Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
futor
aktív tag
válasz HUTCHDB #23146 üzenetére
igen , átszaladtam rajta.
majdnem olyan mint a sima, egy két programot bedobott, ami vagy dolgozik vagy nem, hogy az is van, a wajk-ot gyorsaságban meg sem közeliti, maga a system olyan ahogy a kinai kiadta,a Dorimanx kernelen kivül, amit beintegrált.
A spicán is átszaladtam, meg sem közeliti a wajkot ezuttal. -
Steven
addikt
Olyan problémám lenne hogy 2 napja azt csinálja a telefon hogy villog az aksi bal oldalt és azt írja ki hogy töltődik úgy hogy nincs is rajta az accu töltő...Ha ki kapcsolom és be akkor meg el akarja indítani a töltési funkciót majd kilép újra indul ezt csinálja foreve ....
valaki találkozott már hasonlóval?
legújabb nordic rom van rajta 4.0.3
Esetleg másik firmware megoldja a problémát (ha igen mondjatok már egy verziót ami stabil és fasza ) vagy az aksi kezd el szarakodni....? át raktam másik galaxy s2 be és ott jól működött...
egyébb ötlet?
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz toto0569 #23148 üzenetére
en wajk-et hasznalom, nalam tokeletes.
soha, semmilyen ebresztesi hiba nem volt benne.
korabban en is spitya muvet nyuttem, de az utobbi idoben (3-4-5 hete) szerintem jobb lett wajk romja.
elozo heten feltettem spityaet, de nekem valahogy roszabbnak tunt.
de lehet en rontottam el valamit....." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
adodaniel
őstag
1 hónapja tettem fel gyári t-s LP7-et. 1 hónapig nem jelentkezett a wifi beakadás probléma, pedig naponta többször is ki-be kapcsolgattam. 2 napja aztán előjött (semmi változás nem történt, még a programok is ugyanazok voltak, mint korábban). Ez miért lehet?
-
zack
nagyúr
válasz F-ECT$ #23153 üzenetére
Wave-hez és a Bada-hoz képest ez a S2 maga az álom.Mindig azt mondtam, megelőlegezzük a bizalmat a Samu-nak és a Bada-nak, ezért is vettük meg megjelenés után nem sokkal, de így utólag kár volt bízni bennük.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Steven
addikt
elöző rommal t-mobile hun 4.03 13 óra alatt lemerült felraktam a legujabb gyári nordic romot samsungmobile honlapjáról azzal meg 2 napja kezdte ezt el viszont nem merül le gyorsan kb 20% lesz nap végére... fasz kivan....
-
hdman
őstag
Többszöri csúszás után 2 nap múlva itt a max payne mobile! ugy gondolom sokan vártuk már! Véééégre
Sopron city :)
-
Kleroo
veterán
Tapasztalatom:
LP7 rom nagyon jó
LPW rom mégjobbAlap kernelek(root verzió) teljesen jók
Siyah-val felesleges bajlódni,hacsak nem szükséges valamihez(tweaking)Az LPW a gyári kernellel nagyon takarékos,ez így jó a mindennapokra.
Bár én még mindig instantabb rendszert várnék ettől a hardvertől.-> Bár nem fer főzött romot gyárihoz hasonlítani,de az sgs1 tsunamival alig-alig volt lassabb.Hodor. Hodor? Hodooor!
-
zelma
aktív tag
válasz Steven #23162 üzenetére
Egy nagyon stabil XWKK5 2.3.6 rommal jobban jársz...
Márciusban, amikor megjelent az ICS én is ezt kérdeztem magamban. Vajon miért? Nagyon szerettem volna kipróbálni, veszettül érdekelt, de a hibák azonnal elriasztottak.
Azóta sincs válasz, de stabil 2.3.6-om viszont van.[ Szerkesztve ]
Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius!
-
zack
nagyúr
válasz Steven #23166 üzenetére
Szerintem jó az ICS S2-re is.
Használtam Gb-t is, ICS-t meg amióta kint van. Semmivel sem rosszabb mint a Gb volt. Gb-n is volt olyan ROM ami szívta az aksit, és ICS-en is van. Ez nem ICS negatívum.
Le lett írva kismilliószor, melyik romot érdemes feltenni, amivel remélhetőleg a legkevesebb gondod lesz. Nekem és még sokaknak rajtam kívül megfelel az ICS, mert problémamentes.
Ha nálad nem jó valami, akkor vagy a wipe ill. install-nál csúszik be valami, vagy rossz ROM-ot használsz. Esetleg valamelyik App szívogatja az aksit.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Steven
addikt
Zack:
4.0.3 gyárilag bugos ezért van 4.0.4Piwi:
szerintem vissza rakom a 2.3.6 ot hátha azzal megint értelmes minőséget produkál a telefon...remélem igy az aksis hülyeségei megszünnek majd..ha, lesz 4.0.4 akkor megprobálkoozom s2-n megint az ics el...
ennyi....
romot meg úgy rakom fel hogy wipe stb... aztán rom aztán megint wipe stb... ha igy nem jó akkor nemtom hogy jobb_
amúgy szerintem mind a motorola mind az sonynak jobb a flashelős progija samsunghoz képest, de a legjobb szerintem a sonynak van...
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Steven #23170 üzenetére
XWLP7-nél még volt wifi-beragadás, minden más hibátan volt.
XWLPF és XWLPG esetében már az sincs. Vajsima, folyamatos, hibátlan a cucc
(Wifi beragadást meg megoldottam úgy, hogy wifi-t nem kapcsoltam ki )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vati182
aktív tag
válasz mogyesz #23145 üzenetére
Köszönöm, a figyelmeztetéseket, így már jobban fog menni az írás, remélem érthetőbben is fogok tudni fogalmazni.
Előtte nekem 2.3.4 rendszer volt rajta és ott ahol vettem függetlenben ott frissítették le nekem.
Mert úgy volt tulajdonképpen, hogy egy srác O2 nél vásárolta, függetlenként kint Angliában, és nekem megcsinálták itt magyarra meg felnyomták rá az ics-t, meg a biztonság kedvért át lett írva az imeim, ha bármi történne a 2 év alatt kint a sráccal, vagy az elő fizujával akkor ne tiltson le véletlen sem."beszakadna" "beszaggatna" nem csak a festmény tud beszakadni fizikálisan, hanem véleményem szerint egy film is akár vagy egy animáció, na most gondolom azért ez nem tartozik, a segítségnyújtás részhez, de utánanézek majd, hogy frissítsem tudásom ilyen téren is.
Használtam a telefont wifi-n internetezésre, 1 órácskát összesen naponta kb. meg egyéb módon is, aminek a lényege, hogy a kijelző aktív volt.
A romfőzéssel kapcsolatban, szeretném megtudni, h érdemes e lecserélnem akkor ezt a független 4.0.3 ics- gyári történetet, van e valami olyan ami miatt megérné nekem ezzel foglalkozni vagy nincsen értelme.
Jahm és akkor amire reagáltál végül is, hogy szerinted, az 1 nap akkor nem rossz, erre szeretném megkérdezni, hogy nem szokott ehhez a telefonhoz mindenki nagyon aksival indítani kapásból?
-
zack
nagyúr
válasz Steven #23170 üzenetére
Nekem nem kell megmagyaráznod, mi miért van. A többiek se 4.0.4-et használnak, hanem a "bugos szar" 4.0.3 verziót.
Mégis mi az a bug ami minden 4.0.3 ROM-ban benne van, és nem lehet vele együtt élni?
Kíváncsivá tettél.A CWM-es installnál pedig nem tudom mi lehet jobb.
mod:
Amit leírtál hibát..."wipe battery stats" volt telepítés előtt?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
De akkor meg nem értem miért nem olvas, vagy legalább miért nem kérdez. Én az első héten nem is toltam fel másik ROM-ot, mert ismerkedtem a telefonnal és a rendszerrel, és napi 6 órát olvasgattam, hogy képben legyek valamennyire. Amit nagyon nem tudtam azt meg megkérdeztem.
Odin-t csak a 3+1 fájlos mókához használtam eddig, minden más ROM-ot csak CWM-ből.
Egyrészt a wipe-ok miatt, másrészt az egyszerűsége miatt, harmadrészt meg ha úgy tetszik SD-ről bármikor feltolok egy új ROM-ot és nem függök a PC-től.
Minden fel van másolva az External SD-re (a legújabb ROM-ok, SuperWipe.zip, Ultimate Kernel Cleaning Script) és így jóval egyszerűbb és alaposabb ez a megoldás minden másnál.[ Szerkesztve ]
-
mogyesz
aktív tag
válasz vati182 #23172 üzenetére
:-)
O2 - Független - Itthon felmókolták(?) az ICS-t, átírták az IMEI-t... Vajon mit tettek még szerencsétlennel? :-(Ha jól értem napi egy óra wifi + egyéb képernyő használat. Ebbe az egyébbe kb. mennyi idő értendő, mekkora fényerőn, milyen típusú alkalmazással? (Használati szokás mint írtam.)
Mindenki nem szokott, itt is vannak páran 2k-es akkuval, ami + 15-20%-ot jelent, ezt Ők pontosabban el tudják mondani...
Érdemese lenne megnézni mi fut, mi az, ami felesleges, mégis fut, etc. Erre vannak programok, kicsit visszaolvasol / kereső, és jobban képbe lehetsz :-)
-
Varszegig
veterán
válasz vati182 #23172 üzenetére
"Mert úgy volt tulajdonképpen, hogy egy srác O2 nél vásárolta, függetlenként kint Angliában, és nekem megcsinálták itt magyarra meg felnyomták rá az ics-t, meg a biztonság kedvért át lett írva az imeim, ha bármi történne a 2 év alatt kint a sráccal, vagy az elő fizujával akkor ne tiltson le véletlen sem."
húbazz, és ezért még fizettél is? Vagy ők adtak pénzt, hogy ezt a szarrá gányolt telefont elhoztad?
-
crane75
senior tag
Sziasztok, ma érdekes dolgokat csinált a telóm. Reggel fotóztam egy párat, aztán visszaraktam a töltőre, hogy 100%-al indulja el. A munkahelyemen vettem észre, hogy időnként olyan hangot ad, mint amikor töltőre dugom. kikapcs-bekapcs, megoldotta. De valmi gubanc csak maradt, mert jobban merült, mint máskor. Itthon kikapcsoltam, erre visszakapcsol. Akksi ki-be, visszakapcsol magától. Aztán, amikor töltőre dugtam, megnyugodott. Valami kosz került a csatlakozóba? Egyszer már volt olyan, hogy úgy mutatta, hogy tölt-pedig nem volt töltőn. Kell néha pucolni az usb csatlakozót?
[ Szerkesztve ]
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
-
zack
nagyúr
latvanyos_sebessegbeli_javulast_hoz_a_linaro_munkaja_az_android_4.0-ban
"A Linaro-nál dolgozó Bernhard Rosenkränzer azt mutatja be két teljesen egyforma, TI OMAP4430-alapú Pandaboard-on, hogy a Linaro által hackelt Android 4.0.4 kétszer olyan gyorsan fut, mint a stock Android 4.0.4. Rosenkränzer szerint jelentős javulás a Linaro toolchain-nek, újabb verziójú fordítónak és az optimalizációknak köszönhető. A demó végeredménye kb. 30 fps a stock Android 4.0.4-gyel, míg a Linaro-s Android build-del kb. 60 fps. A CyanogenMod fejlesztők már rá is cuppantak a témára, illetve más fejlesztők kezei közül kikerült több olyan CM9 build is, amely már a Linaro-féle optimalizációkra épít."
Erre kíváncsi leszek!
[ Szerkesztve ]
-
zack
nagyúr
válasz Caaabi #23184 üzenetére
Ez fullos pucolást csinál, de a belső és a külső SD-hez nem nyúl.
Feltöltöttem neked: SuperWipeSamsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Badboys
őstag
Ma kaptam meg a Samu 32 Gb s kártyát kell formatálni vagy mehet be és csak átmásolom a dolgaimat a működéshez szükséges mappákat fölteszi magától?Köszi
-
matepalfi
aktív tag
Lenne egy kérdésem:
Hogyan tudom visszarakni az eredeti 4.0ás stock romot és kernelt? -
zack
nagyúr
válasz Badboys #23191 üzenetére
Miután beraktad, érdemes formázni. Már csak azért is, mert ha format alatt gond van, akkor hibás a kártya.
-
Djuree
félisten
ezt mennyiért lehetne javítani? minden jó csak repedt a kijelző de működik rendesen.
[link][ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- LEGO klub
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest