- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
-
ERPY
őstag
Quickpic a te embered. Azonkívül hogy pici, ingyenes, és nagyon gyors. Jól beállítható, és mindent tud amit egy képnézegetőnek tudnia kell. Nekem a gyári galéria vagy mi sosem jött be, szal nekem nem is része a rendszeremnek. Ajánlom próbáld ki a fent említett alkalmazást.
-
crane75
senior tag
Sziasztok, be tudom állítani az Operában vagy a gyári böngészőben, hogy ne legyenek "felugró" oldalak? Van egy pár oldal,amit a laptopon simán tudok nézni, de a telefonon egy másik cég vagy reklám oldalára irányít át, amire nem vagyok kíváncsi. Előre is kösz a tanácsokat.
-
zack
nagyúr
Köszi, ez lehet a végső megoldás, de azért nem ártana valami egyszerűbb.
Csomó mappámnak amit a telepített programok hoztak létre, nem látom az elérési útvonalát. Bogarászni meg nincs kedvem, vajon melyik hol lehet.
Nem is értem, hogy ekkora fatális hibát hogy hagyhattak a galériában.Alapból kellene lennie olyan funkciónak, ahol én döntöm el a mappák és képek közül pipás megoldással melyik látszódjon és melyik ne.
Feltennék másik képnézegetőt, ami tudja ezt, de nem tudom melyik lehet, és akkor csak ezt használnám alapértelmezettként. -
Muffi
aktív tag
válasz
Weeman1 #45582 üzenetére
Najo..meguntam 4 romot etttem fel és semelyik nemjó, fc-zik összevissza... nem is kell JB rom! Inkább 4.0.4 romok! Azok sokkal stabilabbak szerintem. Spitya féle nagyon jó, de az a FC ugy idegesít amit nemrég írtam. Most kipróbálom ezt a WIUI-t amit már sokszor ajánlottál nekem! Kiváncsi leszek! Amugy a MIUI rom hiányzika legjobban, az a kedvencem! csakhát ők is hetente egy szar gányolt fost dobnak ki.. -.-
Írj amjd ha találtál valami jó romot
Most WIUI elött még feltolom ezt a THunderboltot majd ezt a VK-t.. VK-ből melyik a legjobb verzió?
-
nfsu17
veterán
válasz
Melanor #45586 üzenetére
én még akkor telepítettem a flash-t, mikor még hivatalosan fent volt, mégsem jelent meg a saját alkalmazásaim között...még mindig fent van a cucc a telón, működik is, de még most sincs a listámban.
Én ha most beírom a telómon, hogy flash player, akkor sem jelenik meg az első helyen, hanem kicsit lejjebb, de ott is csak ez.
Amikor még én telepítettem, akkor az adobe volt a fejlesztő.
A firefox azért megjegyezte, mint előzményt, ha jól láttam, de az a link már nem él. -
Varszegig
veterán
válasz
randras #45584 üzenetére
Ok, csak én úgy érzem, most abba az irányba mész, mintha valakinek fáj a feje, és fájdalocsillapítás gyanánt egy bunkósbotot alkalmazunk
Nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel (sőt!), hogy az S2 (és az S3) nagyon jó gyári romokat tartalmaz. (Mondom eltekintve attól, hogy a TW-nél sokkal jobb launcherek vannak.) Tehát ha neked a gyárival gondjaid vannak, átmehetsz másra, de attól a gondok forrása még megmarad. Ha én lennék a te helyedben, addig nem nyugodnék, amíg a gyárin nem működik úgy, mint bárki másnak. Utána, ha olyan kedved van, éntőlem próbálj meg főzötteket, de ha most mindenfélét variálsz, akkor sose tudod meg mi a hiba. -
Tamás34
senior tag
Üdv mindenkinek! Csak jelezném, hogy 2.3.4 alatt melegedett a telefonom, viszont 4.0.3 alatt nincs melegedés!
-
Melanor
tag
Sokan írtátok, hogy a Marketen nincs fenn az Adobe Flash Player. A hírt megcáfolnám. Most töltöttem le.
-
hr2
őstag
-
randras
veterán
válasz
Varszegig #45568 üzenetére
Lehet hogy igazatok van, de egy egy hetes telefonnál nem akarok semmilyen hibára gondolni!
Szóval ha lehet, inkább ne próbáljatok lebeszélni a főzött ROM-ról, mert lehet hogy azzal szar lesz, de most is szar a rendszer! Tény, hogy nagyok az igényeim, de ez így nekem nagyon nem megfelelő, szóval ha tudnátok ajánlani egy ROM-ot, megköszönném!
-
zack
nagyúr
válasz
nfsu17 #45580 üzenetére
Megmondom őszintén, én nem kaptam választ arra a kérdésemre nem is olyan régen, megoldható e valahogy, akár fizetős progival is, hogy a galériában csak azokat a mappákat lássam amiket én akarok. "Háttérképek" mappát nem akarom mindig látni, és az egyéb telepített progik miniatür mentéseit se.
-
nfsu17
veterán
Hogy tudok mappát létrehozni a galériában a fotókon belül?
Most így szépen gyűlnek a képek, mindenféle rendszer nélkül, de ha mappában lennének, akkor könnyebb lenne átnézni. Gondolom ez ilyen 1 Ft-os kérdés és nem is biztos, hogy jobb, mint a mivel kell rootolnom a telót és melyik a legjobb rom típusú kérdések. Lehet inkább ilyet kellett volna kérdeznem. -
Zsembi77
csendes tag
Sziasztok,
Telefonvásárlás előtt állok. Kicsit tanácstalan vagyok. Nem tudom eldönteni, megvárjam-e az S3 mini bevezetését, vagy egy régi S2-öt vegyek, ami most kártyafüggetlenül kb. 100eFt. Az S3 mini talán nem is jobb, és az árát meg ki tudja mennyi lesz. Bár sztem azért 100 fölé lövik majd be jóval.... Tehát én kicsit arra hajlok, jobban járok az S2-vel.
Vélemény?
-
Weeman1
veterán
Ez is ígéretes:
[AOKP/CM10][4.1.2][AROMA][29-10-2012]ThunderBolt Rom JB V5 -
randras
veterán
Helló,
most lett elegem a gyári ROM bosszantó hibáiból.
Szeretnék egy TouchWiz mentes ROM-ot, ami bugmentes, akár AOSP JB is lehet, ha van belőle minőségi. Mit ajánlotok?
-
Arcanis
aktív tag
válasz
kungzi #45557 üzenetére
Hát odaírom zárójelben, hogy szerintem mire gondolt: (úgy látszik nem megy neki a swype)
Nos!Sziasztok Elfelejtetem a J alszom at (jelszómat sic.)
érted.tud valaki segíteni kitől kaphatóm
meg.emlekesztek gondolom.teszteltem jövő
heten van not 2m (note 2-m).most még
ninicsen.érted.szeretném AG (az) igazi nevem
jelszavam érted.nőt 2 t (note 2-t) majd teszt elem (tesztelem) ok.
hova menjek J elszórt (jelszóért) Köszi addig Szia
ok.van bőre 2 (szerintem ez is note 2 akart lenni) topik mar. -
kungzi
veterán
Ha valaki megértette, hogy mit akart írni, akkor fordítsa már le nekem, köszi
-
bubu333
tag
Sziasztok!
Bocs ha 13 hsz-szel előrébb már kérdezte valaki, de nincs időm visszaolvasni. Szóval:
-Ha megrootolom a telót és teszek rá új ROM-ot, akkor lehetséges visszarakni úgy az eredeti kernelt és ROM-ot, hogy a gyári garanciát ne bukjuk el? Céges a teló és még van rá 3 hónap gari, de nagyon kellene a screencast miatt a root-jog.
-Ha ez lehetséges, akkor mik a legmenőbb kernelek és romot i9100-re? Alap ICS kinézetet preferálom, meg a GPS erős legyen, minden funkció működjön leszámítva a rádiót.
Köszi!
-
Pőze
aktív tag
Telepítettem a 4.1.2 CM10-es jelly bean-t és az lenne a kérdésem hogy a multitasking felületet hol tudom elérni? Mert ha hosszan nyomon a home gombot akkor csak a nem rég használtakat érem el de a feladatkezelőt nem .
-
hr2
őstag
Itt nézelődj.
Én a XWLPX-et ajánlom + brickbug mentes kernel. -
Grind
tag
Az megvolt... de az nem annyira friss, hogy benne legyen az amit kérdeztem, mármint, hogy melyik a legfrissebb samfirmwares rom... nyilván ezért tettem fel a kérdésem, de köszönöm a nagyon "okos" és segítőkész válaszod, tudom díjazni
Szerk: Köszönöm a választ!
Szerk2: Az nem gond, hogy a mellé telenor van írva, én meg t-mobilos vagyok?
-
kano
nagyúr
-
Grind
tag
Sziasztok!
Tegnap óta én is SGS2 tulaj lettem, és szeretném a leendő romomat : (I9100XXLPS) lecserélni a legújabb samfirmares romra odinnal, de nem tudom ezek között melyik az, ami nekem kell hisz Októberre is nagyon sok van és nem tudtam kigobózni melyikre lenne nekem szükségem, ebbe kérném a segítségeteket, és ha ez megvan, akkor hogyan tudnék felrakni egy custom kernelt, amivel rootolva lenne a telefonom? Ha elhangzottak már a válaszok elnézéseteket kérem!
-
Muffi
aktív tag
Felraktam a Spitya féle CM10 romot! Hát nemtudom de nekem 1000x jobban bejön mint a sima CM10 stílus + nekem a sima CM10 rettentően merült, volt h nem volt hálózatom és a wifit is nagy kényszerrel találta meg. Ez a Spitya féle eddig vmi hihetetlen jó
kinézetre olyan mintha az alap Samsung JB lenne fenn ^^
-
kmisi99
addikt
Felraktam egy aokp romot de fagyogat a teló meg minden baj van vele. Valamit felrakáskor elronthattam. Van valami tipp amit megcsináljak? Mert úgy gondolom nem kéne ilyennek lennie.
-
klevente
tag
Na ez vajon mi lehet? :
[link] -
kankalin
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki hol tudom beállítani a telóban milyen névvel posztoljak, Pl: Google play - felhasználói vélemények? Mert, ha a telóról írók véleményt, akkor a nevem helyet egy idegen név van, nem tudom, hol tudnám átírni.
Előre is, köszi segítséget.
További szép napot kívánok!
-
flash-
veterán
Sziasztok
érdeklődnék hogy ha olyan romot szeretnék ami stabil,működnek a funkciók,és jól bánik az akksival akkor melyiket tudnátok ajánlani nekem?gyári rom megfelelő vagy valami főzött?ötlet?
-
Weeman1
veterán
Valaki próbálta már ezt:
[JB 4.1.2][Pa+Aokp+Cm] P.A.C All in 1 ROM| Jellybean alpha -
Weeman1
veterán
Próbáld ki ezeket:
Omega v8.0
CM10-121026-NIGHTLY BY SPITYA -
Rotor82
aktív tag
Jó reggelt az uraknak!
Arra válaszoljon már nekem valaki, hogy amikor dual modban van fent két rendszer, és az egyiken megy a viber és ha elinditom a másik rendszert, amin szintén fenn van a viber, akkor mindig előugrik a viber, hogy regeljem be, írjam be a telszámot, mint amikor először telepíteném fel. Tehát miért üti egymást dual oprendszeren a két viber? Van erre gyógyszer?
-
proly01
őstag
Ez normális így?
Nem értem de megint 36 perc alatt úgy hogy hozzá sem értem a telóhoz 2% ot merült magától...
Amióta letöltöttem a goggle ről az eMMC alkalmazást megnézni a chipet azóta van ez...pedig már letöröltem meg mindent letöröltem ami nem kell a telóról is meg az Sd ről is de mégis úgy veszem észre valami nem jó,bár én nem értek hozzá ez jó érték e vagy sem...de ha nem mit lehet ez ellen tenni?....
Fentebb írtam,hogy este 9 óra alvásom alatt 44% ról 13% ra merült le úgy hogy hozzá se értem.Bár a wifi egész éjjel ment.Előre is köszi.
-
kungzi
veterán
-
Muffi
aktív tag
válasz
Weeman1 #45505 üzenetére
Szia!
Hallod kipróbáltam énis az elegance v5.1-et meg a Asnet-et is meg ezt a Paranandroid-ot is...Az összesben csalódtam eddig..:S semmi jó rom nincs..:S Alap LPX-et meguntam már meg már azis néha meghülyült. -.-
Az elegancve amugy nemrossz csak gyorsan merül + az a LG Weather sem jó, mivel 21:07 helyett 22:07-et ír és nem lehet beállítani..-.-Szóval nem tudsz valami jót ajánlani? vagy te Futor!
Mert már kicsit elegem van ezekből az összegányolt romokból.. MIUI is már egy kalap.... nem tudom hogy miért adnak ki hetente új verziót amikor az előző verzió sem stabil. Inkább 2 havonta jönne ki de azok full stabilak lehetnének...
-
noname626
csendes tag
válasz
nfsu17 #45509 üzenetére
A sufni GSM-ek az ilyen készülékeket külföldről kapják, ahol hálózatfüggőként kezdték az életüket. Vagyis azokat függetlenítve árusítják Magyarországon. Így ugye a garancia ugrik a Samsung részéről. Az ok, pedig ugye az, hogy sokkal olcsóbban jutnak hozzá egy díjcsomaggal vásárolt készülékhez, mint egyenesen a gyártótól. Szerintem...
-
nfsu17
veterán
Ezt én sem értem.
Ha sufni gsm rendel (kér) egy készüléket ázsiából, vagy mindegy honnan, akkor nem úgy kapja meg, mint mi mondjuk az MM-ben? Doboz, papírok, cuccok benne?
Az a baj, hogy én nem látom át ezt a bizniszt. Miért jön ki drágábbra sufnigsm-nek a gyári gari, ha az benne van a dobozban? X eladott gyári garis után fizetni kell X %-ot a samsungnak? És így úgymond feketén adják el, mintha el sem adták volna? -
ERPY
őstag
válasz
nagyj74 #45502 üzenetére
Pont ez fogalmazódik meg bennem is, hogy ha egy gyártó gyárt egy terméket, amit számlával tudok igazolni hogy vettem, vagyis se nem lopott, se nem kétes helyről származik, akkor igenis a határidőn belül kötelességük lenne javítani, szervizelni. Egy sufni gsm bolt milyen módon oldja meg a hibás készüléket? Mert ha nem a márkaszervízen keresztül, akkor az már régen rossz. Szal érdekes dolgok ezek.
-
TOZ
addikt
Delutan felraktam a 1027-es vsynces CM10-et.
Kivancsi leszek a kovetekezo napokra.
Smooth az nem vitas, de birja-e majd az akku?! -
zoleeno1
veterán
Na nálam valami gáz van... Nem működik a bluetooth... rákattintok az ikonra, halványzölden világít, aztán kiszürkül... Délelőtt még használtam, akkor jó volt, azóta feltettem jópár alkalmazást, valamint CF-Root-ot csináltam. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet?
-
nagyj74
senior tag
-
Weeman1
veterán
válasz
GrooveHero #45499 üzenetére
Hát igen,csak a gyártói garancia ér valamit.
A bolti olyan mintha nem is lenne.
Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest