Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Hm, nem tudom, esetleg egy windows frissítés is betehet neki. Én felraknám a legújabb biost a laphoz, ha meg mindenképp szeretném 3200-on járatni, akkor adnék neki még egy kis plusz feszt. Ha atomstabil lenne mondjuk már 1.37v-on, vagy 1.38-on, akkor az még semmit nem árthat. Tényleg, még a VSoc-ra ránézhetnél. Először csak a Vsoc feszültséget próbáld meg 1.1v-ra állítani, ez megoldhatja az instabilitást. Nekem automatán is 1.1-en megy, illetve másnak is bevált már. Egyébként az már tényleg nagy szerencse, h egy ideig vitte stabilan a 3200-at is
. Fura, mert ezekről a borda nélküli ramokról ált csak jót lehet olvasni/hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- UPDATE 12.29. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- GIGABYTE Z590 AORUS PRO AX Alaplap
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Fura, mert ezekről a borda nélküli ramokról ált csak jót lehet olvasni/hallani.