Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Kis kiegészítést tennék a Sony KD-49XE8005 készülékhez.
Sajnos a kezdeti csodálat teljes mértékben összeomlott. Szép kép, szép színek minden fasza volt addig, amíg mellé nem raktam a régi AS640-emet. Első blikkre ott is darabokra veri, azonban a következő történt:
Egyszerre elindítottam ugyanazt a filmet. Jelenet: sötét részről megy ki a kamera egy tábortűz felé. Sony gyönyörű színhatás meg minden. Azonban egy bökkenő volt, ami csak akkor észrevehető, ha van mellette egy másik készülék. Ez az volt, hogy a sötét rész egy bokor volt levelekkel és ágakkal, amit a Sony elfelejtett megjeleníteni, inkább korom sötétre változtatta. Ezt követően elkezdetem nézni további filmeket, és sajnos az árnyékban található tárgyakat/történéseket egyszerűen eltünteti a készülék... Kiábrándító.
Esetleg valami beállítással ezt lehet korrigálni vagy ez ilyen?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest