Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz nagyj74 #41911 üzenetére
*#272*imei számunk#
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
nfsu17
veterán
válasz nagyj74 #42467 üzenetére
Annál akkor nincs újabb, ha 4.0.4.
Grande Ale
Nekem (is) LP7 van, különösebb gond nincs vele. Egyszer ragadt be a wifi. Különösebben a fogyasztással sincs bajom, bár éjjel most nem tudom mi miatt sokat bekajált, pedig nem csináltam vele semmi változást az elmúlt napokban. Lehet egy újraindítás észhez térítené.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
-
kungzi
veterán
válasz nagyj74 #45069 üzenetére
Ezzel nincs is baj. Azzal van a baj, hogy ha nem tud valamit, akkor már egyből kérdez. Gondolom sejti, hogy mit szeretne tudni, ott van fent a kereső, beírja, ha van találat ok, ha nincs akkor nyugodtan megkérdezheti. De hogy egy nap 50szer kell elmondani, hogy miért kell vigyázni a 4.0.4 gyári kernelre, meg hogyan kell odinnal frissíteni, meg melyik a legjobb rom, kicsit fárasztó és idegesítő.
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
-
BigT
senior tag
a szótár nem nagyon jó ötlet lenne, hanem nagyon jó ötlet Azért linkeltem be.
C.Brigante: Azért nem is annyira nehéz téglát gyártani. Én 2 évig romoltam a régi telómon, május óta nyomom az S2-met, mégis gyártottam egy barátomnak egy király téglát (samsung vibrant - most próbálok hozzá alaplapot szerezni amerikából).
[ Szerkesztve ]
Samsung S7 edge
-
kano
nagyúr
Nálunk a Defy topicban is sok volt a kérdés, de több logout megoldotta a dolgot. Én is elkezdtem már írni, de nem volt időm. Én is gondoltam, hogy szakítok rá időt.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
kungzi
veterán
válasz nagyj74 #45243 üzenetére
ja és elnézve a romodat, nehogy wipeolj rajta, mert tégla lesz
úgy látom a brick bug-s kernel van fent a telódon
mivel 1 fájlos az új rom, így simán felrakhatod a mostani romodra is wipe nélkül, megmarad minden beállításod, adatod, de a rom frissülni fog
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
válasz nagyj74 #45247 üzenetére
vagy csinálj most egy ilyet, ha nem fontos a 4.0.4 rom
csak a hard resetet az elején hagyd ki
-
ERPY
őstag
válasz nagyj74 #45502 üzenetére
Pont ez fogalmazódik meg bennem is, hogy ha egy gyártó gyárt egy terméket, amit számlával tudok igazolni hogy vettem, vagyis se nem lopott, se nem kétes helyről származik, akkor igenis a határidőn belül kötelességük lenne javítani, szervizelni. Egy sufni gsm bolt milyen módon oldja meg a hibás készüléket? Mert ha nem a márkaszervízen keresztül, akkor az már régen rossz. Szal érdekes dolgok ezek.
-
Gabman
csendes tag
válasz nagyj74 #45633 üzenetére
2 nap után megadja magát az akksi?
Amúgy a történethez hozzátartozik, hogy 1 héten belül ez már a második készülékem, ugyanis az elsőt 3 nap után ingyenesen kicseréltettem a vodafone-nál, kijelzőhiba miatt. Bónuszként ott is elszállt az akksi egyszer, nem értem, hogy lehet ez. -
GrooveHero
addikt
válasz nagyj74 #46287 üzenetére
Ömmm...hogy érted, hogy egy síkba került? Tudnál esetelg képeket csinálni róla? Amit kaptam képeket nem igazán Látom rajta ezt.
Köszi előre isWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz nagyj74 #46293 üzenetére
Köszi, időközben segítettek a kollégák, így most már világos.
Hát nem tudom, Nekem még mindíg jobban tetszik vékonyan. De ha nagyon kellene, kompromisszumot kellene kötnöm, hogy a szépség vagy az akkuidő. Mindenesetre egy ilyen azért majd szetm beruházok:
[link]kár, hogy magát a hátlapot nem takarja.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest