Hirdetés
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
cultfeca
tag
válasz Djuree #23198 üzenetére
Szerintem nem lesz olcsó.Beszélgettem a szervizes sráccal amíg csinálta a telefonom,ők 40-be adják a kijelzőt plusz 8-ért szerelik be ha jól emlékszem.Kicsit húzós ha törés miatt kell cserélni,de persze van másik megoldás is:Ebay-ről rendelt kijelző és otthoni vagy valakivel elvégeztetett csere.
-
Piwi
veterán
válasz Djuree #23200 üzenetére
Én a magam nevébe beszéltem, ha van szervizes ismerősöd akkor biztos segítene, de én magamtól nem szedném szét, elég egy rossz mozdulat és oda az egész telefon. Na meg ki tudja mi sérült meg az eséstől még, amiről nem ír az eladó
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
crane75
senior tag
sziasztok, szervízbe készül a telóm, mivel gyaluljam le róla a cuccaimat? Előre is kösz
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
Djuree
félisten
válasz cultfeca #23201 üzenetére
akkor asszem felejtős. azt hittem ez csak valami gorilla glass a kijelző előtt mint sok mai telónál, az meg kinai változatban pár ezres szokott lenni. igaz utána az max pávián glass lesz
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Badboys
őstag
zack-Rotate köszönöm a segítséget.
-
zseko
veterán
-
pestibenji
senior tag
Én egyetértek a Gamekapocs-al szerintem atom lett, mondjuk nem egy Max Payne 2 szint, de közel van hozzá
[ Szerkesztve ]
-
dejv
tag
sziasztok!
szeretnék ICS-re frissíteni, de előtte szeretnék 1 backupot csinálni a telefonról, hogy ne kelljen minden programot újra leszedni, meg hogy ne tűnjenek el az smseim, stb.CWM-el már csináltam 1 komplett backupot, de ez ugye a ROM-ot egy az egyben lementi, nekem viszont csak az alkalmazások/smsek/többi előzmények kellenének
a Titanium backupon kívül van valami más alternatíva (valamiért nem tűnik nekem túl megbízhatónak, sokszor lefagy, lassú, nem látom át teljesen), és ha nincs, a backupolt fileokat simán lementem a gépre, aztán az új ROM felrakása után visszamásolom a telefonra, aztán nyomok 1 restoret?
-
zack
nagyúr
Nekem még soha semmi gondom nem volt a Ti Backup progival. Igaz én áldoztam rá, és megvettem.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
dejv
tag
válasz Varszegig #23214 üzenetére
tudom, ezért írtam, hogy az inkább csak biztonsági mentésnek jó
ha nincs más, akkor marad a Titanium, de elég pöcsölészős meló egyenként végignyomogatni az összes appnak/szolgáltatásnak a backupolását (az ütemezés nálam valamiért nem működik, csak gondolkozik a program a végtelenségig)
a Titanium lementi az smseket/a call logot is, vagy arra külön progi kell?
-
zseko
veterán
válasz pestibenji #23211 üzenetére
Hát, minden ember más A linkelt oldaladon én a #92 hsz-el teljes mértékben egyetértek: azért indítok el egy játékot hogy játsszak, ha filmet akarok nézni akkor moziba megyek.
HR24.hu
-
snooze
veterán
sziasztok!
olyan kérdésem lenne,hogyan kell beállitani,hogy ha böngészek,vagy ha mást csinálok a telon,akkor ne kapcsolja ki képernyövilágitást..vagy nem lehet?köszi!GO Gunners!!!
-
sheep
addikt
hi
nem tudja vki hogy a betüméretet meg lehet valahol változtatni?
sehol sem találok ilyet9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
pestibenji
senior tag
-
zack
nagyúr
válasz snooze #23218 üzenetére
Beállításoknál a megjelenítésen belül van olyan hogy képernyő időkorlát...Azt állítsd feljebb.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz snooze #23222 üzenetére
Alapból szerintem ez nem fog menni, és tudtommal progi sincs rá.
Amikor elolvasom az adott cikket vagy szöveget, nem várom meg az időkorlátot, mert minek is. Egyből lezárom, és ezzel együtt a kijelző úgyis lekapcsol. Annyival több az egész, hogy 1 gombnyomás.(#23223) pzstm
Olvastam egy tesztben, hogy nem tökéletes a működése. Lehet hogy csak szoftveres, de nem úgy működik ahogy kellene.
[ Szerkesztve ]
-
ferike77
tag
Sziaztok!
Valaki linkeljen már nekem egy LPW icst! azt hiszem LPW a nagyon dicsért rom!
vagy frissíthetem kiessel használható a trémobilos?az holtart verzíóban?
iPhone 15 Pro Max
-
ferike77
tag
Valamint LPW-re ven már Jkay?
mert az is kéne de nem lelelm:-)iPhone 15 Pro Max
-
-
pestibenji
senior tag
válasz snooze #23218 üzenetére
Beállítod 10 percre a képernyő időkorlátot és akkor nem fog zavarni
Nekem mindig 10 percen van, nem látom értelmét lejjebb venni, amikor nem akarom, hogy látszódjon a kijelző mindig egyből lezárom, amikor meg sokáig nem nyúlok hozzá, de mennie kell (pl böngészőben video nézés) akkor jól jön, hogy nem száll el a kép percenként -
snooze
veterán
válasz pestibenji #23236 üzenetére
köszi!
melyik böngészöt ajánlotok a flash oldalak böngészésére,flash videok lejátszására..GO Gunners!!!
-
bruti01
őstag
gyári stock lpw-t cf kernellel hogy tudnék egy kis overlock-ot csinálni?
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
-
Zsoó
tag
Hi!
Fel szeretnék tenni egy gyári 2.3.6. független romot mobile Odinnal. Melyiket ajánljátok?
I9100XXKL1 ## 2.3.6 2011 December MULTI - CSC - OXAKL1
I9100XWKK5 ## 2.3.6 2011 November 23Vagy érdemesebb rögtön az ICS-t felrakni?
[ Szerkesztve ]
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e." - Petőfi Sándor
-
pestibenji
senior tag
válasz bruti01 #23238 üzenetére
cf kernel nem támogatja az overclockot. Siyah kernel pl támogatja. De megsúgom, hogy az overclocknak egyedül annyi értelme van, hogy a tesztekben jobb eredményt produkál, a gyakorlatban semmi haszna nincs, csak jobban eszi az aksit, és a telefon olyanokhoz is használni fogja a pl 1400mhzet amihez amúgy csak párszázat használ.
-
zack
nagyúr
válasz derrik #23241 üzenetére
Lényegében elégedett vagyok vele. Még maradni fog egy darabig.
(#23242) pestibenji
Ebben nem értek egyet.
Napokig 1000Mhz használtam, és most tettem vissza 1400Mhz-re, mert gyorsabbnak érzem. Tény, hogy 1400Mhz-nél magasabb órajeleken pörög arányaiban, de én pörgősebbnek érzem a rendszert, és ez a legfontosabb. Ha pedig vissza van véve a fesz akkor annyival nem fog többet fogyasztani, mint amennyivel dinamikusabb lesz.
Szinte észre se veszem készenléti időben.[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz pestibenji #23242 üzenetére
De megsúgom, hogy az overclocknak egyedül annyi értelme van, hogy a tesztekben jobb eredményt produkál, a gyakorlatban semmi haszna nincs
Én meg megsúgom, hogy nem csak tesztekben, hanem a gyakorlatban is lehet értelme (bár az valóban belátható, hogy szinte mindenre elég alap állapotában is a telefon, de nem mindenhez). Tehát igen is gyorsul tőle, ami észrevehető és nem csak tesztek alatt.csak jobban eszi az aksit
És még megsúgom neked, hogy ha nincs feszültség emelve, vagy éppen még csökkentve is van (mint ahogyan sokan csinálják), akkor csak minimálisan vagy egyáltalán nem eszi jobban az akut, mint alap órajelen.és a telefon olyanokhoz is használni fogja a pl 1400mhzet amihez amúgy csak párszázat használ..
Sőt azt is megsúgom, hogy a CPU/kernel governor-ok ugyan úgy működnek, akár alap órajelen, így itt is választhatóak a különböző profilok. Tehát, csak akkor fog csúcson járni, amikor szükség van rá. (akár csak alap órajelen)Ettől függetlenül én sem látom értelmét a proci huzigálásának, mert én is teljesen elvagyok vele gyári órajelen, inkább az undervolting, amit régebben használgattam, illetve visszább volt véve a proci órajele.
[ Szerkesztve ]
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
zack
nagyúr
Nem beszéltünk össze.
(#23246) derrik
Mindenképpen. Kernelt ne piszkáld, azzal használd ami alapból benne van.
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Üdv! Most lettem egy sgs2 boldog tulaja, remélem sok ideig itt fogok táborozni A kistesóról jöttem, eddig tetszik, és első benyomás a fontos!
első kérdés: le volt nekem töltve a nova3 1,7gb-os packje, de valamiért nem indul el a játék, bejön a kép amikor tappolni kéne, de ott csak forog a kerék...töltsem le újra?
[ Szerkesztve ]
-
sheep
addikt
válasz lsebestyen #23248 üzenetére
minden telefonhoz másik pakk kell
ha nem ehhez a telefonhoz (gpu-hoz) való volt letöltve akkor csak az apk-t installáld és töltsd le újra
amúgy nem is biztos hogy megy a játék sgs2-n
nézz utána, lehet hogy nem támogatott9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
bruti01
őstag
tudtok adni egy linket a sylah kernelhez ?
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Galaxy s20 ultra 5g , Galaxy note 20 ultra 5g. Mi 10 t pro
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest