- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Dasu Auto
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- GoodSpeed: Apple Magic Mouse 2024 (MXK53ZM/A)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE (Exynos 2400e) vas Apple iPad 11 A16 2025 (Apple A16)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Én voltam tavasszal Prágában, de az igazat megvallva azt sem tudtam, merre keressem a házisörözőket, ettől függetlenül megtaláltam a számításom :-)
Vízibringa a Moldván, közben két Staroprament elszopogattam (lányok tekertek, de ők választották a tekerést :-) és hihetetlen volt, de valahogy nem lettem rosszul a tűző napon sem, jó volt végig, azután elkeveredtünk valami hegy (domb?) tetejére, ahol csapolt valamilyen sör volt, kicsit korai ZP-re emlékeztetett, bár annál jóval puritánnabb volt. Sokat mentünk, mégsem voltam fáradt (na jó, estére igen, de az már a sokadik sör és kilométer után volt) de visszamennék szívesen.
Most kollégákkal egy hétvégi kiruccanást tervezünk Bécsbe (dec. 16-18), valami frankó (tiszta) és jó árú youth hostelt ha ismertek, örömmel vennénk :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1 humoros
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Black Myth: Wukong
- Projektor topic
- Steam Deck
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner - Közel 1 év bolti garival! -
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mini 3 pro / Mini 3 drón 5db-os szűrőkészlet (ND, NDPL és CPL Filter)
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- ELADÓ Quansheng UV-K6 kézi amatőr rádió
- Bezámítás! Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 notebook - i7 13700HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest