- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaben06
tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni.
Van nálam egy 55KS8000-es aminek korábban írtam, a távirányítóján a "vissza" gomb nem üzemel. (kapok cserét, amit postáznak) Sajnos, már bánom, de lefuttattam egy pixel tesztet, és találtam egy pixelhibát ami kék szín megjelenítésnél és a fekete szín megjelenítésnél látszik. Samsung azt mondja cseréltessem, de megmondom őszintén szerintem és a korábbi saját tapasztalatokból kiindulva NEM fogok jobbat kapni. Tökéletes TV-t nem fogok kapni, valami gikszer lesz vele. Az MM online -nál elfogyott KS8000. Ti megtartanátok a TV-t? Nagyon tanácstalan vagyok, mert eszméletlen jól néz ki és iszonyat jó képe van.
Köszönöm a véleményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Packeta
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The First Berserker: Khazan
- SUSE Linux
- E-roller topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest