Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Igen? Hát ezt valóban elkapkodtam ott kicsit a végére... De, hogy ezzel a lapot ki lehet nyírni. O.o Álmomban nem gondoltam volna. De ha most mind2 rákötött USB rendesen megy akkor már gondolom most rendesen van rajta. Csak azért kérdem, nehogy az legyen, hogy még mindíg rosszul van rajta de "erőltetve van" és ezért működik...

Hát gyerekek ez ciki... ilyen még nem fordult elő velem, persze tudom jó kifogás.
Ezt most elkapkodtam ott és el is k.rtam ennyi nincs mit szépíteni.
Úgylátszik szerencsére ma már nagyobb a védelem mintsem, hogy ilyen hülyeség miatt elszáljon a lap. Meg szerintem valóban 10 emberből 5 "hülye" forsítva teszi fel minimum...Nah még most jön a mentés... OS majd OC.
Vicces, hogy a régi winem gond nélkül felállt és megy... csak driverek kellenének neki. Pedig most aztán ami tudott változott tényleg, AMD--»intel; nVidia--»ATi... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Úgylátszik szerencsére ma már nagyobb a védelem mintsem, hogy ilyen hülyeség miatt elszáljon a lap. Meg szerintem valóban 10 emberből 5 "hülye" forsítva teszi fel minimum...
Vicces, hogy a régi winem gond nélkül felállt és megy... csak driverek kellenének neki. Pedig most aztán ami tudott változott tényleg, AMD--»intel; nVidia--»ATi...