Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcroberto
tag
válasz gulyasa #12332 üzenetére
TimeShift megy
Felvétel: megy, de csak digitális adásból.Nem okosított soft kell hozzá, hanem a hotel mode-s "hack". C650en is megy, én január óta használom, nagy megelégedéssel. Amennyiben előre bevan állítva, akkor kikapcsolt állapotban is felveszi a műsort, a penelt nem kapcsolja be, csak a winyót, meg gondolom a tunert+egyebeket. Az órát, dátumot bekell ehhez állítani.
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
aag
őstag
válasz gulyasa #12370 üzenetére
Minden egyes típusnak (nem sorozatnak) saját egyedi EDID-je van.
Dehogyis! ON vagy OFF értéket vehet fel. Az ON esetében további beállítások lesznek elérhetők. Ezek nem gyártóspecifikus adatok, hanem beállítható tulajdonságok. Engem az érdekelne, hogy egy C530-as esetében mi a default beállítás. Jó lenne ha valaki kiolvasná nekem a sajátját. Ezzel nem kockáztat semmit. Köszönöm.
-
nfsu17
veterán
válasz gulyasa #12382 üzenetére
"Felmerül a kérdés, hogy akkor hogyan lehet kikalkulálni előre, hogy egy ilyen készülékhez csatlakoztatott HDD-re mennyi órányi felvett anyag fér el?
Szóval minimum mekkora kapacitású HDD-t szükséges használni ilyen célra?"Rákérdezel fórumon adott szolgáltató topikjában, hogy akik már "mérték", mondják el, kb a csatornák milyen bitrátával sugároznak. Ez a szám azért nem szokott nagy értékek között változni dvb-c esetén, még műhold esetén inkább.
Pl én lemértem, hogy a Disney Channel nálunk elég alacsony, olyan 3500 kbps, ellenben a LifeNetwork 6000 kbps fölött van. Az ORF1 meg 8000 kbps körül van. Ez 3 SD csatorna. A HD-k innen indulnak felfelé.
Szolgáltató függő, hogy ki mennyivel ad. DVB-T esetén az RTL, TV2 alig 1600 kbps.Nekem a 320GB-os még csak 25%-ra van kb tele, mondjuk töröltem már azóta, ami nem kellett, kb ápr. óta használom, szóval nálam szerintem egy évig elég lesz ez a 320GB. Ha nem, akkor törlöm ami már nagyon nem kell, vagy átmásolom asztali gépre, ahol addigra több tera hely lesz, de ha nagyon kell, egy év múlva veszek egy újabb külső hdd-t, addigra lejjebb megy az áruk szokás szerint.
Ha Te szeretnéd kitapasztalni, akkor tegyél be egy kb 4GB-os pendrive-ot, vegyél fel rá 10-15 percet és osszál, szorozzál, hogy mennyire jön ki a kbps, majd abból kijön, hogy kb egy 320GB-ra hány óra fér fel. Több mint 48 óra fog kijönni saccperkábé, az biztos. SD-n.
[ Szerkesztve ]
-
esvan
csendes tag
válasz gulyasa #12462 üzenetére
Végül kiderült, h WLAN-on szeretett volna csatlakozni csak rossz kódot írt be, viszont most hogy megadjuk a jó kódot egyszer csatlakozik a routerhez egyszer nem. Időnként megszakad a kapcsolat. Van amikor viszonylag gyors a net rajta de van amikor nagyon lassú. A router az emeleten van a TV a földszinten. Mobiltelón jó térerőt mutat a wlan, Laptopon szintén.
Esetleg valami ötlet? -
Mateee
tag
válasz gulyasa #12489 üzenetére
Közben megtaláltam azt a dobozkát, de ez ha minden igaz átviszi az 5.1-et. Lehet, hogy nem ugyanazt találtam meg amiről te írtál.
HD audio rushValaki használt már ilyet, illetve itthon beszerezhető ez valahol vagy csak külföld?
-
gergonemeth
csendes tag
válasz gulyasa #12582 üzenetére
Ez jól hangzik, esetleg van valamilyen tapasztalatod a torrentezéssel kapcsolatban rajta? Nehéz rá feltenni custom firmwaret?
Az egyik alternatívám WDTV Live + USB HDD + Wlan Router
vagy: USB HDD + Asus RT-N16 (mert ugye az is tudja a torrentet) csak ennél attól félek, hogy a C5000-es Samsung TV-m nem fogja Lanon látni a meghajtót :S -
sonkamiki
tag
válasz gulyasa #12709 üzenetére
Nekem 40C653 típusú TV-m van, már 6 napja . Én az Outletben vettem, mert ugye hivatalos hazai forgalmazónál nem lehet kapni. Ezek külföldről behozott termékek. Volt pro és kontra érvek az Outletes termékekkel kapcsolatban,de úgy voltam vele,hogy a szememnek hiszek ! Nem láttam hozzá hasonló "képűt" talán csak LED-ben ami 200 ezer Ft fölötti árban volt! Tüzetesen átvizsgáltam,kipróbáltam,leteszteltem a Tv-t a helyszínen és úgy döntöttem, hogy megveszem! NEM BÁNTAM MEG! KOPP_KOPP! A képe eszméletlenül jó, főleg HD adásoknál nem hittem hogy lehet ilyen képe egy Tv műsornak,pedig koax kábelről nézem nem HD BOX-ról! DVB-T/C tunerrel szerelt. Az EPG-t nagyon hasznos dolognak tartom. Médialejátszója eddig "mindent vitt"! SQ1 panellal szerelt! Rengeteg beállítási lehetőség van! A C650 és C653 közötti különbség "designben" van /alul Nekem van egy szürke sáv/, a fő dolgokban egyébként megegyeznek!
Pendrive-n vigyél be teszt cuccot és próbáltasd ki a tv-t, megéri ! Teszteket itt a fórumon belinkelt már valaki! -
schumi
aktív tag
válasz gulyasa #12970 üzenetére
azt esetleg valaki megtudja mondani upc.nel mi az a "dtv kabel". csinaltam a tv.vel egy teljes keresest est talalt 160 ilyen dtv kabel csatornat, csak ugye itt ezekre azt irja mindre hogy kodolt jel, ezekrol tudnek felvenni a tv szerint. Erre vajon milyen kategoria neven lehetne elofizetni, jelenleg digitalis bronzom van ("29.es korzet")
koszi[ Szerkesztve ]
Ami nehéz, ahhoz kell egy kis idő, a lehetetlenhez valamivel több. . . . . . Impossible is nothing
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest