- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
csabám #44469 üzenetére
Az a gond, hogy én jig-elni szeretném, és ahoz kell, felrakom -> nullázás, majd frissítem a legújabbra és go szervíz..
(A szomszédé, és az én kijelzőm közt akkora különbség van, hogy már rossz ránézni.. az ővé melett kb olyan az enyém mintha valami besárgult, beégett ips lenne.. és még van 20nap a gari lejártáig
-
agabe
addikt
válasz
csabám #42669 üzenetére
Annyira foltos volt mint egy csipketerito, es nem csak vaksotetben latszott...mar-mar kiallitando peldany lehetett volna, persze ez is olyan, hogy nappal, meg ha valaki nem figyel nagyon ra lehet eszre sem vette volna.
(#42671) fecs:
Tuti nem normalis. Valami folyamatosan ebresztgeti alvo modban a procit, es ez nem tesz jot a fogyasztasnak. Nem tudom mivel lehet megtalalni mi az...en altalaban figyelem milyen az uzemido, es ha hirtelen valami hasonlot tapasztalok, akkor eleg csupan az utoljara telepitett appok kozul kitalalni melyik okozza.
Ha nem tudom esetleg megtalalni, akkor factory reset, es elolrol kezdem belakni. -
P3Dr0
senior tag
válasz
csabám #41362 üzenetére
Nekem automatikusan frissitette
Az a baj,hogy foleg a jegyzetekben meg internet favoritokban vannak fontos dolgok.
Nincs otletetek hogyan tudnam eletre kelteni a rendszert? Vagy hogyan tudnam lementeni az adatokat a telorol?Irtam az Apex-nek o annyit tett,hogy vissza kuldte e-mailben az elozo verziot (.apk) de nemtudom feltelepiteni a telora mert a hiba kiirasa utan megprobal ujra indulni az apex ami miatt vegtelen ciklusba szalad.
Azthiszem soha tobbet nem fogok automatikus frissitest beallitani
. -
girnyau
tag
válasz
csabám #41133 üzenetére
Néhány CM10 telepítésnél volt, hogy nem használtam Titaniumot. Mindent kézzel raktam vissza és állítgattam be és ugyan az a helyzet. Próbáltam már tiszta romra nem tisztára.
Rotate: Egyet nem értek, pl mi köze van a gyári órának meg a beállításoknak a TB-hez? Vannak ilyen nem összeálló részletek számomra.
-
matyi19
őstag
válasz
csabám #40758 üzenetére
Sajnos, nem láttam.
Letöltöttem, csak nem tudom hogy rakjam fel... -
Rotate
veterán
válasz
csabám #40265 üzenetére
Instructions for flashing the OTA Update:
- Make a backup of your data
- Download the Base firmware required by the OTA Update, P3100DDBLH3 - Get it from HERE
- Unzip the file
- Open Odin 3.04 (Download it from HERE)
- Restart the device into download mode (Press Power Button + Volume down)
- Connect phone and wait until you get a yellow/blue sign in Odin
- Add P3100DDBLH3_P3100ODDBLH1_P3100DDLG1_HOME.tar.md5 to PDA
- Make sure re-partition is NOT ticked
- Start flash, sit back and wait a few minutes
- Download theP3100DDBLI1OTA Update (Download it from HERE)
- Copy the OTA update to your External SD Card
- Restart the device into Recovery Mode (Press Power Button + Volume up)
- Select Apply update from External Storage
- Browse to the OTA update and flash it
- When OTA update is flashed perform “Wipe Data/Factory Restore” (Will format your internal SD Card)
- Reboot your device and Voila!Ez Tab 2-höz volt fenn, de 100% hogy így megy az S2-nél is... mivel az volt az utolsó hivatalos, szerintem LP7 kell neki alapnak, utána mehet úgy, ahogy itt van, a nem áthúzott rész.
-
milanmylo
aktív tag
válasz
csabám #36667 üzenetére
Nekem pont a kártyázás jön be. Eszméletlen hasznos. Bármire rákeresek a gépen már telefonon dobálja is a hasznos infókat
Most is kijöttem Ausztriába rögtön hozzámvágott egy google translate kártyát és egy árfolyam átváltót
szerk.: Valaki tudna nekem mondani valamit erről a dual boot kernelről? Már csak azért, mert akkor feltenném Wanamot CM10 mellé. Wanam jó akksit kímélni, CM10 meg funkcionalitás terén brillírozik
-
-
r.zozoka
aktív tag
válasz
csabám #36357 üzenetére
köszi mindenkinek a gyors választ, gondoltam hogy rom problémás a dolog a hang mint fizikai hiba gariban orvosolható vajon?
romoltam már sokat volt egy spica forum aminek szerves részét képeztem és az sgsnél is volt régen egy hasonló indítatásom.... a sok rossz és használhatatlan rom miatt belefáradtam az állandó próbálkozásokba.... szal ha a fejemet ráadnám egy frissítésre akkor
valaki tudna egy olyan romot ajánlani ami már kiforrotta magát és minden jó és stabil... ( ugye ez nem álom itt sem? az sem baj ha 2.2-es csak tudjon mindent amit kell neki, bár a 4.1-re is kíváncsi lennék milyenre sikerült...erről vélemény?<-teli vagyok ellentétekkel)
jah amúgy a wifivel más lesz a gond ezt a menüt beállítottam már és írtam is hogy erre sor került és mégis újra és újra látom a dolgot
-
Rotate
veterán
válasz
csabám #33984 üzenetére
de nem érted, volt írva XDA-n hogy CSC: és közte volt Hungary... tehát minimum XEH szerintem van benne
de biztosra nem tudom, nekem XEO van, és meg is tartotta NEE CSC-vel is
majd az lesz, restart... csak most sok dolog van félúton a gépen, megy itt egy TDU2 frissítés, egy Skype videóhívás, meg egy félig elolvasott cikk
-
Rotate
veterán
válasz
csabám #33978 üzenetére
a NEE-hez is volt írva Hungary, LPO-nál... most abból jött LPT... mivel írták XDA-n, hogy a XEU-s LPT-ben van pár + szar progi, és nagyobb is 7 megával mint a NEE LPT, ezért én a NEE LPT-t készülök felrakni... csak az a gond, hogy most nem sikerül Odinnal csatlakozni...
de szerintem az összes LPT ugyanolyan... szerintem valamelyik LPT-t rakd
-
72mviktor
senior tag
válasz
csabám #33603 üzenetére
Amennyiben jól tudom,siyah-ban javítva van,a cf-nél meg zavaros a kép,mert elvileg azt mondták hogy abban nincs hiba(az 5.6-os verzióban) ugyanakkor olvastam téglázódásról vele kapcsolatban is.Nálam egyszer volt full wipe cf-el de túlélte.
(#33623) trident1
Ott nálad valami csúnyán beragadt......nálam most két napja megy folyamatosan, de semmi merülési probléma
-
mizu
aktív tag
válasz
csabám #28222 üzenetére
De ki az az őrült, aki egy eleve Android-on futó programmal telepít ROM-ot?
Az oké, hogy csak ott kezdi ez az egész metódust és CWM-ben folytat mindent, de részben Android felületre írt keretrendszerrel bíró programról van szó, ráadásul valami azt súgja, hogy az újabb verziókra még nem optimalizálták. Aki így b'ssza el a telóját, az meg is érdemli. Vagy hivatalos ROM-ot WIN-es odinnal, vagy custom ROM-ot CWM-ből. (Megnéztem egy mobil odin videót és már Android rendszeren belül nekiáll kernelt flashelni. Aztaqrva...) Szerintem 4.0.4-ben olyan érdemi változások történtek a rendszeren belül, amit maga a mobil odin nem bírt.) Még most is bizton állítom, hogy aki kukázta a telóját, az a saját hibájának áldozata lett.
Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest