Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M-a-X-i
tag
szia,
Tiéd mennyi idő alatt tudja le a POST folyamatot?Amúgy meg "olcsó..." ne vicceskedjünk , mert :
1. ajánlott alaplapos tocicban (ott érdeklődtem)
2. nem olcsó B450-es lapok között (szerintem 37-40eFt).Másnak személyes tapasztalat kinél mennyire gyorsan zajlik a Boot POST folyamat ?
Jah értem aki nem 80eFt os lapot vesz az mind tehet róla, ha valami kicsit másabb (rosszabb)?
Szerintem még lehet úgy sem költök többet rá, ha lecserélem jövőre B550-es lapra..
Amúgy az ASUS nem nagyon dícsért VRM tervezésű "olcsóbb" lapjai vannak 32-35-, ASRock és a nem ajánlott instabíl olcsóbb Gigabyte alaplapok, tehát ennek tükrében azt mondom nem könnyű minden szempontból jót választani. Főleg aki nem akar rá vagyont költeni..
Amúgy meg, ha megfigyelted nem percek, csak másodpercekben mérhető "lassulást" tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 1 / 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Crimson Desert
- Gumi és felni topik
- Trollok komolyan
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz
- BONTATLAN DARABOK Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- Kingston 2x16GB (32GB) 2400MHz DDR4 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- MSI B550M PRO / Beszámítás OK!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest