- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
#65675776 #13101 üzenetére
hm.. a kérdést megértetted ( írod: "a 8xx-ekből kikerült az ACC" ) , épp csak nem válaszoltál rá
..tudom, hogy értesz a témához, de azért a kedvedért átfogalmazom picit : azt szerettem volna megtudni, hogy a T. fórumozók jelenlegi, legjobb tudomása szerint, melyik az a legutolsó chipset ( pl .vagy 785G , vagy 790GX , vagy valamelyik 8xx, ahogy voltál is kedves említeni ) amire/ -val,-vel épült olyan lap, ami
a, KEZELI a DDR2-t
b, ACC-t is tud ?
Tudsz tehát olyan lapot mondani, - és ez szerintem am2+ lesz, mert am3 csak ddr3-at kezel - ami kielégíti a fenti feltételeket ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest