Hirdetés
Aktív témák
-
mizu
aktív tag
2 nap és csatlakozom az S2-esek táborába. Pár hetet/hónapot Bada rendszeren szenvedtem - megelégeltem a dolgot. Egy fehér telefon lesz, 2 év hűséggel 103k HUF volt. Mindenképp tervezem a 2ezres akksi megvásárlását. Hogy rootolom-e az kérdéses, de elég nagy esélyét látom, s egy custom ROM-ot is tolok majd rá. Egyelőre ennyi, remélem minden rendben lesz a telóval.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
Időközben - ahogy jósoltam - én is csatlakoztam hozzátok, megérkezett a fehér álom. Az első pillanattól imádom a dögöt, hamarosan "rótolom" is.
Sheep problémájához annyit fűznék hozzá, hogy neki nem LP7 alapú CF-ROOT kellett volna? Nekem is LP7 áll a PDA-nál és a kernel verziójában is az LP7 szerepel, nem az LPS. A PHONE nekem is LPS, de nagy valószínűséggel a PDA játszik.
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz W.a.T.T.O. #22019 üzenetére
FW/kernel verziód? Illetve root van/nincs? Így talán tud valaki segíteni.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz W.a.T.T.O. #22025 üzenetére
Én erőst' javaslom, hogy próbálj ki egy újabb VK ROM-ot. Az új verziókban számos hibát kijavítanak, lehet ez is valami belső-rejtett hülyeség lesz.
Ha maradnál a VK-nál, akkor esetleg ez jöhet szóba: forum.xda-developers
Elméletileg Zack kolléga is ezt használja és elégedett vele.[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz Wisdome #22035 üzenetére
Tuti, hogy egyben vannak. Ezen a videón is jól látni: http://youtu.be/65pvAINg2ME
19:17-nél teszi be az újat.▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
Akkor te is újdonsült S2 birtokos vagy! Nekem egyébként a legújabb T-s ICS van fent. Túl gyakran nem kapcsolgatom a wifit, de lehet nálam is rendszeres probléma lenne - nem tudom. Talán egy app épp használná és pont akkor nyomjuk ki. Ha lejár a 8 napos elállási idő, rootolom és tolok rá egy custom ROM-ot.
@Wisdome: Láttam külön is 3bay-en, de Isten óvjon, hogy olyannal személyesen találkoznom kelljen. Olyanról is olvastam itt, hogy a tulaj semmit nem csinált és reggelre elrepedt az üveg. Külsérelmi nyom egyáltalán nem volt rajta. Ki tudja hőlégfúvóval hogy sikerülne a javítás...
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
Húha nagyon pörög a topik. Alig mentem el egy délután erejéig és alig győztem olvasni a sok infót.
Nincs semmi gondom a gyári szoftverrel. Szeretnék egy Nexus féle ICS felületet, idővel telepítenék egy TitaniumBackupot. Tapasztalatom alapján üzemidőben jobb az összes egyedi-mókolt ROM.
(#22045) Rotate Kösz a tippet! Remélem nem sűrűn találkozom ezzel a hibával.
(#22050) Wisdome Itt olvastam erről - szerintem is lehetetlen, de mi van, ha Murphy nagyon unatkozó kedvében van?
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz F-ECT$ #22104 üzenetére
"Na 10% maradt 44 óra után, amiből 4.5 órát ment a kijelző." - Ezt milyen ROM-mal sikerült elérni? Van egy olyan sejtésem, hogy 2ezres akkuról van szó, de az csak 350 mAh-val több a gyárinál. A nagyobb akku nem hiszem, hogy hozná ugyanezt az időt gyári ROM-mal.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz MrTwister #22162 üzenetére
Dehogy! Miért ne lenne jó a továbbiakban? Alig 1 mm-t vastagszik a telefon. Gyakorlatilag az alsó vastag résszel lesz egy vonalban az egész hátlap.
(#22158) F-ECT$ Lehet rápróbálok a 12-es verzióra. Először beizzítok egy F1 galaxyNEXUS-t.
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz Szelley #22224 üzenetére
Ez nyilván senkinek sem *$szta ki a szemét. Pont neked kellett ez ügyben okoskodnod. Még ha OFF lett volna megértem. Ilyenkor mennyi időbe telik leírni, hogy "fentebb épp kérdezte valaki, olvass kicsit vissza"? Az nyilván elfogadhatóbb, hogy 20/30 hozzászólásonként valaki amiatt fakad ki, hogy sokszor hangzik el az adott kérdés. Nem, nem az. Inkább többször, mint egyszer sem - szerintem.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
Én Sensation-nél tapasztaltam ilyet. A szívem majd megállt, pedig tokban hordtam és nagyon óvtam. Aztán szemüvegtörlővel elkezdtem letakarítani és eltűntek a "karcok" Szóval makacsabb zsírcsíkok lehettek. Próbáltad megtörölni valamivel? Esetleg alkoholos ablaktisztítóval átitatott fültisztítóval is megsimogathatod a "karcokat". Ahogy znagy69 kolléga is említette a fólia nem árt erre sem. Én is vettem kettőt.
(#22257) Badboys Nekem is T-s fw van ugyanaz az, mint neked. A frissítést nem értem miért a szervizzel csináltattad, elvégre OTA-n a legügyetlenebb ember is frissíteni tudja a készülékét. Nálam az általad tapasztalt gondok sosem jelentkeztek. A Skype pedig nem CPU/akkukímélő app, szóval hosszabb távra ne tervezz vele (ha nem használod, lődd ki). Ajánlom inkább a Viber-t.
(#22259) logic06 Az első HSZ-ben tényleg mindent leírtak, csak hosszú a szöveg. Megéri elolvasni, s az ott belinkelt XDA-s linkek szövegét sem árt áttanulmányozni root ügyben. Linkek is vannak ODIN-hoz és különféle rootolt kernelekhez is. Hajrá!
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz pestibenji #22264 üzenetére
A Sensation-ön is GG van. Nem szedett le semmilyen zsírtaszító réteget. Emiatt ne aggódj!
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz C.Brigante #22352 üzenetére
Véleményt, tapasztalatokat várok! Én is ezt tervezem először feldobni.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
Volt olyan közületek, aki szemezgetett a PARANOIDANDROID ROM-mal, vagy használta is egy ideig? C.Brigante beszámolója alapján ejtettem az F1GalaxyNexus projektet, így hát újabb lehetőség után kutakodom. XDA-n a Galaxy S II Original Android Development-en belül esélyes, hogy találok valami épkézláb stock ICS felületű, bugmentes szoftvert?
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
Az első HSZ-ben leírt visszaállítás elég bonyolultnak tűnik. Visszaállítható a készülék teljesen gyári állapotra úgy, hogy ODIN-ba betallózom a legfrissebb (ICS) fw fájlt és azt töltöm rá? Tételezzük fel, hogy a számláló előtte nullán állt. Csak 1 igen/nem választ igénylek.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz ibenny #22672 üzenetére
Köszönöm!
Már csak egy kérdésem lenne egy hozzáértőhöz. A T-s ROM velejárója, vagy mindegyik FW böngészőjét Origo-nak nevezték el? Az ikont is a rusnya lila Origo logóról koppintották. Prod. kód átírás megvolt - most a gyárilag független XEH product kódnak megfelelő adatokkal bír a készülék, az a hülye ikon mégis ott marad. Hogyan tüntethetem el?
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
Unroot tegnap megvolt, prod. kód visszaállítva. Úgy éreztem nincs meg az a plusz, amiért érdemes lenne cus. rom mellett használnom a készüléket. Plusz ha ne adj Isten elszállt volna valami, mialatt egyedi fw van rajta, a garit is buktam volna. Így nyugodtabb vagyok. Ha jön valami, ami tényleg bug mentes, akkor bevállalom újra a mókolást.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz Something_ #23745 üzenetére
Háhá! Egy régi ismerős. Üdv az S2 klubban.
Nekem a TW kimondottam bejön, a Sense kicsit túlcifrázottnak tűnt. Én 1 dodós OTG kábelt vettem, hibátlanul teszi a dolgát. Használtam custom romot is, de visszaálltam gyárira.▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz Something_ #23751 üzenetére
Igen-igen Sensation topik. Anno ott is osztottam az észt, most itt tevékenykedem, bár inkább olvasója vagyok az S2-es információknak. Várok egy értelmes letisztult stock ICS kinézetű custom romot, ami reményeim szerint a F1 Galaxy Nexus-ban ölt majd testet.
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
Sokan emlegetitek a 4.0.4-es verziójú készülékszoftvert. Ennyire tuti, hogy megkapjuk mi is?
A másik: ha megkapjuk gondolom marad a TW és nem kedveskedik a Samsung stock ICS külsővel. Ha viszont marad a TW, vajon az 5-ös (SIII) verziót kapjuk meg, vagy lesz valami se ilyen se olyan - mondjuk TW 4.5? Ilyeneken gondolkodom az elhangzottak után hajnali 2-kor.▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz Something_ #24107 üzenetére
Akárhogy próbálom, egyszer sem fagytam ki hívás után. Ua. van fent nekem is.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz Goldmen75 #24286 üzenetére
Eddig nem tűnt fel, hogy koszos lenne a fehér színű telefonom. Rizso kollégám beszámolója alapján a fekete készülék fényes felülete (értsd az akkufedél körüli rész) egész ügyesen gyűjti a mikrokarcokat, amik idővel meg is látszanak. Ha szilikontokot használsz majd, akkor talán elkerül ez a jelenség. Szerintem gyönyörű a fehér színű S2.
Szerk.: Rendesen tud meleget csinálni a vas, főleg ha meghajtom. GG van ezen is - sokan fólia nélkül használják. Én tettem azért rá egyet. Tok/szilikontok szerintem nem árt.
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
-
mizu
aktív tag
válasz Goldmen75 #24900 üzenetére
Valóban nincs ott, hogy PDA-t kell nézni, de ha meglesed a képet, ami szintén ott van, már egyértelmű.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz znagy69 #24934 üzenetére
Ahogy páran írták, én is átmentem read only-ba és inkább olvasom a dolgokat. Ezalatt nem aludtam, próbálgatom a romokat és mondom mire jutottam.
Gyári 1650-es akku: 3 nap 13 óra készenlét, ebből 4 óra 18 perc kijelző, ~10 perc telefonálás, relatíve sok wifi böngészéssel (de mindig kilőttem, ha nem kell), kis fotózás, fotónézegetés.
Csak GSM mód, adatkapcsolat és auto frissítés kilőve.
Szerintetek milyen?▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz Something_ #24940 üzenetére
Sensationnél hol volt ilyen? Emlékszem, talán 4 és fél óra kijelzőhasználat után fél nap alatt megadta magát. Örülök, hogy végül ezt választottam.
(#24942) Szelley NeatRomLite XWLPG
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
Módosíttattam kicsit az első hozzászólást a PDA adatokat illetően - annak, akinek nem lett volna eddig egyértelmű.
Egyébként már tényleg botrány, ami itt megy. Valaki beinvitálhatna egy moderátort. Ma írtam eleget a modkerbe már.▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
Próbálok kicsit elrugaszkodni a lehetőségeimtől és nekiállnék mókolgatni. XDA-n körbenéztem, hogy hogy is lehetne nekikezdeni, de konkrét topik, pl. "i9100 ROM modding" nem volt. Nem leírásra van szükségem, csak ajánljatok olyan Win alkalmazást, amivel meglévő custom ROM-ot szerkeszthetek - kimondottan Samsung, esetleg i9100 modellekre.
Azt csináltam korábban, hogy a system/app/ mappában lévő fájlokat kezdtem ritkítani (az első HSZ-ben található) Biztonságosan eltávolítható programok listája alapján. Ez szerintem elég zöldfülű megoldás, mert találtam olyan fájl elnevezést, amit az app-ból töröltem, de a dalvik cache-ben például benne volt. Legutóbb azt csináltam, hogy ugyanezen fájlokat már a cus.ROM zip állományából távolítottam el - ezzel is megkerülve a későbbi telepítések utáni fáradozást. Viszont utóbbi tevékenységem kihatott az első indulás sikerére; a "TW indító működése leállt". Ebből következtettem arra, hogy tuti van ésszerűbb eltávolítása egyes programoknak a már meglévő ROM-okból.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
"Magad uram, ha szolgád nincsen..." Végül sikerült megoldani a "problémát" az 1.0 verziójú LPG-vel. Fogtam a zip-es custom romot és kibontottam, kiszedegettem ami nem kellett, majd utána ugyanazon a néven összecsomagoltam. Most nem volt baj az első starttal. Az 1.0 NeatRomLite mellé beiktattam a Phenomenal5.5Extreme kernelt - ahogy legutóbb. Most pedig csak reménykedem, hogy megint eljutok a 3 napos üzemidőig.
(#26548) Linkin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1363738
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
-
mizu
aktív tag
Addig beszéltetek a battery modról, hogy rászántam magam. A Salman ROM nem nyerte el a tetszésemet, mert valóban bugos és nem ad annyi pluszt, ami miatt feláldoznám a stabilitást. Sőt talán utóbbi a legfontosabb mindenek előtt. A Salman százalékos, zöld akku ikonja viszont tetszett. Ugyanakkor az ikonok is egész pofásak - letisztultabb hatást keltenek. A launchert nem akartam piszkálni, ennyi dizájnbeli változás bőven elegendő. Szóval ellentétben a cserélgetőkkel, lassan 2 hete vagyok salesale 1.0-ás XWLPG NeatRomLite-ján (amit jómagam is elég keményen megcsonkítottam) az alulfeszelt Phenomenal 5.5 kernel társaságában és azt kell hogy mondjam: naggyon baba a rendszer. Stabilitási gondok nincsenek (mint pl. nem ébred fel a teló vagy fagy/kilépeget dolgokból) sosem voltam "nem elérhető". kop-kop
Akinél a jó üzemidő a legfontosabb szempont és bírja a gyári TW felületét azoknak bátran ajánlom az iménti kombináció (ROM+kernel) kipróbálását.▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz Rotate #27278 üzenetére
+1
Tényleg nem szép! A legemberibb megoldás a kétezres gyári akkumulátor beszerzése. A hozzá adott hátlappal még bőven a tűréshatáron belül marad a telefon kinézete. De ez... Engem a régi bányászlámpákra emlékeztet, amikor táskányi akkut csaptak a viszonylag kisméretű Lámpatesthez.▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
Felpöccintettem salesale UHLPS ROM-ját és örömmel tapasztaltam, hogy jobb a deep sleep-je, mint LPG kollégájáé. Hátránya, hogy az Istenért nem tudtam kiszedni a zip-elt romból a sok szemetet - a Hub cuccokra gondolok. Mindegy, fellőttem így, aztán TB-vel jegelgettem őket manuálisan. Kicsit kókány dolognak tartom ezt. Remélem jön valami Samsung appoktól mentes stock ROM is. WanamLite UHLPS "stock" ROM-ja aligha stock az ICS feloldóképernyővel, meg a kör alakú akku ikonnal.
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
válasz Goldmen75 #27295 üzenetére
De röhögök most... De ha ennyire az üzemidő a fő szempont, akkor miért nem vesz az ember egy Razr Maxx-ot? Az S2 fő tulajdonsága a pihe súly és a karcsú készülékház. Egy battery case-szel egyébként lehet egy fokkal szebb lett volna a telefonod. Van pár korrekt modell.
Ha pedig jó fogású teló kell, itt van Ő.
[ Szerkesztve ]
▫️ PH! FAN ▫️
-
mizu
aktív tag
Amit egyáltalán nem vágok, hogy ha a rom zipelt állományában sehol sincs SamsungIM, Kies Air, Swype stbstb - akkor honnan kaparja elő mégis és biggyeszti be az első indulásnál a rendszerbe? Kizárásos alapon marad a telefon egyik rejtett "bugyra". Na de ott hol lehet?
▫️ PH! FAN ▫️
Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Automata kávégépek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.