- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
kmisi99 #45488 üzenetére
Erre tudnátok válaszolni? Az a lényeg hogy fölraktam a gyári recoveryvel ezt a CF root ot. Most már lehet wipe datázni meg minden hogy fölrakjak egy costum romot? Csak mert most nincs sárga felkiáltójel a bootnál. Eddig minden CF root után láttam. Ellenben már CWM recovery van.
-
kungzi
veterán
válasz
kmisi99 #45461 üzenetére
Ne csinálj egyenlőre semmit se a recovery-be!!!
Ezt csináld: törölj le minden drivert, kiest a gépről és rakd fel újra, vagy próbáld ezt felrakni és ezután felrakni egy romot.
-
kungzi
veterán
válasz
kmisi99 #45458 üzenetére
pár percet várni kell új rom felrakása után. de ha nem menne, akkor vedd ki az akksit, mikor megáll a logo-nál, és nyomj egy hangerő fel+home+power-t(gyári recovery)
és nyomj egy wipe cache-t és egy wipe dalvik cache-t
Vigyázz nehogy a wipe data-ra menj, mert az törli a romot!
(#45459) Ati007
kérj helyszíni javítást, és nálad otthon ki is cserélni a szerelő
-
agabe
addikt
válasz
kmisi99 #38826 üzenetére
Hivd ki a szervizest sajat cimre (meloba is lehet, csak legyen egy asztal ahova le tud ulni), az majd a szemed lattara megcsinalja, es ugy veszed at, hogy leellenorzod ami utan mar futar sem erinti, ezert tuti ugy is marad ahogy volt.
Nincs ertelme futarral kuldozgetni ha ki is szallnak javitani.(#38827) Muffi:
Ha beeg a kjelzo (es beeg az tuti) akkor kicserlteted a kijelzot...de nem is ertem hogy lehet az belulrol megkarcolva miutan egybe van gyarilag az amoled panellal...ha van rajta belul karc, akkor az mar gyarilag olyan volt, arra nem foghatjak, hogy te karcoltad. Szervizes csoka el akarta sutni a hibas alkatreszt (meg gondolom ki is van adva nekik), es tobb szempontbol is ossze-vissza beszeltek neked, mert egy kijelzo mindennel egyutt 30ezer, vagy tobb, igy inkabb csak maguknak akartak egy kis plusz penzt es beraktak volna egy ujat amit a samsung gariban ad. -
Muffi
aktív tag
válasz
kmisi99 #38826 üzenetére
Hát kikéne cserélniük elvileg, csak nehogy az legyen h azt mondják h a te hibd te basztad el. Amugy nagy köcsögök a samusok mert pl mikor nekem a futár kicserélte a kijelzőm akkor alámehetett egy porszem és belülről megkarcolta a kijelzőm és azt mondták rá h megjavítják de gari nélkül (kb ez lett volna minimum 8 ezer Ft!! .-.- ) Mondtam nekik h akkor felejtsük el. Ja kértem uj aksit , azt sem adnak csk ha beviszika telom és vizsgálgatják h nem e más apptól merül vagy valami hiba van maga a telefonba. szóval nagyon szívosok... -.-
-
killmix
tag
válasz
kmisi99 #34253 üzenetére
Nem áll ugyanúgy az összes csavar.
Más:
Nektek nincs olyan Salmanromon (v4), hogy az app drawerből eltüntet néhány alkalmazást? Konkrétan sehogy nem tudom megnyitni, csak Play-ből. És így random visszarakja néha, aztán megint eltűnik.
Ötlet?Van olyan app, ami tud olyat, hogy 3 naponként ugyanabban az időpontban értesít? Mert a naptár alkalmazásban nincs ilyen opció, hogy három naponként ismételje, amit beállítottam neki.A lényeg, hogy ugye van egy olyan opció, hogy ismétlődés. ( szülinap= évente stb.) Na nekem ez kéne, hogy 3 napos legyen.
-
mogyesz
aktív tag
válasz
kmisi99 #33668 üzenetére
Az a CWM a root/unroot miatt ideiglenesen futtatható, nem állandó, restart után az eredeti marad fent. Azt egy szóval sem írtad, hogy abból akarsz romolni. (A linkelt oldalon sincs szó másról, csak a root/unroot-ról...)
Akku ki-be, download mode?
JIG download mode?Ráadásul LQ5-re wipe-oltál rá, ha jól olvasom...
Ha van dl mode, tegnap linkeltek xda-ról egy .pit-es megoldást utolsó előtti lehetőségnek.
-
Rotate
veterán
válasz
kmisi99 #30365 üzenetére
azért annyira nem olyanok
megkapják a lepusztult csere Ace-eket a szervizekből, amit az olimpia után vissza kell adniuk
PaFec:
státuszbárban meg csak egy áthúzott kör, és keresni sem lehet hálózatot és csak akkor jön vissza ha restartolsz? nekem volt ilyen nem egyszer 4.0.3 alatt, egyelőre a 4.0.4 még nem csinálta... ugyanakkor ez is csak 3G-n volt, 2G-n soha...
-
rauley
tag
válasz
kmisi99 #30316 üzenetére
Nekem ugyanez volt pár napja,úgy jött elő,hogy Checkrom V7-re tettem egy Cf-root kernelt,és ezek nem szerették egymást.
Kapcsolgatta be a képernyőt 5-6mp-re,és elég gyakran,na meg persze közben szopizta az akksit.
Aztán tettem fel egy Tuga LQ5-öt (KK5 után),és a jelenség megszűnt. -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
kmisi99 #23818 üzenetére
Igen, sajnos ez egy jelentős probléma. De 720p esetében elég jó a látószög. Vannak programok, amelyekkel jobb felvételt lehet készíteni, de egyiktől sem kell csodát várni (sajnos). Nem rég volt egy elég jó leírás arról, hogyan is hozd ki a maximumot a kamerából (főkent lgCamera meg Camra ICS+ programok segítségével).
(#23822) pzstm
Erről EZ jut eszembe
(#23824) pzstm
Hogy sikerült az akksiteszt?
-
BigT
senior tag
válasz
kmisi99 #22553 üzenetére
t-sim használata közben végig ott lesz az R. de nem fog roaming díjat felszámolni, nyugi. T-simnél egy dologra vigyázz. NE használj 3g hálózatot (úgysem menne), állítsd be, hogy csak 2g hálózatokat használja. 3g-s próbálkozás esetén alkalmanként eldobta nekem a hálót, de úgy, hogy csak akkor tudtam életre kelteni, ha a sim kártyám átraktam egy másik készülékbe és onnan indítottam egy hívást.
Összegezve: t-sim átmeneti megoldásnak jó, de egyébként szííííívás -
doongoo
addikt
válasz
kmisi99 #22550 üzenetére
R: roaming - nem azon a hálózaton vagy, mint amilyen a SIM kártyád
SMS: nincs jól beállítva a hozzáférési pontodgondolom függő telót akarsz más kártyával használni (turbó simből), a telefon beállításaiban pedig az eredeti hozzáférési pontok vannak beállítva, nem pedig azé a SIM-é, amit most szeretnél használni
-
Rotate
veterán
Aktív témák
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+