Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Rotate
veterán
Play Store-ban keressetek rá, hogy Longest Day Deals van egy csomó akció, hátha találtok valamit amire vártatok többek között GTA3,
Shazam, FlightTrack... meg sok más azt hiszem csak ma érvényes[ Szerkesztve ]
-
Pantal
senior tag
Valaki tudna segíteni? Stock ICS van a telómon, és titanium backuppal nagyleleményesen sikerült a rendszer azon részét kitörölni, amivel a lockscreen wallpapert lehet állítani. Ergó most nem tudom megváltoztatni. A kérdésem az lenne, hogy a rendszer újratelepítése nélkül ezt valami apk telepítésével nem tudnám orvosolni?
Szerk.: De, kiszedtem valami tipp, honnan tudom beszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
-
-
-
Pantal
senior tag
-
Rotate
veterán
válasz Pantal #24265 üzenetére
amúgy, nem dobja fel lehetőségnek a file kezelőt, vagy más galériát, mikor megpróbálsz hátteret váltani? vagy a másik galériából egyenesen is be tudnád rakni elvileg...
pl QuickPic felajánlja a Set As-re kattintva:
mellesleg ezért nem törlünk, csak fagyasztunk
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
Van aki "dinamikus" képernyőmódot használ huzamosabb ideje? A beégés miatt kérdezem. Átraktam dinamikusra, és egy darabig most így fogom hagyni, ha akar, max. beég. 2014-ig van ideje kibontakozni.
Akinek be van égve, az végig "dinamikus" módban használta?Másik...
World of Goo játékban...A Visszaáramlás pályán (a térképen a chapter1 utáni kéményes pálya) mi a kénköves mennykőt kell csinálni?
Feltoltam a ragacsokat jó magasra, de nem látok semmit. Gőzöm nincs mit kell csinálni.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
bostone
addikt
Melyik Miui a legstabilabb az S2-te?
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz Pantal #24265 üzenetére
Bemásolni nem elég, adj neki executable permissiont. Linux alapú rendszereknél a fájlok jogosultságán múlik hogy mit kezd vele a rendszer ellentétben a windowsos kiterjesztésfüggő megoldásától.
Bostone: Nekem a legújabb hivatalos van fent és semmi hibája nem volt. Péntek óta ki sem kapcsoltam a telefont.
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Goldmen75
őstag
Sziasztok!
Lehet csatlakozom a táborhoz, elvileg holnap érkezik a telóm. Kérdésem a következő:
Wave1- ről kiessel lementett névjegyek, sms-ek, stb, átmenthetőek s2-re? Ha jól tudom az is KIES-t használ?(Bada-ban profi vagyok már, van pár wave a családban de a droid számomra szűz terep)
Köszönöm előre is a válaszokat!
-
Goldmen75
őstag
válasz znagy69 #24284 üzenetére
Hát nem Egyik wave sem! A bada egy külön mese, kategória. Nagy gond nincs vele, csak elszámították magukat samuék a rendszerrel, azt gondolták jóval nagyobb tábora lesz..de nem így történt...a droid mai napig verhetetlen...na meg a droidos telók azé jóval komolyabbak (bocs drága kis wave-m!): )))
-
-
Goldmen75
őstag
Abból mi igaz hogy melegszik rendesen a teló?
A kijelző gorilla glass itt is?
Illetőleg érdemes tokba tartani? -
Pimpaapa
csendes tag
Sziasztok!
Segitség kellene...hopnnan tudom letölteni az ehhez a romhoz tartozo rootolt kernelt?
3.0.15-I9100XWLP7-CL340913
Ha tud valaki adjon linket...de ne oldalét, hanem a letöltését.Előre is köszi!
-
mizu
aktív tag
válasz Goldmen75 #24286 üzenetére
Eddig nem tűnt fel, hogy koszos lenne a fehér színű telefonom. Rizso kollégám beszámolója alapján a fekete készülék fényes felülete (értsd az akkufedél körüli rész) egész ügyesen gyűjti a mikrokarcokat, amik idővel meg is látszanak. Ha szilikontokot használsz majd, akkor talán elkerül ez a jelenség. Szerintem gyönyörű a fehér színű S2.
Szerk.: Rendesen tud meleget csinálni a vas, főleg ha meghajtom. GG van ezen is - sokan fólia nélkül használják. Én tettem azért rá egyet. Tok/szilikontok szerintem nem árt.
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
senior tag
válasz Goldmen75 #24291 üzenetére
Üdv itt.
A melegedést inkább csak játék, főleg a Where's My Water után éreztem. Egyébként nekem nem tűnt fel különösebben.
Én szeretem védeni a telefonjaimat, ezért ezt is Otterbox tokban tartom és fóliázott a kijelzője. Nem egy Gorilla Glass-os telefont láttam karcos kijelzővel, ezért jobb a békesség. (Hiába nem lehet megkarcolni késsel, ha pár homokszem nagy pusztítást tud végezni.)Mindenesetre nagy változás lesz a Wave után. Én azt 1 hónap után adtam el, mert a korábbi androidos telefonjaim után visszalépés volt, túlontúl sok mindennel megkötötte a kezem...
Nothing Phone (1) | Samsung Galaxy Watch5 Pro
-
Something_
őstag
válasz Goldmen75 #24291 üzenetére
Majd ha adnak karcra is garanciát, akkor nem kell fólia. Lehet, hogy fél évig nem lesz rajta karc, de a por betesz.
Ellenálló, de mégse.Nekem most case mate tokban van + fényes fólia, várom a fém hátlapom, akkor ez lekerül, plusz nézek valami bőrtokot is neki, kap egy matt fóliát és akkor ez lesz a végleges kombó.
Amúgy használatra ez a case mate nagyon jó, jó a fogása, gumis, nem csúszik ki, viszont vastagítja a telefont és szerintem "csúnyítja" is.
-
Rotate
veterán
válasz Something_ #24297 üzenetére
van arra is garancia ha beég a kijelző, ami 2 év alatt szinte biztos, hogy beég, az üveggel együtt cserélik
amúgy attól, hogy fém hátlapod lesz még semmit nem fog védeni, az alsó dudor karcolódik csak amúgy is...
sniphoe:
SamsungIM.apk
[ Szerkesztve ]
-
sniphoe
aktív tag
Az IM nevű program apk-jának a nevét tudja valaki?
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Lexus, Toyota topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest