- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
snefftamas
üzenetére
Azért azt el kell ismerni, hogy nincs crosstalkja, ami nem jellemző az LCD tévékre.
-
78zolika
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Sziasztok !
Köszönet a válaszokért , BBéci , HofiZoli , és persze neked is

Amit be linkeltél azok LCD tv én LED tv szeretnék venni (állítólag villanyban vissza hozza az árát ) Úgy emlékszem a Philips 47 W eszik
( A energiaosztály ) .
Hasonlót nem tudnátok ajánlani mint ez [link]
Lényeg : Képátló 32" (81cm) , LED , Képfrissítés 100Hz ,Felbontás 1920x1080 pixel, Full HD , USB ( lehessen filmet , képet ( (MPEG4/MP3/JPEG lejátszás) )) , Laptop rákötés , nagyjából ennyi , Ja az ár 115000 Ft a max
Ma tervezem hogy elmegyek munka után , az AUCHAN -ba ott is megnézem mi a kínálat

Majd este írok hogy mit ajánlottak
Ezer köszönet

-
Zjunior
veterán
válasz
snefftamas
üzenetére
Remélem én is

-
Zoli-206
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
1x próbáltam amikor öcsém meglátogatott és Fifa11-et nyomtunk, számomra teljesen megfelelő volt. Szebb képe van mint a monitoromnak

Ez a 100Hz Motion Plus nekem nem jött be. Kollégámnak van egy 106 centis LED-es Samu TV, de olyanok a filmek, mintha színházi előadást néznék. Nekem nem adta

-
nightshadow
veterán
válasz
snefftamas
üzenetére
Ha csak a képminőséget nézzük, akkor valószínűleg igazad van a sorrendet illetően, de kikötötte, hogy főleg Xbox 360-hoz kell. Gyors fps-hez viszont nem ajánlják a tévét a magas 41 ms-os inputlag miatt:
„Console Gaming
The Samsung LE40C750 lags by about 41ms with [Game Mode] enabled, which is enough to cause problems with games requiring lightning-quick reflexes. Slower-paced games were still a lot of fun on this display, but “one hit and you’re dead” online games were more frustrating than they were enjoyable.”
forrás: [link] -
xkutya
csendes tag
válasz
snefftamas
üzenetére
igen, nem boltban vettem! 1 év teljes gari! Megbízható hely és amik ott voltak.... öcsém!
LE46C580 140e volt! -
tigipuf
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Köszi,de most inkább engem ez a dolog érdekelne:[link]
(legjobban a plazma tipusa .és egyéb tapasztalatok röviden,ha kérhetném
,jöhet priviben is esetleg ) -
Erzsébeti
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
"Pedig sajnos ez lesz nagyban sz*rnak a képminőségre csak a marketing számít minél vékonyabb, minél "kevesebbet" fogyaszt és a internetet erőltetik a tvn."
Hát ez az!
Sosem tudom megérteni, hogy egy TV-nél egy marketingszövegben miért van egyáltalában az benne, hogy milyen vastag!
Bakker a felbontás után szinte már az jön, hogy "CSAK 3 cm vastag!".
Hát ki a fenét érdekli, hogy milyen vastag?
Nem tök mindegy, hogy 3 vagy 6 cm?
Nyilván van akinek ez fontos lehet, de hogy ez megérjen egy szöveges kiírást?A LIDL is úgy reklámozza a söreit, hogy a legfőbb paraméter, hogy hány %-os alkoholtartalmú.
B*ssza meg, egy sört azért iszok meg mert megkívántam-szeretem stb. De szinte teljesen hidegen hagy, hogy hány százalékos, főleg a reklámújságban...
Ha a %-ért innám akkor irány a röviditalok, de pl. a sörnél ez nem szempont. -
tigipuf
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Na akkor lehet,hogy tényleg a plazma vonalon kell keresgélnem.
Az van,hogy én egy egyszerű maradi egyén vagyok,tehát NEM akarok a tv-n:
-internetezni
-torrentezni
-egyéb netes alkalmazásokat, csodákat futtatni,
Továbbá NEM érdekel,hogy a megjelenítő 1cm vagy 8 cm vastag,nem tortaszeletelésre használnám(érdekes módon 7-8 éve még senkit se zavart,hogy egy 72cm-s crt kb. széle-hossza egy volt)
Ami a lényeg,hogy 90%-ban ,hagyományos SD és esetleg HD adás nézésre,illetve nagyrészt különféle tömörített formátumú filmek lejátszására használnám.
És ahogy figyelgetem a termékeket,egyre jobban hajlok a plazma felé..... -
nightshadow
veterán
válasz
snefftamas
üzenetére
Milyen szín az ajánlott a hideg fehér?
A szín egyéni ízlés kérdése, a Philips ambilight is minden színben pompázik.
-
jegenye77
addikt
válasz
snefftamas
üzenetére
+táp,+kábe,+kapcsoló.De kb 5k-ból kijön az egész.
-
Zoty@80
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
ezek szerint a C650-es nem ezzel a fos technológiával készült mint ami most van nekem és nem felhősödik?

-
randras83
csendes tag
válasz
snefftamas
üzenetére
ezért kell 37"C650-est venni abban AUO van.

Na azért ne öljetek meg

-
törölt tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Az enyém is idei. Az oldalsó matricán a Version az 01 volt. De én még bevilágítással le tudtam olvasni a panel típusát, és ott figyelt rajta a samsung logo. Majd a kiszállító távozása után a szervízmenüben is látszott, hogy samsung.
#10824) jegenye77: Én az AUO-t még megtartottam volna, csak a CMO-st nem. Az itteni, és egyéb fórumok leírása alapján azért a "gyengébb" panelekkel szerelt készülékek sem nézhetetlen hulladékok.
-
jegenye77
addikt
válasz
snefftamas
üzenetére
Hívtam őket és nekem is ugyan ezt mondták.
De nagy a különbség a panelek között?Mivel rosszabb a rosszabb paneles? -
Imifej
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
A szerviz menű sem mérvadó, mert az enyém panelcserés volt, és most kékebb a képe oldalról, de a szervíz menűben minden a régi. Lásd a 10683-as képeimet.
-
vizcsap
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Köszönöm, lehet ez lesz a megoldás!

-
canniball
nagyúr
válasz
snefftamas
üzenetére
Nincs ilyen opciója. De mindegy is, jó ez így.

A TV-közösítőre visszatérve: abban a tudatban voltam, hogy a különböző forrásokat/tunereket a készülék külön-külön kezeli, tehát ha pl. kábeltv-t akarok nézni akkor mondom neki hogy kábel a forrás, ha pedig pl. DVB-T-t akkor ezt adom meg neki. Ezzel szemben úgy látom csak egy TV forrás van. Akkor hogy is lehet nézni a különböző forrásból származó adásokat?
-
canniball
nagyúr
válasz
snefftamas
üzenetére
Rákötöttem az AC Ryan PlayonHD Minimet (ha számít a 2-es bemenetre), de a HDMI fekete szint továbbra is szürke, nem állítható.

Werth!
Amit biztosan tudok: az én TV-m (LE46C530) 04-es és AUO.vizcsap!
"...32C550+valamilyen médialejátszó vs 32C650."
Ha az 550 mellé tervezel médialejátszót akkor a 650 mellé miért nem? Vagy fordítva: ha a 650 mellé nem kell akkor az 550 mellé miért?
-
Werth
csendes tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Sajnos ők mondták, hogy már nincs feltüntetve.Csak az a bizonyos 01, vagy 02.
Munkatársam szerint (kinek 650-es van) ,szóval szerinte, az Sq panel az lehet talán a 01, 02, és az AA panel pedig a 03 vagy 0.
. Valaki esetleg ebben meg tudna erősíteni?? 
-
BBéci
legenda
válasz
snefftamas
üzenetére
Vegyél példát a 10588-as hozzászólásomról, amiben kettőtöknek válaszoltam! Nincs benne semmi ördöngösség. Akár 10 témára is reagálhatsz egy hozzászólásban, ha beleférsz az 5 percbe, a szabály is ezt diktálja.
-
BBéci
legenda
válasz
snefftamas
üzenetére
Ne kapd fel a vizet, hanem tartsd be a fórum szabályait!
Nem hiszem, hogy az ájfon butább lenne, mint az én ZTE Blade telefonom, amivel ugyanúgy működik a szerkesztés, mint PC-vel. -
nfsu17
veterán
válasz
snefftamas
üzenetére
Pedig ez a szabály:
"ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat."Még "ájjfónosoknak" is kell szerkeszteni, azok sem kivételek. Ha meg macerás, vegyél normális telefont.
-
Zoli-206
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Egyike vagyok azoknak akik nem estek hasra a Blue Ray-től

Ill. nem szeretnék beruházni íróra és a lemezek is jóval drágábbak mint a dvd és a lényeg ott is ugyan az: a film

Egyébként a PC-vel össze van kötve HDMI-vel, ha nagyon "villogni" akarok a képminőséggel az ismerősöknek akkor rátolok egy 40 gigás filmet és annyi
, de nekem nincs rá szükségem, ezért keresek csak DVD lejátszót. -
törölt tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Nem az ész nélküli "mindent elállítok"-ról beszéltem.
A gyárilag beállított profilok azért messze nem tökéletesek. De mindenki azt használja, ami neki tetszik.
Kalibrálás? ja, 1% talán foglakozik ezzel. Én se tartozom abba a csoportba.
-
canniball
nagyúr
válasz
snefftamas
üzenetére
Ahogy mondod: szubjektív. Egy hozzáértő biztosan látná, én viszont nem.

"...arra a forrásra külön be kell állítani a kép kellemzoket es ott mar elérhető lesz a HDmi szint nem lesz kiszurkitve."
Szóval csak arra a forrásra érvényes, na majd akkor tesztelem ha rákötöttem.
"A hatterfeny nálam nappal 15-20 este 12-15 körül mozog egyedi ízlés kérdése."
Most nézem: ajánlottad a mozi módot, ilyen nálam nincs így film módra állítottam, ez automatikusan levette a háttérvilágítást is 12-re (előtte természetes módon 20 volt). Akkor úgy néz ki ezt nem kell piszkálnom.
-
canniball
nagyúr
válasz
snefftamas
üzenetére
Vagy úgy, én meg azt hittem az eco-ra gondoltál, úgyhogy be is kapcsoltam.
Nálad hányasra van állítva a háttérfény?Ezt HMDI fekete szintet hogy kell érteni:
- csak annyi kell hogy legyen rákötve valami HMDI-n és akkor minden forrásra érvényes?
- vagy azt az eszközt be is kell kapcsolni?
- esetleg nemcsak hogy be kell kapcsolni, hanem csak arra az eszközre érvényes a beállítás (és nem "globálisan")? -
BBéci
legenda
válasz
snefftamas
üzenetére
Pana VT30-ra is alkalmazható a trükk?
-
canniball
nagyúr
válasz
snefftamas
üzenetére
Nem tudom milyen panel, mert az oldalán lévő matricára az van írva Version: 04 (a 04 előtt nincs se SQ se AA), hátul a rácson meg hiába világítok be nem látok semmi jelzést. Neked mond valamit a Version: 04? Vagy más módszer a panel típusának belövésére? Nem mintha már nem lenne mindegy de érdekelne.
A "cell light"-ot magyarul hogy hívják, ez lenne a fényérzékelő? -
canniball
nagyúr
válasz
snefftamas
üzenetére
Köszi!
Az első tapasztalatok...
- Korábban a 63cm képátmérőjű CRT-ről Philips 37PFL5322-re váltva hatalmas volt a "felhasználói élmény" növekedése, itt nem érzem ezt az ugrást. Persze azért látható a különbség és a két TV-t egymás mellé téve belőhető hogy ezen a 4:3 adás képe olyan széles mint a Philipsen a 16:9-é, de nem akkora a varázs. Szóval igaz a méret miatt aggódóknak általában adott javaslat: nyugodtan lehet jó nagyot venni lehet a végén még az is kicsi lesz.
- Valamiért azt hittem matt a káva, tévedtem: ez is fényes... Lehet egyedül vagyok de engem zavar, nem tudom miért ezt nyomják a gyártók.
- A csatlakozók hátrafelé állnak, falra szerelésnél ez 1 pont mínusz. A Philipsen lefelé néznek, azt hittem ez az általános.
- A káva alsó részére felhegesztett áttetsző csík úgy látom csak design elem (eddig úgy véltem van valami funkciója), én anélkül is jól ellennék.
- A távirányító jóval bumfordibb mint a Philipsé, azé sokkal jobban kézre áll. Persze több funkcióhoz nagyobb méret szükségeltetik. Cserébe bármerre lehet vele lövöldözni veszi a jelet. Király!
- A bekapcsolás kissé lassabb.
- Analóg kábel TV-t nézve a képminőség egy pöttyet mintha gyengébb lenne mint a Philipsen. Persze lehet ez csak a méretbeli különbségből adódik de egyáltalán nem jelenti azt hogy nézhetetlen (párom pl. nem tette szóvá, szóval lehet nekem is csak azért tűnt fel mert direkt figyeltem) és közel sem olyan sz@r mint amit az Osonban láttam 40"-os testvérén.
- A hangszórója jóval hangosabb (kb. 11. vs. 23. "fokozat"). Nem jobb, de hangosabb.
- Az automatikus képarányállítás pedig sokkal gyorsabb....és kérdések
- A könyv azt írja hogy ne használjuk sokáig a 4:3 formátumot és ne nézzük túl sokáig ugyanazon adást, mert a kétoldali fekete csík/az adás logója beéghet. WTF? LCD-n? Ez nem a plazmák egyedi tulajdonsága?
- A készülék oldala azt írja Széthajtható (balra/jobbra) kialakítás, ez nem azt jelenti hogy forgatható az állvány? Nekem elég fixnek tűnik...
- Amikor csatornát váltok négy számjegyet lehet beütni, ha csak egyet vagy kettőt "írok be" akkor vár 1-2 mp-t és aztán kapcsol. Itt maximum kettő számjegy lesz megadva: nem lehet beállítani valahol hogy csak kettőre várjon (így ha azokat beütöttem nem kéne várni)?
- Hol tudom megnézni hogy melyik szoftver van rajta?
- Találok valahol egy optimális beállításról szóló útmutatót? -
gprspeter
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
-
jegenye77
addikt
válasz
snefftamas
üzenetére
Egy elektronikai boltban vettem led csíkot,kábelt,kapcsolót meg adaptert.Szépen összeszereltem és a led csík öntapadós így felragasztottam.Kb 10-be jött ki de így jutott a monitor mögé is.
-
jegenye77
addikt
válasz
snefftamas
üzenetére
Szegedi vagyok,így ez kilõve.
-
snefftamas
aktív tag
válasz
snefftamas
üzenetére
ez a gyerek véleménye volt

-
didros
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Az én készülékemen csak egy betűk nélküli 02-es volt az oldalsó matricán. lyen is van. Ma addig kukucskáltam a szellőző rácson, míg megtaláltam a lényegi infót: BN07-00801A LTF400HF15
Google szerint nyertem a lottón. :-) A képminőség valóban lélegzetelállító! -
UBO
csendes tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Köszi az infót.
Mivel magyarázzam neki a bontást? mert gondolom jó érv kell nekik amit nem tudnak csak egy sajnáljuk nem bontható ki a többi vevő érdekében szöveggel v vmi hasonlóval elhárítani
Mit vesztek ha mondjuk AA? -
UBO
csendes tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Köszönet a válaszod (#10343 snefftamas) Engem is inkább Samsung győzött meg csak árban mégis hasonló volt. Közben már kiderítettem h melyik auchanba lehet kapni, hétvégén már remélem boldog tulajdonosa leszek

-
jegenye77
addikt
válasz
snefftamas
üzenetére
C650 még ma is jó vételnek számít?
32"-os C6000-em van és szeretném 40" -ra cserélni.A kép minőségével megvagyok elégedve csak annyit olvastam itt a C650-ről,hogy kíváncsi vagyok annak szebb-e a képe.Érdemesebb lenne-e 40"-ba C650-e vennem? -
nightshadow
veterán
válasz
snefftamas
üzenetére
Az igazi kérdés az lesz, hogy amikor végleg kifutnak a tavalyi típusok, akkor melyiket lesz érdemes venni a középkategóriában, ahol idén eltűntek a CCFL-esek.
-
hunpyro
csendes tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Mondjátok már el, hogy miért ajánl mindenki CCFL-t a LED helyett?
Tényleg ennyivel jobb a képminőségük? Állítólag a D7000, D8000-ben már szinte tökéletesen megoldották a bevilágítást, stb. -
magyarl
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
hm, látom a tavalyi C650-es a tutinyerő a sok EdgeLed-es megoldással szemben, de a D5500 az nem EdgeLed-es, ugye? Vagy a C650-es ezt is veri képminőségben?
-
beni77
csendes tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Általános fényviszonyoknál nem igazán kivehető Film módban, viszont a Normál profilban már szürkület előtt is látszik.
-
canniball
nagyúr
válasz
snefftamas
üzenetére
Naccerű!
Még egy dolog eszembe jutott: STB tesztekben néha olvasni olyat, hogy (ugye digitális sugárzásnál) lassú a csatornaváltás, pár mp is lehet; TV-knél (jelen esetben 530/550-nél) ugye nincs ilyen gond? -
canniball
nagyúr
válasz
snefftamas
üzenetére
"Külön költség nélkül..."
150k Huf felett, az alatt 2.500Ft, mondjuk ennyi gondolom mindenkinek belefér.
"...hologramos garancia levelet adnak."
Azaz (most már) rendes magyarországi gar.levelet? -
Wapetya
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Szia!
Köszi a tippet! Kalocsáról országosan megy a házhozszállítás? -
Csaby25
őstag
válasz
snefftamas
üzenetére
Koszi!
Kifejtened hogy miert is jobb? -
canniball
nagyúr
válasz
snefftamas
üzenetére
Az a baj hogy akkor ott nem az analóg tuner dolgozik, illetve ha jól tudom ezeknek nincs a hátán matrica így nem tudom vásárlás előtt csekkolni. Azért köszönöm hogy megosztottad a tapasztalatot!
-
Flexy90
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Nekem fényerő auton van, minimum 4el.
Mint írtam AUO paneles a tvm, az SQ paneleken szebb a fekete, ezen kicsit fakó, ezért állítottam, és szerintem jobb így. -
mtade
aktív tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Igen, csak az LE40c530 120k körül van, én max 100k-t szánnék a dologra, illetve még hozzátartozik a dologhoz, hogy kb 2,5-3m-ről fogjuk nézni...
Nézegettem egyébként ezt a DLNA dolgot, lehet a beállítgatása macerás annyira, hogy nem is fog kelleni. Először azt hittem, csak meg kell osztani a "filmek" alkönyvtárat, és kész, de ahogy nézem, ezt még beállítgatni is kell, uh szerintem ez felejtős is....
Nagy képernyőt nem igazán igénylek, a mostanival is teljesen elégedett vagyok, csak valami nyenyeréje van és sipol. (ez is Samsung...
)Mindegy, köszönöm a segítséget.

-
nova001
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
és a le37c550röl mi a véleményed ?
holnap akarok venninagyobb kizárt nem fér el
-
metron
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Cool
Akkor lehet bizni a szerencseben..
De, hogy adhat ki egy gyarto igy egy termeket? Ugyanaz, kozben megsem ugyanaz. Ha szemmel eszreveheto a kulonbseg, akkor az mar a fogyaszto megtevesztese nem? VAgy csak naiv vagyok.. Nem volt ebbol komolyabb reklamacio eddig? -
metron
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
"A01... Az mva sq01... Az spva. Ezt hívják panel lottonak kedves samsungeknal."
Ez a "panel lotto" Mo.-on igaz v. barhol a vilagon?
Mi a helyzet a nemetorszagi forgalmazasokkal vagy mas EU-s orszageval. A nemet azert erdekelne foleg, mert itt vennem a le40c650-et.. -
syler123
veterán
válasz
snefftamas
üzenetére
Fúúú, akkor nem lesz mákom, mert a szekrény se jó ami a nappaliban van, mert abban meg nem fér el csak 32"-os tv, na mindegy, majd ügyeskedek valamit.
Azt olvastam, hogy az új szériában már szinte csak ledesek lesznek. -
syler123
veterán
válasz
snefftamas
üzenetére
Nem gond kibontatom én, majd megmondom nekik, hogyha spva paneles akkor elviszem 100%-ra ha nem akkor pedig nem, ha rendesek akkor kibontják. 220 voltosok tuti felnyitják, ha van esély rá hogy elviszem.
Tényleg és elégedett vagy vele? Szép képe van? Egy lg lh7000-es helyére fog kerülni.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
snefftamas
üzenetére
ezt honnan látni?
nekem semmi nincs a szériaszám után,és be sem látok a rácsozás mögé. -
gejala
őstag
válasz
snefftamas
üzenetére
[40EX500 teszt]
Úgy néz ki, a Sony egyébként kiszáll a Samsunggal való közösködésből. Idén az alsóbb kategóriás/kisebb tévék paneljeit kiszervezik (valószínűleg nagyjából mindet a CMI-től szerzik be), a jobbakhoz meg a Sharptól vesznek panelt.
Talán így majd több Samsung tévébe jut SPVA a jövőben.
-
gejala
őstag
válasz
snefftamas
üzenetére
Ez nem igaz, mert a Sony gyengébb minőségű SPVA panelt kap, mint amit a Samsung a saját tévéiben használ.
Igazából az EX500 SPVA paneljének pont olyan a feketéje, mint az AMVA3-nak. 
-
Ton1
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
extreme digital, egy 5 ezressel drágább volt, de bőven megérte
-
Ton1
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
köszi
még azért hátra van hogy beszerezzem máshonnan 
-
Ton1
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
aha, ha átlóba húznánk képzeletben egy határt a tökörképén van ugyanott kb

ez tényleg ilyen gyakori, vagy más nem teszteli vagy mivan?... -
Ton1
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
nem kell szervizbe csinálni semmit vele, ha kinyomtattad, a számla meg a garipapir kell ezzel a 3al él az 5 év. ott van a feltételeknél. tapasztalat, hogy telefonon s*gg hülyék dolgoznak a samsung ügyfélszolgálaton, fogalmuk nincs semmiről. e-mailben is 3x kérdezem ugyan azt, és 3 eltérő választ kapok.
-
m47rules
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Ez engem is érdekelne, köszi

-
Flashget
félisten
válasz
snefftamas
üzenetére
mi a honlapja ennek a kalocsai cégnek?
-
headhunter
addikt
válasz
snefftamas
üzenetére
A "kalocsai" cég Hivatalos Samsung viszonteladónak számít?
3 év helyett így 5 év lenne a garancia és teljeskörű vagy ebben is van pici "beetetés"? (fő alkatrész vagy ingyenes javítás, stb...?)
-
DeniBoy
aktív tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Kemény ez a 4 nap

-
Ton1
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
igen, ezt mondta a samsung szerviz is, a bolt is. bár a samsungtól olyan levelet kaptam, hogy szerintem értelme sincs...
"A Samsung TV esetében annak függvényében, hogy hány colos a készülék meghatározott pixel szám esetében javitani kell a készüléket, amennyiben 72 órán belül van a készülék akkor cserélni kell. Az Ön készüléke esetében 3 pixel meghibásodás, pixelhibának számit, tehát a készüléket cserélni kell, abban az esetben ha 3 pixelhiba található a képernyőn. Amennyiben a készüléket cserélik, abban az esetben használható, hibátlan és szakszerűen használható készülékkel kell cserélniük. "
a boltnak elég ciki, hogy vállalták az el vissza szállítást is, meg hogy valószínű külföldről van, de ez már a ő dolguk. más se oldja meg az én problémáimat helyettem.köszi a segítséget egyébként!
-
Ton1
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
azóta megint vissza akarom küldeni, csak várom a választ a samsungtól, hogy a köv tv esetén is ujra él-e a 72 óra pixel garancia.
szerk: szóltam nekik, hogy hozzanak újat... ha az is rossz lesz felőlem cserélgethetik ha a 20. lesz jó akkor az lesz jó... vállalták a garanciát rá ennyi.
később meg úgyis keletkezhet még hiba szerintem úgyhogy még több lenne. -
donat_sz
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
az én laikus szemeimmel, mennyire vehetem észre, hogy jobb a kontraszt?
samu monitorom (2232bw) nem látom a nagy kontraszt előnyét/hiányát.
C530-ban ha jól tudom nincs lan én pedig biztosan szeretném a hálózatba bekötni, hogy filmek elérhetők legyenek a hálózatról (htpc/seedserver) -
Ton1
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
szívesen visszaküldeném, csak félek hogy több hiba lesz azon, a végtelenségig meg csak nem cserélgetik nekem.
-
Ton1
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
beírom már ide is, hátha valaki nem olvassa a másik témát ahol kérdezek

csak attól félek, hogy a következőn is lesz, meg még több is :S
vagy búgni fog a táp, vagy nem tudom, hallottam ilyeneket is néhány tv-nélegyébként felhívott a boltos, miután írtam nekik, és azt mondta, hogy a tesztek még rontják a pixeleket is, hogy sokáig egy színen világítanak. eléggé kétkedve fogadtam a dolgot.
de abban szerintem van igazság, hogy lehet a következők még rosszabbak lesznek :S
-
vajonmilesz
csendes tag
válasz
snefftamas
üzenetére
szia, köszönöm a válaszod, de szerintem nem erről van szó, mert korábban olvasta a pendrive-ot a tv, látta az azon lévő képeket videókat.
-
archonas
csendes tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Helyes. Az már tényleg olyan lesz, mint a moziban.

Kezdem kicsinek érezni a 40"-t... OK, csak vicceltem, úgysem férne el már nagyobb.
-
bogarfull27
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Köszi!
Sajnos a kettő közül kell választanom!
-
daniel2121
őstag
válasz
snefftamas
üzenetére
Kérdeztem a kalocsai céget, hogy a 32c650 Samuban milyen panel van és azt válaszolták hogy általában AA. Létezik ebben a méretben más panellel is, mármint amelyik jobb?
-
gws580
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Köszönöm a választ Én is!
az le32c550 jó választás lenne? -
T.Peter
őstag
válasz
snefftamas
üzenetére
Köszönöm a választ.

-
Kronk
őstag
válasz
snefftamas
üzenetére
Mivel jobb a 40c650 mint a 40C6000
Ugye az egyik lcd a másik ledes. De még milyen élvezetbeli különbség van köztük?
Tényleg azt mondjátok 2011-ben hogy inkább lcd-t vegyek mint ledes tv-t? -
Kronk
őstag
válasz
snefftamas
üzenetére
Én is így gondoltam.
És a 6000vs 6500-ra, meg a C555-re tudtok valamit mondani? -
Scoobyka
addikt
válasz
snefftamas
üzenetére
Jo csak nem akarok artani az ultra clear feluletnek...eleg kenyes josszag sajna..
-
pepi76
csendes tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Snefftamas!
Honnan tudom, hogy edge vagy Ccfl?
Köszi -
zsoltika29
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Akkor valószínűleg az új szériában a ccfl gyártását befejezi a samsung?
Azért még biztos forgalmazzák egy darabig a c650-t.
-
daniel2121
őstag
válasz
snefftamas
üzenetére
Köszi ha jól gondolom akkor az SQ paneles a jobbik. Egyébként ma voltam a pólusban és valóban volt egy c650 de ezek az eladók vagy nem értenek hozzá vagy csak teszik a hülyét, mert erről kérdeztem és úgy nézett rám mintha kinaiul beszélnék.
Még mindig nem tudom hogy melyik legyen, samu32c650 vagy pfl5405 v 5605 vagy sony ex500. Nem szeretném megbánni. -
Flexy90
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Egyik fórumtársunk már leírta régebben, hogy hogy lehet kideríteni a panel tipusát ha nincs rajta matrica.
Link -
daniel2121
őstag
válasz
snefftamas
üzenetére
és hol van kijelezve hogy milyen panel van benne? Néztem ma a hátulján lévő cimkét de nem találtam rajta semmit ami arra utalna.
-
zsoltika29
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Köszi! Egy ismerősöm azt mondta, hogy usb-lejátszásnál nem tudta kihangosítani. Mondjuk nem c650-ről van szó.
-
paavoo
aktív tag
válasz
snefftamas
üzenetére
De gondolom ez PVR dolog is csak akkor menne, meg +appok
Am futár kicsit berágott mer nem kapott borravalót xD -
zsoltika29
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Köszi. Itt írogattak a többiek még a pixelhibáról is az gyakran előfordul ennél a típusnál?
-
BBéci
legenda
válasz
snefftamas
üzenetére
Baromira nem értem ezt a frissítési mániát.

-
daniel2121
őstag
válasz
snefftamas
üzenetére
melyik panel az amelyik még a jó kategória?
-
daniel2121
őstag
válasz
snefftamas
üzenetére
az a helyzet hogy nekem a dvico az első m.playerem,nem nagyon ismerem a többit, de mint BBéci is írta a Dunét nagyon dicsérik.
Milyen az ex500,mert kellene nekem egy 32-es tv és nagyon hajlok erre.Valahogy idegenkedem a samu,lg stb-től bár a samu c650-t dicsérik és meg is néztem tetszett is. -
BBéci
legenda
válasz
snefftamas
üzenetére
Lehet torzítás nélkül nagyítani, pláne az egyre szaporodó letterboxos 16:9-es adást. A sötétszürke oldalpanel egyáltalán nem zavaró, pár óra után észre sem vennéd.
Tévedés azt hinni, hogy az LCD panelen nem hagyhat nyomot a folyamatos 4:3-as kép. Saját szememmel láttam. -
daniel2121
őstag
válasz
snefftamas
üzenetére
Na ez az, én ezt láttam jobbnak te a másikról olvastál jobbat. Én úgy szoktam vásárolni kütyüket, hogy mikor eldöntöm hogy venni akarok valamit akkor jó előre akár két három hónapra is elkezdek olvasni fórumokat, ha van lehetőség már pedig van akkor megnézem akár többször is és utána döntök.
De még így is előfordult már, hogy nem mindig döntöttem jól.Utoljára egy Dvico Tvix médiaplayer volt.Most már nem ezt venném. -
daniel2121
őstag
válasz
snefftamas
üzenetére
már ne haragudj, de éppen hogy a Philipsnek szebb a feketéje, láttam róla tesztet és az se nagyon igaz hogy csak full ledest a Philipsből, mert korrekt a sima lcd is. Hozzátenném nincs egy darab Philips tv-ém sem én inkább Sony párti vagyok.
-
zsoltika29
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Akkor ha nem 3D, akkor LG 47LE8500. A full led-el kapcsolatosan tudsz valami negatívat? Fényelosztás stb... Vagy mindenképpen csak ccfl?
-
zsoltika29
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Na most jól elvetted a kedvem az LG-től.

-
zsoltika29
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Akkor inkább várok a full led-re. Olvasgattam és már a márka oldlak írják a ledek darabszámát. Pl: az LG 47 lx9500 192 block háttérvilágítás. Akkor ha full led-be gondolkodunk már azt is néznünk kellesz?
-
zsoltika29
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
Komolyan mondod, hogy az edge led gyengébb minőségű képet ad, mint ccfl? Ezt láttad vagy tesztekből tudod? Az igaz már én is összehasonlítottam a kettőt és nem voltam elájulva az edge led-től.
-
Chris82
senior tag
válasz
snefftamas
üzenetére
A 3d miatt vettem ilyen Tv-t
-
nightshadow
veterán
válasz
snefftamas
üzenetére
Én úgy tudom, hogy a Sonynál méret szerint tér el a panel, mint ahogy ez a teszt is írja:
„Elméletileg az egész EX713-as sorozat mind a négy méretben (32”, 40”, 46” és 55”) a Sony-Samsung által gyártott panelt tartalmazza. Sajnos ez nem így van: olvasóink, akik 32EX713-at és 46”EX713-at vásároltak, azoknak AUO által gyártott MVA típusú panel jutott.
Hogy mi is megvizsgálhassuk közelebbről, a Sony küldött nekünk is egy 32”-es EX713-at.Miután megvizsgáltuk a szituációt közelebbről, valóban úgy tűnik, hogy a Sony kétfajta panelt használ az EX713 sorozatban, a 40”-es és az 55”-ös méretben a Sony-Samsung által gyártott PVA panellel készülnek, míg a többi méretben MVA panel található. Utoljára a PVA-s 40”-est teszteltük, ma a 32”-es MVA-s kijelzőt teszteljük” forrás: [link]
Tehát az a fajta panellottó, ami a Samsungnál tapasztalható, hogy mindketten veszünk egy 40”-es C650-et, s az egyikünké Samsung paneles, a másikunké pedig AUO paneles, ilyen a Sonynál nincsen, legalábbis én még ilyenről egy tesztben sem olvastam.
-
Ton1
tag
válasz
snefftamas
üzenetére
És mi a különbség a 2 között? :S
vagy olvassak inkább vissza?
köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- DUNE médialejátszók topicja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nálad hányasra van állítva a háttérfény?
Igazából az EX500 SPVA paneljének pont olyan a feketéje, mint az AMVA3-nak.