- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Mivel eléggé beszükűlt a piac vettem egy giga lapot, engedvén a nyomásnak.
6 napot bírt, de annyira nem is sajnálom, hogy beadta a kulcsot, mert nem volt szimpatikus. Eléggé gagyinak tűnt, és az elejétől fogva volt vele gond.Azzal nem is foglalkoztam, hogy a procinak 0,08V-ot mért, a gpu-nak meg 3.4V-ot, mert a szoftveres mérésre soha nem adtam.
Kivágtam a gépből, és vettem helyette egy asus deszkát. Csodák csodája a telepített vista simán elindult alaplap csere után, és telepítgette a drivereket. Nem volt kék halál, vagy fagyás.
A montirozás is működik érdekes módon, legalábbis azt irják ki a diagnosztikai progik, amire nagyjából számítok.

Egyébként az asus lap átgondoltabbnak, és normálisabb kivitelezésűnek tűnik, annak ellenére, hogy természetesen kínai.
De ha nem az lenne, akkor biztos hamisítvány lenne. 
Ez csak azért tanúlságos, mert úgy látszik nem szabad végletes következtetéseket levonni a gyártókról.
Mindenhol előfordulhat rossz példány, nem csak az asusnál én példáúl gigát nem veszek többet, akkor már inkább asus, mert nállam még az nem romlott el soha, a gigából viszont 1-ből 1, és ez 100% elhalálozási arány.

Mindenesetre ha küldi a giga, vagy hazai forgalmazója a csere lapot már adom is el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme, a mágneses töltő, ami nem tapad az S26-hoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horizon Hunters Gathering: taktikai ko-op játékkal bővül a Horizon-univerzum
- Miért tűntek el a buta tévék?
- MIUI / HyperOS topik
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- MacBook Pro 16 M1 PRO / 16GB / 1TB ezüst
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z3 Plus 500W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
6 napot bírt, de annyira nem is sajnálom, hogy beadta a kulcsot, mert nem volt szimpatikus. Eléggé gagyinak tűnt, és az elejétől fogva volt vele gond.
De ha nem az lenne, akkor biztos hamisítvány lenne.