- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
Kis kiegészítést tennék a Sony KD-49XE8005 készülékhez.
Sajnos a kezdeti csodálat teljes mértékben összeomlott. Szép kép, szép színek minden fasza volt addig, amíg mellé nem raktam a régi AS640-emet. Első blikkre ott is darabokra veri, azonban a következő történt:
Egyszerre elindítottam ugyanazt a filmet. Jelenet: sötét részről megy ki a kamera egy tábortűz felé. Sony gyönyörű színhatás meg minden. Azonban egy bökkenő volt, ami csak akkor észrevehető, ha van mellette egy másik készülék. Ez az volt, hogy a sötét rész egy bokor volt levelekkel és ágakkal, amit a Sony elfelejtett megjeleníteni, inkább korom sötétre változtatta. Ezt követően elkezdetem nézni további filmeket, és sajnos az árnyékban található tárgyakat/történéseket egyszerűen eltünteti a készülék... Kiábrándító.
Esetleg valami beállítással ezt lehet korrigálni vagy ez ilyen?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest