Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Hát kicsit paráztam mikor megvettem a mostani motyómat, mert addig sata vinyó nem járt a kezemben és azt hallottam fel kell rakni drivert neki hogy felmenjen az xp. Csodálkoztam is hogy betettem és egyből felismerte a bios, aztán a win telepítő is
Más nv chippel nincs tapasztalatom a64 terén, de az nf 410 az biztos jó.Néha előfordul, hogy valamire azt mondom megvétel után..na, ezt nem bántam meg. Ez most egy ilyen cucc
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- No Man's Sky (PS4, PC, Xbox One)
- Path of Exile (ARPG)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 27% - GAMER PC! i5-14600KF / RTX 4070 Super / Z790 / DDR5 32GB / 1TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Más nv chippel nincs tapasztalatom a64 terén, de az nf 410 az biztos jó.Néha előfordul, hogy valamire azt mondom megvétel után..na, ezt nem bántam meg. Ez most egy ilyen cucc