváncsi vagyok arra, hogy mire megy ki a játék, de valószínű nem fog meglepni.
Valószínűleg amúgy mások voltak az elvárásaim egy X-men sorozattal kapcsolatban. Én akciót vártam, nem lelki maszlagot. Tudom lehet itt költségvetéssel meg hasonlókkal dobálózni, de az, hogy 45 percből 40 a főhős lelki világával foglakozik, az már sok nekem.
-
gboszi
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Pont elöttem irta Louro. Hogy annyit nekem nem ér meg. Talán látszik ebből, hogy ki hány éves, milyen családi állapota, mert én melózom, két gyerek, nekem már válogatnom kell

Nem mondom, hogy nem lesz jó, de már nincs meg bennem az "át kell szenvedni mert aztán milyen jó lesz'-re a kéztetés. Ezért nem nézem pl a 100, vagy ezért hagytam abba (szinte mindenki előtt) a Mr Robot-ot. Ott én 2 rész alatt levágtam, hogy semmi. Azán a második évad végén mindenki fel volt háborodva hogy ez milyen gáz... -
vond
MODERÁTOR
válasz
S e t h
üzenetére
Eheti Odaát tényleg elég semmilyen volt. Egyedül Dean pár beszólása, és megmozdulása dobta fel egy kicsit (nem először).
Pl. ahogy gyömöszölte a szállodai cukorkákat a kabátzsebébe. 
Legion-nak mi is most fogunk nekiállni (szintén a nagy hype miatt), de én is félek tőle egy kicsit. Főleg három évadnyi viszonylag friss Peaky Blinders élménnyel az agyunkban.

-
Louro
őstag
válasz
tepenzed
üzenetére
CSak, ahogy Nordic is írtam, végigszenvedsz jó pár részt, mire tisztul a kép, addig elmegy 5-6 rész és az addigi részek meg kicsit elpazarolt időnek érezném a több részes felvezést.. Én is próbálkoztam, de nekem se ment. Lehet ha még 2-3 részt végignyüglődnék jobb lenne, de inkább nézek/csinálok olyat, ami szórakoztat.
-
petipetya
nagyúr
Legion finálé
Szerintem ez egy tipikusan megosztó sorozat, valakinek vagy nagyon bejön, vagy nagyon nem - nekem az előbbi.Úgy lett vége, hogy nem lett vége, ugyanis folytatják majd a következő évadban. Jól értem, hogy fordult a kocka és üldözöttekből üldözők lettek? Egyértelműen Aubrey Plaza vitte a hátán az évadot az elképesztő karakterével és annak alakításával.
Az éppen aktuális események átvitt értelemben történő megvalósítása rendesen belemar a néző húsába, le a kalappal a rendezők előtt. -
ablack
senior tag
válasz
S e t h
üzenetére
Az első epizód tényleg elég zavaros, az első egy óra nekem sem igazán tetszett. Nem értettem merre fog a cselekmény menni, csak a epizód végén van benne utalás miről fog szólni a sorozat. Inkább a második epizódtól indulnak meg az események.
Én már az egész évadot láttam, szerintem elég jó sorozat lett. -
S e t h
nagyúr
A nagy hype miatt megnéztem a Légió első részét, hát inkább horgoltam volna pulóvert.
Nem olyan ami miatt kaparnám a falat, hogy mikor jön már a következő rész. Ha hozzájutok vmi antidepresszánshoz, akkor folytatom.A mostani Supnat vérsiralom, hát ezért kár volt, a töltelékek tölteléke, pedig az utóbbi időben szórakoztató epizódok voltak.
-
gyuromoj
veterán
-
-
attiati
veterán
Kártyavár S02 (E04-ig)
Mit gondoltok, nem sablonosodott el a második évadra a sorozat?
Beindul az évad második fele, vagy jobb lesz a többi évad?Amilyen jó volt az 1., olyan lapos eddig a 2.
A kiscsajt nem kellett volna kinyírni a sorozatból 
-
AD4MINATOR
nagyúr
Blue Mountain State
Comedy, Sport | TV Series (2010–2011)1-2-3. évad
A két főszereplő közül egyértelműen Thad Castle-t alakító Alan Ritchson az igazi ász, ő és az edző (Ed Marinaro) vitte el a vállán a sorozatot. Maga a sorozat rövid, 3x13 rész, epizódonként kb. 20 perc.
A sorozatnak vannak persze mélypontjai is, főleg a 2. évadban vannak gyengébb epizódok, de sajnos néha a 3. évadban is akad pár unalmasabb rész, idétlen sztoriszál.
A legtöbb epizód ugyanarra a sémára épül: party, csajok, party, csajok, néha kis amerikai foci, majd megint party.
Emiatt unalmassá válhatnak egymás után nézve az epizódok, úgyhogy ez a sorozat egyértelműen nem az a "gyorsan ledarálom 1 nap alatt" féle sorozat -
gyuromoj
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz
Narxis
üzenetére
Ahogy előttem is írták, teljesen más. Általában baromságnak tűnő sztorik mögé rejtenek elég komoly mondanivalót, míg a Family Guyban csak egyre gyengébb poénokkal próbálkoznak valamilyen szintű társadalomkritikát megfogalmazni vagy amerikai popkulturális utalásokkal poénkodni. A Rick&Morty egyértelműen felnőtteknek készült, az animáció is sokkal sötétebb hangulatot kölcsönöz neki és a sztorik sem gyerekesek egyáltalán.
-
Laraxior
titán
válasz
gboszi
üzenetére
Igen, de az az utolsó fejezet előtt játszódik. Az utolsó rész vége elé lehetne beszúrni, de utána még eltelik elég sok idő, mert ugye ott már mászkál a gyerek.
(#34410) DS39: Mindenképpen Michael "halála" után játszódik, kérdés, hogy mennyi idővel. Az eltelt 4 évben amikor az ominózus sírhoz mennek jelenet volt, vagy utána.
Én inkább arra tippelnék, hogy előtte, hiszen 4 évig fogolynak lenni... Hát nem tudom, nem úgy ismertük meg eddig, mint aki kibírná. Szanaa Jemenben meg amúgyis elég frankó hely
-
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Jobb is ha nem érted.
-
törölt tag
válasz
Narxis
üzenetére
Miért akarod összehasonlítani a Family Guyy-jal? Annak a párja a Simpson Család vagy az Amerikai Fater.
Ennek a párja meg a Firka Villa.
Rick&Morty egy pörgős és nagyon kretén sorozat scifi környezetben. Olyan eszement sztorik vannak, hogy olyat máshol még biztosan nem láttál. Ugyanakkor néha nagyon is nyúlnak máshonnan.
Szórakoztat, kikapcsol.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Narxis
üzenetére
Egy részben kb. 10-szer annyi egyediség, ötlet van, mint egy évadnyi Family Guy-ban. De én sem értem, miért szeretik a Rick&Morty-t...

Az összehasonlítás annyiban jogos, mint teszem azt a Rómeó és Júliát egy Danielle Steel regénnyel egy lapon említeni. Romantikus mindkettő. -
gyuromoj
veterán
Sleepy Hollow 4x12
Elég gyorsan letudták a dolgokat, de viszont visszatért és régi ismerős. Kíváncsi leszek a zárásra. -
gyuromoj
veterán
The Flash 3x18
Nesze semmi fogd meg jól... Barry végre használta az agyát. Vége tetszett.Killer Frost in da house 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingatlanos topic!
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Nintendo Switch Limited Let's Go Eevee Edition Gyűjtői állapot
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát szerintem rémesen gyenge cliffhanger.

Junkie szerint az 1x11 egy wtf rész. Érdemes addig "szenvedni", vagy nem is lett olyan jó a sorozat?

Ugyanakkor mégis sokkoló és dühítő, ami vele történt. Ez a kettősség nagyon betalált a rendezők részéről. Nagyon kíváncsi vagyok arra, hogy ki a tettes.