Új hozzászólás Aktív témák

• [CsuCsu]

őstag

válasz proci985 #16231 üzenetére

Persze, esszel kezelni az ertekeleseket. De alapjaban veve, valamibol ki kell induljak, kell valami statisztika. Nem tokeletes, torzit is, de nagyjabol ki lehet ismerni mikor valoszinu, hogy jo a sor.

Amugy a Covered in Puppies eseteben el tudom kepzelni, hogy a Trillium varians valojaban jobb volt. Nem kostoltam, es nem is tudom, hogy kulon foztek-e. Ha ugyanaz a fozet ugyanabbol a fozdebol, akkor valoban csak a hype miatt kulonbozik az ertekeles. De gyanitom, hogy az europai kozos fozes utan a Trillium lefozte az USA-ban sajat maga is (persze 0.36 kulonbsegben nyilvan van valamennyi hype).

A tapasztalatom szerint ezekben az esetekben a sor nem ugyanaz, csak a recept. Az, hogy milyen lesz az elkeszult sor, ahogy az etelek eseteben is a szakacson es konyhajan, a sorfozon es fozden is sokat mulik. Kulonbozo idozitesek, adagolasi modszerek, felszereles, es ki tudja meg mi befolyasolja a kimenetelt. A Cloudwater peldaul emlitette, hogy az USA-ban mennyivel jobb elesztokhoz lehet hozzaferni, meg ha nevben ugyanaz is, mint az europai (es emiatt UK-ban kisebb a hozam ugyanannyi alapanyag mellett).

En ezt a fozdek kozti kulonbseget a Fierce x Brewdog - Very Big Moose eseteben tapasztaltam. Eloszor a Fierce fozte, a Brewdog input csak bar szemelyzet volt. Megnyerte a Collabfest-et, ezert a Brewdog is lefozte ugyanazt a receptet a sajat fozdejeben par honappal kesobb nagyobb mennyisegben. Hatarozottan gyengebb volt.

Új hozzászólás Aktív témák