Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Rendeltem a tv-hez egy android sticket: [link], ami kb 10-13.000 Ft-ert beszerezhetö. Meg sajnos ez nem erkezett meg, de az andoidot ismertve, illetve a stick hardveres kepessegeit nezve nem lesz vele gond.
Ez a kis cucc velemenyem szerint joval többet nyujt a smart-nal, mellesleg kb 1/3-aba kerül. Szemelyre szabhato, torrentezni, internetezni lehet vele, fogyasztasa szinte 0, kezeli 5 TB-ig az USB-s HDD-ket, kepes halozatrol lejatszani a filmeket. Itt azert megjegyeznem -uj termek leven- meg akadnak vele gondok, de eleg jo supportja van az mk808-nak. Ha kiküszöbölik azt a par hibat -ami uj androidos rendszer eseten teljesen eseteben normalisnak mondhato- egesz jo kis rendszer lesz a tv es android hazassagabol.
Ha esetleg valakit erdekel, itt talalja a forumot: [link]Nekem egy egreat r6s pro médialejátszóm van, amin szintén előre van telepítve az android. Tekintve, hogy én is androidos telefont használok, gondoltam, hogy nagyon faja lesz egy ilyen kütyü. Hááát.....
Van benne mindenféle funkció, de azért nem ugyanaz, mint egy telefonon/tableten. Az a minimum, hogy egy egeret és/vagy billentyűzetet veszel hozzá, és akkor az ár mindjárt nem 10-15k, inkább a 1,5-2 szerese. Plusz nehézkesebb az egész, a youtube videók közül (ami médialejátszó lévén egy fontos fícsör lenne) sokat "nem lejátszható" felirattal eldob, böngészni meg gáz, miután én nem vettem egeret hozzá. A médialejátszó része működik tökéletesen a kütyünek, úgyhogy azzal nincs baj, az android részében csalódtam picit.
Ezzel nem akarom elvenni senki kedvét, plusz nagyon kíváncsian várom a Te élménybeszámolódat az androides stick-ről, plusz kíváncsi vagyok arra is, hogy mit tud a tv smart funkciója, mikor majd megveszem és kipróbálom... (kb. 2-4 hét, ue32es6100).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Van benne mindenféle funkció, de azért nem ugyanaz, mint egy telefonon/tableten. Az a minimum, hogy egy egeret és/vagy billentyűzetet veszel hozzá, és akkor az ár mindjárt nem 10-15k, inkább a 1,5-2 szerese. Plusz nehézkesebb az egész, a youtube videók közül (ami médialejátszó lévén egy fontos fícsör lenne) sokat "nem lejátszható" felirattal eldob, böngészni meg gáz, miután én nem vettem egeret hozzá. A médialejátszó része működik tökéletesen a kütyünek, úgyhogy azzal nincs baj, az android részében csalódtam picit.