- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Arween
senior tag
válasz
migabi24 #40042 üzenetére
az a baj beenged de csak egy pillanatra ,aztán egy vékony fehér csík és azonnal visszazár ,esélyem sincs hogy bármit nyomjak.Valami nagyon nem okés mert eddig normálisan zárta a képernyőt de ezzel a widget lockeres fájlal teljesen meghülyült,valami más megoldás?
bakker 3 nap múlva elutazom nekem kellllll a telcsim -
GJ70
tag
válasz
migabi24 #38964 üzenetére
Root explorerben set permissionban minden bepipálva,leokézva.
Telefon ki-bekapcs, kiírja : a rendszer frissíti magát, majd miután felállt - ugyan az ikon már ott van az alkalmazások közt - kiírja: a google play leáll , más semmi.A rom egy sammobilos official rom, gt-i9100g_chn. Nos ebben nincs benne alapból a play.
Azt nem tudom, hogy esetleg egy uk-s vagy szlovák romot rá lehet-e húzni, nem akarok megint "téglaközeli élményben" részesülni. -
Picco
addikt
válasz
migabi24 #37641 üzenetére
nekem kb 9 honapja van meg, de meg nem talaltam olyan telefont amire lecsereltem volna....habar volt egy kiserlet One X-el...de abban a szoftveres allapotaban amivel kiadtak halva szuletett otlet S2 utan....nameg ergonomiailag is egy kesz borzadaly egy akkora telefonnal a felso bekapcsolo gomb
uj xiaomi vagy talan razer maxx HD szobajohet ha kijonnek
-
Gizmo94
veterán
válasz
migabi24 #37130 üzenetére
ERPY Volt már nekem ICS fent, de csak kínlódtam vele, meg a titanium is összagabalyodott, a mentéseim visszaállítása után FC hegyek, minden bajom volt vele, utána ment vissza az utolsó GB Turkbey. Ezzel a rommal annyira semmi bajom nincs, hogy tök unalmas, így néha ICS-ezem egyet, majd vissza GB nandroid backup miután minden összeomlott.
Ennyi extra felajánlásának viszont nehezen tudok ellenállni, ezért lehet,hogy megtéglázom a telót valami friss zselésbabbal.C.Brigante Nem is rossz az ami jó.. Froyoval sincs semmi baj.
Ja, ERPY cserébe a váltási ajánlatodért meghívlak a facebookra:
Afrikában minden 60 másodpercben eltelik egy perc. A gyerekeknek pedig bőr van a nyakán. Az oroszlánok nem érik meg a harmincadik születésnapjukat és vannak krokodilok, akik évente csak egyszer jutnak élelemhez. Tedd ki ezt az üzenőfaladra, ha szereted a palacsintát. A Facebook ezért 3 centet fizet megosztásonként, és az 5 éves hererákos Manci nénit támogatják! Ha kitörlöd, neked nincsen szíved! Sőt, holnap délután 3-kor a Deák téren a fejedre esik egy zongora, akár ott vagy, akár nem!
-
Williamgrant
nagyúr
válasz
migabi24 #36676 üzenetére
Szia!
Nem tettél vesszőt, így kétféleképpen értelmezhető:
1. "mert GB-re a KI4 a legjobb, modem gps szempontbol is"
2. "mert GB-re a KI4 a legjobb modem, gps szempontbol is, "
Tehát tegyek rá egy KI4 modemet (egyáltalán meg lehet csinálni?) vagy tegyek rá egy fullos KI4 csomagot?
Mitől jobb a KI4 mint az XXKI4 alapú, újabb XWLA4?
Üdv: Z.
-
pzstm
titán
válasz
migabi24 #34156 üzenetére
Sorok kozott amugy volt szo ket idojaras approl, ketfajta xwlpt-rol, melyiket erdemes felrakni es miert. NEE verziobol egy screenahot illetve en elmondtam szemelyes tapasztalataimat az S3 accuweather widget es a rom viszonyarol.
Csak kicsit csaladias volt a hangulat. Olvasni kell a sorok kozott es no para -
lajki7
senior tag
válasz
migabi24 #33372 üzenetére
mandju: Annyival jobb a Nexus h jelenleg JB fut rajta mivek a tamogatottsaga elvileg nagyobb!ezek szerint...DE mivel h mi is megkapjuk a JB ezert szerintem S2 vennek a helyedben...csak olvass utana:-) feknykepezo jobb,bovitheto...max a kijelzo mivel annak nagyobb,es akkor mivan...vannak uj s2t mar 95ert,fiatal par hetes nexusok meg eleg ritkan vannak ...szoval ezt is vedd figyelembe:-) minnel fiatalabb a telo annal jobb erezes hasznalni. En lattam jo par nexust,tobbnyire fel evesek voltak vagy idosebbek:-\ te tudod! En ezt valasztottam pedig lehetosegem volt nexusra is! Nem bantam meg! Csak jojjon mar ki a JB :-D
-
muveszur
addikt
válasz
migabi24 #32128 üzenetére
Hát remélem is...Tegnap még egész kicsi volt, ma már ekkora lett... Meg a státuszbár meg az óra is be van égve rendesen...
Eladni meg már nem kell, anyukám bejelentette, ha új kijelzőt kap, akkor megvesziAmúgy most, hogy használgatom ezt az SGS II-t, ami a barátnőmé, rá kell döbbennem, hogy mekkora különbség az SGS III és II között...szerintem hatalmas...fogunk találkozni odáát az újabb topicban?
-
bee_jay
tag
válasz
migabi24 #30267 üzenetére
Azt a qrva...
Valami nagyon elcseszte a videó felvétel hangját.
Hatalmas az alapzaj és már kis hangerőnél is torzul a hang.
Mint ha feljebb lenne állítva a mikrofon érzékenysége. Sőt, túl is van vezérelve!
Ez így nagyon szar...Valaki kipróbálná, hogy LQ5-nél is ilyen-e?
Mert ha nem, akkor már váltok is át rá!
Nálam ugyanis a fullHD videó volt az egyik szempont amiért váltottam a Galaxy S-ről, de ez így használhatatlan (legalább is hangfelvétellel együtt).
Az DAC-ja sokkal gyengébb hangminőségével is igen nehezen békéltem meg, hát még ez is... -
zack
nagyúr
válasz
migabi24 #26036 üzenetére
A másik ami miatt az államat keresgélem, azok a beállítások.
Azt mondom, kezdő felhasználók tartsák távol magukat ettől a ROM-tól, mert pikk-pakk el fogják állítgatni, de haladóbbaknak maga lesz a kánaán.
Az ExTweaks menüpont érdekességeket rejt magában..."reset fuel-Gauge Chip" és hasonló nyalánkságok. -
ERPY
őstag
válasz
migabi24 #20362 üzenetére
Esetleg próbálj meg mással rögzíteni, vagy más beállítások mellett. Pl. ha magas a bitráta lehet bufferelés miatt is akadás. Kipróbálnám a helyedbe, hogy a problémás videót pendrive-ra másolnám, és azt bedugva a tv-be miként viselkedik lejátszáskor. Ha ott minden rendben, akkor valszeg amit írtam az lehet a probléma. Az én 30 megabites videóim is néha van hogy bufferelgetnek.
-
Snücü
tag
válasz
migabi24 #18091 üzenetére
Nekem az egész képernyőn látszott egy amolyan "statikus zaj" jellegű dolog. Nem volt tragikus, csak akkor látszott, ha nagyon figyeltem, de szó nélkül cserélték és az új kijelző valami elképesztően szép a régihez képest. Elég jellemző és ismert probléma ez, szerintem ha ez szerepel a munkalapon, meg sem nézik, hanem cserélik azonnal...
-
törölt tag
válasz
migabi24 #17327 üzenetére
Semmit nem cseréltem. Decemberben egyszer sikerült úgy újraindítania magát, hogy be sem töltődött a GB és a Westend gyorsszervizben sem tudtak rátenni semmit, a központba kellett küldeni. De pár hónapja megint csinálja. Elég bosszantó. Nem tudom h app csinálhat-e ilyet, de párom Galaxy Ace telefonján ugyanezeket tettem fel és ott nincs ilyen gond.
-
Rotate
veterán
válasz
migabi24 #14099 üzenetére
Smart Rotator
vissza a problémámhoz:
sikerült naggyából kiszűrni a dolgot... a root jog megvan, működnek a root jogot kérő appek, de...
azok nem mennek jól, amiknek root jogot adtam a recoverys módszer után... root browser, root freezer, directory bind
ezeken kívül minden jól működik...
mivel jobb ötletem nincs, a héten újra fogom pakolni, és akkor már jó lesz tutira
-
zack
nagyúr
válasz
migabi24 #492 üzenetére
Köszi, de inkább használom ezzel a belecsúszós bőrrtokkal.
Nem akarom kikapcsolni, ha tok nélkül jó.
Az viszont érdekes, hogy nash2-nek cserélték a mikrofont, és megszünt a visszhangzós gond a tokjával.(#498) Laraxior:
Jé! Te is itt vagy? Bár mintha rémlene hogy 1-1 off hsz-t mintha már láttam tőled itt az elmúlt napokban.
Itt is csak az off-ig jutsz mint ahogy a többi topikban is?
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest