- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
nagyj74 #49316 üzenetére
nem volt még fent a next.
de nem is akarom feltenni, a sima mini jó nekem, nem tudom milyen ez a next.
csak azt akartam mondani a kollégának, hogy én ics alatt sem látom, nemhogy jb alatt.
mellesleg nekem a flash is fent van, a saját alkalmazások között a playben mégsem látom. nem érdekes.Arcanis
-
-
GrooveHero
addikt
válasz
nagyj74 #46293 üzenetére
Köszi, időközben segítettek a kollégák, így most már világos.
Hát nem tudom, Nekem még mindíg jobban tetszik vékonyan.De ha nagyon kellene, kompromisszumot kellene kötnöm, hogy a szépség vagy az akkuidő. Mindenesetre egy ilyen azért majd szetm beruházok:
[link]kár, hogy magát a hátlapot nem takarja.
-
Gabman
csendes tag
válasz
nagyj74 #45633 üzenetére
2 nap után megadja magát az akksi?
Amúgy a történethez hozzátartozik, hogy 1 héten belül ez már a második készülékem, ugyanis az elsőt 3 nap után ingyenesen kicseréltettem a vodafone-nál, kijelzőhiba miatt. Bónuszként ott is elszállt az akksi egyszer, nem értem, hogy lehet ez. -
ERPY
őstag
válasz
nagyj74 #45502 üzenetére
Pont ez fogalmazódik meg bennem is, hogy ha egy gyártó gyárt egy terméket, amit számlával tudok igazolni hogy vettem, vagyis se nem lopott, se nem kétes helyről származik, akkor igenis a határidőn belül kötelességük lenne javítani, szervizelni. Egy sufni gsm bolt milyen módon oldja meg a hibás készüléket? Mert ha nem a márkaszervízen keresztül, akkor az már régen rossz. Szal érdekes dolgok ezek.
-
kungzi
veterán
válasz
nagyj74 #45247 üzenetére
vagy csinálj most egy ilyet, ha nem fontos a 4.0.4 rom
csak a hard resetet az elején hagyd ki
-
BigT
senior tag
válasz
nagyj74 #45069 üzenetére
a szótár nem nagyon jó ötlet lenne, hanem nagyon jó ötlet
Azért linkeltem be.
C.Brigante: Azért nem is annyira nehéz téglát gyártani. Én 2 évig romoltam a régi telómon, május óta nyomom az S2-met, mégis gyártottam egy barátomnak egy király téglát (samsung vibrant - most próbálok hozzá alaplapot szerezni amerikából).
-
kungzi
veterán
válasz
nagyj74 #45069 üzenetére
Ezzel nincs is baj. Azzal van a baj, hogy ha nem tud valamit, akkor már egyből kérdez. Gondolom sejti, hogy mit szeretne tudni, ott van fent a kereső, beírja, ha van találat ok, ha nincs akkor nyugodtan megkérdezheti. De hogy egy nap 50szer kell elmondani, hogy miért kell vigyázni a 4.0.4 gyári kernelre, meg hogyan kell odinnal frissíteni, meg melyik a legjobb rom, kicsit fárasztó és idegesítő.
-
nfsu17
veterán
válasz
nagyj74 #42467 üzenetére
Annál akkor nincs újabb, ha 4.0.4.
Grande Ale
Nekem (is) LP7 van, különösebb gond nincs vele. Egyszer ragadt be a wifi. Különösebben a fogyasztással sincs bajom, bár éjjel most nem tudom mi miatt sokat bekajált, pedig nem csináltam vele semmi változást az elmúlt napokban. Lehet egy újraindítás észhez térítené.
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest