Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
poppfalusi
tag
-
jeni
félisten
én is 2x4Giga Kingston 1600Mhz Hyper kék bordás ramot vettem. két okból is,mivel már nem drágább a cucc ha 4x2gigát veszek, ráadásul ott van még két szabad slot amibe még bele lehet tenni 2x4 giga ramot későbbiek folyamán. Az alaplap amúgy is 32 gigát lát. Eleve már ott tartunk,hogy egyre nagyobb memóriát igénylenek a gépek és az alkalmazások.
Szerintem így jobb mert eleve DUALban müxik a gép ráadásul nem kell foglalkozni azzal,hogy kevés a memória benne. -
ATtIs_80
tag
Azt hiszem, ez már volt csak itt most magyarul olvashatod.
A Grey készletek tulajdonképpen színben az új H67/P67-es alaplapokhoz lettek dizájnolva. -
jeni
félisten
Ha i5-2400 és az i5-2500 közt kell választani akkor a i5-2400 az előnyösebb,
de ha i5-2500 és az i5-2500K közt kell választani akkor a K-s változat a jobb mert csak 1000 Ft-al drágább és húzhatóbb.Másik kérdés milyen alaplapod lesz vagy vettél? Mert a PH-s alaplapba nem érdemes K-s procit tenni.
-
warcat
veterán
Grey kitröl: 1600/cl9/1,6V megy nálam,teljesen rendben van ,volt 1,6 alatt is de akkor bizonytalankodott a gép volt fagyás, és lusta dög voltam visszakövetni, hogy a vcore fesz volt e a kevés vagy a memória a ludas (valószinü a vcore, 1,290 kevés a 4.5 Ghz-hez most 1.3V-n nincs gond)
Alaplapról:Én is Asrockot szerettem volna de nem volt elérhető, inkább bevállaltam az extra ezreseket Asusért,utólag jó döntés volt mert most ugye nem lenne gépem.
A vételröl: tulajdonképp sok múlik azon el akarod e majd adni használtan és hogy elég e 4 sata port.A vevőnek kell eldöntenie,de mivel az Ivy Bridge procik is belemennek a hírek szerint...akár hosszú életű is lehet a dolog.EA: It's in the crate!
-
-
rhonin
senior tag
Maxot biztos, hogy nem tudok egyelőre nézni mert vennem kell rá valami hűtőt. A gyárival 4200-4300 fölé nem hiszem hogy jutok.
Én linxel tesztelem de biztos, hogy jó az ibt is.ATtIs_80: hyper212+ lesz rá valószínűleg. Mugen 2 szerintem fölösleges lesz rá. Bár nem tudom 4500 fölött mennyire melegszik. Majd próbálok még feljebb menni órajelben ezen a feszen.
Linxbe mennyi ideig terheljem a procit amire már azt lehet mondani, hogy stabil? Vagy mivel terheljem ezen kívül?[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
laikuskent persze - es epp ezert kerdem... megneztem amugy idle, filmmel, 3dmarkkal, cb alatt, p95 alatt. nincs differencia a fix es az feszultsegallitos mod kozott, hiaba ingazik az egyiknel 0.95 es 1.35v kozott, es a masik van fixen 1.35von, konnektorbol merve ugyanannyi.
ket dolog jut eszembe:
rossz a tenyleges kijelzes (bar minden ennyit mutat - cpuz, aida, hwmonitor).
nem ez szamit, lekapcsolja a proci tobbi reszet.[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest