Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BBéci
legenda
válasz Zjunior #12353 üzenetére
Majd rájössz, hogy miért javasoltam HDMI-t. Aki nem mazochista, az kábellel köti össze a lejátszót és a képmegjelenítőt.
Mit akarsz azzal a kétéves modellel?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nightshadow
veterán
válasz Zjunior #12691 üzenetére
Újracsomagolt!!!???
Az ár alapján van rá esély, mert ebben a boltban is annyi. A plazma fórumon linkelte be valaki, hátha valakit érdekel: [link] Szinte csak tavalyi „C” sorozatú értékcsökkentet 0 üzemórás, gyárilag átvizsgált és újracsomagolt készülékeket árul. A garanciáról: "A készülékekre kereskedői jótállás vonatkozik, mivel a készülékek értékcsökkent termékek. A garanciát az üzletünk vállalja, tehát a készüléket az esetleges meghibásodás estén az ügyfélnek az üzletünkbe kell beszállítania. A garancia idő a terméktípusától függően eltérő, ezért további információért kérem érdeklődjön az üzletünkben."
[ Szerkesztve ]
-
PeterPH
senior tag
válasz Zjunior #12700 üzenetére
Ne keseredj el, de "csak" 976.2mm.
A képátló összetett szónak remélem mindkét felét ismered. Na az a 101-102cm.
Lustaság fél egészség. -
vlevi
nagyúr
válasz Zjunior #12700 üzenetére
Samsung honlapján is fennt vannak a méretei, de lemértem neked. 97.5 centi. Kis híján 1 méter széles.
A 102 centi az a képátló, maga a képernő kevesebb, mint 90 centi széles, és ehhez jön 4-4 centi a káva
u.i.: Úgylátszik, baromi lassan olvasok, mert míg végignéztem az oldalt, többen is megadták ugyanezt a választ...
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Zjunior #12728 üzenetére
8G-t tuti látja. Szerintem a 16G-s sem lehet neki akadály. De akkor már inkább egy 2.5"-s vinyó (vagy 1.8-as). Igaz, kicsit kényesebb a dobálásra, de 160-250Gigát kapsz ugyanannyi pénzért. És a pendrivera elég lassan kúszik fel az a 16 giga, kivéve, ha valami jó drága, extragyors pendrive. Végül pedig, előbbutóbb úgyis belefutsz abba, hogy két darab 8.1 Gigás filmet szeretnél rátenni
-
-
medek3
aktív tag
válasz Zjunior #13257 üzenetére
Bezzeg a régi szép időkben mikor megjelent az első psx.
Eleinte nem lehetett csak cserélni a játékokat.
Akkor még Pesten laktam és a 13. kerület Kisgömb utcában a sulival átellemben volt egy aszem game city hely. Három polcon sorakoztak a gyári játékok és 500-1000 forintért tudtad becserélni a játékodat. Volt aszem 2 Játékom.
Az Első Psx et a Ráday utcai Mario Land ben láttam, akkor még a nintendot zúztam ezerrel.
A boltos srác éppen a haverjával nyomult egy lövöldözös game val, nekem meg leesett az állam és akkor már tudtam, hogy az életem egy játék és azonnal vennem kell egy psx et.
Akkoriban ez 70 ezret kóstált a fizum meg 40 ezer volt.
Az 576 Kbyt magazin volt a kedvenc újságom szjvc vel az élén.
Azóta visszaköltöztem vidékre, xbox360 rajongó vagyok, de ebben, de csak ebben nem warezos. Nálam a metal gear, tomb raider, tenchu, és az örök stratégia Command & Conquer
az ász.
játsz, játsz, játsz,[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Zjunior #47619 üzenetére
Az utolsó két szám a kivitelre: színre, keretre, talpra szokott utalni.
Esetleg régióra, tehát amit kinéztél, nem biztos, hogy Magyarországi felhaszálásra készült.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Jovanny2
őstag
válasz Zjunior #47619 üzenetére
Az utolsó két számjegy a design-ra utal. Valószínűleg a talpra, mert a színe fekete, ahogy látom, vagy csak más ország piacára szánt modell, és azért különbözik... Azt azért megkérdezném a webshoptól rendelés előtt, hogy adnak-e gyártói garit (van-e hozzá Samsung hologramos garijegy), vagy csak bolti jár, mert az nagyon nem mindegy. Hogyha outletről van szó, akkor meg főleg meggondolnám.
Közben megelőztek. Az, hogy UE, az európait jelent, de az utolsó számjegyek jelenthetik mondjuk Ausztriát, Németországot, Csehországot, stb..
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest