Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
Joczeek
üzenetére
Erre a kérdésre szerintem nincs egyértelmű válasz. ASUS P67 Pro-ról annyit problémás thread van mint égen a csillag! Ma nem egy post-ot olvastam, hogy az illető többet nem vesz asus lapot. Sajnos hasonló elmondható bármelyik gyártóról... De ahogy itt már írta valaki, sok esetben ez user error. Amiről én nem olvastam eddig rosszat az az MSI. Az ASUS-ról és a GA-ról aztmondják több helyen is, hogy tömeglapokat gyárt és ezért vannak a gondok. Ellentétben az msi-vel és a ASRock-al amelyek felfelé törnek. ASRock-ot direkt nem említettem mert arról is olvastam hideget, meleget.
Én a helyedben nem koncentrálnék mindenféleképpen egy topic-ra.
Nézz szét google-ben érdemes! Én is ezért tettem mert azt hittem az ud4-b3 nem a legjobb választás volt. Most sok helyen olvasom azt, hogy Asus pro-ról váltottak ud4-re. Persze ez vissza is igaz.... Nem egyszerű.
Mindenesetre ameddig konkrét bajom nincs addig én nem idegelem magam. 
Erre valaki?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nézz szét google-ben érdemes! Én is ezért tettem mert azt hittem az ud4-b3 nem a legjobb választás volt. Most sok helyen olvasom azt, hogy Asus pro-ról váltottak ud4-re. Persze ez vissza is igaz.... Nem egyszerű.
Mindenesetre ameddig konkrét bajom nincs addig én nem idegelem magam.