Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Mivel eléggé beszükűlt a piac vettem egy giga lapot, engedvén a nyomásnak.
6 napot bírt, de annyira nem is sajnálom, hogy beadta a kulcsot, mert nem volt szimpatikus. Eléggé gagyinak tűnt, és az elejétől fogva volt vele gond.
Azzal nem is foglalkoztam, hogy a procinak 0,08V-ot mért, a gpu-nak meg 3.4V-ot, mert a szoftveres mérésre soha nem adtam.
Kivágtam a gépből, és vettem helyette egy asus deszkát. Csodák csodája a telepített vista simán elindult alaplap csere után, és telepítgette a drivereket. Nem volt kék halál, vagy fagyás.
A montirozás is működik érdekes módon, legalábbis azt irják ki a diagnosztikai progik, amire nagyjából számítok.
Egyébként az asus lap átgondoltabbnak, és normálisabb kivitelezésűnek tűnik, annak ellenére, hogy természetesen kínai.
De ha nem az lenne, akkor biztos hamisítvány lenne.
Ez csak azért tanúlságos, mert úgy látszik nem szabad végletes következtetéseket levonni a gyártókról.
Mindenhol előfordulhat rossz példány, nem csak az asusnál én példáúl gigát nem veszek többet, akkor már inkább asus, mert nállam még az nem romlott el soha, a gigából viszont 1-ből 1, és ez 100% elhalálozási arány.
Mindenesetre ha küldi a giga, vagy hazai forgalmazója a csere lapot már adom is el.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest