- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Sörfőzés - csak óvatosan!
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Sziasztok! Új vagyok ebben a topicban, annál régebben szeretem az általatok is favorizált kedvhozó nedűt. 14 évesen (21 évvel ezelőtt) ittam az első sörömet, azóta is hódolok e szenvedélynek, bár nem minden nap :-)
Fentebb kérdezett egy topictárs a házi főzésű sörökről. Nemrégiben futottam bele egy Petersbrau nevű igen kellemes italba; a kiszerelés ne aggasszon senkit, literes műanyag palackban adják, többek között a Hold utca-Vadász utca közti vásárcsarnokban. Ott 420 Ft, de 300-ért is kaptam már. A világos (feltehetőleg a fűszerezés! miatt) különösen finom, de a barna is nagyon kellemes. Alacsony szénsavtartalmúak, bár eleddig minden házisörnél ezt tapasztaltam. Érdemes keresni, mert egy élmény.
Nekem a 'kommersz' sörökből a Borostyán és a Soproni 1895 a kedvencem. Néhány napja sikerült megkóstolni a Borsodi Búzát, de valahogy nagyon nem sikerült :-(Szép napot!
Mindent tudok a rákászszakmáról...