Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
OFF:
Hardverkernél sokszor sajnos a következőt szokták mondani: "a termékből nincs, nem is lesz, helyette viszont tudunk ajánlani másikat 8ezerrel többért... " Ehhez képest továbbra is ugyanugy hirdetik a terméket az árhasonlito oldalakon és a saját honlapjukon is! Nem értem ezt, ettől eltekintve viszont szerintem korrektnak mondható, emailben küldenek E-számlát és garanciapapirt is, ha esetleg elveszne onnan tudsz ujat nyomtatni, és tényleg jó áraik szoktak lenni!
-
ATtIs_80
tag
Megérkezett végre!
El sem hiszem, de itt van a proci (2500K) és a memória (G.Skill 2x4GB) is.
Megvan minden, így indulhat a móka. Összerakom a konfigot és még jelentkezek. -
warcat
veterán
Nahát-nahát ,aztán 4,4- 4,5-ig meg sem állni ha van normális hűtő így az igazi
EA: It's in the crate!
-
mekex
tag
Az i5 2500k és i7 2600k procikat hivatalosan is lehet húzni??? Hogyha elfüstölnek a procik tuning miatt akkor is jár a garancia???
[ Szerkesztve ]
-
Kecuhun
senior tag
Szerintetek nagy marha lennék, ha most vennék egy Asrock P67 Extreme4-et?
-
barack1997
senior tag
Kecuhun: Én igaz hogy csak 14 vagyok,de szvsz várd meg a Z67-et.Hibásat sose vegyél Ezt még nekem is elhiheted én se veszem meg pedig az a lap nekem is tettszett.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Grey kitröl: 1600/cl9/1,6V megy nálam,teljesen rendben van ,volt 1,6 alatt is de akkor bizonytalankodott a gép volt fagyás, és lusta dög voltam visszakövetni, hogy a vcore fesz volt e a kevés vagy a memória a ludas (valószinü a vcore, 1,290 kevés a 4.5 Ghz-hez most 1.3V-n nincs gond)
Alaplapról:Én is Asrockot szerettem volna de nem volt elérhető, inkább bevállaltam az extra ezreseket Asusért,utólag jó döntés volt mert most ugye nem lenne gépem.
A vételröl: tulajdonképp sok múlik azon el akarod e majd adni használtan és hogy elég e 4 sata port.A vevőnek kell eldöntenie,de mivel az Ivy Bridge procik is belemennek a hírek szerint...akár hosszú életű is lehet a dolog.EA: It's in the crate!
-
AirBooms
addikt
válasz barack1997 #2224 üzenetére
Sok butaságot írsz, ráadásul tanuld meg használni a szerkesztés gombot! Öt percen belül tessék egy hsz-en belül válaszolni akár több hsz-re is!
-
fsb1000
nagyúr
válasz Kecuhun #2222 üzenetére
Nem, de sajnos nem lehet kapni, már Gianninál sincs.
(ha találsz akkor jelezd gyorsan hol!!)Holnap veszek Giga P67 UD3-at, ez a rosszabb választás, mert az Asrock-on 4 Sata3 van és persze SLI.
Én nem várok 2 hónapot. Most még a CPU jó áron van... ki tudja milyen árfolyam lesz áprilisban.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
válasz barack1997 #2224 üzenetére
Te viszont tényleg nagy marha vagy. És ez nem korfüggő.
-
fsb1000
nagyúr
válasz barack1997 #2230 üzenetére
Nem attól vagy marha hogy nem tudud, hanem attól hogy igazságként tálalod ebben a topikban, mikor már X-er le lett írva az ellenkezője.
-
jeni
félisten
éppen ezért én se vettem meg a 2500K-s meg nem vártam meg a P67A-UD3 lapot még két hónapig.
Így egy PH67A-UD3 lett egy i-5-2400 procival és egy Kingston hyperX 1600Mhz rammal ( ha esetleg elromlana a lap sata II vezérlése így a kisebb memóriát később nem tudtam volna lecserélni nagyobbra,mert az volt a tervem ha elromlik akkor tutira P67 lap lesz amúgy a gyereknek sürge volt a dolog),bár a Grey-t is megtudtam volna venni,mert egy árban volt,és sehol sem volt leírva,hogy Sandy-ra tervezve és 1,5V csak annyi,hogy 1,65V még az IPON-ban sem tudták megmondani melyik lenne a jobb,valamint ami meg lett véve az szerepelt a memória listában -
fsb1000
nagyúr
Szerintem is lesz még egy booom a proci árban, de az árfolyam mindent le vagy felvihet.
Én csak a Sata3-at fogom haszálni és ha megjön az Asrock, akkor cserélek.
10K bukás, de szerintem 23K-ért el fogom tudni adni az első generációs UD3-at.
(cserébe 2 hónapig használom... GTA4... mi más? még i7-860-al is cpu limitem volt, bár egyesek szerint az sem létezik csak rossz program.)"Alapfesz" 4GHz a cél.
-
Winne
nagyúr
Köszi az infókat, a memóriával akkor nem lesz gondom. Holnap lekérem a listát, hogy milyen lapok maradtak és ha nem bánjátok, akkor beírom ide és kikérem a véleményetek. Asrocktól kicsit ódzkodom, mert eddig csak Asus és Gigabyte lapom volt, de ár/értékben jobbnak tűnik a többinél, nem véletlenül jött fel a dobogóra. Amennyire észrevettem köztetek is sokan hajtanak Asrockból SB-es procit, és nem nagyon látni elégedetlenkedéseket.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Winne
nagyúr
Ejjha!
- Alaplap AsRock Intel LGA-1155 P67 Pro3: 26.990,-
- Alaplap AsRock Intel LGA-1155 P67 Extreme4: 34.990,-- Alaplap Gigabyte Intel LGA-1155 GA-P67A-UD3: 33.500,-
- Alaplap Gigabyte Intel LGA-1155 GA-P67A-UD4: 43.500,-- Alaplap ASUS Intel LGA-1155 P8P67: 37.500,-
- Alaplap ASUS Intel LGA-1155 P8P67: Evo: 47.990,-Ajánlat?
[ Szerkesztve ]
-
Winne
nagyúr
válasz fsb1000 #2243 üzenetére
Küldtem neki egy privit a biztonság kedvéért, reggel elolvassa talán.
Itt jól látom, hogy kettő fehér, azaz sata3 van? A többit meg nem szabad használni?
@(#2244) AirBooms: na de a 2600k-nak azért több kell, i5 alá is kell vajon ennyire jó? Mondjuk árban azt még benyelem. Szénné nem akarom tuningolni.
[ Szerkesztve ]
-
Nippon
őstag
Nna, összepattintottam a cuccot: P8P67+2500K+G.Skill 2x4Gb 1600+ a jó öreg vízhűtés.
Jó lenne látni egy 5Ghz-es Linx-et... -
-
Winne
nagyúr
válasz AirBooms #2247 üzenetére
Nem az UD3-ra írtam, hogy túl jó, az egy közép belépő így első látásra. Amit írtál az tűnik nekem is a legjobb ár/érték arányúnak, csak nem tehetek róla, de még meg kell békélnek az Asrockkal.
@(#2246) Nippon: az 5 GHz nem túl sok?
-
Źşë'
addikt
válasz AirBooms #2247 üzenetére
az összes hibás vagy akad kivétel is?! ha sata3ra teszem a sata2es hddt attól az még sata2es lesz gondolom csak a vezérlőjéhez nem lesz köze, am milyen hibákat generál a vezérlő? - én is szemezgetek a szandival, szép szemei vannak!
csúnyán felment az áruk a K-s prociknak, és annál csúnyább reklámfogás ez az intelnek... pár éve ezt még nem merték volna megcsinálni... tudják hogy csináljanak a "semmiből" pénzt... kb a Dlc-hez tudnám ezt az eljárást hasonlítani... dlc régen supportként volt hivatott működni, manapság a supportért pénzt kérnek, régen nem volt szorzólock - húzhattad a procid, most azért fizetsz hogy húzhasd érdekes dolgok..
sztem is felmennek az árak, itt akkora kereslet lesz ezekre a cuccokra és gyorsan a semmiből kell ellátni a piacot, még jó h kihasználják! nem véletlen ez az áremelkedés most a K-s típusoknál sajnos
azt tudja valaki hogy asus lapoknál mi a P8 elnevezés a lapkakészlet jelölések előtt?
és ezekre rámennek a jelenleg kapható hűtők?! pl mugen, ninja, noctua stb?[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest