Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Öregszem
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Sziasztok! Új vagyok ebben a topicban, annál régebben szeretem az általatok is favorizált kedvhozó nedűt. 14 évesen (21 évvel ezelőtt) ittam az első sörömet, azóta is hódolok e szenvedélynek, bár nem minden nap :-)
Fentebb kérdezett egy topictárs a házi főzésű sörökről. Nemrégiben futottam bele egy Petersbrau nevű igen kellemes italba; a kiszerelés ne aggasszon senkit, literes műanyag palackban adják, többek között a Hold utca-Vadász utca közti vásárcsarnokban. Ott 420 Ft, de 300-ért is kaptam már. A világos (feltehetőleg a fűszerezés! miatt) különösen finom, de a barna is nagyon kellemes. Alacsony szénsavtartalmúak, bár eleddig minden házisörnél ezt tapasztaltam. Érdemes keresni, mert egy élmény.
Nekem a 'kommersz' sörökből a Borostyán és a Soproni 1895 a kedvencem. Néhány napja sikerült megkóstolni a Borsodi Búzát, de valahogy nagyon nem sikerült :-(Szép napot!
Mindent tudok a rákászszakmáról...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Mast A1 vezetéknélküli tetoválógép újszerű 6hó jótállással!
- DIVA Kerámia hajkefe új 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- Roventa hajformázó új 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest