- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
Melanor #48743 üzenetére
Nekem gyanús ez a kernel. A JB megjelenés után ebből a kernelből jött ki kétféle: PhilZ-cwm6-XXLSJ-OXX-3.1-signed. Az egyik odinos, a másik cwm-es. Én az utóbbival rootoltam, elsőre tökéletes lett. Az odinos állítólag nem rootol, csak cwm-et módosít, kell még hozzá SU letöltés.
-
Gloob
addikt
válasz
Melanor #48743 üzenetére
Jó reggelt!
Csak azt nem tudom, hogy miért azt a kernelt tetted alá???? Tegnap jó párszor volt linkelve a jó kernel. Ez az LP7- 4.0.4-hez való! Keress vissza töltsd le a PhilZ féle 4.1.2-höz való jó kernelt és azt recoverybe tedd fel. Utána nem árt egy wipe sem a cashe és a Dalvik cashe-nek.
#Isco!
Ez így van, de ez miért zavar téged? Mindaddig amíg a rendszer működését nem veszélyezteti, addig használja csak nyugodtan. Azért van a RAM, hogy használják. Így lesz gyors a rendszer. Ha kell valamihez RAM akkor az android megoldja a problémát. -
nfsu17
veterán
válasz
Melanor #45586 üzenetére
én még akkor telepítettem a flash-t, mikor még hivatalosan fent volt, mégsem jelent meg a saját alkalmazásaim között...még mindig fent van a cucc a telón, működik is, de még most sincs a listámban.
Én ha most beírom a telómon, hogy flash player, akkor sem jelenik meg az első helyen, hanem kicsit lejjebb, de ott is csak ez.
Amikor még én telepítettem, akkor az adobe volt a fejlesztő.
A firefox azért megjegyezte, mint előzményt, ha jól láttam, de az a link már nem él. -
hr2
őstag
válasz
Melanor #45348 üzenetére
Letöltöd a .zip fájlt, csak simán (nem kell kicsomagolni) rá másolod az SD-re.
Kikapcsolt állapotban -Belépsz a recovery-be (hangerő fel + home gomb + a bekapcsoló gombot nyomod egyszerre mig meg nem jelen a samsung felirat ezután elengeded őket)
Install zip fom SDcard/Choose zip from SDcard alatt kiválasztod amit előbb felmásoltál yes és felteszi.
Reboot System
-
kungzi
veterán
válasz
Melanor #45260 üzenetére
felteszed a romot, a cf rootot és kész. ilyenkor már wipeolhatsz, de miért akarsz wipolni, ha már új rom van fent?
nem kell a wipeMás:
S3 topikba most vette igénybe egy srác a helyszíni javítást, és ezt mondta:
Megcsinálták a telefont.
A csávó hozzá szúrta, hogy "azt hiszik az emberek, hogy nem látjuk hogy le van nullázva, pedig...."
szóval így is látják, hogy buherálva volt, csak nem foglalkoznak vele ezek szerint
(#45263) edgelaszlo
Ha te tudod, ne tartsd magadban
Kiderül valami Samsung góré volt
-
hr2
őstag
válasz
Melanor #45260 üzenetére
Igen, jól írtál le mindent, de biztosra akarsz menni a brick bug mentességen akkor ezt tedd fel az XWLPX ROM mellé.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest