Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIBO
őstag
Ifjú Pápa utolsó része most nagyon odabaszott sztem

-
brownus
veterán
válasz
leslieke
üzenetére
mi még csak az ötödiknél járunk de már most mondom, hogy egyre jobb és jobb

spoiler: na, és ez a nő...
-
gyuromoj
veterán
Supergirl | Heroes v Aliens: The Dominators | The CW

Lehet skippelem az egészet inkább... -
Ragnar95
félisten
válasz
Nordic
üzenetére
Szerintem se romlott a színvonal összességében, bár voltak gyengébb epizódok/évadok nyilvánvalóan. Viszont a befejezéssel kapcsolatban ugyanígy éreztem, a sorozat egyik legnagyobb erősségét sikerült kútba vetni ezzel a húzással... Szép lassan felépítettek egy elég komoly karakterfejlődést 8 évadon keresztül, aztán kidobták a kukába az egészet a záró epizód utolsó pár percével...
-
leslieke
Jómunkásember
Westworld S01E08 végre alakul ez, egyre érdekesebb a történet és sorra jönnek elő az új dolgok.
-
leslieke
Jómunkásember
Westworld S01E07 Hú, az a befejezés nem semmi meglepetést hozott.

-
spammer
veterán
Planet Earth II 3. rész
Dzsungelek. Ez is jó kis rész volt, viszont ami ennél a résznél kicsit zavart, az a mélységélesség/fókusz több jelenetnél is, kicsit túlzásba vitték a "szűk" fókuszt.
Különösen érdekes, hogy olyan folyamidelfin fajt sikerült lefilmezniük, amelyet azelőtt még soha. Igaz, nem volt könnyű dolguk és csak rövid időre tudták lekapni őket.

Hatalmas esőerdők, csodálatos élővilággal, melyeket az emberi faj mohón pusztít.

-
-
Nordic
Közösségépítő
Elég rég voltam erre, de most muszáj írnom. Laza 3 hét alatt ledaráltam a Dextert. Én nem éreztem azt sokakkal ellentétben, hogy évadról évadra egyre szarabb lesz, viszont amit leműveltek az évadzáró részben, na az kiverte a biztosítékot. Kb mintha nem is lett volna semmi karakterfejlődése Dexternek. A halál a végén eléggé mellbevágó volt, a "temetésnél" el is pityeredtem, de basszus minek kellett még oda az az utolsó 1-2 perc?

Hallottam hírét annak idején, hogy eléggé elbaltázott lett a befejezés, de úgy voltam vele, hogy biztos túloznak, hát tévedtem.

-
tepenzed
őstag
Flash heti rész
Huh nagyon pörgött, örülök, hogy nem végezte nálam a kukában, mint az Arrow. Viszont kicsit csalódott vagyok
Dr. Alchemy személyét illetően, egyrészt örültem volna ha Julian csatlakozik a Flash csapathoz, másrészt már pár rész óta lehetett tudni, hogy ő Alchemy, jobb lett volna valami csavar 
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
S e t h
nagyúr
Ez a Westworld nagyobb flash mint a Matrix. Nem szoktam gombázni, de vmi ilyesmi feeling lehet.

Viszont ez a mindig mindenki rébuszokban beszél stílus két résszel az évad vége előtt kicsit már sok.Ami tetszett:
- Hopkins, ha úgy is beszél folyamatosan mint egy ógörög-latin szakos professzor
- az ébredező Bernard
- a skynet babérjaira törő Maeve
- a két balfék, akik legalább emberien gyarlók
- a 60-70-es évek zongora betétjei még mindig nagyon ütnek.És ami nem:
- black hat man, az élettörténet közben még ásítottam is, nesze semmi fogd meg jól, a labirintus meg már olyan mítikus mint a frigyláda, jöhetne már egy Indiana, aki talán egy részen belül meg is találja
- William és Dolores, egyszer majd csak csinálnak vmit a lovagláson kívül
- az új diri nem gyere be, idegenebb mint a robotok reakciói. -
mark!
őstag
Bates Motel 1-3évad: atya ég... Azt kell mondjam, eddigi legjobb sorozat. Észre se vettem, és hopp, egy hétvége alatt végeztem a 3évaddal. Most suli miatt sajnos nem tudom folytatni, de muszáj lesz minél hamarabb befejezni, mert agybajt kapok

Szerk: lesz 5.évad?
-
spammer
veterán
válasz
dokee78
üzenetére
Westworld 1x08
Pont most akartam írni (és ahogy látom, már junkie-n is említették), hogy a csaj és a két balfék kezd már rohadtul idegesítő és érdektelen lenni. Ráadásul az a két szerencsétlen... áhh... mint egy rossz paródia.

Sokkal több volt/lenne ebben a sorozatban, de úgy érzem, hogy J.Nolanék még nem nőttek fel ehhez.
-
dokee78
félisten
Nekem nagyon nem tetszik,hogy gyakorlatilag a Westworld parkban zéró a biztonsági szint.
Csak úgy sétafikálhat a 2 fickó Maeveel? -
trialboj
őstag
Létezik, hogy képesek ennyire gagyi minőségben feltölteni a videót?
Aranyélet Kibeszélő Második Évad - 1. rész
Már v 3 órája biztos fent van, ha nem több, és még csak 720ps verzió sincs. Nagyon szívesen megnézném, de ennél még egy rádióanyag is jobb minőség.
-
Sziasztok,
Nézi még innen rajtam kívül valaki az Aranyéletet? -
Komplikato
veterán
Dirk Gently S01E05
Végre! Végre!
Végre megfejelte a főnök a 20-as IQ-val rendelkező CIA manust. Már kellett ez nagyon. 
Mondjuk vígjáték sorozat gyanánt több volt a hulla, mint egy komplett CSI évadban összesen.
A vérengző fenevadról meg kiderült, hogya kiscica az. Amit eddig is sejtettem.
"Ne idd meg! Az sampon!" - "Akkor miért vannak a dobozán gyümölcsök???"
Visszatért a kedvenc bérgyilkosom is.Zimmerfiled nyomozó legjobb jelenete az volt eddig, amikor elküldte a főnökét a sunyiba. Erre kinyírták. Nagyon remélem, hogy a most beinduló időutazós szálban helyre tesznek pár dolgot Todd-ék. Azt sajnálom, hogy már most sejthető, hogy bazi nagy függőben maradt befejezése lesz a szezonnak.
-
gyuromoj
veterán
Westworld 1x08
Na már lassan elvesztem a fonalat hogy akkor most ki-kivel és mikor van?!
-
Pitterix
őstag
-
brownus
veterán
válasz
negyven2
üzenetére
ez jó lesz
tökéletes kikapcsolódásnak tűnik estére 
kicsit más: twd 7. évad, teccik
megmondom az őszintét teccik
4 rész pipa eddig, kíváncsi hogy s miként vágnak vissza luccilenak
negan szerepére tökéletes választás lett morganbefejeztük a black mirrors 3 évadát is, ezt vártam, köszönöm netflix. és nem tetszik a filmekben előrevetített jövő

-
törölt tag
The Affair s01:
A maga kis hibaival, de abszolut franko volt az egesz evad.
-
kentucky
őstag
Aranyélet 2x04:
egyre gyengébb a sorozat, és itt már nem csak Döbrösi Laura fájdalmas színészkedésére és erőltetett karakterére gondolok, hanem arra, hogy olyan apróbb hibák is vannak, mint hogy a Feri mondja, Attilának, hogy végig kellett hallgatnia a menyasszonya halálhörgését, aztán pedig mondja, hogy Mari nem halt meg, elevenen égették halálra a lángok. -
gyuromoj
veterán
Westworld 1x07
Na végre olyat húztak, amit nem vártam.
Shameless 7x07
Úgy fest kezdenek rendbe jönni a dolgok, de ez túl szép hogy igaz legyen. -
spammer
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
Black Mirror (3. évad)

Amúgy a Stranger Things is jó lett, igen. Esetleg még a Red Oaks, ha valami könnyedebb is érdekel, bár ez tavalyi, de most jött ki a második évadja.
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok!
Nem nagyon volt időm sorozatozni mostanában , így eléggé le vagyok maradva
Érdemes elkezdeni a stanger thingset v van vmi jobb,újabb kihagyhatatlan? -
gyuromoj
veterán
Gotham 3x09
Lassan eljutunk oda, hogy minden rész jobb az előzőnél.
-
The Young Pope-t érdemes elkezdeni?
-
Ragnar95
félisten
válasz
üzenetére
Ha a fura időkezelése nem megy az agyadra, akkor igen, mindenképp ajánlott darab.
Folyamatos a feszültség a sorozatban, fokozatosan csöpögtetik csak az infókat a nézők elé, de az évad végére mindig kitisztul a kép nagyjából, aztán persze jönnek az új kérdések, de olyan sosincs, hogy egy adott kérdésre nem kapnál választ évadokon keresztül. -
Ventur@
senior tag
Te perverz vagy, ezt mindenki tudja a PH-n
.Más:
Valakinek valami link, vagy infó, hogy az Ash vs. Evil Dead 2 évad fordítása halad-e egyáltalán? Mert a 4. részhez még nagy nehezen találtam magyar feliratot, de azóta semmi és már a 7. rész is kint van.Erre nekem valaki ötlet
? -
xenom0rph
őstag
válasz
üzenetére
Annyira nem. Főleg azért mert, már annyira ciki alakítások vannak benne, hogy már nekem ég a pofámról a bőr. A bíróság / ügyvédség / igazságszolgáltatás bemutatása nagyobb poén mint a CSI és az NCIS együtt. Én speciel nem bírtam elviselni ezt a kalap gagyiságot erőltetettséget..
-
Ragnar95
félisten
How To Get Away With Murder S03E09
WTF
Már megszokhattuk a meglepetéseket ettől a sorozattól, de amit most megléptek a készítők, arra asszem senki se számított még a legmerészebb álmaiban sem... 
És persze hogy megint a 2 hónapos mid-season break előtt lépnek meg egy ilyet...Kíváncsi leszek, hogyan tovább ezek után, hogy West megölték... Gondolom ez az évad elmegy azzal, hogy megtudjuk, ki, miért és hogyan, de ezek után fogalmam sincs hogy tudnák folytatni a sorozatot új évadokkal. Blindspot S02E09
Egyre jobb ez a sorozat, ez az évad simán veri az előző, messze nem olyan sablonos, sokkal hangsúlyosabb az átkötő szál is, jó irányba halad az egész.
Viszont itt is akkora cliffhangert kaptunk a mid-season fináléra...
-
Komplikato
veterán
Travelers S01E05
Ez olyan volt mint egy egész epizódra kihúzott fél rész, ami nagyon költséghatékonyan készült pár szobában.
Mondjuk Trevis-től többet vártam volna el a sima beszólogatásnál, tekintve, hogy állítólag ő a legöregebb időutazó. Igaz cserébe kaptunk egy meditációs szöveget ("Hallgatod ahogy a reaktor halkan duruzsolva dolgozik, hogy neked legyen levegő és meleg ...", de ez is valami. Phil meg elnyomott pár morzsát a 41-es bunker katasztrófájáról. Tetszett ahogy szét narkózva is csak idézeteket tudtak kiszedni belőle. Mondjuk az egész rész bűzlött tőle, hogy lesz egy szál amit majd valamelyik későbbi évadban fejtenek ki, ha nem bukik a sorozat. Én örülnék ha egy ilyen A teremtés utolsó napja féle kavarással kiderülne, hogy több jövőbeni frakció is harcol valamint felbukkanhatna olyasmi, hogy ki melyik jövőből jött.
Ja és megint volt benne "vaklövés", Trevis meg is jegyzi, hogy régen az időugrások 30% ilyen volt.Dirk Gently S01E04
Végre kezd a fő genya tényleg igazán elmebeteg ellenségnek tűnni. A sok szál mellett most egy tipikus konteós szál is bejött ezzel az Dirk és Todd meg elment egy kicsit Indiana Jones-t játszani. A két nyomozó meg jó volt, amikor beszélgettek aingyen energia témával. Kicsit talán lapos volt a többi részhez képest, de örültem, hogy a túl tekert humorból visszavettek egy hajszálnyit.kamu FBI ügynökkel. -
gyuromoj
veterán
Lucifer 2x06
Anyuci szépen manipulálja a kicsi fiait, szerintem magának akarja a "trónt".Supernatural 12x06
Elég gyengusz rész volt ismét. Vége kicsit meglepett volna, ha Mary elmegy.The Flash 3x06
Vége kicsit odavágott! GoS
(Megint egy Speedster lesz az ellenfél...)
Alchemy úgy fest nem sok vizet fog zavarni a továbbiakban.
Következő részben pedig elkezdődik az átváltozás. -
törölt tag
The Crown 1x2:
Na most fog csak beindulni, lekotnek az egy oras reszek.
-
törölt tag
Laposom szervizben, Netflixen tudok valahogy egyeni feliratokat rakni sorozat ala telefonon, ahogy azt gepen is?
-
Janaboy
Topikgazda
Van Helsinget nezi vki rajtam kivul?
-
törölt tag
American Horror Story S6:
Rendben volt az egesz. Mar az elso reszeknel frankonak tunt az evad es megfogott (bar ez altalaban igy megy az ahs-nel), viszont most az evad vegeig sikerult is tartani a szinvonalat.
Az evad felenel atvaltott kameras dolog is nagyon tetszett, abszolut jol kiviteleztek azt is.
Az egyetlen dolog ami nem talalt be az evadban, az a zaro epizod.
Viszont mindemellett is megcsinaltak az eddigi legjobb evadnak a My Roanoke Nightmare-t.
-
AD4MINATOR
nagyúr
American Horror Story: My Roanoke Nightmare Season 6
Nos, hát... vegyesek az érzéseim ezzel az évaddal kapcsolatban. Az eleje jól indul, aztán a felénél jön a "törés" aztán.... hát, nem jó. Emiatt csalódott vagyok, mert szuperül indult, a közepe is jó, aztán ahogy jön a váltás, a "második évad" úgy megy levesbe az egész. A halálok nem ijesztőek, kiszámíthatóak, sokszor "semmilyenek".
A befejezés is gáz lett, úgyhogy összességébe véve szomorú vagyok, pedig ez az áldokumentumosdi jó ötlet volt az elején, kár hogy elb---szták az évad felétől.
-
törölt tag
The Crown pilot:
kepileg lenyugozo, teljesen rendben van.
olyan 8/10, imdb szerint ezt tartani is fogja, kivancsi vagyok.Most pedig AHS evadzaro.

