Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucko81
csendes tag
Valaki mondja meg, hogy mi a különbség az nf4ultra,nf430,nf570 között. Mert ahogy nézem tudásban elenyésző +2 usb, +2 sata. Nemsok embernek kevés a 4 sata + a 8-10usb. Szóval megéri-e megvenni az új csodákat. SLI-re nincs szükségem, ezért nem azokat a NB-ket írtam. Vagy esetleg linkeljetek összehasonlítást, ha tudtok valahol (angol is jó).
Én annyit vettem csak észre ami számottevő, hogy az nf430 nem melegszik annyira, mint az nf4ultra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2400MHz DDR4 kit
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- Asus Rog Strix X670E-F gamer alaplap hibás!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest