- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Azt tudod, hogy a sima PCI az 133MB/sec ELMÉLETI maximális sebességű? A sata2 portonként tud 150MB/sec-et...

A tároló HDD meg a DVD-nek jó a gyári, "hibás" vezérlő is, amit benéz, javítja az ECC... Gondolom, pár hónap múlva úgyis becseréltetnéd egy javított reves lapra, nem?
(#1801) eziskamu:"Régen én is azzal szórakoztam, hogy kéthavonta szétkaptam a gépet, de most inkább másokét, az enyém meg maradjon egyben, amíg nincs baj, vagy nem bővítek. (már több mint egy éve ugyanaz az alaplapom van, új rekord
)"
Na ja, ez is egy fontos szempont.
Én is pont így vagyok vele, nálam is új rekord, hogy több, mint egy éve azonos a proci, lap, memória.... És az előző VGA-m is megélte nálam az első évfordulóját, és az 5850 is úgy néz ki, megfogja!

Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Call of Duty: Black Ops 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Háztartási gépek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I7 12700K
- Apple iPhone 12 64GB - Kártyafüggetlen, Fekete, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- HP ProDesk 400 G3 (SFF), i3-6100T,4GB DDR4,256GB SSD, DVD,WIN11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)"
Én is pont így vagyok vele, nálam is új rekord, hogy több, mint egy éve azonos a proci, lap, memória.... És az előző VGA-m is megélte nálam az első évfordulóját, és az 5850 is úgy néz ki, megfogja!