-
spammer
veterán
Red Oaks 2. évad
Jó kis évad volt, ügyesen vitték tovább a szálakat, s bár most talán kevesebb volt a feelgood jelenet, kicsit háttérbe szorult maga a klub is (mint helyszín), cserébe több karakterrel is jobban tudtak foglalkozni és több lett a drámai elem (ami egyáltalán nem baj, mert jól működtek). Különösen tetszett, hogy még inkább hangsúlyossá vált az "útkeresés", ebből a szempontból még erősebb "coming of age" történetté vált ebben az évadban.
Örülök, hogy újra láthattam ezt a társaságot, és megint csak azt tudom mondani, amit az első évad után: örülnék a folytatásnak, simán lehet benne még pár évad, de a mostani lezárás is elfogadható lenne sorozatzáróként is.
-
gyuromoj
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Legends of Tomorrow 2x06
Kezd egyre jobb lenni a sorozat, ez a rész is tetszett.

-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Köszönöm szépen, meglesem azt is.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Még mindig nincs Westworld 7. részéhez felirat?

-
Janaboy
Topikgazda
Bakker ez a Black Mirror 3x03 is eleg durva volt.
Szegeny srac

-
gyuromoj
veterán
Válótársak 2x01
Dávid még mindig nagy kedvenc, ha ő nem lenne lehet nem is nézném a sorozatot. Felvezettek pár szálat, ami a továbbiakban még jó is lehet. -
törölt tag
Még egy gyors kérdés.
Van olyan sorozat, ami nagyjából új és elmegyógyintézetről vagy zombikról szól?
Walkind Dead, iZombie, Znation American Horror story azon évada kilőve.
-
törölt tag
Sziasztok!
Az elmúlt 8-10 hónapban indult valami figyelemre méltó sorozat?
Sajnos szinte minden kimaradt, több ezer hozzászólást meg sose lesz időm visszaolvasni.
Eddig amiket nagyon szeretettem az a Shameless, Skins, Misfits...szóval ha ráadásul hasonló témában tudtok valamit megköszönném.
-
negyven2
nagyúr
Itt az új Netflix sorozat Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events - Official Trailer

Ugye az itthon is megjelent "A balszerencse áradása" könyvből már készült 2004-ben egy filmadaptáció ahol Jim Carrey volt Olaf gróf. Itt sorozat változatban pedig Neil Patrick Harris.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

megmondom az őszintét teccik

Janaboy