- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
zolmesz
aktív tag
válasz
randras #44995 üzenetére
Nálam úgy okozott zavarokat a Nova/TW launcher páros, hogy hiába volt beállítva alapértelmezettnek a Nova, valamiért mindig a TW felületre jutottam vissza a programokból való kilépéskor. Az alkalmazások között a TW-t "kényszerleállítottam", azóta nincs gondom vele, megy a Nova rendesen.
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Olyan problémám volna, hogy próbálok egy programot telepíteni CM10 1024 nightly alatt és kiírja,hogy nincs elég hely, szabadítson fel és próbálja újra. Play áruházból is meg a memkártyáról is ugyan ez a hibaüzenet jön. Mi lehet a gond? Hely az van bőven 1,6Gb és a 6Gb. Nem tudom, hogy mikortól van ez a hiba, mert régen nem telpítgettem és azóta sok nightlyt feltettem, vagy egyáltalán a CM10 hibája e vagy az új 5.0-ás syiha kernel? Valaki tapasztalt már ilyet?
Köszi a segítséget!
Csáó!
-
Weeman1
veterán
-
BigT
senior tag
válasz
edgelaszlo #44989 üzenetére
Téves, bocs. Én LPX én vagyok
-
BigT
senior tag
válasz
edgelaszlo #44989 üzenetére
Szinte azonosat produkált ma nekem is, csak dorimanx kernellel. Fel is dobom az 5.91et. Mi baj lehet :-)
-
edgelaszlo
senior tag
LPY stock, Siyah v5.0 kernel....
Akkuidő: 12,5 óra, most vagyok 10%-on, ebből 4 óra 11 perc kijelző, folyamatos wifi stbstb.
Elsőre nekem megfelel.... -
zoleeno1
veterán
na megrendeltem az S2-met, a T-online-tól, elvileg pénteken hozzák.
2 napja olvasgatom mit hogyan mókoljak vele, mert teljesen hülye vagyok a romoláshoz, az 1. hsz-t ha 5x nem olvastam el 1x se
bújtam a fórumot és arra jutottam, hogy gyári LPX+Dorimanx lesz első körben.Negatívumot nem nagyon találtam erről a párosításról, esetleg valaki tud valamit?
Egyébként most nézem, hogy ma kijött a Dorimanx V5.91. Próbálta már valaki?
-
daninet
veterán
MIUI-ról mondjuk egy stock romra Titanium Backup átviszi az appokat és a beállításaikat?
-
Gloob
addikt
válasz
belashx #44980 üzenetére
Ebben igazad is lehet, de ha valaki sz.gépet használ, és még elvetemült módon freemailt is hozzá (én is használok), akkor azért annyit illik tudnia, hogy a freemailnak nincs SMTP szervere, és a kimenő levelek kiszolgálójához egy másik email SMTP szerverét kell beírni. A másik, meg ha valakinek segíteni akarnak, akkor az legfeljebb megköszönheti a segítséget, de ne reklamáljon, hogy ezt meg ezt miért nem magyarázták el neki. Ha kíváncsi valaki a miértekre is, akkor Google. Elhiszem, hogy a régieknek elment a kedvük a segítségtől.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
A BetterBatteryStats programban van egy bejegyzés ami a fuel_alerted nevet viseli és elég hosszan volt aktív a program szerint. Ez micsoda tudja valaki? Kernel wakelock-nál van.
-
kungzi
veterán
válasz
busman #44974 üzenetére
ne húzzál fel, hogy ennyire értetlen vagy
a freemailnek nincs smtp szervere, így nem tud csatlakozni hozzá
más szerver smtp-jét kell használni és mivel van gmail-es címed, ezért a gmail-nek az smtp-jét használjuk
én is így használom, és légyszives gondolkozzál mielőtt írsz
-
randras
veterán
Hát ha nem tudnám, hogy milyen remek ROM kínálat van a telefonra, most sírva dobnám ki az ablakon.
Egy egyszerű Nova Launcher telepítés óta a TW FC-zik, az előbb úgy összefagyott a telefon, hogy háromgombost kellett nyomnom, hogy brmit tudjak csinálni vele, mert meghalt az érintő is.
szerk.: Sőt, át is rakom ON-ba, mert gáz van, légyszi segítsetek. Semmit sem tudok így csinálni vele, folyamatosan FC-zik a Launcher. Még letörölni sem tudom a Novát, bár mostmár abban sem vagyok biztos, hogy az okozta.
-
-
kungzi
veterán
válasz
busman #44965 üzenetére
az email app-ba bemész
értelemszerűen megadod az e-mail címet és jelszót
rámész a kézi beállításra
ott a bejövő beállítások marad, tovább mész és a kimenő beállításokhoz a következőket írod
smtp.gmail.com
ssl titkosítás
port: 465
a gmail-es email címed
és gmail-es jelszód
és tovább mehetsz
remélem sikerülni fog
-
kungzi
veterán
-
busman
veterán
Freemail hibára van már megoldás?
-
kano
nagyúr
Ugye gariban javítják a kijelző foltosodást? Sanszos, hogy nekem is az van.
-
hdekakas
senior tag
válasz
Ateszpapa #44931 üzenetére
Ott sem tudom frissíteni, sőt, ott még a listában sincs benne, csak a HoloLauncher Notifier. Lehet hogy az újabb verziók csak ICS-en mennek, azért nem lehet frissíteni? Nekem még 2.3.5. van fent.
Illetve azt tudja-e valaki, hogy a Facebook alkalmazásban be lehet-e állítani azt, hogy ha írok egy Status-t, akkor ki legyen a kivétel aki ne lássa? Nekem ott van a listában ugyan, hogy Everyone, Friends, Only Me, Ismerősök, kivéve:, de hiába megyek rá az Ismerősök kivéve-re, nem tudok beállítani semmi egyebet, hogy ki legyen az a kivétel. Csak én vagyok szerencsétlen, vagy tényleg nem lehet? -
nfsu17
veterán
A dolphin browser-t be lehet állítani, úgy, hogy a fenti sáv (akku, idő) eltűnjön? Opera mini alatt betudtam, gyári böngésző alatt betudtam, itt eskü nem találom.
-
Ateszpapa
addikt
És ezt JIG kábellel sem tudom életre kelteni?
Ilyenkor,ha elviszem a T-be garira, hogy ráfogom a kiesre, ekkor cserélik az alaplapot, vagy bukta az egész?Amúgy gyári kernellel nem használnám a 4.0.4-et, vagy azt amit jelenleg is használok, vagy amit Te is használsz.
A te kerneledre tudsz linket, hogy letöltsem, mert az XDA oldalán nem találom
Lehet fáradt vagyok, csak azért.Köszi!
A 4.0.4 alatt működik a call recordes SII-SIII? Mert ott csak 4.0.3-ig írták a kompatibilitást.
-
hr2
őstag
válasz
belashx #44948 üzenetére
Enyémben is.
De a biztonság kedvéért, mindig csak brick bug mentes kernellel wipe-olok.Bár a legelső kb 2-3 alkalommal mikor még nem tudtam erről a brick bug-ról a gyári 4.0.4 kernellel is történt factory reset.
(#44949) kungzi
Elvileg igen, nekem is ilyen típusú a chip-em. -
kungzi
veterán
Nekem ilyen, akkor nekem nyugi van?
amúgy hogy lehet képet linkelni? mert ha belinkelem kilóg az oldalból... pls valaki help
-
hr2
őstag
válasz
Ateszpapa #44939 üzenetére
Tégla lesz a telefon.
A gyári 4.0.4 kernelek tartalmazzák a brick bug-ot.
Ezekkel a gyári kernelekkel nem szabad wipe-olni gyári visszaállítani stb.Sihay-Dorinmanx v5.90, SpeedMod kernelekkel nincs ilyen probléma.
Ha gyári kernel-t akarsz ami brick bug mentes, akkor az aláírásomban lévőt tudom ajánlani.
-
belashx
senior tag
-
belashx
senior tag
Hali!
Némi tapasztalatra van szükségem:
Jelenleg LPY van fent (NeatROM Lite), minden pöpec, de kipróbálnám az LPX-et, amennyiben tovább bírja szuflával.Sokáig nem volt jó az S2, és Galaxy Minit használtam. Annak jobb az akksiideje, és lehet csak emiatt tűnik kevésnek a 21 óra (ebből 2:15 volt a kijelzős).
Egyelőre gyári közeli cuccot akarok, semmi extraság, élvezem, hogy atomjó, nagyon gyors a teló, már nagyon hiányzott.
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Ma vettem egy ilyen telefont. Rátettem egy ismert MP3 letöltőt a Play-ről. Viszont nem enged letölteni I/O memory error-t ír. Próbáltam több programmal. A helyzet ugyanaz. Nincs benne memóriakártya. De szerintem a 16Gb-on el kellene férnie. Nem? -
HardRic
addikt
Kértem 31-ére egy helyszíni kijelzőcserét. Őszintén nagyon remélem, hogy valami javított széria van már és nem ezek a beégős, zöldes, foltos, olcsó kacatok mint a mostani meg az előző kettő kijelzőm.
-
sgery
őstag
Új akku miatt csináljak akku kalibrációt? (mivel gondolom a régi kisebb akku infóit tudja még a telefon)
Ilyenkor jó az, ha feltöltöm reggelig 100%-ra, battery calib. progit belövöm, estig lemerítem teljesen norm használat mellett majd ismét 100%-ra töltöm? -
hr2
őstag
válasz
Ateszpapa #44935 üzenetére
Azt nem tudom, hogy úgy hamarabb megkapod e.
De úgy biztosan, hogy ha letöltöd a http://www.sammobile.com -ról ott biztosan fent lesz, talán leghamarabb.
Mondom, én a helyedben feltenném azt ami az aláírásomban is van + egy másik kernelt a gyári helyett, a birck bug miatt.
-
Ateszpapa
addikt
Igen jelenleg ez van fent, amit írtál is: 2012 April 4.0.3 I9100XWLP7 I9100TMHLP2
Ezek szerint, ha felrakom a függetlent, hamarabb fogom megkapni a 4.1.1-et, mint a szolgáltatós rendszeren?
Legalábbis az eddigi telókon így volt.Mert akkor letöltöm, és felrakom.
A product kódom változni fog?
Illetve, ha visszarakom a gyárit, akkor magától visszaáll a product kód is, vagy mahinálni kell vele?
Köszönöm, akkor felrakom ezt: Nordic countries 2012 September 4.0.4 I9100XWLPX I9100NEELP5
Kernel terén jelenleg a Sihay-Dorinmanx v5.90-t használom.
Tehát, ha lejött akkor felrakom a Nordic 4.0.4-et, utána mehet a mostani kernelem is ha jól értem.
-
hr2
őstag
válasz
Ateszpapa #44918 üzenetére
Legfrisebb magyar független Hungary 2012 April 4.0.3 I9100XWLP7 I9100OXXLPH
T-Mobile-os, gondolom most ez van fent neked Hungary (T-mobile) 2012 April 4.0.3 I9100XWLP7 I9100TMHLP2
A garnaciális állapot visszaállítható.
Én a független Finn 4.0.4 -et ajánlom itt többünkek ez van fent köztük nekem is, satabil nem fagy, probléma nincs vele: Nordic countries 2012 September 4.0.4 I9100XWLPX I9100NEELP5
Ha felteszed arra figyelj, hogy a gyári kernelével ne wipe-olj, hanem tegyél fel előtte másikat.
-
hdekakas
senior tag
HoloLuncher van nálam feltéve, mikor felraktam, akkoriban 1.2.2. verzió volt, azóta már van 1.2.5., néha ki is írja, hogy megjelent az újabb meg az újabb. De hogyan tudom frissíteni? Magától nem frissül, pedig Google Play-ben be van állítva hogy automatikusan frissíthető. De ha rá is megyek, csak olyan választások vannak, hogy eltávolítás, meg hogy megnyitás. Nem tudom, hogyan tudnám az újabb verziót frissíteni... Valakinek ötlet?
-
randras
veterán
-
randras
veterán
Kezdem megszeretni a telefont de közben készül a compare to HTC lista.
Ami viszont nagyon aggaszt, hogy első bekapcsolás után kaptam a Telenortól egy SMS-t, hogy nem jók az APN beállítások, valamit át kéne rakni. Ez nem is gond, de utána elkezdtem tölteni az appokat mint állat, és kaptam SMS-t, hogy felhasználtam az adatforgalmi keretemet.
Fel is használtam, de aki itt Telenoros, talán tudja, hogy cirka egy éve nem mérik a forgalmazott adatmennyiséget, nem is korlátoznak, most meg igen. WTF? Most tértek észhez? Alig hiszem...
Mik a jó beállítások, hogy ismét le tudjak húzni 30+ gigát az 500-as mobilnet csomaggal?
-
-
Weeman1
veterán
Siyah 5.0 kernelről valakinek tapasztalat?
-
Linkin
senior tag
Wanam 12,7 LPY alap
[link] -
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
Nemrég lettem tulaja eme remek okostelónak.
Jelenleg gyári T-s 4.0.3 van rajta.
A kérdésem az, hogy ha felrakok egy független 4.0.3 vagy 4.0.4-es ROM-ot, akkor ügye szerintem hamarább kapom meg a 4.1.1-et, mintha a szolgáltatós ROM lenne rajta.
Ezért szeretném lecserélni független Magyar ROM-ra.
Tudnátok linket adni, és megerősíteni, hogy jól gondolom, hogy a független ROM-osok előbb kapják meg, mint a szolgáltatósok?
Természetesen a függetlenítés nem érdekel, mert garis még, és úgy is T-s kártyával használom.
A samfireware.com oldalról nem tudom melyik lenne az, ebben kérnék linkes segítséget.Előre is köszi!
Illetve, ha esetleg gari miatt visszarakom a jelenlegi gyári legfrissebb 4.0.3 T-s Romot, akkor nem lesz gond a produkt kóddal, mert az automatikusan visszaáll?
-
klevente
tag
válasz
knyitogato #44913 üzenetére
Én is gondolkozom rajta de van néhány hátrány, pl nem levehető a hátlap (wtf?) , de hát a nexus az nexus
Ja és hamár a nexusoknál tartunk: [link]
naggyon kiváncsi vagyok mi lesz azon a bizonyos 29-én, remélem a samsung is csinál valamit a tableten kívül, csak nagyon jól titkolja
Weeman: ja én se nagyon szeretnék lg-t a samuban már jobban bízom -
-
zack
nagyúr
válasz
edgelaszlo #44890 üzenetére
Eléggé kukacoskodóak.
Közelében sincs a Samu féle garinak.
-
klevente
tag
Milyen kernelt ajánlanátok cm 9.1 alá, vagy jó a sima is?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Windows 10
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest